Page 34

34 |

| nyhet | 

TORSDAG 27. JUNI 2019

Litt av det som skjer i

INVITERER: Kom Heim inviterer nok en gang til åpen poesi-mic.

Padling: Bodø kajakklubb inviterer til onsdagspadling fra Kvalvik hver onsdag i sommer.

vært en stor del av nasjonsbygJulimåneden er kanog de dramatiske henskje årets roligste nå, gingen delsene under andre verdensmen i august tar det krig og den kalde krigen. seg opp igjen. Her er ■■ 3. juli – og alle onsdaen del av det som gene i juli og august: skjer disse to somHva: Onsdagspadling Hvor: Kvalvika mermånedene. Og Onsdagspadling er en en fast som vanlig er det aktivitet i Bodø Kajakklubb, og mindre arrangemenet fint sted å begynne for å bli ter, eller ting som går kjent med klubben. Det er to Bodøbandet: JOY på Halv ti på torsdag 25. juli. litt «under radaren» vi padleledere som har ansvar hver onsdag, låser opp naustet trekker fram på disse og tar imot padlere som ønsker ■■ 6., 8. og 11. juli: ■■ 14. til 17. juli: sidene. å være med. Turene er åpen for Hva: Omvisning i Gerhardt Mun- Hva: Bodøfestivalen

■■ Børre Arntzen

ba@bodoby.no

■■ 1. juli til 11. august:

Hva: Sommerguiding hver time Hvor: Luftfartsmuseet Fra første juli til 11 august tilbyr Luftfartsmuseet guidede turer hver eneste time, hver eneste dag i perioden. – Få en tur gjennom museets høydepunkter og hør historiene bak som bringer historien til liv. Omvisningen koster ingen ting, du betaler bare vanlig inngangsbillett. For øyeblikket tilbys omvisningene på norsk og engelsk. Vi ser frem til å gi deg innsikt i hvordan luftfart har

alle medlemmer på alle nivåer, men med fokus på ferske padlere.

■■ 4. juli:

Hva: Konsert med Terje Berg Hvor: Dama Di Terje Berg er aktuell med sin tredje soloplate «På en liten plass», kåret til årets Nordlandsalbum i Avisa Nordland. I sommer er det solokonserter som gjelder, og Berg byr på eget materiale med tekster på nordnorsk, gnistrende gitarspill og lun humor.

■■ 7. juli – og de andre søn-

dagene i juli:

Hva: Familiebowling Hvor: Royal Bowling Et familie– og barnevennlig opplegg med overraskelser.

the-utstillingen ved Anne-Grethe Ellingsen. Hvor: Bymuseet 6. juli kl. 15-16 omvisning på norsk 8. juli kl. 12-13 og kl. 13-14 samt 11. juli kl. 12-13 og kl. 13-14 omvisning på engelsk. PS: Bymuseet har åpent daglig i hele sommer og byr på faste utstillinger, deriblant Sølvskatten fra Brattenskaret som er det største sølvfunnet fra vikingtid gjort i Norden.

■■ 12. – 20. juli:

Hva: Hugos Tivoli Hvor: Utenfor Nordlandshallen Sommer og sol og tivoli! Også denne sommeren får Bodø besøk av Hugos Tivoli som har fornøyelser for liten og for stor.

Hvor: Dama Di, Vågøyvannet rundt, Finnkonnakken og Larsen Mat & Vinbar! Bodøfestivalen handler om å fylle dagen med innhold og kanskje være litt turist i egen by. Se verden fra toppen av Finnkonnakken, løpe rundt Vågøyvannet med favorittplata på øret, spille bordtennis i bakgården på Dama di og kanskje se en konsert med et band du aldri har hørt om før, eller bare ta med seg noen pils og grille på moloen. Artister: Kråkesølv, Malin Pettersen, Orions Belte, Shikoswe og Julian Audy.

■■ 25. juli:

Hva: Konsert med Joy Hvor: Dama Di Bak bodøbandet JOY finner vi

Julian Jørgensen som sammen med Audun Anvik, Andreas Strand, Henrik Mavlund og Sahib Rognan lager egenskrevne låter som best kan beskrives som lett, livlig og energisk. Inspirasjonen er hentet fra nordnorsk pop. Denne konserten på Dama Di er en av Joys aller første.

■■ 1. til 5. august:

Hva: Saltr Vikingmarked Hvor: Bratten aktivitetspark Saltr vikingmarked er en historisk festival med fokus på kultur, tradisjon og håndverk i vikingtiden. Markedet har som formål å skape interesse for og forvalte norrøn kultur arv, samt være et annerledes kulturtilbud for barn og ungdom. I samarbeid med Bodø Kommune, ulike kultur, historie og husflidslag i Nord Norge tar arrangøre-

Profile for Amedia Ressurs Harstad

Bodø by TORSDAG 27. JUNI 2019  

Bodø by TORSDAG 27. JUNI 2019