Page 1

Drost Partycentrum Elk feest een onvergetelijke beleving

www.drostpartycentrum.nl


Longlifeonderhoudsservicebeurt Nu slechts voor € 249,De prijs is excl. Btw en brandstoffilter. Maar incl. nieuwe longlife olie en filter, luchtfilter en interieurfilter, terug stellen service-indicator en uitlezen elektronica op foutcodes

Elk feest een onvergetelijke beleving

Drost Partycentrum

Colofon Uitgever Robert Hoekman, Mediabinder (www.mediabinder.nl) Art director Stefan Bekker

Bezoekt u ook eens onze nieuwe website: www.vw-center.nl De prijs is excl. Btw en brandstoffilter. Maar incl. nieuwe longlife olie en filter, luchtfilter en interieurfilter, terug stellen service-indicator en uitlezen elektronica op foutcodes. * Bel onze nieuwe werkplaatschef Erwin Bennink voor een afspraak 053-53 60 145

De mooiste dag van uw leven, een bedrijfsfeest dat hoge ogen gooit, de ultieme verjaardag of een receptie met al uw vrienden, familie, relaties en collega’s… dit zijn enkele voorbeelden van belangrijke, feestelijke momenten waarbij u niets aan het toeval wilt overlaten als het gaat om de perfecte locatie en invulling. Drost Partycentrum biedt alles om van elk feest een onvergetelijke beleving te maken. Het is niet voor niets het

Fotografie Bert Van Der Veen

meest toonaangevende partycentrum in de regio!

Vormgeving Twentie design en dtp (www.twentie.nl) Tekst Marlous Löffelman, WolLöf Communicate BNO Druk Westerland Alle rechten voorbehouden. Dit magazine is met de grootste zorg samengesteld. Voor eventuele onjuistheden is Mediabinder niet aansprakelijk. Niets uit deze uitgave mag, op welke wijze dan ook, worden verveelvoudigd zonder schriftelijke toestemming van Mediabinder.

Drost Partycentrum

3


• De winkel voor tuin en dier • Deskundig advies • Dichtbij en vertrouwd • Altijd vriendelijke en behulpzame medewerkers

Welkom bij Welkoop! Kijk voor meer informatie op www.welkoop.nl

LOSSER

Leusinkweg 1 053 - 5360777

Drost Partycentrum Drost Partycentrum is de meest complete locatie voor uw feest of evenement. Er werken échte horecamensen met een groot kloppend hart voor hun vak. Zij stellen alles in het werk om elke wens, hoe uitgebreid ook, mogelijk te maken. Daarbij kunnen zij u de gehele organisatie uit handen nemen. De zaal is adembenemend mooi en bovendien multifunctioneel.

Moderne voorzieningen

Het centrum is uitgerust met de laatste technische snufjes op het gebied van licht en geluid: LED-verlichting, LCD-schermen met een narrow-casting systeem, een high-tech lichtsysteem en een uitmuntende geluidsinstallatie. De LED-verlichting kan de zaal elke gewenste sfeer geven en op de LCD-schermen kunnen feesten door middel van diverse dome-camera’s live te zien zijn in de zaal. Een goed afgestelde airconditioning houdt het altijd aangenaam, al wordt er nog zo uitbundig gefeest. Door middel van cameratoezicht dragen wij bovendien bij aan uw veiligheid en

4

Drost Partycentrum

die van uw gasten. Uw bruiloft, jubileum, verjaardag of welk feest dan ook krijgt de allure die het verdient.

Geniet van de exclusieve uitstraling die toch betaalbaar is. Eindeloze mogelijkheden

Uw favoriete zanger, zangeres of band, die ene dj of artiest; Drost Partycentrum heeft alle connecties om hen te laten optreden op uw feest. Heeft u een bepaald thema in gedachten? Drost zorgt voor de complete aankleding, de juiste entourage, hapjes, drankjes, muziek, licht en, als u dat wenst, passend entertainment.

Drost Partycentrum

5


Een droom van een bruidsfeest

Sharon en Rico Beernink, bruidspaar

“Bij Drost Partycentrum kun je nog écht uitgaan ”

De eerste haven waar uw huwelijksbootje aanmeert moet natuurlijk uw bruidsfeest zijn. Drost Partycentrum biedt u een prachtige zaal die geheel volgens uw eigen smaak en naar uw wens kan worden ingericht. Geniet van de exclusieve uitstraling die toch betaalbaal is. Bij ons gaan glamour en gezelligheid hand in hand, net als u en uw geliefde.

“Op 28 september 2012 was onze mooiste dag. En die moest natuurlijk gevierd worden op een geweldige locatie. Drost heeft niet alleen een partycentrum, maar ook een buitenlocatie; een boerderij met een idyllische, grote tuin met zwembad. In deze romantische omgeving gaven wij ons etentje; een barbecue. Alles was perfect geregeld. We mochten zelfs gebruikmaken van de badkamer om ons op te frissen voor het feest. Dit feest gaven wij in het partycentrum en dat was al even indrukwekkend. We werden in stijl onthaald en het personeel deed alles om het onze gasten en ons naar de zin te maken. We hoefden maar iets te vragen of het werd meteen geregeld. We hadden een dj en hebben heerlijk gedanst. Er waren zo’n 120 gasten en die vermaakten zich prima. Bij Drost kun je voordelig je bruiloft vieren en het is geweldig om te zien wat er allemaal mogelijk is. Wij waren de hele dag het stralende middelpunt en kijken er met veel plezier op terug.”

Alle zorg uit handen

Wij bieden u alle service en organisatiekracht om er een onvergetelijke middag, avond en nacht van te maken voor u en uw gasten. Wij kunnen u al het

Uw feest wordt tot in de puntjes geregeld regelwerk uit handen nemen of dit in nauwe samenwerking met uw ceremoniemeester(s) uitvoeren. Wij regelen graag uw favoriete band, dj, act(s) en/of artiesten, schakelen vriendelijke gastdames en kelners in en zorgen natuurlijk voor de lekkerste hapjes en drankjes. Onze chefkok en zijn team staan geheel tot uw beschikking.

Eén aanspreekpunt

Uw feest wordt tot in de puntjes geregeld en iedereen weet wat er van hem of haar wordt verwacht. Dat komt omdat u bij ons één aanspreekpunt heeft die de zaken nauwlettend in de gaten houdt en u alle zorgen uit handen neemt. U hoeft zich zodoende maar met één ding bezig te houden; genieten.

Ongedwongen samenzijn

Of u nu met een groot (400 personen) of een klein gezelschap (50 gasten) komt, wij kunnen de feestruimte aanpassen aan het aantal mensen. Zo kan er uitgebreid gefeest worden of intiem getafeld. Of allebei, uw programma is leidend. Wat Drost in ieder geval stimuleert, is dat uw gasten plezier hebben met elkaar en elkaar ongedwongen kunnen ontmoeten. 6

Drost Partycentrum

Fotoreportage; een blijvende herinnering Leg uw mooiste dag vast op de gevoelige plaat. Ook dat kan via Drost Partycentrum. Wij bieden u de mogelijkheid om een fotoreportage te maken in de zeer fraaie en idyllische tuin van de familie Drost. U kunt ook kiezen of u dit al dan niet wilt doen onder het genot van een hapje en een drankje.

Drost Partycentrum

7


Van harte gefeliciteerd! Een verjaardag of jubileum vraagt om een feestje. Drost zorgt ervoor dat uw gasten volop genieten en de jarige of jubilaris in het middelpunt van de belangstelling staat. Wilt u feesten met een dj? Loungen met uw gasten? Een thematisch feest houden? Of toch liever een rustige koffietafel? Wij regelen het voor u. Uiteraard zorgt onze chefkok en zijn team ook voor de inwendige mens en mag u, als u dit wilt, rekenen op een heerlijke verjaardagstaart. Bent u op zoek naar goede ideeën? Wij denken met u mee en kunnen u voorstellen doen die u zullen verrassen.

Henk Scholing, gastheer/kelner Drost Partycentrum

“Ik heb altijd feest om me heen” “Gasten zien mij vaak als eerste als ze binnenkomen. Ik verwelkom ze, neem hun jas aan en begeleidt ze naar binnen. Dat hoort bij de service van Drost én bij mijn eigen standaard van gastheerschap. Helaas is het tegenwoordig vaak anders, als ik de verhalen mag geloven. Wij vinden het belangrijk om een onvergetelijke indruk te maken, voor welke gelegenheid gasten ook bij ons komen. Zo hadden wij onlangs een uitvaartdienst overdag en ’s avonds een bruiloftsfeest. Wij passen de zaal, de ambiance en onszelf aan. Een uitvaart verdient respect, een ingetogen sfeer en passende toon. Terwijl een bruiloftsfeest juist uitbundig moet zijn, een knaller! Voor beide uitersten zijn wij volledig toegerust. Het mooiste aan mijn vak is dat ik een schakel kan zijn om mensen blij en tevreden te maken. Ik ken ook geen werkstress, want ik vind mijn werk ongelooflijk leuk. Ik heb altijd feest om me heen! Gasten komen met een idee en als wij daaraan kunnen voldoen en het zelfs kunnen overtreffen, dan glimt ons team van trots. Wij zijn dan ook blij om vaak dezelfde gezichten terug te zien. Want gasten krijgen, is niet zo moeilijk, maar gasten houden wél. Een daarin slagen wij. Of die gasten nu particulieren zijn of werknemers van bedrijven; van slopers tot architectenbureaus, wij zijn er voor iedereen. En menig artiest heeft Drost al van binnen gezien, denk aan Glennis Grace, Thomas Berge en diverse bekende dj’s. Wij kunnen alle zorg uit handen nemen. Wij regelen alles, zorgen voor een perfecte begeleiding en beveiliging. Zelfs onze parkeerplaats heeft een parkeerwacht. Ik doe dit werk nu al 35 jaar en geniet nog elke dag.”

8

Drost Partycentrum

Drost Partycentrum

9


Ook voor werkgerelateerde bijeenkomsten is Drost Partycentrum de aangewezen locatie. De ambiance is hoogst representatief, maar toch ongedwongen zodat iedereen zich vrij en gestimuleerd voelt om het contact te zoeken met elkaar.

Relatie-event

Nodig uw zakelijke relaties uit voor een evenement waarover zij nog lang zullen napraten. Drost verzorgt voor u de volledige organisatie. Professionele gastheren en -dames en kelners leggen uw gasten in de watten en de gerechten uit onze uitstekende keuken zijn een feest voor de smaakpapillen. Parkeren is geen probleem; wij bieden u volop (gratis) parkeergelegenheid. U zult in de beste omstandigheden zijn om goede zaken te doen en een bijzonder visitekaartje af te geven.

Personeelsfeest

Uw personeel is de motor van uw onderneming. Waardering is de beste olie om die motor draaiende te houden. Deze drukt u op een prachtige manier uit met een geweldig feest voor al uw medewerkers en eventueel hun partners. Door samen te dansen, te praten, te eten en te drinken en te lachen wordt de

Zakelijke evenementen

Door samen te dansen, te praten, te eten en te drinken en te lachen wordt de collegiale band sterker

Wie eenmaal een Drost-feest heeft meegemaakt, zal de volgende keer al zijn of haar vrienden meenemen 10

Drost Partycentrum

collegiale band sterker en heeft u samen iets leuks om aan terug te denken. Hoe verrast u uw medewerkers het liefst? Onze medewerkers denken graag met u mee en zorgen ervoor dat het een onvergetelijk feest wordt met of zonder dj, band, artiest of ander entertainment. Kies voor onze all-in service, zowel overdag als ’s avonds.

Robby Wegman, Lesscher Installatietechniek

“Ons bedrijfsfeest was perfect georganiseerd” “Diverse feesten heb ik meegemaakt bij Drost Partycentrum: bruiloften, recepties en natuurlijk een personeelsfeest. Mijn bedrijf Wegman Installatietechniek uit Overdinkel is overgenomen door Lesscher Installatietechniek met vestigingen in Saasveld en Hengevelde. Met tientallen collega’s méér kun je een prima bedrijfsfeest vieren. Drost heeft goed nagedacht over het partycentrum. Ze heeft een moderne opstelling met zithoeken en statafels, zodat je met bijvoorbeeld bruiloften niet aan lange tafels zit, maar kunt rondlopen. Veel gezelliger. Je staat en zit al rond de dansvloer, dus bij de eerste muziektonen sta je zó te dansen. Het feest komt snel op gang, de band of dj hoeft niet veel moeite te doen om de vloer te vullen. De geluidsinstallatie is zodanig ingericht dat de muziek hard staat op de dansvloer en je aan de bar rustig kunt praten. Dat is ideaal voor iedereen. Bij grote gezelschappen wordt de ruimte van de snackbar erbij betrokken. Hier worden bijvoorbeeld buffetten opgesteld en krijg je het Gran Café-gevoel. Er is hier namelijk nóg een bar en er zijn diverse zitjes. Drost is ook origineel; zo kregen we aan het einde van een bruiloftsfeest geen koffie met broodjes, maar puntzakjes met friet. Aan iedereen wordt gedacht, zo is het aanbod bij koude en warme buffetten zeer uitgebreid en hebben ook vegetariërs, zoals mijn vrouw, volop keuze. Ons bedrijfsfeest met een kleine 100 personen was top; de medewerkers hebben alles te werk gesteld om er een geweldig feest van te maken en alles perfect te organiseren. Wij zullen het niet snel vergeten.”

Drost Partycentrum

11


Dance-, party- en clubnights Wendy Franke uit Enschede

“Bij Drost Partycentrum kun je nog écht uitgaan ”

OP

DE SMAAK DIE JE PAKT!

Al vier eeuwen lang brouwen onze brouwers bier zo eigen als Grolsch. Een karakteristiek bier met een frisse smaak door pure ingrediënten en natuurzuiver water uit onze eigen bronnen. De beste gerstsoorten, persoonlijk geselecteerd door onze brouwers en vermout in onze eigen mouterij. Twee soorten hop zorgen voor onze eigen smaak en aroma. Een karakteristiek gist, een flinke dosis principes en het vakmanschap van onze brouwers maken het helemaal Grolsch.

“Mijn man René en ik vinden het heerlijk om in het weekend uit te gaan en even los te komen van de drukte van de werkweek. We gaan graag stappen met een groep van zo’n veertien vrienden en gingen altijd in Enschede naar een vast themafeest. Toen dat niet meer werd georganiseerd, zochten we iets nieuws. Uitgaan in Enschede vinden wij niet leuk, dus keken we verder. We probeerden een ‘avondje Drost’ en waren allemaal razendenthousiast; onze nieuwe uitgaansstek was gevonden! Bij Drost kun je nog écht uitgaan: dansen, lachen, kletsen, drinken, lol maken. Het is er zo gezellig en sfeervol. Op de Facebook-pagina van Drost zie ik welke bands en feesten er komen en dan maak ik even een belrondje met onze vriendenclub. Ik sta het liefst de hele avond op de dansvloer en ken er inmiddels flink wat mensen. Service staat hoog in het vaandel bij Drost. Je wordt er nog welkom geheten, het personeel is vriendelijk, de bediending goed en je voelt je er veilig. Maar Drost besteedt ook aandacht aan de kleine dingen; zo gaat de bediening bijvoorbeeld af en toe rond met lekkere hapjes. Wij zijn dol op goede bands en die treden er vaak op, maar we gaan ook graag naar de clubnights met DJ’s. Dat Drost in Overdinkel zit, vinden wij geen enkel probleem. Je parkeert naast de club, er wordt op je auto gelet en voor diegenen die geen vervoer hebben of geen BOB, rijdt Taxi Max speciaal van en naar Enschede. Voor een zeer vriendelijk prijsje. Is het alweer weekend?”

Naast gesloten feesten organiseert Drost Partycentrum ook populaire dance-, party- en clubnights die publiek aantrekken van binnen en buiten de regio. Denk aan After Summer Beach-parties na de zomervakantie om dat heerlijke, vrije vakantiegevoel nog even vast te houden, Apres-ski parties in de winter, inclusief Schnapps & Snee, ‘80’s en ‘90’s-feesten, Hollandse Avonden, Duitse Schlageravonden of Clubnights met bekende dj’s en meer. De entree is veelal gratis of anders tegen een lage prijs. Op www. drostpartycentrum.nl ziet u wat Drost in petto heeft. Onze uitstekende airconditioning zorgt ervoor dat de sfeer warm blijft, maar nooit oververhit raakt. Het uitgebreide assortiment drankjes in de bar garandeert de nodige verkoeling. Parkeren gebeurt gratis op het terrein achter het partycentrum. Wie eenmaal een Drost-feest heeft meegemaakt, zal de volgende keer al zijn of haar vrienden meenemen. Drost Partycentrum

13


Culinaire kunsten Uitgaan is een beleving en daarbij speelt lekker eten en drinken een belangrijke rol. De chefkok van Partycentrum Drost stelt samen met zijn team alles in het werk om de lekkerste gerechten de keuken te laten verlaten. Deze worden opgediend door het professionele team van kelners. Van meergangen diners tot kleine en exclusieve hapjes, u zult verrast zijn door de creativiteit van onze enthousiaste keukenbrigade.

Catering

Drost Partycentrum is ook uw cateraar op locatie. Onze keukenbrigade stelt buffetten samen die zijn afgestemd op uw smaak. Bijvoorbeeld een hapjesbuffet tijdens een feestavond met heerlijke salades, saté, gevulde eieren, gehaktballetjes en meer. Of ‘T Twentse Drost-buffet met toppers als beenham met honingmosterdsaus, spareribs en diverse aardappellekkernijen. En wat dacht u van een echt Westernbuffet met Kentucky chickenwings, Tex Mex reepjes en Buffalo Bill’s potatoes en meer? Laat u inspireren!

u zult verrast zijn door de creativiteit van onze enthousiaste keukenbrigade.

Onze medewerkers maken van elke feestelijke gelegenheden een geslaagde, culinaire dag. Daarnaast nemen wij het nodige regelwerk voor u uit handen. U heeft er letterlijk geen omkijken naar en kunt zich volledig richten op uw gasten. Onze cateringservice is er al vanaf 15 personen. Ook alle gerechten op de kaart van onze snackbar kunt u via onze cateringservice bestellen. Niet alleen ideaal voor een feestje op locatie, maar ook voor een zakelijke bijeenkomst, zoals een vergadering, presentatie, receptie of evenement.

14

Drost Partycentrum

Pieter Koudijs, kok Drost Partycentrum

“Bij ons is het culinair genieten voor elk budget ” “Een paar jaar geleden is ons partycentrum verbouwd tot een plek waar alles mogelijk is. Er is nergens op bezuinigd, het is werkelijk prachtig geworden. En sindsdien ontdekken steeds meer gasten ons; het aantal bruiloften, recepties, feesten en cateringaanvragen is behoorlijk toegenomen. Wij zijn allround en flexibel samen met het hele team, wij passen ons moeiteloos aan aan de wensen en verwachtingen van de gast en zijn onderscheidend in details. We zetten altijd hoog in en we verrassen altijd met heerlijke gerechten. Of dit nu een buffet, viergangendiner of diner dansant is. Ik vind het belangrijk om de zaal in te lopen, vragen te beantwoorden en te horen wat de gasten ervan vinden. Alles moet op-entop zijn en binnen elk budget haalbaar. Ook met een kleine portemonnee kunnen wij iets luxueus neerzetten van hoge kwaliteit wat er fantastisch uitziet, want de eerste indruk is goud waard. Een bruidspaar weet vaak precies hoe ze hun receptie, diner en feest willen hebben. Wij realiseren hun gedachten en voegen graag iets toe volgens de trends, zoals bijvoorbeeld een lunchbuffet met een ‘bruidstaart’ van brood waaruit je een sandwich snijdt alsof het een taartpunt is of de inzet van een oestermeisje dat oesters serveert en deze voor je opent. Maar ook de heerlijke Twentse gebraden en gemarineerde beenham, getrancheerde ossenhaas, ijstaarten, diverse soorten vis en vlees, vegetarische gerechten en nog veel meer ontbreken niet. Bij Drost is het geweldig feesten en culinair genieten, of je nu als zakelijke of particuliere gast komt.”

Drost Partycentrum

15


Yssalon, snackbar en bar Drost Partycentrum is niet alleen de beste locatie voor een geweldig feest in stijl, maar ook voor een heerlijk ijsje, lekkere snack of gezellig drankje. Een ijssalon, snackbar en separate bar maken deel uit van het complex. Ook hier heerst een prettige sfeer en is er veel aandacht geschonken aan het in- en exterieur. Met mooi weer neemt u plaats op het terras. Of ga zitten aan de bar of één van de diverse zitjes. Voor de kleinste gasten zijn kinderstoelen voorhanden. De medewerkers bieden service met een glimlach.

IJssalon

Duik in de ijskaart van Drost en maak uw keuze. Dat zal niet eenvoudig zijn, want de kaart is zeer uitgebreid: heerlijke coupes, maar ook ijshoorntjes, milkshakes en smoothies behoren tot het aanbod. Of ga voor één van de diverse Luikse wafels of poffertjes. Of heeft u soms meer trek in gebak: appeltaart met slagroom, warme apfelstrudel of kwarttaart?

Snackbar

Hoewel wij onze eetgelegenheid ‘snackbar’ noemen, is het eigenlijk een informeel restaurant. Ons aanbod is namelijk zeer uitgebreid en u kunt rustig eten aan

één van de vele tafels binnen en buiten. Diverse koude en warme schotels, frites, snacks, rijkelijk belegde broodjes, uitsmijters, tosti’s en burgers staan op de kaart. U kunt deze afhalen, bij ons opeten of bestellen via onze cateringservice. Ideaal voor al uw feestjes, maar ook voor een zakelijke bijeenkomst, zoals een vergadering, presentatie, receptie of evenement.

Bar

Kom langs voor een drankje, bij Drost is het altijd gezellig. Ga zitten aan de bar, aan een tafeltje of op ons terras en bestel een verfrissend of juist verwarmend drankje. Alcoholhoudende dranken in de vorm van bier, wijn en likeur ontbreken natuurlijk ook niet. En bestel er meteen een lekkere snack, broodje of burger bij van onze kaart.

16

Drost Partycentrum

Drost Partycentrum

17


Wendy Franke uit Enschede

Kom kennismaken met Drost!

Beleef Drost Partycentrum zĂŠlf. Kom langs tijdens onze open feestavonden of in onze ijssalon en snackbar. Of neem contact met ons op voor een persoonlijk, vrijblijvend gesprek. Bekijk onze prachtige, stijlvolle zaal en laat u verrassen door de leuke ideeĂŤn wij hebben voor uw feest. Drost Partycentrum Hoofdstraat 63, 7586 BL Overdinkel Telefoon 053-5362783 E-mail info@drostpartycentrum.nl

www.drostpartycentrum.nl

18

Drost Partycentrum

Drost Partycentrum

19


X-TRONX, uw specialist in Inbraakbeveiliging Brandbeveiliging Camerasystemen Intercom/Toegangscontrole Winkeldiefstalbeveiliging Domotica

Marssteden 150, 7547 TD Enschede | 053 431 85 32 | info@xtronx.nl | www.xtronx.nl

Partycentrum Drost