Page 25

TORSDAG 27. JUNI 2019 | nyhet | 

| 25

ng, ja det blir det! rutinert restaurantmann: Gurdeep Singhmann har invitert på indisk mat på Great Gandhi i snart tyve år.

Great Gandhi Miljø:

Her er ikke spiseparet helt enige, men lokalet kunne med fordel gjort litt mer ut av seg. Det er begrenset hvor sjarmerende det er med elektriske telys som skifter farge i det uendelige.

Service:

Servitøren, som fremsto noe streng til å begynne med, tødde etterhvert opp og var effektiv. Rot med forretten og avglemt vin gir terningkast 3, som er midt på treet og helt OK. Det hadde vært fint å fått anbefalt en god indisk vin all den tid restauranten gjør at poeng av det i menyen. Pluss for uoppfordret tilbud om doggybag.

Mat:

Alle foto: truls naas

ne ble dessuten servert med perfekt kokt basmatiris tilsatt noen få spisskumminfrø, nydelig raita og nanbrød. Måltidet avsluttet spiseparet med hver sin mango lassi, og den tradisjonelle yoghurtdrikken ble en perfekt avslutning på det som kunne fremsto som et måltid med fremskreden personlighetsspaltning. – Du har rett, sa Syrlig. Neste gang går vi rett på hovedrettene. For en neste gang, ja det blir det!

Dette er en vanskelig karakter å sette, da måltidet svingte voldsomt. Det er ingen tvil om at hovedrettene i seg selv ikke fortjener noe mindre enn terningkast fem, men vi må vurdere hele måltidet. Selv om forrettene ikke falt i smak hos noen, blir det urettferdig å gi noe lavere enn terningkast fire for hele måltidet

når hovedrettene er så bra som de er. Vår anbefaling blir å gå rett på tandoori, karri og biryanirettene. Disse fremstår fult på høyde med det som blir servert hos noe mer kjente New Delhi og Jaipur som spiseparet har besøkt i Oslo.

Verdt pengene:

Et besøk på Great Gandhi er absolutt verdt pengene. Alle hovedrettene ligger rundt to hundre kroner, noe som fort blir til tre hundre med raita og nanbrød til. Det er ingen upris når kvaliteten er som den er. Stort pluss for rimelig vin, både på glass og flaske.

Totalt:

Great Gandhi Storgata 4B Telefon: 75 52 60 30 Åpningstider: Mandag – Torsdag: 11:00 – 23:00 Fredag: 11:00 – 24:00 Lørdag: 14:00-24:00 Søndag: 14:00 – 23:00

Tidligere anmeldelser: Matlyst

Jordbørpikene

Gatsby

Orion

Burgasm Restaurant Bjørk

Profile for Amedia Ressurs Harstad

Bodø by TORSDAG 27. JUNI 2019  

Bodø by TORSDAG 27. JUNI 2019