Page 28

28 ANNONCE

3. SEKTION | BYGGEPLADSEN | BYGGE- & ANLÆGSAVISEN

Rådgivning og fleksibilitet giver bedre stilladsløsninger Hvordan skiller man sig ud i en branche, hvor der altid er stor konkurrence og efterspørgsel efter billige og hurtige løsninger? Hos O.G. Specialstilladser har man valgt at fokusere på rådgivning, fleksibilitet og sikre løsninger, alt sammen med fokus på at skabe en bedre byggeproces for kunderne. Tekst af Alexander Tengbjerg

 D

er er fuld damp under byggebranchens kedler, og der er et stigende behov for hurtige og fleksible løsninger, samtidigt med, at der stilles store krav til kvaliteten. Men hvordan opnår man begge dele? Det gør man som bygherre ved at vælge fagkyndige specialister, og det er lige netop, hvad man kan kalde Morten Richardy Fløjborg Eriksen, direktør i O.G. Specialstilladser.

ter noget tid skiftede jeg over til et firma, hvor jeg til daglig var tæt på stilladsarbejdet, og jeg fik langsomt øjnene op for, hvor spændende en branche det var, og hvor mange måder der var at tænke stilladser på, fortæller Morten Richardy Fløjborg Eriksen.

– Vi har specialiseret os i altid at stå klar med de bedste løsninger til vores kunder. Måden, vi finder frem til dem, er først og fremmest ved at indgå i en dialog med kunden for bedre at kunne sætte sig ind i deres præcise behov og ønsker. Men det er selvfølgelig ikke nok bare at snakke om de rigtige løsninger, man skal også kunne levere.Vi er derfor altid klar til at rykke hurtigt ud, når der er behov for det, siger Morten Richardy Fløjborg Eriksen.

– Vi er rigtigt skarpe på platformstilladser og leverer både de mobile og faststående. Alt afhængig af pladsforhold og konstruktionsløsning fæstnes arbejdsplatformstillads ikke til murværket, hvilket gør, at man i de tilfælde slipper for skader på bygningen. Det er en attraktiv løsning på f.eks. en renoveringssag eller lignende. Man får også et fleksibelt stillads, der hurtigt kan afdækkes, og niveauerne indstilles hurtigt, og det kan derfor bruges overalt, forklarer Morten Richardy Fløjborg Eriksen og fortsætter:

– Men det kræver, at man har et team af dygtige folk bag

Fleksible løsninger Blandt O.G. Specialstilladsers spidskompetencer lægger de især vægt på deres platformstilladser til industrien:

sig. Manglen på arbejdskraft og lærlinge er stor i stilladsbranchen såvel som i resten af byggebranchen, så man skal ikke tage det for givet, når man har et stærkt team bag sig, hvilket vi heldigvis

har, smiler Morten Richardy Fløjborg Eriksen.

han havnede i den ved lidt af et tilfælde:

Et heldigt tilfælde Han har selv syv års erfaring i stilladsbranchen en branche, som han elsker, selvom

– Jeg er oprindeligt uddannet indenfor marketing som Cand. Negot. og arbejdede først i potteplantebranchen. Men ef-

– Vi sørger hertil også for nedstyrtningssikringen. Når man har med stilladser at gøre, skal sikkerhed naturligvis være i højsædet. Med de nye, interessante og komplicerede byggeprojekter, der skyder op overalt i Danmark, er fleksibiliteten vigtig. Det er aldrig til at vide, hvilken type af opgave man bliver kaldt ud til, og man skal derfor være forberedt på de fleste scenarier: – Vi har efterhånden en stor materialepark og har udstyret til at rykke ud til de fleste opgaver. Vi råder f.eks. også over en Geda Multilift P18, som har plads til 20 personer eller to ton og kan køre 32 meter i minuttet. Den kan nå op til 100 meter, hvilket er præcist samme højde som Bohrs Tårn i Carlsberg Byen, så den dækker så godt som alle behov i Danmark, afslutter Morten Richardy Fløjborg Eriksen.

Profile for MediaXpress Interaktiv

BOA #2 Sektion 3  

BOA #2 Sektion 3