Page 16

Kvalitet före kvantitet när Bilvårdsdsteknik flyttar!

Det har bara rullat för Bilvårdsteknik och vid årsskiftet flyttar Christoffer verksamheten till nybyggda och bättre lokaler. Allt för kundernas och deras bilar skull, med bättre yta och plats för en liten butiksdel. Christoffer är nöjd över läget och betonar att man inte behöver vara orolig för att hitta igen verkstaden. Han flyttar nämligen bara 100 meter bort!

Hög standard

Christoffer menar att varje bil är unik i sig och när det kommer till bilvården för bilen så måste den bedömas individuellt innan priset

bestäms. Likaså angående hur lång tid det tar för behandlingen. Allt speglas av vilket skick bilen är i. - Jag arbetar på det sättet- att jag sätter en hög standard. Två bilar med samma typ av behandling kan vara hos mig i olika tid och i i snarlika prisklass beroende på bilens skick. Noggrannhet är A och O, och då får det ta 8 eller 14 timmar, bara det blir perfekt! Menar Christoffer.

Ingen långväga flytt

Hit kommer i snitt fem bilar in dagligen för olika typer av behandlingar, samtidigt som en

butiksdel väger stort. Christoffer ska därför vid årsskiftet flytta hela verksamheten till en helt nybyggt lokal. Dels för att få det större- men även för att väga upp till kundernas önskemål. - Många kunder blir något oroade när jag berättar om flytten. De undrar vart jag ska ta vägen och om de kommer att hitta igen mig. Jag flyttar bara cirka 100 meter bort! Dvs bakom lokalerna där jag är nu på Norra Obbolavägen! Men jag kommer att få plats med både en butiksdel där jag kan sälja bilvårdsprodukter och så bättre plats för bilvård! Avslutar Christoffer.

Smarta tips från Christoffer! 1. Tvätta bilen minst två gånger i månaden- helst oftare under vintersäsong för att få bort vägsalt och smuts. 2.En lackkonservering är något som jag rekommenderar. Det skyddar lacken mot diverse skadligheter och gör bilen lättare att tvätta. Det höjer även andrahandsvärdet på bilen, och så håller bilen längre.

Professionell Bilvård Handtvätt • Interiör rengöring • Vaxning Glasbehandlingar • Lackkonservering m.m. Kontakta oss för pris! 070 - 222 60 14 Norra Obbolavägen 114, 904 22 Umeå (Östteg) BILVÅRDSTEKNIK

16

FÖRETAGSNYTT - UMEÅ | ÅRGÅNG 2012 | NUMMER 4

Företagsnytt 2012 - Nummer 4  
Företagsnytt 2012 - Nummer 4  

foretagsnytt, umea,

Advertisement