Page 23

TORSDAG 27. JUNI 2019 | nyhet | 

| 23

litt pinlig Matlyst Miljø: Matlyst nyoppussede lokaler som fremstår lyse og fine. Stort pluss for skinnende rene og flotte toaletter. Litt upersonlig og dårlig akustikk trekker ned.

Service: Det blir bare to på terningen her. Det er viktig å påpeke at servitøren hverken var ufin eller på noen som helst måte la en demper på måltidet. Terningkastet kommer som en følge av den totale fravær av service. Ser man to tydelig sultne gjester i et eller nærmest folketomt lokale lar man de ikke vente i en halv time uten å fortelle de at de må bestille ved disken. Det at andre kunder må gjøre oppmerksom på dette blir nesten litt pinlig.

Mat: Foto: Eivind Skau

Veit du. Dette smaker bare varmt. Det smaker varm smakløs kylling. Det er jo ikke saus på en gang. Hvor er den tykke deilige peanøttsausen som spydene skal bade i? Spiseparet ble sittende å se på hverandre en liten stund. – Det er sikkert mange som tror restaurantanmeldere elsker å skrive dårlige anmeldelser. Men det er jo det aller verste vi vet, sukket Søt. – Absolutt, istemte Syrlig. – Og jeg som var så gira på noe godt asiatisk i kveld. Men du. Vi kjører forbi Aspmyra og ser om vårrullvogna er åpen!

Pluss for det som åpenbart er friske råvarer og fokus på sunn mat. Men det funker bare ikke. Med forbehold av at dette var en dårlig dag for kjøkkenet er det ingenting som imponerer med maten som serveres. Og det er trist, for det er ingen tvil om at det ligger innsats bak. Det

kan være verdt å merke seg at selv om man er god til å lage mat, forventes det noe mer når man begynner å ta seg betalt for det man serverer. Dette bærer litt for mye preg av gode hensikter uten helt å forstå nivået. I en by med et såpass sterkt asiatisk tilbud som Bodø holder ikke dette mål.

Verdt pengene: Det er ikke dyrt hos Matlyst. To forretter, to hovedretter, en øl og en cola kommer på rundt 600 kroner er sympatisk. Men selv det blir vanskelig å forsvare med den maten vi fikk servert denne gangen. Dessverre.

Totalt:

Matlyst restaurant Sandgata 5B Telefon: 413 96 688 Åpningstider: Mandag – lørdag: 11:00 – 22:00 Søndag stengt

Tidligere anmeldelser: Gatsby Burgasm Restaurant Bjørk Jordbørpikene Orion

Profile for Amedia Ressurs Harstad

Bodø by TORSDAG 27. JUNI 2019  

Bodø by TORSDAG 27. JUNI 2019