Page 1

LA CASTANYADA

MATÍ A les 9h la castanyera ja estarà a l’escola! A les 9:30h els castanyers i castanyeres de 6è passaran per les classes cantant i ballant.

VORA EL FOC TINC LA MAINADA QUE CASTANYES FA TORRAR; QUAN ESTIGUIN BUFADETES EL GATET HI JUGARÀ.

EDUCACIÓ INFANTIL Durant el matí faran manualitats amb temàtica castanyera i rebran la visita de castanyers i castanyeres. EDUCACIÓ PRIMÀRIA Passaran els castanyers i les castanyeres de 6è a convidar-los a participar a la “castanyada”. TARDA

LA CASTANYA REINFLADA PEGA BOT I FUIG DEL FOC; QUI TÉ LA SORT D’AGAFAR-LA NO N’HA D’ANAR A PLEGAR A L’HORT.

A les 15h els pares i les mares torraran castanyes pels nens i les nenes. EDUCACIÓ INFANTIL Els nens i nenes faran un tomb per l’escola per veure als torraires de castanyes i als alumnes de primària. EDUCACIÓ PRIMÀRIA A un quart de 4, al pati que hi falta gent i hi jugarem tots de valent!! A dos quarts de 5... De castanyers i castanyeres s’han vestit, i castanyes torrades ens han repartit!


La castanyera Molt a prop de casa meva he vist una castanyera que el carrer ha perfumat amb l’olor del seu torrat. Castanyera, castanyera vens castanyes de primera! Les castanyes ben torrades calentes i pelades ens escalfen bé les mans i no cal posar-se guants. Castanyera, castanyera vens castanyes de primera!

AGRAÏMENTS: A.M.P.A. de l’Escola Mare de Déu del Remei Alumnes de 6è de primària Comissió de festes de l’escola

castanyada  

programa de la castanyada

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you