1 minute read

Busy BeMSA

Guess who’s back, back again!

De eerste helft van maart is al voorbijgevlogen. Daarom is het tijd dat jullie terug upto-date zijn over het reilen en zeilen binnen BeMSA Leuven.

De opgefriste Stigma Challenge op 27 en 28 februari was een succes! Tijdens de caféavond met seksuologe Kaat Bollen en transgender Senne Misplon hadden de aanwezigen de mogelijkheid om al hun prangende vragen te stellen. Ook de uitverkochte ‘Let’s quiz about sex’ was een schot in de roos.

De lessen van ‘Project Life’ zijn momenteel volop bezig. De laatste les zal doorgaan op dinsdag 26 maart en zal gegeven worden door professor Neyrinck.

Het eerstvolgende evenement dat nog op onze agenda staat, is natuurlijk ‘Date je Dokter’! Tal van specialisten zakken op dinsdag 19 maart af naar de personeelscafetaria van UZ Leuven. Op deze avond zullen ze speeddaten met de gelukkigen die een kaartje konden bemachtigen. Het evenement is namelijk volledig uitverkocht.

Op maandag 25 maart hebben we nog een parel op het programma staan. Dan vindt namelijk ons studentencongres plaats over Genderidentiteit! Onze sprekers zijn prof. dr. Guy T’Sjoen, prof. dr. Piet Hoebeke en dr. Winne Haenen. Tickets zijn nog steeds verkrijgbaar via de link in het Facebookevenement. Voor slechts €5 kan je al aanwezig zijn. De avond wordt afgesloten met een hapje en een drankje op onze receptie.

Om af te sluiten, hebben we nog een korte oproep. Het is jullie misschien opgevallen dat we minder berichten en evenementen delen in de verschillende jaargroepen. Het is daarom belangrijk dat je zeker onze Facebookpagina, BeMSA Leuven, liket zodat je op de hoogte blijft van alles wat we organiseren: verkopen, evenementen, lessen… Zo mis je zeker niets!

BeMSA Leuven wenst jullie nog een fantastische week toe!