Page 22

Låt proffsen skräddarsy ditt kontor för en effektiv arbetsplats! Enligt färska studier är en bra arbetsplats viktig både för vår hälsa och för att optimera arbetsdagen. Nils Olafsen på NKV kontorsvaror berättar om vikten av ett bra planerat kontor och att det är mycket som spelar in.

mer krävande arbeten. Det kan dock vara svårt att veta hur man ska gå tillväga, men nu finns det verkligen hjälp att få!

Idag väljer allt fler att vända sig till proffsen när det handlar om att skapa kontoret. Nils förklarar att det absolut inte behöver kosta skjortan men att det har en stor betydelse för framtida hälsa och utfört arbete. Att få tips och råd är således något som ligger helt rätt i tiden, med våra allt

-Ett bra kontor är personligt anpassat, estetiskt och genomtänkt. Många idag vet inte om att just utformningen och val av möbler har en enorm betydelse för humör och hälsan, samt hur mycket du får gjort under dagen, berättar Nils Olafsen, möbelansvarig på NKV Umeå.

22

Nils ritar dagligen upp kontor och träffar kunder i deras befintliga miljöer och träffar således på olika människor med olika behov. Han har tagit del av hur viktigt det är med rätt kontor och så har han hjälpt små och stora företag med att anpassa kontoret för bästa arbetsdag.

Mycket att beakta - För att få fram det bästa som du behöver är det viktigt att först träffas och diskutera hur ditt

på kontoret där det enkelt ska fungera till viktiga möten? Med rätt placering av skrivbordet ska du då enkelt kunna se både dina kunder och vända dig mot tavlan och visa presentationer, och stolen ska följa dina rörelser. Jag möter en del kunder som är nöjd med deras befintliga möblering men så kan jag inflika att ”där får du ju solen i ögonen om solen ligger högt upp”, och så börjar vi tänka om för en bättre möblering.

Få rätt inställning till kontoret arbete ser ut och därefter kan idéerna och ett nytt kontor ta form. Jag förstår hur viktigt det är med rätt möbler och därför får du noga prova ut vad som passar dig innan det tas i form. Vad saknas och vad kan göras bättre? Har du till exempel möten

FÖRETAGSNYTT - UMEÅ | ÅRGÅNG 2012 | NUMMER 4

Estetik

- Många vill även att kontoret ska se välkomnande ut, och visst är det viktigt att trivas!En stol kan ha många färger och de kan kombineras på många sätt. Till exempel vill många företag att färgerna ska vara lika de som är

Företagsnytt 2012 - Nummer 4  
Företagsnytt 2012 - Nummer 4  

foretagsnytt, umea,

Advertisement