__MAIN_TEXT__

Page 82

Sitnije šare se bolje uklapaju u manjim prostorije.

nastati pri upijanju vlage. Sloj se sastoji od papira impregniranog smolom. Tvrdoća površine laminata spriječava raznošenje prašine i razmnožavanje bakterija. Ogromne prednosti laminata SWISS KRONO rezultirali su vrlo čestim izborom ove vrste podloge pri opremanju hotela, restorana, kancelarija, prodavnica i domova. Fabrika može ponuditi laminate klase 31,32 i 33. Klasa predstavlja tvrdoću površinskog sloja. Za stambene prostore, odnosno prostore manje frekventnosti kretanja preporučuju se laminati klase

Veliki je broj detalja na koje treba obratiti pažnju prilikom odabira idealne podloge za vaš prostor. Zato vam, u CER STYLE salonu keramike u Podgorici, na raspolaganju stoji arhitekta za besplatne savjete i pomoć oko uređenja prostora. Zakažite svoj termin za konsultacije na 068 834 834 ili pošaljite e-mail na info@cerstyle.me.

31. Laminati klase 32 i 33 posjeduju ojačan površinski sloj i mogu se instalirati u prostorima visoke frekventnosti kretanja, kao što su hoteli, restorani, kancelarije i dr. Održavanje laminata je izuzetno jednostavno. Za redovno čišćenje dovoljno je da ga prebrišete suvom krpom ili usisate. Ukoliko smatrate da je potrebno, ovu podnu oblogu možete brisati i vlažnom krpom. Bitno je na kraju prebrisati ga suvom krpom. Preporučuje se i upotreba sredstava za održavanje laminata.

Profile for Casopisi Prostor i Caffe Montenegro

Casopis Prostor br 41  

Casopis Prostor br 41  

Advertisement