Page 1

El vintvint-i-tres d’abril Avui, vint-i-tres d’abril cada passa en val mil doncs arriben a ciutat un cavaller i un drac. Trobo llibres al carrer roses porta la gent, fades, bruixes i follets surten i em piquen l’ullet. Trobo el drac que s’ha perdut, llàgrimes porta als ulls i rondina sols per dir: “pobre de mi, no sé llegir!” Eulàlia Canal (Fragment)


Aquest dijous 23 d’abril, diada de Sant Jordi, celebrarem l’Acte de cloenda de la Gimcana Gimcana de les Llengües i un recital de poemes i petites peces musicals. El programa de l’acte serà el que segueix. A les quatre, al pati dels porxos, Acte de

cloenda de la Gimcana de les llengües i recital de música i lletres. (acte per alumnes i mestres). Es llegirà:     

P3 Dites populars P4 Poema: La Diada de Sant Jordi (adaptació). P5Poema: El regal (adaptació). Primer : La llegenda de Sant Jordi. Segon: endevinalles.

 Tercer. Poema A la primavera, de José Manuel Pagan.  Quart. Poema Si t’agrada caminar. Cinquè. Poemes  L’estiu (Bofill, Puig i Serrat).  El cargol (Bofill, Puig i Serrat).  L’elefant (Josep Carner).  L’hipopòtam (Josep Carner) Sisè.  La Diada de Sant Jordi (Joan Maragall).  Dites de Sant Jordi.

 Entre les lectures dels alumnes, els nenes i nenes de diferents cursos ens oferiran una petit tast musical amb diferents instruments.

A partir de les cinc, els pares i mares podeu visitar l’exposició de novetats que hi haurà a la biblioteca,, així com l’exposició de fotografies Racons de lectura.

Programa  

Recital Música i lletres