__MAIN_TEXT__

Page 14

vijesti Izložba konkursnih radova

promocija knjige

U Perjaničkom domu na Kruševcu organizovana je izložba radova Konkursa za idejno urbanističko - arhitektonsko rješenje dječjeg vrtića i jaslica u naselju Guke, Opština Pljevlja i Konkursa za idejno urbanističko - arhitektonsko rješenje dječjeg vrtića i jaslica u naselju Blok VI, Glavni grad Podgorica. Radovi su se mogli pogledati od 06. do 15. februara.

U KICu “Budo Tomović” održan je događaj omaž Svetlani Kani Radević i promocija knjige “Kana” autora Andrije Markuša u organizaciji Arhitektonskog foruma i KANA udruženja arhitekata. O knjizi i djelu Svetlane Kane Radević, govorili su arh. Mileta Bojović, prof. dr Rifat Alihodžić, arh. Aleksandar Ašanin i autor.

Izližba radova ŽAD-a Prva izložba Ženskog arhitektonskog društva će biti održana u Mikser hausu od 15. do 22. marta. Svojom prvom izložbom Žensko arhitektonsko društvo se predstavlja stručnoj i široj javnosti, kroz individualna ostvarenja svojih osnivačica i članica. Izložba ima za cilj povećanje vidljivosti žena arhitekata, kao i prezentaciju raznovrsnosti radova, istraživanja, aktivnosti i projekata kojima se bave i koje stvaraju žene arhitekte. Svaka žena biće predstavljena jednim panoom, a poziv za učešće je otvoren za sve članice i osnivačice ŽAD-a. Obzirom da je su članice iz različitih zemalja, izložba će imati internacionalni karakter.

14

Profile for Casopisi Prostor i Caffe Montenegro

Casopis Prostor br 41  

Casopis Prostor br 41  

Advertisement