Page 12

OPEN DAG

15 juni

4

In het werkleerbedrijf komen Door samen te werken creëren we kansen voor mensen 1

In de horeca zijn veel vacatures waar werkgevers moeilijk geschikt personeel voor kunnen vinden. KonnecteD springt hier op in met de werkleerroute Horeca. In zes maanden tijd worden mensen opgeleid speciaal voor deze vacatures.

Werkzoekenden die affiniteit hebben met de horecabranche, worden tijdens een werkleertraject van zes maanden opgeleid tot horecamedewerker. De kandidaten starten intern bij KonnecteD waar ze in het bedrijfsrestaurant ervaring opdoen. Ze worden bijgeschoold op specifieke onderdelen zoals kennis over hygiëne en allergieën, bediening, en gastheer/gastvrouw vaardigheden. Daarna gaat de kandidaat 4 maanden stage lopen bij de toekomstige werkgever. Bij succesvolle afronding van het

hele traject krijgen de kandidaten een praktijkverklaring die verbonden is aan de branche, Horeca Nederland. Dit is een officieel startcertificaat en wordt in heel Nederland erkend.

Samenwerken

Sinds januari draaien 5 deelnemers mee in de werkleerroute Horeca van KonnecteD. Zij worden in een half jaar tijd klaargestoomd voor een baan bij de deelnemende horecabedrijven, Het Postillion Hotel, Het IJsselhotel en restaurant Jackies.

Heb je vragen en wil je meer weten over de werkleerroute Horeca? Heb je een openstaande vacature en ben je op zoek naar geschikt personeel? Neem dan contact op met Lies Philippo via lies@deventerwerktalent.nl

KonnecteD wil graag samenwerken met horecaondernemers. Samen kunnen we meer werktalenten opleiden voor een passende baan!

Profile for Mediaburo Schoppema

Deventer Nieuws week 23 2019  

Deventer Nieuws week 23 2019  

Advertisement