Page 20

Lokal oljeleverantör blir rikstäckande NorrOljor på Västerslätt går samman med Oljeorder från Dalarna och blir således rikstäckande samt får en bredare kompetens. Sammanslagningen gör inte bara NorrOljor mer konkurrenskraftig utan man vinner även en bredare kunskap och en ökad servicenivå- vilket det satsas hårt på. Jan-Olow Nystedt har över 40 års erfarenhet i branschen och vet således hur viktigt det är med erfarenheter och kunskap inom denna typ av verksamhet. Han har varit med från ax till limpa och mycket har hänt sedan han tog över företaget 2005. Nu har de fusionerats med Oljeorder vilket man bara ser positivt på. - Det blir lite som en nystart med stora leverantörer, bland annat Lukoil, Mobil samt OKQ8 som första alternativet. Vi kan nu leverera rikstäckande, förklarar Jan-Olow Nystedt.

i Dalarna och två i Umeå samt fem ombud. Sammantaget med de historiska erfarenheterna blandat med moderna lösningar och ett stort kontaktnät så ges kunderna snabba och effektiva lösningar. - Vi säljer distribuerar samt förmedlar produkterna med egna lager och med hög kvalitet. Vi säljer, bland annat smörjmedel, kemiprodukter, diesel, eldningsoljor, kontokort samt anläggningsutrustning till både stora och små företag samt till privat marknad. Vår bredd och kunskap är absolut en fördel, vi är nu ett mycket konkurrensfördelaktig alternativ att ha som leverantör, berättar Daniel Frost.

Från Dalarna till toppen av Kebnekaise

Viktiga erfarenheter förenas

Här finns även en miljösträvan som ligger helt rätt i tiden, i takt med kundernas och samhällets ökade krav. Man arbetar med energilösningar och verksamheten ser bara ut att växa och bli större.

Oljeorder från Mora fick nyligen Norroljor i sitt ägandeskap och Daniel Frost förklarar att de nu får en bredare bas att utgå ifrån samt att vi får en ökad kompetens med fyra stycken anställda

- Lång erfarenhet är ofta en trygghet hos kunderna när det handlar om olje-branschen. Våra produkter kombinerat med pålitlighet passar till alla entreprenör-

20

er, oavsett om det rullar, flyter eller befinner sig i luften förklarar Daniel Frost.

du ett lokalt lager och två anställda, Jan-Olow och Annika Ahlehjelm.

Lokala resurser

- Vi arbetar långsiktigt och ser till att hålla en hög service, avslutar Jan-Olow Nystedt.

Kundservice är en huvudsaklig syssla med försäljning order och distribution. På Västerslätt hittar

FÖRETAGSNYTT - UMEÅ | ÅRGÅNG 2012 | NUMMER 4

Företagsnytt 2012 - Nummer 4  
Företagsnytt 2012 - Nummer 4  

foretagsnytt, umea,

Advertisement