Page 35

TORSDAG 27. JUNI 2019 | nyhet | 

| 35

Bodø i juli og august

KLASSIKER: Det er nok mange som gleder seg til denne nye versjon av klassikeren Løvenes Konge.

Her er sommerens premierer på Fram Kino Da Bodø By gikk i trykken hadde Fram Kino 17 norgespremierer klare for sommeren. Her er litt om alle disse. ■■ Børre Arntzen

ba@bodoby.no

■■ Onsdag 3. juli:

Action/superheltfilm: SpiderMan: Far from home Etter hendelsene i Avengers: Endgame, blir Spider-Man møtt med nye trusler i en verden som har forandret seg for alltid.

■■ Fredag 5. juli:

ne imot formidlere fra hele landet og resten av Europa.

■■ 22. august:

Hva: Åpen Poesi-mic Hvor: Kom Heim Scene Kom Heim gjentar prosjektet «Åpen Poesi-mic». Her er du velkommen til å fremføre egenskrevne tekster, dikt, slam-poesi, spoken word, gatepoesi, stand up m.m.

■■ 31. august:

Hva: Bondens marked Hvor: Torget På Bondens marked kan du kjøpe mat direkte fra bonden. Utvalget varierer med naturens sesonger og regionen du bor i. Alt er småskala og lokalt produsert, laget av den du handler med.

Barnefilm: Blinky Bill En eventyrlysten koala begir seg ut på en reise i den farlige australske villmarken i håp om å finne sin savnede far, men han oppdager snart at det krever mye å være helt. Dokumentar: Diego Maradona Her er det en av tidenes største fotballstjerner som portretteres - DIEGO MARADONA. Hans eventyrlige vei mot toppen, og hans grusomme fall.

■■ Fredag 12. juli:

Thriller: Crawl Når faren til Haley slutter å svare på meldinger, setter Hayley seg i bilen og kjører ned til Florida for å sjekke hva som har skjedd. En massiv orkan er i ferd med å treffe hjembyen, og Hayley har kort tid på seg til å finne ham. Det viser seg at han har blitt sittende fast under huset mens han arbeidet i kjelleren, og nå er han fanget mens vannet stiger. Men det er

ikke det mest skremmende Haley møter der nede. Action/komedie: Stuber Når den forsiktige Uber-sjåføren Stu plukker opp passasjeren Vic, som viser seg å være en politietterforsker på sporet av en brutal morder, blir han ufrivillig trukket inn i en stressende prøvelse der han desperat forsøker å holde seg klartenkt og i live.

■■ Onsdag 17. juli:

Familiefilm: Løvenes Konge Løvenes konge er en amerikansk musikalsk dramafilm, regissert av Jon Favreau og produsert av Walt Disney Pictures. Filmen er en fotorealistisk, dataanimert nyinnspilling av Disney-klassikeren med samme navn fra 1994.

■■ Fredag 19. juli:

Skrekk: Childs Play En nyinnspilling av filmen med samme navn fra 1988. Den handler om en familie som blir terrorisert av ei dukke.

■■ Fredag 26. juli:

Drama: Det siste kuppet Olavi, en aldrende kunsthandler som nærmer seg pensjonsalderen, har alltid satt kunsten og forretningene foran alt annet. Selv familien måtte vike. På en kunstauksjon blir han oppmerksom et usignert bilde, som han mener kan være verd en masse penger. Spørsmålet er om han kan gjøre et siste kupp, og pensjonere seg med suksess?

■■ Fredag 2. august:

Action/komedie: Fast & Furious: Hobbs & Shaw To av verdens største ac-

tionstjerner, Dwayne Johnson og Jason Staham, tar Fast & Furious-karakterene sine , Hobbs og Shaw, til kinolerretet i sin egen film. Handlingen foregår to år etter The Fate of the Furious (Fast 8). Luke Hobbs og Deckard Shaw hater hverandre mer enn pesten, men blir tvunget til å samarbeide når cyberterroristen Brixton Lore (Idris Elba) truer med å slippe løs et virus som kan utslette menneskeheten.

■■ Fredag 9. august:

Familiefilm: Angry Birds filmen 2 De sinte fuglene og de grønne grisene tar kampen til et nytt nivå i den nye Angry Birds-filmen. De har alltid vært uenige, men hva skjer når de oppdager en tredje øy? Skrekk: Scary stories to tell in the Dark Året er 1968 og forandringens vinder blåser i USA, men i den lille byen Mill Valley synes alt å være som vanlig - på overflaten. Byens mørke hemmelighet er familien Bellows forlatte hus hvor den unge Sarah for mange år siden skrev ned uhyggelige historier om forferdelige dødsfall.

■■ Fredag 16. august:

Komedie: Good Boys Tre pubertale 12-åringer tar seg hodet over vannet når de snubler inn i en salig røre av stjålet partydop, sexleketøy og hevnlystne tenåringsjenter. Når guttene ditcher skolen for å rette opp situasjonen, er det kun den første i rekken av elendige avgjørelser som tar dagen i en episk dårlig retning. Dokumentar/musikkfilm: Amazing Grace Amazing Grace er Sydney Pol-

lacks enestående dokumentasjon av live-innspillingen av Aretha Franklins bestselgende gospel-plate med samme navn, fra 1972. Opptakene er gjort i New Temple Missionary Baptist Church i Los Angeles. Drama: Once Upon a time ….. in Hollywood Quentin Tarantinos niende film. En avdanket tv-skuespiller (DiCaprio) og hans stuntmann (Pitt) strever for å gjenoppnå berømmelse og suksess i filmindustrien i løpet av de siste årene av Hollywoods gullalder i 1969 Los Angeles.

■■ Fredag 23. august:

Familiefilm: Askeladden – i Soria Moria slott Den originale, norske actionhelten Espen Askeladd er endelig tilbake! Denne gangen står enda mer på spill: Kongen og dronningen er forgiftet, hans egne brødre er mistenkt for ugjerningen, og kongeriket er truet av fremmede sjarlataner på jakt etter makt og rikdom.

■■ Fredag 30. august:

Action: Angel has fallen Secret Service–agent Mike Banning på nye eventyr. Drama: Dronningen En kvinne setter både sin karriere og egen familie i fare når hun forfører sin unge stesønn, og blir tvunget til å gjøre en irreversibel beslutning med fatale konsekvenser. En dansk prisvinnende film.

Profile for Amedia Ressurs Harstad

Bodø by TORSDAG 27. JUNI 2019  

Bodø by TORSDAG 27. JUNI 2019