Issuu on Google+

LA CASTANYADA

MATÍ A les 9h la castanyera ja estarà a l’escola! A les 9:30h els castanyers i castanyeres de 6è passaran per les classes cantant i ballant.

VORA EL FOC TINC LA MAINADA QUE CASTANYES FA TORRAR; QUAN ESTIGUIN BUFADETES EL GATET HI JUGARÀ.

EDUCACIÓ INFANTIL Durant el matí faran manualitats amb temàtica castanyera i rebran la visita de castanyers i castanyeres. EDUCACIÓ PRIMÀRIA Passaran els castanyers i les castanyeres de 6è a convidar-los a participar a la “castanyada”. TARDA

LA CASTANYA REINFLADA PEGA BOT I FUIG DEL FOC; QUI TÉ LA SORT D’AGAFAR-LA NO N’HA D’ANAR A PLEGAR A L’HORT.

A les 15h els pares i les mares torraran castanyes pels nens i les nenes. EDUCACIÓ INFANTIL Els nens i nenes faran un tomb per l’escola per veure als torraires de castanyes i als alumnes de primària. EDUCACIÓ PRIMÀRIA A un quart de 4, al pati que hi falta gent i hi jugarem tots de valent!! A dos quarts de 5... De castanyers i castanyeres s’han vestit, i castanyes torrades ens han repartit!


La castanyera Molt a prop de casa meva he vist una castanyera que el carrer ha perfumat amb l’olor del seu torrat. Castanyera, castanyera vens castanyes de primera! Les castanyes ben torrades calentes i pelades ens escalfen bé les mans i no cal posar-se guants. Castanyera, castanyera vens castanyes de primera!

AGRAÏMENTS: A.M.P.A. de l’Escola Mare de Déu del Remei Alumnes de 6è de primària Comissió de festes de l’escola


castanyada