Page 10

OPEN DAG

15 juni

2

12.00 uur Deuren open!

Özcan Akyol

Schrijver, televisiemaker en Deventenaar Özcan Akyol opent, samen met de wethouders Herman Engberink en Anton Bosch van de gemeente Olst-Wijhe en wethouder Thomas Walder van de gemeente Deventer, de deuren voor de eerste bezoekers.

12.00 – 15.30 uur programma open dag met rondleiding 1

INGANG

Schonenvaardersstraat 9 Deventer

Bedrijfsrestaurant

 • Lekkere versnaperingen • De talenten van Team werkleerroute Horeca staan voor je klaar • Mini tentoonstelling over de geschiedenis van KonnecteD

2

1

T eam Schoonmaak

2

 Bij het schoonmaakvak komt meer kijken dan je denkt. Onze schoonmaakkanjers geven demonstraties en leggen je de kneepjes van het professionele schoonmaakvak uit.

3

T eam Bussink

4

T eam Mepal

3

 De wereldberoemde originele Deventer kruidkoek wordt door onze inpakkers van een zakje of een doosje voorzien. Dat gaat in rap tempo, dus goed opletten hier. En proeven natuurlijk! Mepal is bekend van de slimme kunststof producten om voedsel in te bewaren. Onze medewerkers produceren deksels en stellen diverse soorten bewaardozen samen.

Team CentSweets 5

Overal waar je kijkt zie je pepermuntjes. In opdracht van nationale en internationale bedrijven stoppen wij die pepermuntjes in mooi ontworpen doosjes. Zo kun je zomaar op het vliegveld van Dubai een doosje van CentSweets tegenkomen.

6

Magazijn

7

Team Metaal

 Hier werken mensen die niet bang zijn om vieze handen te krijgen. Kom bij Team Metaal kijken en leren van onze meesterlassers en machinebedieners.

8

Team Muller/Tony’s

 Misschien wel onze lekkerste afdeling. Hier verpakken we de chocolade van Tony’s Chocolonely. Kom kijken en proeven! Ook op deze afdeling: • Social Sofa; mozaïek kunstwerken • WoWood; recycling van afval hout naar decoratieve houten wandpanelen

9

Deventer Werktalent

10

Deventer Marktplein

11

Deventer Werktalent

12

Team Dunlop

 Altijd al je CV een boost willen geven? Laat hier een portretfoto maken door een professionele fotograaf. Verder leer je hier alle tips & tricks over online zakelijk netwerken. Huurders van KonnecteD presenteren zich: • Zavadi • Taal Actief • AVDD • Boeg opleidingen • Beter Nederlands Ervaringsworkshop Autisme; wat is het en hoe werkt het (niet)? Dunlop Hiflex produceert kunststof en rubberen slangen voor allerhande toepassingen, bij alle mogelijke werkdrukken. Die slangen maken we bij Sallcon en dat is best een ingewikkelde klus.

4

Profile for Mediaburo Schoppema

Deventer Nieuws week 23 2019  

Deventer Nieuws week 23 2019  

Advertisement