XPO System 2018

Page 1


Easy tube - Flexibla textilväggar för smarta montrar

2


MONTER

Soft wall - Straight

Soft wall - U-shape

Soft wall - Wave

Soft wall - Curved

Allt för mässan – mängder av möjligheter Nytt sortiment av flexibla väggar med elastiskt tyg över aluminiumram. Lätta att både montera och transportera. Finns i en mängd olika former och storlekar. De flesta modeller kan kombineras till snygga och smarta montrar. Digitaltryck på ena eller båda sidorna. Välj bland flertalet tillbehör som hyllor, lampor, TV-fäste med mera.

Snabb leverans

Egen design

Läs mer på webben

3


MONTER

4

Soft tower - Curved

Soft tower - Angeled

Soft tower - Straight

Soft stand - Warp

Soft stand - Wave

Soft stand - Trend


MONTER

Soft wall - Moon

Soft desk - Oval

Snabb leverans

Egen design

Läs mer på webben

Soft wall - Semi Circle

Soft desk - Rectangular

Soft desk - Triangle

5


BANDEROLLER

Välj storlek, motiv och material Banderoller för både inom- och utomhusbruk är ett effektivt sätt att synas. Vi tillverkar i ett flertal olika material, storlekar och utföranden beroende på användningsområde och behov. Kontakta oss gärna för information och råd.

6

Snabb leverans

Egen design

Läs mer på webben


XL

XL

L

L

M

M

S

S

Ra

op Dr

ra St

XL

XL

XL XL

L

L

L

M

M S

zo r

ht ig

ex Co nv

An

Co n

gl

ca

ed

ve

BEACHFLAGGOR

S

L

M S

M

En klassiker som syns Beachflaggor fungerar året om, både inom- och utomhus. Digitaltryckt flagga ger möjlighet till färger, bilder och mönster i trycket De är enkla att montera och använda, finns i flera olika former och storlekar som passar alla budskap. Välj tillbehör som jordspjut, markplatta, kryssfot med flera beroende på användning.

Snabb leverans

Egen design

Läs mer på webben

7


UTOMHUSTÄLT

Montera på 5 minter!

Dra isär benen

Spänn ut taket

Höj benen

Sätt fast väggarna efter behov

Tält för event och promotion Förutom att vara en väl synlig och utmärkt annonsplats, är tältet en bra samlingsplats vid kampanjer och event. Enkla att montera och transportera. Kan digitaltryckas med fullfärg över hela ytan – eller välj bottenfärg på tältet ur vårt sortiment för screentryckt logo.

8

Snabb leverans

Egen design

Läs mer på webben


MÄSSPRODUKTER

Utrustning för en lyckad mässa Mässutrustning som är flexibel, enkel att montera och transportera. Applicera budskap och motiv på bakvägg, monterdisk och roll-up för ett enhetligt utseende och en effektiv monterlösning. När det är dags att förnya budskapet, är det enkelt att byta ut bildvåderna mot nya.

Snabb leverans

Egen design

Läs mer på webben

9


FLAGGOR

Windtracker

Proffs på flaggor Screentryckta flaggor för solida färger på 170 g mjukvävd polyester som vajar fint i vinden. Digitaltryckta flaggor på 120 g stickad polyester för motiv med bilder eller tonade färger. En Windtracker håller ut flaggan så budskapet syns även när det inte blåser. Tänk på att en reklamflagga sitter uppe mycket och slits i vinden, beräkna 3-4 flaggor per stång och år. Kontakta oss gärna för vägledning om lämplig storlek beroende på flaggstång.

10

Snabb leverans

Egen design

Läs mer på webben


KANALPLAST

Ett flexibelt material med mängder av användningsområden Skyltar i kanalplast är prisvärda. Med fina möjligheter till tryck och enkel montering är de utmärkta som t ex visningsskyltar för mäklare. Materialet har många användningsområden. De digitaltryckta skivorna kan monteras till mässpodier, butiksdisplayer och figurskurna skyltar för effektiv exponering. Kontakta oss gärna för råd och idéförslag.

Snabb leverans

Egen design

Läs mer på webben

11


www.xposystem.se ETT FÖRETAG I MEC GRUPPEN