Page 1

ESCOLA MARE DE DÉU DEL REMEI Setmana de l’19 al 22  d’octubre.

Enllaços d’interès:

• •

Activitats de la castanyada Repassem les taules de multiplicar.

Activitats de Matemàtiques.

Activitats de Llengua.

Activitats de Medi.

El setmanari Benvinguts i benvingudes, al nou butlletí electrònic de l’Escola. Aquí trobareu tot un seguit d’informacions que poden ser del vostre interès. Al nou espai web de l’Escola trobareu altres recursos ùtils per a vosaltres.

Notícies setmanals de l’Escola. INAUGURACIÓ DEL NOU NOTÍCIES DEL NOSTRE POBLE PAVELLÓ DE “ les escoles” "CA BATISTÓ. MODERNITAT BURGESA I MODERNISME LITERARI" Com a nou espai multifuncional.

CONCURS DE PUNTS DE LLIBRE A L’ESCOLA.

L'exposició "Ca Batistó. Modernitat burgesa i modernisme literari " proposa als visitants una passejada a la casa noble de Ca Batistó (S.XVII) per redescobrir-ne al història local, resseguir l'època de la modernitat i els grans avenços tecnològics, fer-nos conscients dels canvis de mentalitat socials pel que fa al paper de les dones.

La Biblioteca de la nostra escola organitza un concurs de punts de llibre per celebrar els Mes de la Biblioteca Escolar. Trobareu Trobareu més informació a la pàgina les bases al bolc de la web del Museu. Biblioteca. Cliqueu aquí.

GUANYADORS DEL XXXIII è CONCURS DE DIBUIX CERCLE D’AMICS El diumenge dia 17 d’octubre a la terrassa de la Societat es van lliurar els premis del concurs de dibuix infantil Cercle d’Amics. Enhorabona a tots els guanyadors i guanyadores!!!

AULAINF •

Aulainf és un gestor d’activitats educatives

El setmanari de l'escola  
El setmanari de l'escola  

El butlletí