Page 1

2014 Veilig kind zijn!

01


PUKY® Wereld

Plezier

herbeleven

De PUKY Wereld is in beweging Online Video

V

PUKY ® heeft er al generaties lang verstand van, mensen in beweging te brengen. Van peuter tot schoolkind, maar ook ouders en grootouders. Door decennialange ervaring kent PUKY ® de behoeften van gezinnen en geven wij altijd nieuwe impulsen voor emotionele momenten en plezier in het leven van alledag. Beleef de PUKY ® Wereld in de nieuwe PUKY ® Imagevideo en kom te weten, waarom PUKY ® gewoon anders is ... Veel kijkplezier !

02

03


Volgens traditie

PUKY® Wereld

anders Het PUKY ® succesconcept is qua vorm uniek en drukt maatgevend zijn stempel op de producten en het imago van het merk. Een sterk waardesysteem staat centraal en werkt zowel naar binnen als naar buiten. Consequent, met zin voor verantwoordelijkheid en betrouwbaar. Motivatie en stimulus voor unieke kwaliteit ”Made in Germany”.

Trouw aan de vakhandel

04

Het PUKY ® concept is in Duitsland sinds meer dan 60 jaar gebaseerd op een consequente distributie via de vakhandel. PUKY ® distributiepartners profiteren van een sterk merk, het aantrekkelijke modelprogramma en een betrouwbare artikelbeschikbaarheid.

Waardebehoud & kwaliteit

PUKY ® voertuigen hebben op grond van hun hoogwaardige productkwaliteit, jarenlange garantie op onderdelen. Het sterke merk heeft een buitengewoon hoge inruilwaarde en is daarom zeer populair.

Ervaring

PUKY ® beschikt over 60 jaar ervaring met de ontwikkeling, constructie en productie van kindervoertuigen. Deze ervaring wordt door de nauwe samenwerking met externe ontwikkelingspartners, zoals bv. bewegingstherapeuten, kinderartsen, kleuterscholen en scholen ondersteund.

Veiligheid

Van oudsher staat PUKY ® voor unieke veiligheid bij kindervoertuigen en beschikt PUKY ® over een modern keurings- en testlaboratorium, waar alle PUKY ® voertuigen regelmatig getest worden op de vereiste normen en richtlijnen.

Design

PUKY ® voertuigen beschikken over een hoogwaardig en doordacht design dat echter niet alleen modegericht maar tegelijkertijd ook veilig en kindgericht is.

Made in Germany

PUKY ® voertuigen worden in Duitsland ontwikkeld, geconstrueerd en geproduceerd. Een doordacht concept dat een hoge productkwaliteit garandeert.

05


0.1 CEETY速

06

07


0.1 CEETY速

Urban

Mobility

Het nieuwe merk voor stedelijke mobiliteit Jonge ouders en in het bijzonder moeders willen ook met hun kinderen mobiel zijn en zo flexibel mogelijk aan het moderne leven deelnemen. Daarvoor hebben ze praktische kindervoertuigen nodig die in dagelijkse situaties voor maximale mobiliteit zorgen. Om deze redenen zoeken ze doelgericht naar oplossingen. Ceety 速 voertuigen helpen hen daarbij. Zo kunnen ze mobiel zijn en hun leven van alledag met plezier beleven.

R Bijkomende informatie op www.ceety.de

08

09


0.1 CEETY® / BOLDERWAGEN

NEW

Stedelijke mobiliteit herontdekken

H 25

In de stad, waar de afstanden korter zijn, blijft de auto tegenwoordig steeds vaker stilstaan. Om flexibel te zijn en het milieu te ontzien, al is het alleen maar om boodschappen te doen of een ritje naar een speeltuin te maken heeft PUKY® de innovatieve bolderwagen ”H 25 ceety ®” ontwikkeld. Qua vorm en functie is hij uniek. Wanneer u aan het winkelen bent of wanneer de kleine spruit te moe is om te lopen – met de ”H 25 ceety ®” blijft uw kind toch mobiel.

BOLDERWAGEN 10

11


0.1 CEETY® / BOLDERWAGEN

Urban, handig, inklapbaar De bolderwagen ”H 25 ceety ®” is de ideale begeleider voor in een stad wonende ouders en breidt het ceety ® voertuigprogramma met een nieuw innovatief voertuig uit. Handig klein en gemakkelijk mee te rijden. Zo kunnen ook moeiteloos boodschappen – zoals zware kratten of levensmiddelen  –  met kind gedaan worden. Door zijn geïnte­ greerd klapmechanisme en het uiterst compacte formaat heeft de ”H 25 ceety ®” niet veel plaats nodig. Zo kan hij gemakkelijk in bus en trein of in de kofferruimte van een kleine auto vervoerd worden. Het moderne design van de ”H 25 ceety ®” is afgestemd op de behoeften van zijn doelgroep en wordt door het grote afwasbare stofgehalte een praktisch Lifestyle object voor het leven van alledag met kinderen. Zoals alle producten van de serie ceety ® weet ook de bolderwagen ”H 25 ceety ®” te bekoren door zijn groot rijdcomfort en het -plezier. Zo wordt ieder uitstapje een ontspannende belevenis voor ouder en kind.

H 25

BOLDERWAGEN 12

Rh  andrem voor veilige stop

Rg  estoffeerde zitsteun met 3 punts veiligheidsgordel

Ra  fneembaar opbergvakmet drinkfleshouder

Rh  andig formaat voor het transport in de kofferruimte

AIRLess COMFORTBANDEN 13


0.1 CEETY® / DRIEWIELERS

CAT S2 DRIEWIELER

In een nieuwe klasse instappen

CAT S6 DRIEWIELER

De driewieler ”CAT S2 ceety ®” is het instapmodel van de moderne ceety ® lijn. Hij werd speciaal ontworpen voor ouders voor wie een hoger duwcomfort en flexibiliteit in het alledaagse leven in de stad een grote rol speelt. ”CAT  S2  ceety ®” is door zijn opvouwbare comfortabele duwstang zeer gemakkelijk te besturen, maar ook plaatsbesparend op te bergen.

De driewieler ”CAT  S6  ceety ®” in de Edition Black is een gelimiteerde serie en speciaal ontwikkeld voor designgerichte klanten. Want de kleur ”Zwart“ is niet alleen trendy, maar is voor veel ouders een uiting van hun individuele Lifestyle. Hoogwaardig en luxueus qua optiek wordt de ceety ® Edition Black een absolute blikvanger. De driewieler ”CAT  S6  ceety ®” in de Edition Black is beschikbaar zolang de voorraad strekt!

New Color

NEW

R opvouwbare comfortabele duwstang

Premium is Black

EDITION

BLACK

L I MI T ED

14

15


0.1 Urban Mobility / CEETY® Model

H 25

NEW

Uitvoering

Model

AIR-Less comfortbanden (met kogellagers), opvouwbaar frame, duwstang, driepuntsgordel, zachte zadelbedekking, veiligheids remslot, verwijderbare tas met drinkfles houder. Stootvaste poedercoating.

CAT S6

1 1/2 +

Uitvoering

AIR-Less comfortbanden, multifunctionele duwstang met ”CityBag”, traploos verstelbare sportzitting met afneembare rugleuning en 5 punts veiligheidgordel, zachte zadelbedekking, bagagebak met transporttas, stuurvergrendeling, stuurbegrenzing, kinbeschermer, veiligheids-duwstang vergrendeling, vrijloopautomaat met vergrendeling, handrem, veiligheidshandvatten. Stootvaste poedercoating. Inclusief voetenplank DF 1 en drinkfles.

1 1/2 +

vanaf 80 cm

vanaf 80 cm

EDITION

DF 1

BLACK

L IMI T E D

AIRLess COMFORTBANDEN

AIRLess COMFORTBANDEN 2400

6700

2403 51

6703 73

42

48

LIMITED

2401 EDITION

77

82

CAT S2

2+

vanaf 90 cm

NEW

AIR-Less comfortbanden, multifunctionele duwstang, traploos verstelbare sportzitting, stuurslot, ingebouwde stuurbegrenzing, kinbeschermer, veiligheids-duwstang vergrendeling, vrijloopautomaat met vergrendeling, handrem, veiligheidshandvatten. Stootvaste poedercoating. Inclusief voetenplank DF 1.

DF 1

AIRLess COMFORTBANDEN

48

2393 77

16

17


0.2 SPEELVOERTUIGEN / MY FIRST PUKY® Model

Uitvoering

LW 1

Eenvoudig leren lopen

Maanden

10+

vanaf 70 cm

De PUKY® babyduwwagen is een aanbeveling voor alle ouders, die hun kind een praktische ondersteuning bij het leren lopen en daarboven een hoge speelwaarde willen bieden. Door zijn bijzonder doordachte constructie is hij kiepveilig en standvast. De rolweerstand van de wielen kan individueel worden ingesteld. Daarbij vindt het kind een veilige stop en wordt in zijn leerproces optimaal ondersteund. De vele speelfuncties stimuleren de fantasie en creativiteit van het kind. Verstelbare duwstang, individueel instelbare wielafremming, uitneembare leerspeel box met houten blokken, geïntegreerde opbergruimte, geluidarme wielen, bak van hoogwaardig beukenhout.

Float Geluidarme wielen

1500 47

33

1502 47

RACER

2014

1+

vanaf 75 cm

47

De instap in de mobiliteit Als ook later alles zo eenvoudig zou zijn als de start met de PUKY® loopauto. Hij is zo ontwikkeld, dat baby’s en kleine kinderen, die zitten en krabbelen al geleerd hebben, als vanzelf precies het juiste uitproberen: krachtige en voordurende bewegingen met de benen. Een nieuwe ervaring, die kleine kinderen in hun ontwikkeling verder brengt, omdat ze het plezier van de beweging ondersteund. Sportstuur met ingebouwde toeter, gepatenteerde besturing, geluidarme wielen en ergonomische beenruimte.

Speelvoertuigen

Float Geluidarme wielen

1803 32

1806

20 62

62

*

= Zithoogte vanaf de vloer (cm)

19


0.2 SPEELVOERTUIGEN / MY FIRST PUKY® Model

Uitvoering

Model

Uitvoering

PUKYLINO®

De instap in de mobiliteit

FITSCH®

De speel- en leerdriewieler

1+

vanaf 75 cm

”Pukylino ®” is de ideale instap in de mobiliteit en is al geschikt voor kinderen, die net lopen hebben geleerd. ”Pukylino ®” is een krabbelvoertuig voor de eerste ervaring in het op- en afstappen, afzetten alsook sturen en leert in het bijzonder de coördinatie van gelijkmatig en tegengestelde beenbewegingen. Tegelijkertijd leert het kind door de eerste ervaringen bij het sturen planmatig van richting te veranderen.

1 1/2 +

vanaf 80 cm

Ergonomisch zadel (verstelbaar) met draaggreep, veiligheidshandvatten, stuurbegrenzing, geluidarme wielen. Stootvaste poeder coating.

Ergonomisch zadel, veiligheidshandvatten geluidarme wielen. Stootvaste poeder coating.

4019

NEW

Na de eerste ervaringen met een krabbelvoertuig kan de ”FITSCH®” meerdere bewegingen tegelijkertijd leren: naast de ontwikkeling van het evenwichtsorgaan wordt vooral de coördinatie van de armen en benen (Cross Movement) getraind. Het kind kan zich met de vaste trappers binnenshuis zelfstandig op korte afstanden bewegen.

Float Geluidarme wielen

Float Geluidarme wielen

4015 4016

2503

4018 51

WUTSCH®

1 1/2 +

vanaf 80 cm

22

26

* = Zithoogte vanaf de vloer (cm)

51

40

2508 62

23 62

* = Zithoogte vanaf de vloer (cm)

Het ideale voorstadium naar de loopfiets ”WUTSCH®” is geschikt voor kinderen, die goed kunnen lopen en hun evenwicht als basis al hebben ontwikkeld. De geïntegreerde ”WUTSCH®” pendelas laat een begrensde overhelling van de voor as toe en maakt zo een uitstekende verder ontwikkeling van het evenwicht en bewegingcoördinaten mogelijk. Ergonomisch zadel met draaggreep, pendelas voor, veiligheidshandvatten, geluidarme wielen. Stootvaste poeder coating.

4023

Float Geluidarme wielen

4022 4026

58

20

24

28

4028

58

* = Zithoogte vanaf de vloer (cm)

21


0.2 SPEELVOERTUIGEN / DRIEWIELERS Model

Uitvoering

Model

CAT 1S

Soft-comfortbanden traploos verstelbare zitting, stuurvergrendeling, stuurbegrenzing, kiepbak, kinbeschermer, verstelbare duwstang met comfortgreep, duwstangvergrendeling, vrijloopautomaat, handrem, veiligheidshandvatten. Stootvaste poedercoating.

CAT 1SL

2+

vanaf 90 cm

Uitvoering

2+

vanaf 90 cm

New Color

NEW

Lucht-comfortbanden traploos verstelbare zitting, stuurvergrendeling, stuurbegrenzing, kiepbak, kinbeschermer, verstelbare duwstang met comfortgreep, duwstangvergrendeling, vrijloopautomaat, handrem, veiligheidshandvatten. Stootvaste poedercoating. Inclusief voetensteun DF 1 en schepblad DS.

DF 1

DS

AIR LUCHTBANDEN

Soft COMFORTBANDEN 2324 2349

2325 48

2326 75

CAT 1L

2+

48

2345 75

Lucht-comfortbanden traploos verstelbare zitting, stuurvergrendeling, stuurbegrenzing, kiepbak, kinbeschermer, verstelbare duwstang met comfortgreep, duwstangvergrendeling, vrijloopautomaat, handrem, veiligheidshandvatten. Stootvaste poedercoating.

vanaf 90 cm

2363

AIR LUCHTBANDEN

2369 48

2368 75

22

23


0.2 SPEELVOERTUIGEN / LOOPFIETSEN Model

LR M

2+

vanaf 85 cm

New Color

Uitvoering

Model

Uitvoering

Frame met lage instap, kinbeschermer, speciaal loopfietszadel, wielen en stuur zijn kogelgelagerd, veilgheidshandvatten, hoogwaardige schuimbanden (50 x 215), zadel en stuur in hoogte verstelbaar. Stootvaste poedercoating.

LR 1L BR

3+

vanaf 90 cm

Beenlengte

Beenlengte

vanaf 30 cm

vanaf 35 cm

New Color

Frame met lage instap en voetenplaat, kinbeschermer, speciaal loopfietszadel, wielen en stuur zijn kogelgelagerd, veilighiedshandvatten, luchtbanden (50-203), zadel en stuur zijn in hoogte verstelbaar, standaard en kindvriendelijk remsysteem. Stootvaste poedercoating.

4033 4036 4053 4052

4035 4040

Soft COMFORTBANDEN

4056 4039

4058 29

4060

*

50 73

LR 1

3+

vanaf 90 cm

34

4038 = Laagste positie van het zadel vanaf de vloer (cm)

Frame met lage instap en voetenplaat, kinbeschermer, speciaal loopfietszadel, wielen en stuur zijn kogelgelagerd, veiligheidshandvatten, hoogwaardige schuimbanden (50-203), zadel en stuur zijn in hoogte verstelbaar, standaard. Stootvaste poedercoating.

LR XL

3+

vanaf 95 cm Beenlengte

vanaf 35 cm

vanaf 42 cm

Soft COMFORTBANDEN 4014 34

4012

3+

vanaf 90 cm

= Laagste positie van het zadel vanaf de vloer (cm)

Frame met lage instap en voetenplaat, kinbeschermer, speciaal loopfietszadel, spaakwielen en stuur zijn kogelgelagerd, tweekleurige aluvelgen, veiligheidshandvatten, luchtbanden met sportoptiek (62-203). V-brake (achter), zadel en stuur zijn in hoogte verstelbaar, standaard. Stootvaste poedercoating.

AIR LUCHTBANDEN 4048

*

59 87

*

59 87

Beenlengte

LR 1L

AIR LUCHTBANDEN

41

4050 = Laagste positie van het zadel vanaf de vloer (cm)

63 95

* = Laagste positie van het zadel vanaf de vloer (cm)

Frame met lage instap en voetenplaat, kinbeschermer, speciaal loopfietszadel, wielen en stuur zijn kogelgelagerd, veiligheidshandvatten, luchtbanden (50-203), zadel en stuur zijn in hoogte verstelbaar, standaard. Stootvaste poedercoating.

Beenlengte

vanaf 35 cm

4003

AIR LUCHTBANDEN

4002 4006 34

4008 59 87

24

* = Laagste positie van het zadel vanaf de vloer (cm)

25


0.2 SPEELVOERTUIGEN / STEPPEN Model

Uitvoering

Model

Uitvoering

R 1

Kinbeschermer, stuur is kogelgelagerd, stuur in hoogte verstelbaar, veiligheidshandvatten, hoogwaardige schuimbanden en anti-slip voetenplank. Stootvaste poedercoating.

R 07L

Kinbeschermer, stuur in hoogte verstelbaar, veiligheidshandvatten, spaakwielen en stuur zijn kogelgelagerd, tweekleurige aluvelgen, luchtbanden met sportoptiek (61-203), V-brake (achter), bel, anti-slip voetenplank, standaard. Stootvaste poedercoating.

2+

5+

vanaf 90 cm

5163

vanaf 105 cm

Soft COMFORTBANDEN

5162

AIR LUCHTBANDEN 5432

55/67

5166 75

R 03

116

Kinbeschermer, wielen en stuur zijn kogelgelagerd, stuur in hoogte verstelbaar, veiligheidshandvatten, hoogwaardige schuimbanden, bel, ”kick-voetenrem”, antislip voetenplank, standaard. Stootvaste poedercoating.

3+

R 2002L

Spaakwielen en stuur zijn kogelgelagerd, stuur in hoogte verstelbaar, veigheidshandvatten, City-banden, V-Brake voor, trommelrem achter, Aluvelgen, snelbinder. Stootvaste poedercoating.

8+

vanaf 135 cm

vanaf 95 cm

5143

78/90

5430

Soft COMFORTBANDEN

AIR LUCHTBANDEN

5142 64/73

5146 86

R 03L

93/106

5629 136

Kinbeschermer, wielen en stuur zijn kogelgelagerd, stuur in hoogte verstelbaar, veiligheidshandvatten, ballonluchtbanden, bel, ”kick-voetenrem”, anti-slip voetenplank, standaard. Stootvaste poedercoating.

3+

vanaf 95 cm

AIR LUCHTBANDEN

5113

64/73 86

26

27


0.2 SPEELVOERTUIGEN / SKELTERS Model

Uitvoering

F 20

Vrijloopautomaat: vrijloop, voor- en achteruit; kogelgelagerde wielen, handrem, verstelbare kettingspanning, verstelbaar kuipzitting, spoiler, sportstuur met geïntegreerde claxon. Stootvaste poedercoating.

3+

vanaf 95 cm

AIRLess COMFORTBANDEN

52

3308 69 91

F 550 NEW

4+

Vrijloopautomaat: vrijloop, voor- en achteruit; wielen, aandrijving en pedalen zijn kogelgelagerd, Cartkuipzitting met snelverstelling, race stuur, spoiler in een Soft-Edge design, verstelbare kettingspanning, handrem. Stootvaste poedercoating.

vanaf 105 cm

AIRLess COMFORTBANDEN

62

3530 79 111

F 550L NEW

4+

Vrijloopautomaat: vrijloop, voor- en achteruit; wielen, aandrijving en pedalen zijn kogelgelagerd, Cartkuipzitting met snelverstelling, race stuur, spoiler in een Soft-Edge design, verstelbare kettingspanning, handrem. Stootvaste poedercoating.

vanaf 105 cm

2014

AIR LUCHTBANDEN

62

3630 79 111

F 1L

6+

Vrijloopautomaat: vrijloop, voor- en achteruit; wielen aandrijving en pedalen zijn kogelgelagerd, Cart-kuipzitting met snelverstelling, race stuur, spoiler, bumper, extra brede race luchtbanden, kettingsnelspanning, handrem. Stootvaste poedercoating.

vanaf 115 cm

AIR LUCHTBANDEN

71

3828 92 120

28

Fietsen


0.3 Fietsen / EENWIELER VOOR KINDEREN

20

Eenwieler ER 16

Eenwieler ER 20

Zadelbuis telescoop zadelbuis

Zadelbuis telescoop zadelbuis

Zadel ergonomisch gevormd met kunststof randbescherming

Zadel ergonomisch gevormd met kunststof randbescherming

Banden indoorogende trendbanden (47-305)

Banden indoorogende trendbanden (47-406)

Pedalen slipvast

Pedalen slipvast

Gewicht 4,2 kg (incl. pedalen)

Gewicht 4,8 kg (incl. pedalen)

6+

7+

LENGTE vanaf 120 cm

LENGTE vanaf 125 cm

VERSTELBAARHEID vanaf 56 cm tot 85 cm

VERSTELBAARHEID vanaf 60 cm tot 90 cm

Telescoop zadelbuis

Langer rijplezier De telescoop zadelbuis biedt een vroege instap en een lange gebruiksduur.

NEW

16 INDOOR + OUTDOOR COLOR

30

4702

INDOOR + OUTDOOR 4700

COLOR

4708

4707

31


0.3 FIETSEN

Speelfietsen


Zecker passend Basisuitvoering *

0.3 FIETSEN / SPEELFIETSEN

Z6 Basisuitvoering * Frame Staal framehoogte 26 cm

Vierkantaandrijving

laagste zadelstand 50 cm

Wielen, stuur en pedalen kogelgelagerd

GEWICHT 9,9 kg (incl. pedalen) PUKY ® VEILIGHEIDSSET

Instelbare, kindvriendelijke rembeugel

3+

Lage instap Terugtrapremnaaf

BEENLENGTE vanaf 42 cm LENGTE vanaf 100 cm

Cantilever-velgrem Aluvelgen Standaard PUKY ® veiligheidset: Kinbeschermer Bel Veiligheidshandvatten Voor- en achter reflector Kunststof randbeschermer op voorspatbord

COLOR

Z2

Z8

Basisuitvoering *

Basisuitvoering *

Frame Staal

Frame Staal

framehoogte 24 cm

framehoogte 28 cm

laagste zadelstand 45 cm

laagste zadelstand 53 cm

GEWICHT 8,6 kg (incl. pedalen)

GEWICHT 10,9 kg (incl. pedalen)

PUKY ® VEILIGHEIDSSET

PUKY ® VEILIGHEIDSSET

3+

4+

LENGTE vanaf 95 cm

LENGTE vanaf 105 cm

BEENLENGTE vanaf 40 cm

COLOR

34

4213

4103

4212

4216

4220

4312

4316

4300

BEENLENGTE vanaf 45 cm

4102

4106

4100

COLOR

4313

35


ZL 12 ALU

ZL 18 ALU

Basisuitvoering (zie pagina 34)

Basisuitvoering (zie pagina 34)

Frame ALU

Frame ALU

framehoogte 24 cm

framehoogte 28 cm

laagste zadelstand 45 cm

laagste zadelstand 53 cm

GEWICHT 8,0 kg (incl. pedalen)

GEWICHT 9,9 kg (incl. pedalen)

PUKY ® VEILIGHEIDSSET

PUKY ® VEILIGHEIDSSET

3+

4+

LENGTE vanaf 95 cm

LENGTE vanaf 105 cm

BEENLENGTE vanaf 40 cm

COLOR

4122

0.3 FIETSEN / SPEELFIETSEN

BEENLENGTE vanaf 45 cm

4124

4125

4129

4128

COLOR

4322

4324

ZL 16 ALU

ZL 18-3 ALU

Basisuitvoering (zie pagina 34)

Basisuitvoering (zie pagina 34)

Frame ALU

Versnelling SHIMANO NEXUS 3-VersnellingEN

framehoogte 26 cm

Frame ALU

laagste zadelstand 50 cm

framehoogte 28 cm

GEWICHT 9,5 kg (incl. pedalen)

laagste zadelstand 53 cm

PUKY VEILIGHEIDSSET

GEWICHT 11 kg (incl. pedalen)

3+

PUKY ® VEILIGHEIDSSET

®

4325

4329

4328

4+

BEENLENGTE vanaf 42 cm LENGTE vanaf 100 cm

BEENLENGTE vanaf 45 cm LENGTE vanaf 105 cm

COLOR

36

4222

4224

4225

4229

4228

COLOR

4335

37


0.3 FIETSEN

CRUSADER 速


0.3 CRUSADER®

CRUSADER

LIGHT

LICHT

Nieuwe functies

Nieuw design

NEW

Afb. MODEL CRUSADER ® 24 ACTIVE LIGHT

LICHT • lichtgewicht

40

met volledige uitrusting

ALU- bagagedrager

ALU-FORK

VERLICHTING

• robuust

• hoge

• moderne

• met

• bijzonder

en licht kunstofbak • geschikt voor commerciële manden en zadeltassen

stabiliteit en belastbaarheid licht

Afb. MODEL CRUSADER ® 20 LIGHT

LED-koplamp technologie ontwerp • zijwaartse verlichting • compact

41


CRUSADER

®

CRUSADER 20-3 LIGHT ALU-FORK Unicrown

Aluframe

VERSNELLING SHIMANO NEXUS 3-versnellingen

ALU-BAGAGEDRAGER

STUURSET CARTRIDGE

Alucrankstel met vierkantas

BANDEN SCHWALBE BIG APPLE

Eloxeerde Aero-aluvelgen

PEDALEN 2K (anti-slip)

LED-koplamp

SPATBORD SKS-KUNSTSTOF (met randbeschermer)

LED-achterlamp met standlicht

FRAMEHOOGTE 30 cm

SHIMANO naafdynamo

Laagste Zadelstand 57 c m

V-Brake voor en achter Banden met reflectorstrip Standaard

NEW

Basisuitvoering *

Basisuitvoering * Lange Aluzadelbuis

0.3 FIETSEN / FIETSEN

®

GEWICHT 12,2 kg (incl. pedalen)

6+

BEEnlengte vanaf 55 cm LENGTE vanaf 120 cm

COLOR

4558

CRUSADER 20-3

CRUSADER 20-3 LIGHT

Basisuitvoering *

Basisuitvoering *

FORK UNICROWN

ALU-FORK Unicrown

BAGAGEDRAGER

ALU-BAGAGEDRAGER

VERSNELLING SHIMANO NEXUS 3-versnellingen

VERSNELLING SHIMANO NEXUS 3-versnellingen

®

®

STUURSET CARTRIDGE

STUURSET CARTRIDGE

PEDALEN 2K (anti-slip)

BANDEN SCHWALBE BIG APPLE

SPATBORD KUNSTSTOF (met randbeschermer)

PEDALEN 2K (anti-slip)

FRAMEHOOGTE 30 cm

SPATBORD SKS-KUNSTSTOF (met randbeschermer)

Laagste Zadelstand 57 cm

FRAMEHOOGTE 30 cm

GEWICHT 12,8 kg (incl. pedalen)

Laagste Zadelstand 57 c m

6+

GEWICHT 12,2 kg (incl. pedalen)

BEEnlengte vanaf 55 cm LENGTE vanaf 120 cm

NEW

6+

BEEnlengte vanaf 55 cm LENGTE vanaf 120 cm

COLOR

42

4569

COLOR

4559

43


CRUSADER CRUSADER 20-3 24-3 / 24-7 CITY LIGHT ®®

CRUSADER 24-21 ACTIVE LIGHT

NEW

Basisuitvoering (zie pagina 42)

Basisuitvoering (zie pagina 42)

ALU-FORK UNICROWN

ALU-FORK UNICROWN

ALU-BAGAGEDRAGER

ALU-BAGAGEDRAGER

VERSNELLING SHIMANO NEXUS 3-versnellingen /  SHIMANO NEXUS 7-versnellingen

VERSNELLING SHIMANO NEXUS 21-versnellingen (Altus/Altus)

STUURSET CARTRIDGE (semi-geïntegreerd)

STUURSET CARTRIDGE (semi-geïntegreerd)

BANDEN SCHWALBE BIG APPLE

BANDEN SCHWALBE BIG APPLE

PEDALEN 2K (anti-slip)

PEDALEN 2K (anti-slip)

SPATBORD SKS-KUNSTSTOF (met randbeschermer)

SPATBORD SKS-KUNSTSTOF (met randbeschermer)

FRAMEHOOGTE 35 cm

FRAMEHOOGTE 35 cm

Laagste Zadelstand 65 cm

Laagste Zadelstand 65 cm

GEWICHT 13,4 kg / 14,8 kg (incl. pedalen)

GEWICHT 13,8 kg (incl. pedalen)

8+

8+

LENGTE vanaf 135 cm

LENGTE vanaf 135 cm

BEEnlengte vanaf 59 cm

COLOR

0.3 FIETSEN / FIETSEN

®

NEW

BEEnlengte vanaf 59 cm

4827

COLOR

4858

CRUSADER 24-3 / 24-7 CITY LIGHT

4870

®

NEW

Basisuitvoering (zie pagina 42) ALU-FORK UNICROWN ALU-BAGAGEDRAGER VERSNELLING SHIMANO NEXUS 3-versnellingen /  SHIMANO NEXUS 7-versnellingen STUURSET CARTRIDGE (semi-geïntegreerd) BANDEN SCHWALBE BIG APPLE PEDALEN 2K (anti-slip) SPATBORD SKS-KUNSTSTOF (met randbeschermer) FRAMEHOOGTE 35 cm Laagste Zadelstand 65 cm GEWICHT 13,4 kg / 14,8 kg (incl. pedalen)

8+

BEEnlengte vanaf 59 cm LENGTE vanaf 135 cm

COLOR

44

4826

4856

45


0.3 FIETSEN

SKYRIDE 速


0.3 SKYRIDE®

SKYRIDE

LIGHT

LICHT

Nieuw design

NIEUWE KLEUREN

NEW

Afb. MODEL SKYRIDE ® 24 CITY LIGHT

LICHT • lichtgewicht

met volledige uitrusting

ALU- bagagedrager

ALU-FORK

VERLICHTING

• robuust

• hoge

• moderne

• met

• bijzonder

en licht kunstofbak • geschikt voor commerciële manden en zadeltassen

stabiliteit en belastbaarheid licht

LED-koplamp technologie ontwerp • zijwaartse verlichting • compact

Afb. MODEL SKYRIDE ® 20 LIGHT


SKYRIDE

®

SKYRIDE 20-3 LIGHT ALU-FORK Unicrown

Aluframe

VERSNELLING SHIMANO NEXUS 3-versnellingen

ALU-BAGAGEDRAGER

STUURSET CARTRIDGE

Alucrankstel met vierkantas

BANDEN SCHWALBE BIG APPLE

Eloxeerde Aero-aluvelgen

PEDALEN 2K (anti-slip)

LED-koplamp

SPATBORD SKS-KUNSTSTOF (met randbeschermer)

LED-achterlamp met standlicht

FRAMEHOOGTE 30 cm

SHIMANO naafdynamo

Laagste Zadelstand 57 c m

V-Brake voor en achter Banden met reflectorstrip Standaard

NEW

Basisuitvoering *

Basisuitvoering * Lange Aluzadelbuis

0.3 FIETSEN / FIETSEN

®

GEWICHT 12,2 kg (incl. pedalen)

6+

BEEnlengte vanaf 55 cm LENGTE vanaf 120 cm

COLOR

4464

SKYRIDE 20-3

SKYRIDE 20-3 LIGHT

Basisuitvoering *

Basisuitvoering *

FORK UNICROWN

ALU-FORK Unicrown

BAGAGEDRAGER

ALU-BAGAGEDRAGER

VERSNELLING SHIMANO NEXUS 3-versnellingen

VERSNELLING SHIMANO NEXUS 3-versnellingen

®

®

STUURSET CARTRIDGE

STUURSET CARTRIDGE

PEDALEN 2K (anti-slip)

BANDEN SCHWALBE BIG APPLE

SPATBORD KUNSTSTOF (met randbeschermer)

PEDALEN 2K (anti-slip)

FRAMEHOOGTE 30 cm

SPATBORD SKS-KUNSTSTOF (met randbeschermer)

Laagste Zadelstand 57 cm

FRAMEHOOGTE 30 cm

GEWICHT 12,8 kg (incl. pedalen)

Laagste Zadelstand 57 c m

6+

GEWICHT 12,2 kg (incl. pedalen)

BEEnlengte vanaf 55 cm LENGTE vanaf 120 cm

NEW

6+

BEEnlengte vanaf 55 cm LENGTE vanaf 120 cm

COLOR

50

4455

COLOR

4462

51


SKYRIDE 24-3 / 24-7 CITY LIGHT ®

SKYRIDE 24-21 ACTIVE LIGHT

NEW

Basisuitvoering (zie pagina 50)

Basisuitvoering (zie pagina 50)

ALU-FORK UNICROWN

ALU-FORK UNICROWN

ALU-BAGAGEDRAGER

ALU-BAGAGEDRAGER

VERSNELLING SHIMANO NEXUS 3-versnellingen /  SHIMANO NEXUS 7-versnellingen

VERSNELLING SHIMANO NEXUS 21-versnellingen (Altus/Altus)

STUURSET CARTRIDGE (semi-geïntegreerd)

STUURSET CARTRIDGE (semi-geïntegreerd)

BANDEN SCHWALBE BIG APPLE

BANDEN SCHWALBE BIG APPLE

PEDALEN 2K (anti-slip)

PEDALEN 2K (anti-slip)

SPATBORD SKS-KUNSTSTOF (met randbeschermer)

SPATBORD SKS-KUNSTSTOF (met randbeschermer)

FRAMEHOOGTE 35 cm

FRAMEHOOGTE 35 cm

Laagste Zadelstand 65 cm

Laagste Zadelstand 65 cm

GEWICHT 13,4 kg / 14,8 kg (incl. pedalen)

GEWICHT 13,6 kg (incl. pedalen)

8+

8+

LENGTE vanaf 135 cm

LENGTE vanaf 135 cm

BEEnlengte vanaf 59 cm

COLOR

4810

0.3 FIETSEN / FIETSEN

®

NEW

BEEnlengte vanaf 59 cm

COLOR

4852

SKYRIDE 24-3 / 24-7 CITY LIGHT

4869

®

NEW

Basisuitvoering (zie pagina 50) ALU-FORK UNICROWN ALU-BAGAGEDRAGER VERSNELLING SHIMANO NEXUS 3-versnellingen /  SHIMANO NEXUS 7-versnellingen STUURSET CARTRIDGE (semi-geïntegreerd) BANDEN SCHWALBE BIG APPLE PEDALEN 2K (anti-slip) SPATBORD SKS-KUNSTSTOF (met randbeschermer) FRAMEHOOGTE 35 cm Laagste Zadelstand 65 cm GEWICHT 13,4 kg / 14,8 kg (incl. pedalen)

8+

BEEnlengte vanaf 59 cm LENGTE vanaf 135 cm

COLOR

52

4811

4851

53


PUKY® VOERTUIGEN / VERPAKKINGEN Voertuig

Artikel

Verpakking

Omschrijving VE

CEETY®

H 25 ceety®

1

CAT S6 ceety®

Banden

Voertuig

Artikel

Verpakking

Omschrijving VE

EENWIELERS

ER 16

1

LR180/55

ER 20

LR180/55

Banden

m 3

kg*

kg**

V-wiel

37 x 23 x 42

0,04

4,2

4,8

47-305 (16 x 1,75)

1

48 x 20 x 50

0,05

4,8

5,4

47-406 (16 x 1,75)

Z 2

1

92 x 19 x 51

0,09

8,6

9,7

50-203 (12,5 x 2,00)

Z 6

1

114  x 18 x 60

0,12

9,9

11,3

47-305 (16 x 1,75)

LR150/60

Z 8

1

125 x 18 x 66

0,14

10,9

12,8

47-355 (18 x 1,75)

2,9

LR150/35

ZL 12 ALU

1

91 x 18 x 55

0,09

8,0

9,1

50-203 (12,5 x 1,90)

2,8

3,1

LR150/35

ZL 16 ALU

1

114 x 18 x 60

0,12

9,5

11,0

47-305 (16 x 1,75)

0,04

3,1

3,7

LR225

LR150/35

ZL 18 ALU

1

125 x 18 x 66

0,15

9,9

12,1

47-355 (18 x 1,75)

52 x 29 x 38

0,06

5,5

6,3

LR225S

LR180S

ZL 18-3 ALU

1

125 x 21 x 66

0,17

11,0

13,2

47-355 (18 x 1,75)

1

52 x 29 x 38

0,06

6,0

6,8

L225/55

L180/50

CRUSADER® 20-3

1

134 x 20 x 73

0,20

12,8

15,2

47-406 (20 x 1,75)

CAT 1SL

1

52 x 29 x 38

0,06

6,4

7,2

L225/55

L180/50

CRUSADER® 20-3 LIGHT

1

134 x 20 x 73

0,20

12,2

14,6

47-406 (20 x 2,00)

LOOPFIETSEN

LR M

1

73 x 13 x 42

0,04

3,5

4,2

LR215/50S

CRUSADER® 24-3 LIGHT

1

143 x 26 x 74

0,27

13,4

17,8

50-507 (24  x 2,00)

LR 1

1

85 x 13 x 50

0,06

4,8

5,5

LR290/50S

CRUSADER® 24-7 LIGHT

1

143 x 26 x 74

0,27

14,8

19,2

50-507 (24  x 2,00)

LR 1L

1

85 x 13 x 50

0,06

4,9

5,7

50-203 (12,5 x 1,90)

CRUSADER® 24-24 LIGHT

1

143 x 26 x 74

0,27

13,8

18,2

50-507 (24  x 2,00)

LR 1L Br

1

85 x 13 x 50

0,06

5,2

6,0

50-203 (12,5 x 1,90)

SKYRIDE® 20-3

1

134 x 20 x 73

0,20

12,8

15,4

47-406 (20 x 2,00)

LR XL

1

95 x 13 x 55

0,07

5,5

6,6

62-203 (12,5 x 2,40)

SKYRIDE® 20-3 LIGHT

1

134 x 20 x 73

0,20

12,2

14,6

47-406 (20 x 1,75)

R 1

1

73 x 17 x 44

0,06

3,3

4,1

LR215/50S

SKYRIDE® 24-3 LIGHT

1

143 x 26 x 74

0,27

13,4

17,8

50-507 (24  x 2,00)

R 03

1

88 x 16 x 45

0,06

4,7

5,1

LR215/50S

SKYRIDE® 24-7 LIGHT

1

143 x 26 x 74

0,27

14,8

19,2

50-507 (24  x 2,00)

R 03L

1

88 x 16 x 45

0,06

4,7

5,5

L225 x 55

SKYRIDE® 24-24 LIGHT

1

143 x 26 x 74

0,27

13,6

18,0

50-507 (24  x 2,00)

R 07L

1

115 x 15 x 62

0,11

6,4

7,9

62-203 (12,5 x 2,40)

R 2002L

1

136 x 18 x 65

0,15

10,6

12,0

54-305 (16 x 1,95)

SKELTERS

F 20

1

91 x 25 x 54

0,12

10,5

11,5

LR225/65

F 550

1

107 x 29 x 67

0,21

15,7

17,4 LR266 x 80

F 550L

1

107 x 29 x 67

0,21

16,1

17,8 L260 x 85

F 1L

1

122 x 30 x 73

0,26

21,8

23,8

m 3

kg*

kg**

V-wiel

78 x 32 x 52

0,13

9,8

11,0

LR180/55

1

50 x 24 x 60

0,07

9,3

10,1

LR225/65

CAT S2 ceety®

1

50 x 24 x 53

0,06

7,8

8,6

LR225/65

LW 1

1

33 x 21 x 49

0,03

4,0

4,5

LR140/15

RACER

1

41 x 34 x 65

0,09

4,2

5,3

PUKYLINO ®

1

51 x  27 x  17

0,02

2,7

WUTSCH ®

1

54 x  29 x  17

0,03

FITSCH ®

1

42 x  36 x  27

CAT 1S

1

CAT 1L

54

MY FIRST PUKY®

DRIEWIELERS

STEPPEN

L x B x H

* Gewicht voertuig

260/85-5

** Gewicht voertuig incl. verpakking

A-wiel

LR120/30S

SPEELFIETSEN

FIETSEN

L x B x H

* Gewicht voertuig

** Gewicht voertuig incl. verpakking

A-wiel

(Technische veranderingen voorbehouden)

290/125

(Technische veranderingen voorbehouden)

55


0.4 ACCESSOIRES / HELMEN EN TASSEN Model

VE* Art.-nr.

PH 1 DRAAI-systeem

PH 1 DRAAI-systeem met knipperlicht

PH 1 DRAAI-systeem met knipperlicht

PH 1 DRAAI-systeem met knipperlicht

PH 1 DRAAI-systeem met knipperlicht

PH 6 DRAAI-systeem met knipperlicht

56

Kinderhelm Maat XS (44 tot 49 cm).

Kinderhelm Maat S/M (46 tot 54 cm).

4

9503

Model

VE* Art.-nr.

PH 7 DRAAI-systeem met knipperlicht

4

9543

Kinderhelm Maat M/L (48 tot 59 cm).

4

9553

Kinderhelm Maat S/M (46 tot 54 cm).

4

9542

Kinderhelm Maat M/L (48 tot 59 cm).

4

9552

Kinderhelm Maat S/M (46 tot 54 cm).

4

9546

Kinderhelm Maat M/L (48 tot 59 cm).

4

9556

Kinderhelm Maat S/M (46 tot 54 cm).

4

9549

Kinderhelm Maat M/L (48 tot 59 cm).

4

9559

Jeugdhelm Maat M (52 tot 59 cm).

4

9590

LT 1

Jeugdhelm Maat M (52 tot 59 cm).

9592

4

Model

LT 2

VE* Art.-nr.

Model

VE* Art.-nr.

Stuurtas voor steppen en fietsen. Met extra draaggordel voor gebruik als kleuterschooltas / omhangtas.

5

9722

DT 3

Dubbeletas voor fietsen. Met draaggreep.

5

9789

Stuurtas voor steppen en fietsen. Met extra draaggordel voor gebruik als kleuterschooltas / omhangtas.

5

9727

LRT

Loopfietstas voor loopfietsen. Met geïntegreerde loopfiets-draaggordel.

5

9701

Stuurtas voor steppen en fietsen. Met extra draaggordel voor gebruik als kleuterschooltas / omhangtas.

5

9729

LRT

Loopfietstas voor loopfietsen. Met geïntegreerde loopfiets-draaggordel.

5

9702

LT 2

Stuurtas voor loopfietsen, driewielers, steppen, PUKYLINO ® en WUTSCH ®. Ook als heuptas te dragen.

10

Stuurtas voor loopfietsen, driewielers, steppen, PUKYLINO ® en WUTSCH ®. Ook als heuptas te dragen.

10

LT 1

Stuurtas voor loopfietsen, driewielers, steppen, PUKYLINO ® en WUTSCH ®. Ook als heuptas te dragen.

10

9717

DT 3

Dubbeletas voor fietsen. Met draaggreep.

5

9783

LRT

Loopfietstas voor loopfietsen. Met geïntegreerde loopfiets-draaggordel.

5

9707

LT 1

Stuurtas voor loopfietsen, driewielers, steppen, PUKYLINO ® en WUTSCH ®. Ook als heuptas te dragen.

10

9719

DT 3

Dubbeletas voor fietsen. Met draaggreep.

5

9782

LRT

Loopfietstas voor loopfietsen. Met geïntegreerde loopfiets-draaggordel.

5

9709

LT 2

Stuurtas voor steppen en fietsen. Met extra draaggordel voor gebruik als kleuterschooltas / omhangtas.

5

9723

DT 3

Dubbeletas voor fietsen. Met draaggreep.

5

9787

RS

Kinderrugzak. Met functionele extra’s.

2

9700

LT 1

9713

9712

LT 2

* VE = verpakkingseenheid

57


0.4 ACESSOIRES / OVERIGE

58

VE* Art.-nr.

Model

VE* Art.-nr.

Model

VE* Art.-nr.

LK DR

Stuurmand driewielers en steppen, niet R 07L. Ø 22 mm.

5

9119

SW 2

Veiligheidsvlag voor driewielers en skelters.

5

9313

TG

Draaggordel voor alle loopfietsen en klein steppen.

5

9413

LK L

Stuurmand voor loopfietsen. Ø 22 mm.

5

9109

SW 3

Veiligheidsvlag voor fietsen en steppen.

5

9323

FS

47-203 (12) Fietsen

5

9612

47-305 (16) Fietsen

5

9616

47-355 (18) Fietsen (24) Fietsen

5

9618

47-406 (20) Fietsen

5

9621

LK Z

Stuurmand voor fietsen uit de Z- en ZL-serie. Ø 22 mm.

5

9129

SW 3

Veiligheidsvlag voor fietsen en steppen.

5

9322

FLH

Fietsleerhulp. Zadel met ingebouwde duwstang.

1

9989

GK 2

Bagagedragermand voor fiets Z 2.

5

9209

SW 3

Veiligheidsvlag voor fietsen en steppen.

5

9326

ST 12/Z/ZL

ST 12 Zijwielen voor de Z 2 en ZL 12.

4

9624

ST Z Zijwielen voor de Z 6 en Z 8.

4

9626

ST ZL Zijwielen voor de ZL 16 en ZL 18.

4

9625

Mini-handpomp voor alle PUKY ® voertuigen met luchtbanden.

5

9472

GK Z

Bagagedragermand voor fietsen uit de Z- en ZL-serie (m.u.v. Z 2 ).

5

9139

DG

G 16 / 22

G 16 Bellen voor driewielers. Ø 16 –18 mm.

10

9923

10

9927

DF 1

10

9904

G 22 Bellen voor steppen, loopfietsen, fietsen. Ø 22 mm.

10

9933

10

9937

10

9914

Driewielergordel voor alle driewielers (vanaf 2002).

5

9412

Driewieler-voetensteun voor alle driewielers vanaf 2002 (m.u.v. CAT 2).

5

9459

* VE = verpakkingseenheid

HP 25

Voertuigoverzicht

Model

59


PUKY® VOERTUIGEN / TOTAALOVERZICHT NEW

p. 16

NEW

p. 16 H 25 - 6700

p. 17

4 015731 067037

p. 20

4 015731 040184

4 015731 040238

p. 17

p. 20

p. 21

p. 21

p. 22

NEW

p. 23

p. 23

p. 24

p. 24 LR M - 4053

4 015731 023453

4 015731 023491

4 015731 018060

p. 22 CAT 1S - 2325

4 015731 023248

p. 22

PUKYLINO ® - 4016

4 015731 040153

p. 22 CAT 1L - 2363

4 015731 023262

p. 20 PUKYLINO ® - 4015

4 015731 040191

CAT 1S - 2326

4 015731 023255

p. 20 PUKYLINO ® - 4019

4 015731 040160

p. 22 CAT 1L - 2368

CAT 1L - 2369

4 015731 023637

4 015731 023699

4 015731 023682

NEW

CAT 1SL - 2345

CAT 1SL - 2349

p. 22

p. 20 RACER - 1806

4 015731 018039

CAT 1S - 2324

4 015731 025082

p. 19 RACER - 1803

4 015731 015021

FITSCH ® - 2508

4 015731 025037

p. 19 LW 1 - 1502

4 015731 015007

FITSCH ® - 2503

4 015731 040283

4 015731 040269

p. 19 LW 1 - 1500

4 015731 023934

Wutsch ® - 4028

Wutsch ® - 4026

p. 19 CAT S2 - 2393

4 015731 024016

p. 20

4 015731 040221

NEW

CAT S6 - 2401 (LIMITED EDITION)

4 015731 024030

Wutsch ® - 4022

Wutsch ® - 4023

p. 17 CAT S6 - 2403

4 015731 024009

p. 20 PUKYLINO ® - 4018

p. 17 CAT S6 - 2400

H 25 - 6703

4 015731 067006

p. 20

NEW

p. 24

4 015731 040535

p. 24 LR M - 4056

LR M - 4052

4 015731 040528

p. 24 LR M - 4058

4 015731 040580

4 015731 040566

p. 24 LR M - 4060

p. 24 LR 1 - 4014

4 015731 040603

p. 24 LR 1 - 4012

4 015731 040122

4 015731 040146

p. 24 LR 1L - 4003

p. 24 LR 1L - 4002

4 015731 040030

p. 24 LR 1L - 4006

4 015731 040023

LR 1L - 4008

4 015731 040085

4 015731 040061

NEW

p. 25

p. 25 LR 1L Br (Remme) - 4033

4 015731 040337

p. 26

p. 25 LR 1L Br (Remme) - 4036

p. 27 R 03L - 5113

4 015731 040405

p. 27 R 07L - 5432

p. 25

p. 25 LR 1L Br (Remme) - 4040

4 015731 040351

4 015731 040368

p. 26 R 03 - 5146

p. 25 LR 1L Br (Remme) - 4035

LR 1L Br (Remme) - 4039

4 015731 040399

p. 27 R 07L - 5430

p. 25 LR 1L Br (Remme) - 4038

4 015731 040382

p. 28 R 2002L - 5629

p. 25

p. 28 F 550 - 3530

p. 26 R 1 - 5163

4 015731 040504

4 015731 040481

p. 28 F 20 - 3308

p. 26 LR XL - 4050

LR XL - 4048

4 015731 051630

p. 28 F 550L - 3630

F 1L - 3828

p. 26 R 1 - 5162

4 015731 051623

p. 26 R 1 - 5166

4 015731 051661

p. 26 R 03 - 5143

4 015731 051432

R 03 - 5142

4 015731 051425

Voor onze contracten en leveringen gelden uitsluitend onze algemene verkoopvoorwaarden die wij u op aanvraag via het telefoonnummer +49 (0) 20 58 . 77 3 40 of fax naar het nummer +49 (0) 20 58 . 92 58 077 graag in gedrukte vorm toesturen. Uitvoeringswijzigingen en technische wij-zigingen voorbehouden.

4 015731 051463

60

4 015731 051135

4 015731 054327

4 015731 054303

4 015731 056291

4 015731 033087

4 015731 035302

4 015731 036309

4 015731 038280

62


PUKY® VOERTUIGEN / TOTAALOVERZICHT NEW

p. 30

p. 30 ER 16 - 4702

p. 31 ER 16 - 4700

4 015731 047022

p. 35

p. 35

p. 35

p. 35

NEW

p. 36

p. 36 ZL 12 ALU - 4125

p. 36

p. 35

4 015731 043123

p. 34 Z 2 - 4106

4 015731 041020

Z 8 - 4312

4 015731 043130

p. 36 ZL 12 ALU - 4128

4 015731 041297

p. 35

p. 34 Z 2 - 4102

4 015731 041068

p. 35 Z 8 - 4316

p. 36

p. 37 ZL 18 ALU - 4324

p. 36

p. 36 ZL 16 ALU - 4222

4 015731 041280

p. 37

ZL 16 ALU - 4224

4 015731 042225

4 015731 043253

NEW

p. 44

4 015731 042249

4 015731 043000

p. 36 ZL 16 ALU - 4225

p. 44

4 015731 048265

4 015731 042256

NEW

p. 52

p. 44

p. 52 SKYRIDE ® 24-7 CITY LIGHT - 4852

4 015731 048562

4 015731 041242

4 015731 043352

4 015731 048708

p. 51 SKYRIDE ® 20-3 - 4455

4 015731 044557

ZL 18 ALU - 4322

4 015731 042287

p. 43

4 015731 045585

p. 51

p. 44

4 015731 045592

4 015731 044649

4 015731 044625

CRUSADER® 24-3 CITY LIGHT - 4827

4 015731 048272

NEW

p. 52 SKYRIDE ® 20-3 LIGHT - 4462

NEW

CRUSADER ® 20-3 LIGHT - 4559

NEW

SKYRIDE ® 20-3 LIGHT - 4464

4 015731 043222

NEW

CRUSADER® 20-3 LIGHT - 4558

NEW

p. 50 CRUSADER® 24-21 ACTIVE LIGHT - 4870

p. 43

4 015731 045691

p. 37 ZL 16 ALU - 4228

NEW

p. 52 SKYRIDE® 24-3 CITY LIGHT - 4810

4 015731 048104

SKYRIDE® 20-3 CITY LIGHT - 4811

4 015731 048111

NEW

p. 53 SKYRIDE ® 24-7 CITY LIGHT - 4851

ZL 12 ALU - 4124

p. 36

4 015731 042294

CRUSADER® 20-3 - 4569

NEW

p. 45 CRUSADER ® 24-7 CITY LIGHT - 4856

NEW

ZL 18-3 ALU - 4335

4 015731 043284

NEW

CRUSADER ® 24-7 CITY LIGHT - 4858

4 015731 048586

p. 36

4 015731 041228

ZL 16 ALU - 4229

p. 42

p. 37 ZL 18 ALU - 4328

4 015731 043291

NEW

CRUSADER ® 24-3 CITY LIGHT - 4826

p. 37 ZL 18 ALU - 4329

ZL 18 ALU - 4325

4 015731 043246

4 015731 042133

ZL 12 ALU - 4122

NEW

p. 37

Z 6 - 4213

4 015731 041006

Z 8 - 4300

4 015731 043161

p. 35 Z 2 - 4100

NEW

ZL 12 ALU - 4129

4 015731 041259

4 015731 041037

Z 8 - 4313

4 015731 042201

p. 34 Z 2 - 4103

4 015731 047077

Z 6 - 4220

4 015731 042164

p. 34 ER 20 - 4707

4 015731 047084

Z 6 - 4216

4 015731 042126

p. 31 ER 20 - 4708

4 015731 047008

Z 6 - 4212

NEW

SKYRIDE® 24-21 ACTIVE LIGHT - 4869

Voor onze contracten en leveringen gelden uitsluitend onze algemene verkoopvoorwaarden die wij u op aanvraag via het telefoonnummer +49 (0) 20 58 . 77 3 40 of fax naar het nummer +49 (0) 20 58 . 92 58 077 graag in gedrukte vorm toesturen. Uitvoeringswijzigingen en technische wij-zigingen voorbehouden.

4 015731 048524

64

4 015731 048517

4 015731 048692

65


PUKY GmbH & Co. KG Fortunastrasse 11 D- 42489 Wuelfrath www.puky.nl

Uitvoering- en technische veranderingen voorbehouden | Catalogus gedrukt op chloorvrij, gebleekt

Veilig kind zijn! FSC gecertificeerd papier | Art.-nr. 20444 | Vormgeving: www.vistapark.de

Puky catalogus 2014  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you