Page 1

TOP MERKEN RIH FIETSEN

* Gratis* koffie bij...

RIH OMEGA

€ 2649,-

ar a n g a a vr ! e i t c a e d

De Omega is een hoogwaardige elektrisch fiets die aanschakelt als u de fiets beet pakt en die uitschakelt als hij 2 minuten stil staat. De kleine en lichte motor in het voorwiel heeft een zeer comfortabele en gelijkmatige ondersteuning. Hierdoor heeft u altijd controle over de fiets, ook als u de ondersteuning wat hoger heeft staan. De motor is voorzien van een vrijloop waardoor deze licht loopt als u de ondersteuning uitschakelt. Dan is de Omega dus prima als gewone fiets te gebruiken.

Het bedieningspaneel zit direct naast het linker handvat. Zo kunt u toch beide handen veilig aan het stuur houden terwijl u de fiets bedient. Met het bedieningspaneel kunt u alle beschikbare functies activeren: verlichting, cruise control, mate van ondersteuning, verschillende rijprogramma’s en batterij afnemen. De extra power-functie zorgt voor tijdelijk wat extra ondersteuning om bijvoorbeeld even een helling op te gaan. Als extra heeft de fiets een wandelfunctie waarbij de fiets op eigen kracht met u “meeloopt”, ook bergop.

U KOCHT NOG NOOIT ZO’N PERFECTE FIETS

* Gratis*or ijsje voeren de kind... bij.

RIH Z-900

€ 1399,-

eding! e aanbi

aar d

vraag n

De Z-900 is een uiterst lichtlopende fiets, mede dank zij de fraai afgewerkte Deore-groep met 30 versnellingen. De fiets heeft een chique uitstraling met het fraai vormgegeven FWT-frame. Natuurlijk is de Z-900 uitgerust met een verende vork met geïntegreerde koplamp met standlicht, Auto-L naafdynamo,een handmatig verstelbare stuurpen en Marathon Supreme banden met buitengewone rijeigenschappen. Het multi-positie stuur is geheel van leer voorzien voor extra comfort.

RIH DELTA

€ 1099,-

a

vraag n

ing!

anbied ar de a

RIH SIGMA

€ 899,-

De Delta is een sportieve fiets die is uitgerust met een Shimano Nexus 8 premium versnellingssysteem. De premium naaf is voorzien van naaldlagers. Hierdoor is het rendement van deze naaf hoger en loopt hij rustiger. Natuurlijk is ook de Delta voorzien van het vernieuwde FWT-frame. De fiets is heel compleet uitgerust met een verende voorvork, mooi geïntegreerde koplamp met standlicht, Auto-L naafdynamo en luxe verstelbare lederen handvatten.

vra

ng!

anbiedi

r de a ag naa

De Sigma is het instapmodel van onze collectie. Desondanks is de Sigma uiterst compleet uitgerust met een verende voorvork en zadelpen, Auto-L naafdynamo, een handmatig verstelbare stuurpen en niet te vergeten een buitengewoon fraai afgewerkt FWT-frame. Het toegepaste Shimano Nexus 8 versnellingssysteem heeft een groot bereik en schakelt erg soepel. **Bon voor gratis koffie inwisselen bij Eetcafé Gewoon anders. **Bon voor gratis ijsje inwisselen bij Kwalitaria Het Rond.

Kom naar de OPSTAPDAGEN op 13 en 14 juni op Het Rond ! ®

Schonenburgseind 40 3995 DC HOUTEN TEL.: 030 - 637 56 95

WWW.BIKESTORE-HOUTEN.NL

600 m2 FIETSPLEZIER Scan deze code voor een bezoek aan onze website.


TOP KWALITEIT FIETSEN MC - MULTICYCLE U KOCHT NOG NOOIT ZO ‘N PERFECTE ELEKTRISCHE FIETS

* Gratis* koffie bij...

MC Expressive-SE

MC Expressive-E

MC Comfort-E

Sportieve trendsetter Een zeer aansprekend uiterlijk en zeer aansprekende specificaties. Alles aan de Expressive-SE ademt sportieve luxe en pure klasse. Tussen alle fietsen die het lijken te hebben, laat de Expressive-SE zien wat de trend is. Zet de Expressive-SE tussen willekeurige fietsen en u ziet het verschil. Ga er op rijden en u voelt het! U wilt nooit meer een andere fiets…

Stijlvol icoon Met de Expressive-E wilt u gezien worden. De strakke vormgeving van deze e-bike vormt tezamen met de gebruikte hoogwaardige materialen de unieke uitstraling van de Expressive-E. Kortom, de optimale synthese van design en techniek. Zowel technisch als optisch is de Expressive-E in een nieuw jasje gestoken, zodat hij ook de komende jaren aan de top zal staan.

Comfort-E Als comfort, veiligheid en zekerheid de standaard zijn Ervaar het gemak, het ontspannen rijkarakter en de complete, onderhoudsvriendelijke afmontage. Pak het stuur en voel het comfort van de zachte leren handgrepen. Voel de comfortabele vering en de veilige en krachtige Magura remmen. Ook verkrijgbaar met terugtraprem. Een fiets waarop u altijd kunt rekenen.

MC Explorer-S

MC Dali

Comfortabele sportfiets Ligt uw hart meer richting sportief fietsen, maar stelt u ook hoge eisen aan comfort? De Explorer-S slaat nieuwe wegen in als het om sportief lichtgewicht rijden gaat. Deze dynamische verschijning met een actieve zit daagt u uit om alles uit uzelf te halen.

Slimme, vlotte lichtgewicht Een stijlvolle en gedistingeerde fiets: dat is de Dali. Wendbaar, sterk en met prima rijeigenschappen. Schakelen gaat superlicht en de duurzame naafversnelling schakelt zeer soepel. Stijlvol fietsen in optima forma dankzij het exclusieve ton sur ton design.

KOM OOK KIJKEN VOOR DE ANDERE MODELLEN **Bon voor gratis koffie inwisselen bij Eetcafé Gewoon anders. **Bon voor gratis ijsje inwisselen bij Kwalitaria Het Rond.

*De opgegeven afstand geeft een indicatie van de maximale actieradius onder gunstige omstandigheden. De prijzen zijn exclusief recycling bijdrage.

Kies meteen voor VERZEKERD FIETSPLEZIER met een ANWB verzekering. Dat is fietsen zonder zorgen!

* Gratis*or o v je s ij eren de kind .. bij..

Kom naar de OPSTAPDAGEN op 13 en 14 juni op Het Rond ! ®

Schonenburgseind 40 3995 DC HOUTEN TEL.: 030 - 637 56 95

WWW.BIKESTORE-HOUTEN.NL

600 m2 FIETSPLEZIER Scan deze code voor een bezoek aan onze website.

VOOR DE MEESTE TWEEWIELER SERVICE

VOOR DE MEESTE TWEEWIELER SERVICE -

600 m2 fietsplezier


OPSTAPDAGEN VOORDEEL * Gratis*or o v ijsje eren de kind... bij.

SAXONETTE ELEKTRISCHE FIETSEN TEGEN ZEER LAGE PRIJZEN

SAXONETTE COMFORT LIGHT

SAXONETTE COMFORT

*VAN € 1349,-

€ 400,- KORTING batterij Ion 36 324 Wh 9 Ah actieradius tot 60 km trapondersteunend*

OP=OP

SAXONETTE COMFORT S *VAN € 2099,-

*VAN € 1699,-

VOOR € 949,-

€ 400,- KORTING

VOOR € 1299,-

batterij ion 36 324 wh 9 ah actieradius tot 80 km trapondersteunend*

* Gratis* koffie bij...

€ 400,- KORTING

VOOR € 1699,-

batterij ion 36 396 wh 11 ah actieradius tot 50 km zelstandig - 100 km trapondersteunend*

OP=OP

OP=OP 3 in 1

De praktische E-Bike De Saxonette Comfort Light is het instapmodel uit onze Comfort serie van elektrische fietsen. Deze elektrische fiets biedt vrijwel alle comfort van zijn grotere broertjes. Deze fiets heeft 3 naafversnellingen en 3 ondersteuningsstanden bij elektrisch fietsen. De reikwijdte voor trapondersteunend fietsen is tot 60 kilometer. Een groot voordeel van dit model is dat hij zo’n 3 kilo lichter is en dus wat eenvoudiger op een fietsdrager is te plaatsen.

De meest populaire E-Bike De Saxonette Comfort is een elektrische fiets die zijn naam meer dan waar maakt. 7 naafversnellingen en 9 standen voor trapondersteuning, zorgen ervoor dat u zelfs uw sportiefste kleinkind moeiteloos kunt bijhouden. Bij Saxonette zit comfort ook in de details, zoals een gelzadel, vering in de voorvork en eenvoudig te bedienen versnellingen en display. Deze elektrische fiets heeft daarbij een actieradius voor ondersteunend elektrisch fietsen tot 80 kilometer.

De zelfstandig rijdende E-Bike met krachtige ondersteuning De Saxonette Comfort S is een zeer complete elektrische fiets waarmee E-Bike Nederland zijn marktleiderschap met Saxonette in zelfstandig rijdende fietsen continueert. De Comfort S kan zelfstandig rijden, biedt bij rijden met ondersteuning maar liefst 9 standen en voor gewoon fietsen 7 naafversnellingen. De reikwijdte voor zelfstandig rijden is zo’n 50 kilometer. Dat kan oplopen als u trapondersteunend fietst. Dan biedt de accu maar liefst tot 100 km fietsen met trapondersteuning.

SAXONETTE COMFORT LIMITED

SAXONETTE TOURING

SAXONETTE CONCORDIA

*De opgegeven afstand geeft een indicatie van de maximale actieradius onder gunstige omstandigheden. De prijzen zijn exclusief recycling bijdrage.

*VAN € 1849,VOOR

€ 400,- KORTING

*VAN € 1849,VOOR

€ 1449,-

€ 400,- KORTING

*VAN € 2099,VOOR

€ 1449,-

€ 400,- KORTING

OP=OP

OP=OP

€ 1699,-

midden motor

Het model met extra grote reikwijdte E-Bike Nederland BV lanceerde onlangs een moderne opvolger voor de vertrouwde Elo-Bike: de Saxonette Comfort Serie. Deze elektrische fiets met trapondersteuning is nu ook verkrijgbaar als “Limited Edition”. Dat houdt in dat naast de toch al luxe uitvoering met o.a. 9 ondersteuningsstanden, 7 naafversnellingen, “walk” functie en een groot en helder display, de E-Bike nu ook een extra sterke accu heeft. Daarmee kunt u tot maar liefst 100 kilometer trapondersteunend rijden. Bovendien is deze Limited Edition prachtig afgewerkt in een goud-zilveren kleurcombinatie. *VAN-VOOR is bij inlevering van een oude fiets.

De sportieve, comfortabele E-Bike Dit herenmodel van de Touring beschikt over maar liefst 27 versnellingen. Saxonette laat met dit model weer eens zien dat een elektrische fiets geen saai uiterlijk hoeft te hebben. De derailleur, de schuine stang en het lage stuur zorgen voor een sportieve look en u zult ervaren dat gewoon fietsen zeer makkelijk gaat. Maar echt makkelijk gaat het natuurlijk als u de trapondersteuning gebruikt van deze elektrische fiets. Met 9 standen van de trapondersteuning, waarbij u ook kunt variëren met de 27 versnellingen, is geen tegenwind u meer te zwaar en geen berg u meer te hoog. U bereikt elk doel uitgerust. Al met al is de Touring een prachtige elektrische fiets om eindeloos te toeren.

OP=OP

Concordia Comfort C NR. 1 - ELEKTRISCHEFIETSEN.COM TEST 2013 Laag zwaartepunt waardoor de fiets uitermate stabiel aanvoelt. U fietst licht en comfortabel door een combinatie van een rotatie- en krachtsensor. Zeer geschikt om in de heuvels te rijden dankzij de extra krachtig in te stellen motor. Lage en ruime instap.

Kom naar de OPSTAPDAGEN op 13 en 14 juni op Het Rond ! ®

Schonenburgseind 40 3995 DC HOUTEN TEL.: 030 - 637 56 95

WWW.BIKESTORE-HOUTEN.NL

600 m2 FIETSPLEZIER Scan deze code voor een bezoek aan onze website.

Dit is een bijlage van ’t Groentje. De inhoud van deze bijlage valt niet onder de 2 hoofdredactionele verantwoordelijkheid. Druk- en zetfouten voorbehouden.


TOPKWALITEIT OP DE OPSTAPDAGEN

* Gratis* koffie bij...

Kom naar de OPSTAPDAGEN op 13 en 14 juni op Het Rond !

RIESE & MÜLLER Cruiser

RIESE & MÜLLER Charger /UUR

45 KM

/UUR

45 KM NIEUW IN ONS ASSORTIMENT Sinds kort zijn wij exclusief regiodealer van Riese & Müller

Cruisen kent vele facetten -. Van ontspannen tot snel Daarom is er een CRUISER als snelle uitvoering beschikbaar. De blueLABEL CRUISER hybrid nuvinci HS gaat als de real thing. Door de ondersteuning van maximaal 45 km / h. Let op: Toelatingsplichtig! blueLABEL CRUISER hybrid Cruising” Beschrijft de e-bike rij ervaring perfect. De blueLABEL Cruiser brengt deze ervaring in een chique verpakking: De elegante kleur combinatie van het zwarte frame, bruin zadel, bruine 28-inch banden Schwalbe Big Ben en de glanzende chrome kettingkast zijn echte eyecatchers.

blueLABEL CHARGER hybrid De blueLABEL CHARGER hybrid staat voor kracht, snelheid en stijl en overtuigt met zijn doordachte ontwerp, 28“-banden en een hoge mate van functionaliteit. Het opvallende frame is zoals bij alle blueLABEL-fietsen strak en dynamisch. De kabels zijn onopvallend in de bovenbuis en het frame weggewerkt. De licht verhoogde liggende achtervork (elevated chainstays) geeft de fiets een sportieve uitstraling en maakt een variant met Gates Carbon Drive mogelijk (carbon riemaandrijving). De onopvallende Bosch Performance-aandrijving maakt de look compleet. De CHARGER is in drie versies verkrijgbaar: met volledige uitrusting, als ‘gestript’ model met riemaandrijving en als echte E-MTB. De blueLABEL CHARGER hybrid touring is onderscheiden met de designprijs ‘Eurobike Gold Award 2013’ en ook de Redot Design Award.

De missie van Roetz Wij zien een waarde in de 1.000.000 fietsen die jaarlijks in Nederland worden afgedankt. Wij zijn overtuigd van de mogelijkheden van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij weten dat mooie, natuurlijke materialen een ziel hebben. Stijlvolle kwaliteitsfietsen maken, op een verantwoorde manier. Wij laten zien dat het kan.

Fietsen vanaf € 559,--

Roetz-Bikes, niet zomaar een fiets. Roetz Vigour

Roetz Road

®

Schonenburgseind 40 3995 DC HOUTEN TEL.: 030 - 637 56 95

WWW.BIKESTORE-HOUTEN.NL

Roetz Retro

600 m2 FIETSPLEZIER Scan deze code voor een bezoek aan onze website.

VOOR DE MEESTE SERVICE 600TWEEWIELER m2 fietsplezier

VOOR DE MEESTE TWEEWIELER SERVICE -

Dit is een bijlage van ’t Groentje. De inhoud van deze bijlage valt niet onder de hoofdredactionele verantwoordelijkheid. Druk- en zetfouten voorbehouden.

Opstapdagen 13 en 14 juni  
Opstapdagen 13 en 14 juni  
Advertisement