Page 1


Fotografier: Christian Ferm Grafisk form: Sebastian Tibbling

Färgsatt Måleri AB 08-410 270 30 info@fargsatt.se Snickarvägen 20 15335 Järna.

Helge Skånberg Nya projekt helge@fargsatt.se 08-410 270 80

Elias Blomqvist Färgdesign elias@fargsatt.se 073-326 84 35


Det mesta i livet handlar om detaljer. För att helheten ska bli riktigt bra, krävs att detaljerana är noggrant och väl utförda med omsorg och finess. Vi på Färgsatt skapar med glädje och energi helhetslösningar som håller in i detalj för en lång tid framöver. Vi arbetar med måleri och färgsättning i privat och offentliga miljöer, både inomhus och utomhus. Välkommen att inspireras!


Prisvinnande utbyggnad 2009 prisades denna tillbygnad av Södertäle kommun. Husets form och arkitektur framhävde vi genom att både fasad och fönster målades i rött.


Nominerad till årets byggnad 2008 Ritad av Asmundsen Arkitekter, färgsättning Frits Fuchs. Färgsatt levererade förmålad fasadpanel som fick en extra behandling efter monterning. Silon behandlades med järnvitriol för sitt lite råare uttryck.


Färger som spelar med årstiderna Exteriör färgsättning som förändras, en följsam, vitgrå fasad med touch av grönt speglar årstidernas växlingar. Kritvita detaljer i mjuk kontrast.


Smakfull renovering Vitlutade trägolv, täck måladputsfärg i tre kulörer framtagen med Ncs-systemet. Det stora allrummets råspont laserades i en komplex grå nyans som skiftar i grönt och varm blått beroende på dygnets ljusförhållanden.


Sidenmatt ateljé med glödande fönster Atlején målades i svart sidenmatt slamfärg, glödande fönster och detaljer knyter på ett naturligt sätt an till den faluröda huvudbyggnaden som är belägen intill.


Interiör färgsättning i tiden Höga gräddvita gipsväggar, vitlaserad råspont i taket. I kontrast till detta barnens laserade fond tak, ett solgult det andra orange.


Trapphus på Gnesta Waldorfskola Trappstegens dova nyans mjukas upp av höga laserade betong väggar. Färgen övergår stegvis från pompejanskt orange till ett rosa skimmer.


Saltå Kvarns butik i Stockholm Här vitlaserades trähyllorna för att framhäva deras färgrika sortiment. Exteriört fick nerslitna teakfönster skydd och nytt liv med hjälp av benarolja.


Vackert stenhus får nytt liv Putsen var skadad, färgerna blekta. Utan att behöva putsa om hela huset gav vi den väderbitna fasaden nytt liv. Dörrarna markerades i en härlig röd färg.


Signerat Färgsatt  

Inspiration för dig som vill måla om.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you