Page 1

ESCOLA MARE DE DÉU DEL REMEI Setmana del 27 de setembre a  l’1 d’octubre

reunions Dilluns, dia 27 de setembre, P4.

El setmanari Benvinguts i benvingudes, al nou butlletí electrònic de l’Escola. Aquí trobareu tot un seguit d’informacions que poden ser del vostre interès. Al nou espai web de l’Escola trobareu altres recursos ùtils per a vosaltres.

Dimarts, dia 28 de setembre, P5.

Notícies setmanals de l’Escola.

Dilluns, dia 4 d’octubre, P3.

Enllaços d’interès: La doctora xinxeta: http://www.xinxeta.com/ Un portal per als més petits amb llocs interessants per jugar i per aprendre: laberints, jocs de memòria, espai per pintar...

INUNDACIONS

NOTÍCIES DEL NOSTRE POBLE

Divendres dia 17 de setembre al nostre poble va ploure molt, i molts llocs del nostre poble es van inundar. Per primer cop la nostra escola no va patir els efectes de l’aiguat del divendres.

Alcover restaura la torre de Ca Tatxó . S'hi instal·larà un espai d'interpretació de les Muralles. Més informació al següent enllaç http://www.alcover.oasi.org/index.php? id=1 Seguint els passos dels Morells i VoltorS Sortida Nocturna per la Vall del Glorieta.

Activitats Matemàtiques:

Més informació al següent enllaç

http://www.xtec.cat/centres/a802 7365/concurs/concursple/activita tmates.htm

VAGA GENERAL Dimecres dia 29 de setembre.

Activitats per a l'educació infantil, primària i primer cicle de secundària, pensades per poder entendre conceptes matemàtics, per estudiar i per avaluar-se.

BEQUES El dijous dia 30 de setembre, és l’últim dia per presentar la sol·licitud de beca per a l’adquisició de llibres de text i material didàctic.

http://www.alcover.oasi.org/index.php? id=1 Oferta Formativa Escola d'Adults d'Alcover L’escola d’Adults d'Alcover, és una iniciativa promoguda per la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament d'Alcover Més informació al següent enllaç http://www.alcover.oasi.org/index.php? id=1

JA HA ARRIBAT LA   TARDOR

Herbsttag», de Rainer Maria Rilke, DIA DE TARDOR(Versió de Joan Vinyoli) . Cliqueu l’enllaç,us agradarà. http://vimeo.com/3537651

El setmanari  

SETMANA DEL 27 A L'1 D'OCTUBRE

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you