Page 1

pieterzijlstra

/

portfolio


identity


KrĂşspunt Huisstijlontwerp

Jo praatte toch ek Frysk? pieterzijlstra

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed placerat sapien ante, eu congue lorem. Nullam sit amet velit eget nulla tempus facilisis. Vivamus laoreet ultrices tellus. Sed ut nulla sapien. Donec metus mauris, tincidunt at mollis faucibus, semper vitae diam. Quisque nec nunc elit. Vivamus vitae libero libero, at volutpat diam.

Briefpapier, envelop, visitekaartje & advertentie

3


4

pieterzijlstra


Tom Meindertsma tweewielers Huisstijlontwerp + vormgeving diverse communciatiemiddelen

pieterzijlstra

5 Briefpapier, sticker, prijskaart en verkooporder

Service- en garantiekaart


Diverse logo’s

pieterzijlstra

Logo ontwerp

6

kitemag

online kitesurfmagazine


pieterzijlstra

7


print


Nije Warf Ontwerp flyer + verzorgen drukwerk

pieterzijlstra

9


NHL Hogeschool

pieterzijlstra

Diverse middelen vormgeven binnen nieuwe huisstijl

10

Flyer A5

Posters A0


NHL Hogeschool Ontwerp programmaboekje

pieterzijlstra

11


Martinair

pieterzijlstra

Ontwerp poster + flyer

12 Flyer A5

Poster A0


Bernhard & Marjolijn Ontwerp trouwkaart + verzorgen drukwerk

pieterzijlstra

13


14

pieterzijlstra


Nederlandse Kitesurf Vereniging Ontwerp informatiebrochure + verzorgen drukwerk

pieterzijlstra

15


Tom Meindertsma tweewielers Ontwerp advertentielijn §

Elektrische fietsen.. FastRider fietstas € 34,95

Wij zijn de hele vakantie

open..

Thule fietsendrager Nu: € 399,Extra optie: Oprijgoot € 39,-

Sportieve fietsen..

..ook daarvoor naar Tom Meindertsma tweewielers.

FastRider fietshelm

Bij ons vindt u een ruim assortiment aan elektrische fietsen. We € 22,95 verkopen uitsluitend de A-merken Batavus, Gazelle, Giant, KogaMiyata en Sparta. Ook kunt u in onze werkplaats terecht voor onderhoud of reparatie aan uw elektrische fiets.

pieterzijlstra

..ook daarvoor naar Tom Meindertsma tweewielers

Kijk voor meer informatie op www.tommeindertsma.nl Racefiets buitenbanden vanaf € 12,95 Racefiets binnenbanden 3 halen = 2 betalen

Kijk voor meer informatie op www.tommeindertsma.nl

..ook daarvoor naar Tom Meindertsma tweewielers.

Bij ons vindt u een ruim assortiment aan race-, hybride- en sportieve fietsen. We verkopen uitsluitend de A-merken Batavus, Gazelle, Giant, Koga-Miyata en Sparta. Ook kunt u in onze werkplaats terecht voor onderhoud of reparatie aan uw sport/racefiets. Kijk voor meer informatie op www.tommeindertsma.nl

16


Op 30 september, 1 & 2 oktober vieren wij ons

20-jarig Jubileum p alle o g n ti r ires 20% ko en accesso rdelen

de fietsen, on

op alle scooters n e n e s t e bromfi

g 10% kortin

1990

2010

KLEURPL A WEDSTR AT IJD

WIN EEN NIEUWE FIETS!

Kijk voor meer informatie op www.tommeindertsma.nl

pieterzijlstra

De genoemde korting is alleen geldig op donderdag 30 september en vrijdag 1 en zaterdag 2 oktober en is van toepassing op alle (brom)fietsen die op voorraad zijn, niet geldig in combinatie met inruil.

17


Kitemag

hoe doe ik..

Ontwerp online magazine

Foto: Flo Ducate Tekst: Leander Vyvey

Grabed flat-3

De flat 3 is een trick, zoals vele andere New Skool tricks, die afkomstig is uit het wakeboarden. De sprong wordt hoofdzakelijk door je snelheid op de golf gemaakt, niet door de opwaartse trekkracht van je kite dus. 1. Kies een mooie golf uit waar je gemakkelijk hoog kunt op afzetten. Maak dat je de golf met genoeg snelheid nadert, misschien zelfs een klein beetje rapper dan wanneer je gewoon vaart. Enkele meters voor de sprong ga je lichtjes met de wind mee varen en haak je uit. Je kite hou je best laag, ook niet te laag want dan heb je dikwijls te weinig kracht in je zeil en kun je dus geen mooie snelheid aanhouden. Met je kite te hoog anderszijds ziet de trick er een stuk minder mooi uit en is het eigenlijk moeilijker om de sprong uit te voeren.

k i n n u M ODETTE DE MUNNIK e d e t t e d O COLUMN

tekst & foto’s: Odette de Munnik

kitemag

online kitesurfmagazine

Er werd mij gevraagd of ik een column voor kitemag wilde schrijven. niet alles, wil ik het toch eens proberen. Je zou het soms vergeten, maar het is winter en ik kan niet wachten tot de zomer. Langs de waterkant foto’s schieten in de wind, geeft mij evenveel kriebels in de buik als kiten bij jullie. In de winter moet ik mij tevreden stellen met foto’s bewerken die ik ’s zomers geschoten heb en foto’s van collega’s bekijken.

editie 2007schrijftalent Al juni is mijn

Surfers zijn eigenlijk een volkje apart, erg gezellig en ze leven voor hun sport. Toch zijn het soms egotrippers, want wanneer ze een camera aan de kant zien staan, gaan ze er allemaal op af om hun mooiste sprongen te showen en vragen ze of de foto’s goed gelukt zijn (altijd leuk om thuis te laten zien wat je allemaal uithaalt op het water als ze je niet willen geloven). Van nu af aan verschijnen de data voor de events en maken we ons klaar de Nederlandse kustlijn af te reizen om hiervan foto’s te nemen. Leuk om te weten dat er mensen zijn die tijd vrijmaken om deze evenementen te organiseren om zo de sport te promoten.

pieterzijlstra

kiters

met de tram

reisverslag

Dom republiek

interview

18

Bram Bast

méér dan een magazine!

Ik zie jullie gauw aan de waterrand en doe mijn best om weer wat mooie foto’s te schieten.

2. Het moment van de afzet is zowat het belangrijkste van heel de trick. Probeer voordien wat door je benen te buigen, zet daarna zo hard mogelijk af en gooi je lichaam in de roterende beweging. Dat doe je door op de golf zelf al lichtjes te draaien. 3. Eenmaal in de lucht ga je naar voor leunen en trek je lichtjes je knieën in. Laat nu één hand los en grijp je board vast. Je kunt je plank op verscheidene plaatsen vastgrijpen, in het midden of aan de tips bijvoorbeeld. De andere hand, waar je de bar in vasthoudt, steek je achter je rug ter hoogte van je bekken.

4. De volgende stap is het overnemen van de bar, achter je rug, in je ander hand. Op zich niet zo moeilijk als het er uitziet, ten minste als je lichaam zich in de goede positie ten opzichte van de bar bevindt en dat houdt dus in dat je bekken minstens op gelijke hoogte met je bar hangt. 5. Nadat je de bar achter je rug hebt doorgegeven, gaat de rest zo goed als vanzelf. Kijk achter je om te zien waar je ongeveer zult neerkomen en hou je benen nog lichtjes ingetrokken. Je kite zorgt ervoor dat je de rotatie verder zet. 6. De landing is meestal tamelijk hard maar het hangt natuurlijk grotendeels van jezelf af. Hoe hoger je de trick doet en hoe lager je kite hangt, hoe harder je uiteraard zult neerkomen. Bij de landing is het dus belangrijk dat je goed door je benen buigt, zo breek je de schok op je knieën en je rug een beetje.


ROP

LL YOU D

TI SHOP

RIDER: YOURI ZOON FOTO: ROY ZOON

2 1 3

Van de redactie

4 6 5

1. MYSTIC CROSSFIRE BOARDSHORT 2. REEF MULLIGAN SANDAL 3. X-SPORTS HELMCAM 4. TEN4 KITESURF DVD 5. MYSTIC WARRIOR CAP 6. BRUNOTTI CUMBUCO1 SPORTBRIL

De komende tijd komen er meer events dus kunnen we het magazine vullen met meer verslagen en foto`s.

Deze uitgave moesten de foto’s en artikelen overal vandaan gesprokkeld worden, maar het is ons toch weer gelukt een mooi magazine neer te zetten. Afgelopen tijd is er achter de schermen veel gebeurd. We hebben 3 nieuwe redactieleden die ons de komende tijd zullen helpen met het verzamelen en schrijven van artikelen. In de volgende uitgave kan je uitgebreid kennis maken met de nieuwe crew.

Ik hoop dat jullie veel plezier zullen hebben van deze uitgave, en natuurlijk kan alle respons gemaild worden naar de redactie. Heb je ook interesse om mee te werken aan Kitemag, stuur dan een mailtje naar vacature@ kitemag.nl. Ik wens jullie het komende seizoen uiteraard veel kiteplezier. En mochten jullie nog foto’s hebben, dan is Kitemag het juiste adres! Marc de Munnik hoofdredactie

pieterzijlstra

Ja, het is alweer zo ver. Het is april en het wordt steeds warmer, het seizoen gaat echt beginnen. Komend weekend is de officiële Kick Off van het seizoen in Workum. Ik heb er zin in. Afgelopen weekend hebben we het clubhuis weer over de duin getakeld, dus ik kan weer volop los gaan op mijn homespot.

19


web


De Forelpoel Ontwerp + realisatie website

pieterzijlstra

21


Tom Meindertsma tweewielers

pieterzijlstra

Ontwerp + realisatie website

22


pieterzijlstra

23


pieterzijlstra

Ludinga 49 8924AB Leeuwarden 06-52697333 pieter@media21.nl pieterzijlstra.nl

Portfolio Pieter Zijlstra  

Portfolio

Portfolio Pieter Zijlstra  

Portfolio

Advertisement