Page 8

Rogstraat 26 5373 AV Herpen www.trienherpen.nl info@trienherpen.nl

www.arenalokaal.nl vrijdag 26 juli 2013

Grillavonden Bij TRien in HeRpen

Heerlijke spiezen van de BBQ, mals vlees verse vis - zomerse salade’s - dikke frieten - brood dipjes - en veel gezelligheid! U bent welkom op de donderdagen 4, 11, 18 en 25 juli en 1 en 8 augustus vanaf 18 uur (er wordt gebakken tussen 18 en 21 uur). Onbeperkt genieten € 24,50 p.p. excl. drank Reserveren gewenst: bel 0486-414141

Restaurant

Op de Poort Vanaf 11.00 open, op maandag gesloten Gelieve telefonisch te reserveren

Op 2, 3 en 4 augustus in Heeswijk

24-uurs Solexrace: drie dagen feest HEESWIJK: Tijdens het laatste weekend van Bouwvak-Zuid wordt het weer een doldwaze en prettig gestoorde boel in ‘de Hei van Heeswijk’. Tijdens het 24-uurs Solexrace-festival op 2, 3 en 4 augustus zullen weer meer dan 100 teams (st)rijden voor KiKa (kinderen kankervrij) en is er een spetterend driedaags programma met DrieDagen-Feest-garantie.

Torenstraat 28 5366 BK Megen tel. 0412-462275 www.restaurantopdepoort.nl

WC Experience. Geen verzoekje is te gek voor deze allesdraaier. Als het feest in de tent erop zit, gaat het in zaal Stanserhorn en Xanadu nog vrolijk door met de Party Ploppers. Minstens tot in de late uurtjes.

ZORGELOOS BBQ-FEEST REGELEN

5% ve

ad

g in rt ko er er azom e m ren als ecod zovul a in rtenti

BBQ DRANKEN PARTYVERH UUR

BESTEL GEMAKKELIJK VIA WWW.BBQENZO.NL

Voor een zomer lang plezier! Bosschebaan 23 HEESCH 0412-407030 www.lifeandgarden.com

Tijdens de bouwvakvakantie

van 15 juli tot en met 3 augustus zijn wij

dagelijkS open van 8.30 tot 12.30 uur

Zondag 4 augustus: Feest!

Zoals gebruikelijk opent het festival de deuren op vrijdag om 18 uur. Lokale feest-dj Dave zal het publiek warmdraaien voor de show van It All Started In The 90’s. Zij draaien de beste en gekste platen uit de 90’s, met extra aandacht voor de rockmuziek van die tijd. Niks is te gek deze avond. Zo is er ook een Air Guitar Contest, een Hakkuh- en een Macarena wedstrijd en zelfs een vet Carnavalskwartiertje. Alsof dat nog niet genoeg is treedt tussendoor ook het altijd goedgemutste duo Pap & Pudding op, bekend van Opblaasbare Barbara en Plastieke Annemieke. Zaterdag om 13.50 uur start (dit jaar voor het eerst) de Luierklasse van de Brommerrace (5-10 jaar), gevolgd door de Snotneuzenklasse (10-15 jaar) en de Fun- & Wedstrijdklasse (16-103 jaar). Als om 16 uur de meer dan 100 Solexteams uit binnen- en buitenland zijn gestart kan het feest weer volop verder. Als eerste zal rockcoverband Arie het podium in de feesttent bestieren. Zij dragen dan het stokje over aan de nieuwste sensatie in festivalland: The Dirty Daddies. Mede-organisator WC Experience gaat daarna een zeer speciale en unieke show op het podium zetten. Het is vervolgens aan BZB wel toevertrouwd om het feestprogramma in de feesttent op gepaste wijze af te sluiten. Ook nieuw is dit jaar de eettent. Daar kunnen deelnemers en bezoekers genieten van goei eten en goeie muziek. Niemand minder dan André Nijman zal zich vandaag dag ontfermen over de muziek in de eettent, onder het motto: Unserious Request.

VAN SCHAIJK/WILLEMSEN

...UW GASSPECIALIST IN DE REGIO EIGEN VULSTATION PROPAAN CAMPING GAZ BIJBEHORENDE ARTIKELEN -

‘t Schilderke Verf

voor

Behang

&

Sint Hubertusstraat 1 - Herpen - 0486-411985 a

HEFTRUCKGAS INDUSTRIËLE GASSEN PETROLEUM Burg. De Grootstraat 22, Schaijk | Tel. 0486-461956 | info@gashandelwillemsen.nl | www.gashandelwillemsen.nl

Burg. De Grootstraat 22 - Schaijk Telefoon 0486-461956 info@gashandelwillemsen.nl - www.gashandelwillemsen.nl

Dj Dave zorgt er ‘smorgens al vroeg voor dat de bezoekers die op de bere-gezellige camping hebben geslapen voorzichtig muzikaal worden wakkergekieteld. Daarna is het aan de helden van de band Hou’t Simpel om de stemming neer te zetten. Stichting Jong Nederland HDL zal ook dit jaar weer een uitdagend kinderprogramma organiseren voor de jongste festivalbezoekers. De deelnemers aan de Brommerrace starten vandaag om 11.30 uur. Tijdens de lunch verzorgen de mannen van de WC Experience een knus en intiem concert in de eettent. De doldwaze feestband Backstienk Boys zal ‘smiddags de feesttent flink op zijn kop zetten. In de eettent wordt één van de oudste spelletjes ter wereld omgetoverd door The King of Bingo tot feest, feest en nog eens feest. Als om 16.00 uur de Solex(st)rijders uitgeput finishen zullen de oer-rockers van Rattlesnake Shake hen weer vollop nieuwe energie geven. Na de prijsuitreiking en de KiKa cheque-overhandiging zullen The Heinoo’s het feest afsluiten zoals het hoort: dik, vet en volle bak ambiance.

Tickets

Kijk voor meer informatie over inschrijvingen, reglementen en entreetickets op www.24uurssolexrace.nl.

De Maashorst-Uden en Grave-Ravenstein

VVV presenteert nieuwe thema-fietsroutes

REGIO - Vanaf heden zijn de nieuwe themafietsroutes ‘Ontdek De Maashorst en Uden’ en ‘Vestingroute Grave - Ravenstein’ verkrijgbaar. De nieuwe kaarten, uitgegeven door VVV Noordoost-Brabant, leiden de fietser aan de hand van knooppunten door stad en land in deze gebieden. Beide routes bevatten een omschrijving van langere en kortere afstanden aan de hand van knooppunten. Daarnaast bieden de themafietsroutes een omschrijving van de startpunten, highlights en een kaartbeeld met daarop de ingetekende route. Ook parkeerplaatsen en VVV’s hebben een aanduiding op de kaart. De opmaak van de routes is gelijk aan de Brabant-stijl van de fietsknooppuntenkaart Noordoost-Brabant 2012. De themaroutes zijn verkrijgbaar bij diverse VVV vestigingen in Noordoost-Brabant voor 2,25 euro en te bestellen via de webshop van VVV ‘s-Hertogenbosch.

Weekblad Arenalokaal editie Grave, Escharen, Gassel en Velp week 30 2013  

Weekblad Arenalokaal editie Grave, Escharen, Gassel en Velp week 30 2013

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you