Page 1

Vapaa?!?

I

loa ja hyvin ruum vointia iille j a s

ielulle

Mi­tenniin vapaa? Minäkö? Mitä se tarkoittaa? Oma mieli voi olla suurimpia esteitä elämässä. Aina ei usko siihen, että oppisi uutta tai edes jaksaisi sitä vanhaa. Liian usein myös ajattelee, ettei itsellä ole oikeutta tietynlaiseen ulkomuotoon tai ilmaisutyyliin. Kuvittelee olevansa liian iso, liian pieni, liian iäkäs, liian nuori... Raamatun viesti on kuitenkin tämä: ”Hän avasi minulle tien ja päästi minut vapauteen, sillä hän oli mieltynyt minuun.” (Psalmi 18:19). Tätä vapauden olemusta tutkitaan ja testataan käytännössä 12.-13.2. Gospel-lattarileirillä. Ohjelmassa tukevaa Raamatunopetusta ja monipuolista kehonhuoltoa, sekä yllättäviä oivalluksia, onnistumisen kokemuksia ja iloa itsestä, Jumalan läsnäolosta ja hyvästä yhteydestä. Tässä kirjeessä saat tarkempaa tietoa viikonlopusta. Maksa leirimaksusi ja mahdollinen majoitusmaksu tilille 534000-1840 (Osuuspankki). Kirjoita viestiksi: Gospel-liikunta leiri. Näytä kuitti leirille tullessa. Jos tarvitset lisää maksuaikaa tai haluat maksaa laskun osamaksulla ota mahdollisimman pian yhteyttä Savon ev. lut. Kansanlähetyksen toimistolle puhelimitse 044-5425466 tai sähköpostiosoitteella sari-anne.vauhkonen@sekl.fi. Ilolla leiriämme odotellessa, Asta Lehtimäki, gospel-lattareiden äiti

MITÄ MUKAAN TUNNEILLE?

MISSÄ OLLAAN?

i Jalkineet Tanssilenkkarit, tanssikengät tai ohutpohjaiset tossut jalkaan. Jäykkä jalkine hankaloittaa tanssiaskellusta. Jos haluat tanssia koroissa, pidä huolta, että ne ovat matalat, tanssiin tarkoitetut, parkettiystävällisiksi huolletut ja jalkoihisi muotoutuneet vammojen välttämiseksi.

i Mikkelin Lyseon koululla Osoite: Porrassalmenkatu 30

i Asusteet Nainen: älä turhaan jätä hamosia tai huiveja kotinurkkiin! Ota mukavien liikuntavaatteiden piristykseksi mukaan myös jotain liehuvaa, jonka avulla hahmotat paremmin lantiosi liikeradat. Päivän aikana tulee hiki useaan otteeseen, joten pyyhe, vaihtopaidat, lämpimät pusakat, verkkarit ja vaikka huivi tulevat tarpeeseen. i Ruoka ja juoma Varaa mukaan omalle verensokeritasollesi sopivaa, helposti sulavaa evästä. Vettä saa kulua litrakaupalla, joten kookas juomapullo mukaan. Salien yhteydessä on leiriläisille tarjolla naposteltavaa ja virvokkeita.  Majoitus: mukavassa Pitkäjärven seurakuntakodissa maksaa max. 10 € ja sisältää ilta- ja aamupalan. Lopullinen hinta riippuu majoittujien määrästä. Ota oma pyyhe, liinavaatteet ja makuupussi. Ilmoittaudu majoitukseen 4.2. mennessä!

Lukio sijaitsee Mikkelin keskustassa. Ajo-ohjeet löydät kätevästi netistä hakusanoilla ”Mikkelin Lyseon luki”, valitsemalla ajo-ohje.

 Pitkäjärven seurakuntakoti Osoite: Kangaskatu 12-14. Pitkäjärven seurakuntakodilla saavat halukkaat leiriläiset majoittua mukavasti. Seurakuntakodilla on käytössä sauna ja sen läheisyydessä sijaitsevat erinomaiset ulkoilumaastot. Seurakuntakodilta ajaa alle 10 minuuttia Mikkelin Lyseon koululle ja sen läheisyydessä sijaitsee kauppa.

Tanssitunteihin ja viikonloppuun liittyvistä asioista saat kätevästi tietoa sähköpostilla: sari-anne.vauhkonen@sekl.fi gospelliikunta@tnnky.fi

!


GOSPEL-LATTARILEIRIN OHJELMA HUOM:

Käytössämme on sekä peileillä varustettu luokka, että isompi liikuntatila. Jakaudumme kahteen ryhmään, mikäli osallistujamäärä ylittää 20 henkilöä.

Opettajat Gospel-lattarievankelistamme, kokenut kilpatanssija, nuorisopappi Piialiina Ristolainen kiertää työkseen seurakuntia ympäri Suomea Kansan Raamattuseuran työntekijänä. Hän on haaveillut pitkään tanssin käyttämisestä työssään. ”Jokaisen on tärkeää kuulla olevansa Jumalan silmissä rakas, arvokas ja ainutlaatuinen. Näiden aihepiirien käsittelyssä tanssi avaa uusia ja raikkaita kanavia käsitellä omia tunteita. Gospel-lattareissa musiikki, liikkeet ja yhteys muodostavat kokonaisuuden, jonka välityksellä voit tutustua paremmin itseesi ja Jumalaan”. Asta Lehtimäki on gospel-lattareiden äiti. Latinalaistanssien vaihtelevuus, tunnelataus ja kokonaisvaltaisuus kiehtoo loputtomasti, sillä tässä lajissa ei oikeastaan koskaan voi olla ”valmis”. Asta opettaa tanssia sisältä ulospäin, perusteellisesti. Laji käy myös niille, joille nopeatempoiset koreografiatunnit eivät sovi. Onnistumisen kokemus ja tanssin mukaan tempautuminen antaa hetkellisen ymmärryksen siitä, miten todella voidaan ylistää Jumalaa, iloita sekä juhlistaa Häneltä lahjaksi saatua, kaunista ja näppyineenkin arvokasta kehoa.

LA

SU

10.00 Aloitusjuttelot Raamattuopetus ”Mitenniin vapaa?” Gal. 5:1, rukous (Piialiina)

09.00 Raamattuopetus Psalmi 18:19 ja rukous (Piialiina)

11.00 Vapaus liikkua (Asta) Gospel-lattaritunti 1.

09.30 Vapaus kokeilla vaihtoehtoisia lajeja: – Salsa, bacchata (Asta)

12.15 lounastauko

– Samba (Piialiina)

13.15 ”Vapauden ääni”, Raamattuopetus (Asta)

11.00 Välipala (kevyt evästauko)

14.00 Vapaus tanssia: – Afro, Reggaeton (Asta) – ChaChaCha, Rumba (Piialiina) 15.30 Vapaus vaalia, kehonhuoltoa/venyttely (Sari-Anne) Vapaata oleskelua hyvässä seurassa tai omassa rauhassa ja hyvät ulkoilumahdollisuudet

11.30 Raamattuopetus Vapaa tahto? (Piialiina ja Asta) 12.30 Vapaus kokeilla – Matka itseen (Piialiina) – Rukoustanssi (Asta) 14.00 lopetusjuttelu kahvitellen, mahdollisuus rukouspalveluun. Kevyin askelein kohti kotia!

17.00- n.19.00 GL-Ohjaajakoulutus Työn alla: ristikkäisliikkeet, tekniikkaa, äänenkäyttöä ja liikkeen intensiteetti. (Asta ja Piialiina)

Sari-Anne Vauhkonen on Savon ev. lut. Kansanlähetyksen nuorisosihteeri ja kokenut liikunnanohjaaja, joka on ohjannut muun muassa Les Mills tunteja. Mikkeliläisille tuttu gospel-jumppaohjaaja on tämän leirimme emäntä.

Kuva: Erja Taura-Jokinen

Lisätietoa: gospelliikunta@gmail.com

/Kirje%20tanssileiril%C3%A4isille  
/Kirje%20tanssileiril%C3%A4isille  

http://savo.sekl.fi/sites/default/files/Kirje%20tanssileiril%C3%A4isille.pdf

Advertisement