__MAIN_TEXT__

Page 56

Šta je novo, šta je slijedeće:

kupatilski trendovi za 2017. Koji su najatraktivniji trendovi kada su u pitanju kupatila u 2017. godini? Većina novih trendova upućuje na stare stilove u kombinaciji sa modernim, minimalnim oblicima za pročišćen ali i bezvremenski izgled. Evo nekoliko stvari koje treba razmotriti kada su u pitanju nova kupatila:

Texture/šablonske pločice

Vintaž umivaonici

Cement, terakota pa čak i mozaik pločice pružaju bogat starinski izgled kupatilu. Ako ste zabrinuti zbog cijene, probajte sa akcentovanjem samo jednog dijela kupatila, kao što je prostor iza umivaonika.

Korišćenje vintaž komada kao što je umivaonik daje moderan ali i vanvremenski osjećaj. Ali ukoliko imate slobodnog prostora u kupatilu uvijek se mogu dodati posebni elementi, što je ujedno i praktično i lijepo.

Rustični/industrijski elementi Rustični i/ili industrijski elementi (kao recimo otkrivene bakrene cijevi) su jedan od načina kako da uvedete teksturu. Drugi načini su: istrošeno drvo, izložena opeka, ili betonski elementi.

Francuska vrata tuš paravani Ovi privlačni stakleni tuš paravani zauzimaju fokalnu tačku u kupatilu. Savršena su za kupatila sa industrijskim šmekom.

56

Profile for Casopisi Prostor i Caffe Montenegro

Casopis Prostor br 41  

Casopis Prostor br 41  

Advertisement