Page 1

HOFTUN: Erik Hoftun er Sissels sjef. Den pensjonerte midtstopperen må nå bruke hodet til å diskutere løsninger med harstadværingen. Det blir det ofte mye moro ut av.

05

I Rosenborg Ballklub er det Sissel Hansen Bach (42) som styrer midtbanen. Ikke til å undres at hun på årsfesten ble valgt til Årets RBKer. – Uunnværlig, sier sjefen Erik Hoftun om harstadjenta.

CMYK

TEKST OG FOTO: FRANK R. ROKSØY

Helt sjef i Rosenborg

så hun at hun er svoren Zoo-fan, og at vesterålsgruppa har gjort inntrykk på henne. - Jeg oppdaget for ikke lenge siden at de skulle ha en reunionkonsert og tenkte at herregud - der skulle jeg ha vært! Dessverre lot det seg ikke gjøre.

og det er dermed avgjørende for RBKs rykte og renommé at våre motparter, det være seg supportere, fotballag eller motstandere blir behandlet på best mulig måte. Hun er blid, hyggelig og alltid imøtekommende, og stiller opp for andre i organisasjonen.»

ANSIKTET UTAD Men tilbake til prisvinner Sissel. Årets RBKer er en intern sørvispris som deles ut til en rosenborger som yter god sørvis og stiller opp for organisasjonen. Prisen kan gå både til ansatte og spillere. Den har fokus på intern sørvis. Dette var juryens begrunnelse: «Sissel jobber i et hektisk miljø der små detaljer ofte er helt avgjørende for utfallet av fotballkamper. Det sportslige apparatet i RBK er stort og avhengig av profesjonalitet i alle ledd. Sissel blir ofte RBKs ansikt utad

Sissel smiler kledelig beskjedent. Det er tydelig at dette er en rolle hun ikke er helt bekvem i. - Men hvem rangerer du som den beste treneren? - Et vanskelig spørsmål. De er så forskjellige. Nils Arne Eggen er flink til å se alle, samtidig som han kunne være svært direkte i tilbakemeldingene. Åge Hareide er en svært positiv person. Ola Bye Riise er en kjernekar. Erik Hamrén er også flink til å se alle rundt seg. I det hele tatt har jeg vært heldig med trenerne disse årene!

HÅNDBALLINTERESSERT Harstadværingen velger et diplomatisk svar. Kanskje like lurt. Hun startet sin skolekarriere på Kanebogen skole, avanserte til Seljestad ungdomsskole og toppet det hele med Stangnes videregående. Der gikk hun ut som blåruss i 1986. - Og du var fotballinteressert? - Nei, jeg spilte håndball på Landsås og er mer sportsinteressert enn kvinner flest. Men noen spesiell interesse for fotball har jeg ikke. I dag lar jeg meg likevel rive med av laget, kampen og alle følelsene som oppstår i kjølvannet av denne idretten. Det er som Nils Arne Eggen uttaler det - fotball er ikke en jobb, det er en livsstil! Etter videregående satte 19-åringen kursen mot Trondheim og jobb i Sintef Marintek. > > >

PANORAMA HÅLOGALAND 3/2009

5

RA1140909H05  
RA1140909H05  

Sissel smiler kledelig beskjedent. Det er tydelig at dette er en rolle hun ikke er helt bekvem i. - Men hvem rangerer du som den beste trene...

Advertisement