Page 1

27

Curs 2009/2010

ns agradaria compartir la nostra vivència personal en haver participar en la Comissió d'Organització de la 43a edició del Concurs de Pessebres que organitza, any rere any, l'AMPA de l'escola, a qui agraïm la seva tasca i constància en la celebració d'aquest concurs.

E

han estat les càpsules de la Nespresso, sense descuidar, és clar, el mític i clàssic fang. Hem estrenat ubicació per mostrar els pessebres, això ha permès exposar-los en un espai més ampli, i el més important és que han estat a la vista dels mateixos alumnes. Així hem pogut veure l'evolució dels treballs per cursos. Una altra dada curiosa és la nombrosa participació: aquest Nadal hi han participat 198 alumnes, una xifra rècord en la història del concurs.

Tradició i família

Quan ens vam trobar per organitzar l'exposició del concurs i triar els pessebres guanyadors, el primer que ens va impressionar va ser la quantitat de famílies que hi havia al darrere d'aquells projectes. Els miraven embadalits i veiem un munt de famílies debatent com fer aquella imatge nadalenca de manera innovadora i original; ens encantàvem observant-los i imaginàvem infants i adults fent un munt d'activitats: pintant, retallant, enganxant, modulant... en definitiva, fent NADAL. Famílies unides passant-ho bé en un projecte comú. A més, d'aquest any, en podem destacar algunes novetats i curiositats: hem comprovat que el material estrella

Per últim, ens agradaria acabar aquestes ratlles dient que participar en aquesta Comissió ens ha fet adonar-nos de com n'és d'esperançador veure tanta il·lusió concentrada en aquells pessebres, els quals tan sols són l'excusa per viure i compartir aquesta tradició nadalenca amb tots els que formem l'escola: alumes, mestres i famílies.

Comissió de Pessebres de l'AMPA

PAG-27  
PAG-27  

27 Curs 2009/2010 ns agradaria com- partir la nostra vivència personal en haver participar en la Comissió d'Organització de la 43a edició de...

Advertisement