Page 1

VI Concurs escolar i familiar de postals nadalenques


VI Concurs escolar i familiar de postals nadalenques. Bases del concurs: 1.- Poden participar totes les famílies amb fills a l'Escola Pia d'Olot independentment del curs dels fills (Ed. Infantil, Ed. Primària, Ed. secundària) 2.- Els treballs es presentaran en original. 3.- La tècnica és lliure: llapis, colors, témperes, retoladors, tinta, ploma, ordinador... Heu de tenir en compte que la presentació ha de ser molt nítida i en dues dimensions, perquè la postal guanyadora s’haurà d’escanejar. 4.- El format de les postals serà, com a màxim, DIN A4. L’Orientació del full pot ser vertical o horitzontal. 5.-El tema del dibuix s’ha de referir al Nadal i ha de sortir el logo de l'escola.

6.-Cada família pot presentar una sola postal.

5.- Es triarà una única postal per tot el centre. 6.- Les postals finalistes i la guanyadora seran exposades al públic mitjançant una presentació online. 7.- La postal guanyadora servirà per fer la felicitació oficial de l’escola a les famílies i a altres centres escolars d'arreu de Catalunya. 8.- Es valorarà l'originalitat de les composicions i la participació de tots els membres de la família.


9.- Les postals s’han d’entregar, abans del proper 13 de desembre de 2016, a la mediateca de l'escola de la manera següent: •

Cada proposta contindrà dos sobres. A l’exterior de cadascun ha de figurar-hi el títol o lema de la postal.

• Dels dos sobres: •

Un contindrà la postal presentada.

A l’altre hi constaran obligatòriament les següents dades: Nom i cognoms dels autors i curs d'almenys un membre de la família

• Es posaran dins d’un sobre els dos sobres esmentats i s'entregarà a la mediateca. La decisió del jurat serà inapel·lable. El jurat estarà format per membres de l'escola i resoldrà totes les qüestions no previstes en aquestes bases.


Desembre 2016

Totes les imatges sรณn de lliure utilitzaciรณ extretes de la web: pixabay.com

VI Concurs escolar i familiar de postals  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you