Page 1

ESCOLA MARE DE DÉU DEL REMEI Setmana del 15 al 19 de  novembre.

Enllaços d’interès:

El setmanari Benvinguts i benvingudes, al nou butlletí electrònic de l’Escola. Aquí trobareu tot un seguit d’informacions que poden ser del vostre interès. Al nou espai web de l’Escola trobareu altres recursos ùtils per a vosaltres.

Setmana de la ciència. Recerca en acció.

Notícies setmanals de l’Escola.

Educació i sostenibilitat Vidioteca UPC Museu de la ciència i de la tècnica de Catalunya

"La cuina dels titelles" és un programa de cuina fet amb titelles adreçat als nens. na col·laboració entre L'Estaquirot teatre i TV3.

Aquesta setmana a la nostra NOTÍCIES DEL NOSTRE POBLE escola celebrem la 15 ena Concerts de Tardor de setmana de la ciència amb tot un seguit d’activitats relacionades l'EMMA L'Escola Municipal de Música amb la ciència. d’Alcover (EMMA), amb el patrocini de l’ajuntament d’Alcover, La Caixa i la diputació de SORTIDES Tarragona, presenta els 'Concerts El dimecres dia 17 i el dijous dia de Tardor'10. 18, els nens i les nenes de Ccle Mitjà realitzaran una sortida a Pratdip. DESCARREGAR FOTOS AÈRIES D’ALCOVER L’AMPA de l’escola realitzarà una xerrada a Ca Cosme el dimarts 16 de novembre, “Sexualitat i afectivitat en l’adolescància” a càrrec de Lluis Romero.

LA GRANJA, pàgina on trobareu tot un seguit d’activitats de Matemàtiques.

La UNESCO declara els castells Patrimoni Immaterial de la Humanitat. Cliqueu aquí per veure el vídeo de la candidatura.

eL SETMANARI  

BOOK EL SETMANARI

eL SETMANARI  

BOOK EL SETMANARI