Page 1

Interaktiva projektorer En interaktiv projektor är ett enkelt och kostnadseffektivt sätt att skapa interaktiva ytor i klassrummet. Skillnaden mot en interaktiv tavla som SMART Board eller Activboard är att all teknik ligger i själva projektorn och att du styr och skriver med en eller flera pennor som medföljer projektorn.

EDU

Trygghet och säkerhet med tre års lampgaranti för skolor.

Kostnadseffektiv interaktivitet

EDU

Hitachi CP-AW2519 är en ultrakorthållsprojektor i wideformat som ger dig interaktivitet till ett bra pris. Ljusstyrka 2500 ANSI. Bildformat 16:10. Upplösning 1280x800. Levereras komplett med väggfäste och 1 penna. Inklusive Hitachi Starboard programvara.

9 980 kr

Interaktivitet i högsta klassen

Epson EB-475Wi är en högkvalitativ ultrakorthållsprojektor med många funktioner. Ljusstyrka 2600 ANSI. Bildformat 16:10. Upplösning 1280x800. Levereras komplett med väggfäste och 2 pennor. Fungerar utan drivrutiner - ingen installation behövs. Inklusive Epsons egen programvara för anteckningar.

EDU

11 500 kr Interaktiv programvara

SMART Board Notebook är den välkända och lättanvända programvaran som gjort SMART Board så populärt. Nu kan du köpa den även till en interaktiv projektor.

4 995 kr För mer information, beställningar och rådgivning, kontakta vår försäljningsavdelning Tel 0500 - 44 54 05, order@mediapoolen.se Besök vår webshop på www.mediapoolen.se Mediapoolen är en Mediepedagogisk resurs för dig och din kommun

Interaktiva projektorer  

Interaktiva projektorer

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you