Page 2

2

Velkommen til de store SENTRUMSDAGAN

PROGRAM SENTRUMSDAGAN 13-15. JUNI Alle butikkene i Bodø Sentrum bugner over av gode tilbud og gøye aktiviteter disse festdagene - alle de spesifikke tilbudene ser du på Bodø Sentrums Instagram @ibodosentrum, samt vår Facebook-side «Bodø Sentrum». Her er de allerede planlagte aktivitetene vi håper du vil være med på! Og kaaaanskje kommer det en overraskelse eller to – de ser du på Facebook-arrangementet vårt «Sentrumsdagan 2019».

Alle dager (altså torsdag-lørdag) kan du være med på dette: Lyst å prøve skateboard? Da har du flaks! Alle som vil er nemlig så heldige at de kan få prøve skateboardrampen til @Bodoskateboardklubb som vil stå plassert utenfor Radisson Blu Hotel alle dagene. Dette er kult! #bodoskateboardklubb. Det vil være selfie-konkurranse ved den splitter nye og superkule S E L F I E V E G G E N @Monami, husk å tagge #monamibodo. @Nordlandsmuseet står i sentrum alle dager. Her kan du få vite alt det du lurer på ang. det spennende nye Jektefartsmuseetsom har åpning neste helg.

Ettersom vi har bestilt deilige 27 grader og SOL kommer både @Brodreneberbusmel, @Craigalibonechocolate og @Tkeiendom ut i gatene med vognene sine. Ta godt imot dem! ¨Kanskje har de noe spennende på lur? @Kryfrisor sørger for skjønnhet og velvære, og kjører Drop In på Manicure/Pedicure. I tillegg kur med deilig hodebunnsmassasje og føhn. @Saysokoch ønsker også å bidra til pene og velfriserte Bodøværinger denne helgen og kjører Drop In på «Speedstyling» av hår, dette gjelder for eksempel krølling eller glatting av håret. Som seg hør og bør skal det grilles på Sentrumsdagan - @Thonhotelnordlys inviterer derfor til BBQ-buffet, det er topp syns vi! En skikkelig gladnyhet i sentrum er at Bodø Actionhall @bodoaction nettopp har flyttet inn til oss - midt i smørøyet. De tar med seg noen av sine gøye konkurranser og aktiviteter ut i Glasshuset disse dagene. Ta godt imot dem! I tillegg verdt å merke seg er det enkelte tidsbegrensede arrangementer disse dagene.

Torsdag:

Vi har laget et koselig tegnerom for de små i glasshuspassasjen. Der har vi opprettet en helt egen hjerte-postkasse til de som ønsker å gi tegningen sin til barna på @Nordlandssykehuset Barneavdelingen.

Heldige oss som i tillegg til alt det gøye som skjer alle dagene – hele dagen, får vi på torsdag besøk av @Fryddansestudio som skal danse for oss på Torget kl 17:00. Be there, og gi dem den applausen de fortjener! #fryddansestudio

Hvem elsker ikke smågodter? Få med deg golden-ticket shopping og smaksprøver @monicasgodteributikk.

Fredag: Gode, kreative Røde Kors @bua_bodo er på torget kl 11:00-14:00 med mange morsomme aktiviteter - kan nevne frisbeegolf, penny board, grilling av marshmallows og balanseline. Bør være en utfordring for enhver her.

Skulle du ha behov for å freshe opp sommerlooken tilbyr @Nikitahair_koch alle menn og kvinner velkommen til en lett sommer styling mellom kl 13:00-17:00. Her får du tips og nips for både å freshe opp og bevare sommerlooken. Passer utmerket siden det verken blåser eller regner denne dagen!! Du er dermed klar for helg! Jepp! @Fryddansestudio kommer også på fredag, denne dagen underholder de utenfor 7eleven kl 17:00. Akkurat tidsnok til at du får hentet barna fra barnehagen, og rekker ned til sentrum igjen før show. @Framkino klinker til med førpremiere på Kjæledyrenes Hemmelige liv 2 til ære for S E N T R U M S D A G A N. Det er hyggelig det! @Ohma_asian sørger for herlig fredagsstemning med sin populære After Work fra kl 17:00 med kveldsbuffet og DJ. Top Friday arrangeres også denne innholdsrike fredagen på @Top13bar, der finner du deilig Tapas Buffet kl 15:00-19:00. Verdt også å merke seg er @O.johanson, som er i det festlige hjørnet og inviterer til Fashion Lounge med live DJ!! De har toppet laget med MANGE VENNER fra Bodø Sentrum – det jubler vi høyt for! POP-up shop med @Lulujentene og @Royalsko. Bar med @Lystpa. Mike og Craig gjentar suksessen “Dessert & Bubbles” i en helt egen partyversjon – love it! Sean og gutta på @The_london_barber har service ut over kvelden. Og som dere skjønner så utvider de åpningstidene sine som seg hør og bør i festlig lag! Ville tatt meg goooood tid her.. Bare å glede seg til ÅRETS SUMMERPARTY !

Profile for Amedia Ressurs Harstad

Sentrumsdagan  

Sentrumsdagan