Page 37

Östra vallgatan 30 434 41 Kungsbacka Tfn: 0705-30 00 11 www.gamlestadens.com

NYTT BADRUM

– Anlita en byggare med våtrumsbehörighet!

Idag ställer försäkringsbolagen högre krav än någonsin tidigare på att ett våtrum ska byggas på ett fackmässigt sätt. Förutom att de hantverkare du anlitar ska ha rätt kunskap måste de använda sig av godkända våtrumsmaterial. Idag byggs ett våtrum på ett helt annat sätt än för bara några år sedan. Låter du oss på Gamlestadens Bygg utföra ditt nya badrum kan

VI ÄR EXPERTER PÅ TAKFÖNSTER, OCKSÅ! Det är något alldeles speciellt med ljuset från ett takfönster. Och det är något speciellt med Velux takfönster – om du uppskattar funktion, form och hög kvalitet. Vi på Gamlestadens Bygg har lång erfarenhet av att sätta in takfönster. Dessutom är vi auktoriserade montörer av Veluxfönster. Att det är ett godkänt företag som utfört montaget är viktigt för att Velux generösa garanti ska gälla fullt ut. Anlita oss, så kan du tryggt njuta av det himmelska dagsljuset under många år framöver.

du vara säker på att vi bygger det med rätt material, godkända tätskikt och enligt Byggkeramikrådets regler. Vi är nämligen certifierade för att bygga våtrum och har våtrumsbehörighet enligt BBV (Byggkeramikrådets branschregler för våtrum).Det är tryggt för dig att veta att badrummet byggs enligt konstens alla regler och att vi lämnar 10 års våtrumsgaranti.

Profile for MediaKonsult

Hallå Askim Juni 2018  

Hallå Askim Juni 2018  

Advertisement