__MAIN_TEXT__

Page 37

Šta je novo, šta je sledeće:

kupatilski trendovi za 2017. Oblici pločica i igra s geometrijom Jasne linije arhitektonskih, strukturalnih elemenata inspiracija su za razne varijacije geografskih oblika kada su u pitanju trendovi u keramici. Heksagonalni oblici pločica su dugoročni trend i veoma popularna dizajn kombinacija sa višebrojnim interpretacijama. Uključujući i trodimenzionalnu dubinu, većina njih je popularna zbog lake postavke i uklapanja geometrijskih komada i neograničenoj mogućnosti kombinovanja koje su ostavljene na mašti kreatora.

Okrugla ogledala Okrugla ogledala su sjajan način da ublažite oštre linije modernog kupatila, i takođe odlično izgledaju. Par ogledala iznad duplog lavaboa, ili samo jedan ogroman komad, je posebno dopadljiv.

Minimalistička kupatila za urbane stanove Kada je u pitanju veličina i oblik kompozicije kupatilskog dizajna, trend se kreće u smjeru manjeg i više privatnog prostora. Veličina i oblik sanitarnih elemenata je znatno smanjena, ne samo da bi se bolje uklopila u male urbane apartmane, već i zbog uvođenja osjećaja uzdržane elegancije i intimnosti. Dakle, manja doza ne znači manje ne postoji kompromis sa njegovom udobošću, stilom i funkcionalnošću.

37

Profile for Casopisi Prostor i Caffe Montenegro

Casopis Prostor br 41  

Casopis Prostor br 41  

Advertisement