Page 21

ONSDAG 29. MAI 2019 | nyhet | 

| 21

„„Foreslår Hollywood-attraksjon i Bodø:

En kjempegøy ide! I forrige uke kom et forslag av fra en av Bodø Bys lesere. Han foreslår nemlig at Bodø skal etablere en egen «Walk of Fame».

■■ Truls Naas

tn@bodoby.no I forrige uke avduket Bergen sin «Walk of Fame» med blant annet Ylvis-brødrene og Alan Walker. Innringeren mener Bodø bør gjøre det samme. – Dette er en kjempegøy idé! Vi er stolte av Bodø-legende våre, og etter hvert har det blir mange av dem som både har utmerket seg lokalt og nasjonalt – noen også utenfor landegrensene. Det hadde vært kjempegøy å markere dem med egen «Bodø Walk of Fame», sier sjef i Bodø sentrum, Veronica Kåring.

Flere spørsmålstegn Tipseren stiller spørsmålet om man kan gjøre Bodø sentrum mer attraktivt ved å etablere en egen «Walk of Fame», og hedre byens legender med hver sin stjerne. – Er dette noe som kunne slått an? – Absolutt. En morsom attraksjon. Det store spørsmålet ville nok vært; «Hvordan kvalifiserer mean tittelen «Bodø-legende»? Og hvem skal vurdere kriteriene og forslagene som kommer?, spør Kåring. Hun er fersk sentrumsleder, og har ikke hørt om dette tidligere. – Det er mulig det er blitt vurdert før min tid. Uansett en gøy idé som bør vurderes, som kanskje Bodø kommune eller fylkeskommunen/Nordlandsmuseet bør ta eierskap til?

Gågata? Tipseren foreslår å etablere

Veronica Kåring: – Jeg synes det er en god ide å etablere en egen Bodø Walk of Fame. 

(Foto: Victoria Finstad)

«Walk of Fame» fra kaia og opp til Glasshuset. Kåring synes det er en god idé. – Ja, enten i gågata nedenfor glasshuset mot kaia, eller oven-

for glasshuset på torget. Alternativt på den store åpne plassen nede på kaia mellom Jakhellen-gården og Nordea-bygget. Kanskje med en oversikts-

vegg med forklaring på tysk, spansk og engelsk med forklaring på de enkelte? Slik at det blir litt turistvennlig, sier Kåring.

Lillegaard Ta n n k l i n i k k

• UNDERSØKELSE • RØNTGEN

Nå kun:

530,-

• TANNRENS • SALTBLÅSING

Vi har kveldsåpent og 25% studentmoderasjon Tannlege Odd Peter Lillegård har over 17 års bred klinisk erfaring.

755 222 33

www.lillegaardtannklinikk.no

Dronningens gt. 28, 2.etg over Meglerhuset, 8006 Bodø

Den gode opplevelsen får du hos oss

Profile for Amedia Ressurs Harstad

Bodøby onsdag 29.mai 2019  

Bodøby onsdag 29.mai 2019