Page 1

Taller d'Educació Emocional  Data i lloc: 11 i 12 de gener de 2014, Casa Vilalta.  Benvinguda i presentació: 10h  Dirigit a: Pares, mares, mestres, monitors i educadors en general.  Preu: 60 € (inclou taller i estada)  Objectiu: Oferir eines teòriques i pràctiques que ajudin a millorar les relacions interpersonals tot enfortint la consciència emocional.  Metodologia: Es combinaran presentacions teòriques amb dinàmiques que ajudin a vivenciar els blocs següents:

    

Posem nom a les emocions Millorem l’autoestima Desenvolupem l’empatia Aprenem a respondre a cada situació Resolem conflictes assertivament

Les dinàmiques són un recull de les eines que apliquem a l’escola. Compartirem casos concrets i algunes experiències per tal d’interioritzar els recursos treballats al taller. El taller es basa en l’experiència de les formadores en el dia a dia de l’escola.

Formadores:

Agnès Vallvé Mestra de Primària des de fa 27 anys, dels quals 5 va ser directora i 4 cap d’estudis. Mare de tres fills. Ha fet quatre anys de formació en Educació Psico-socio-emocional. Va participar en un assessorament sobre Pedagogia de la mort. Ha rebut formació en Treball Cooperatiu, PNL (Programació Neurolingüística), Pedagogia Sistèmica i Eneagrama. Fa xerrades i tallers d’Educació Emocional per a educadors (mestres, pares i mares, monitors de menjador i caps d’agrupaments escoltes). Té molts anys d’experiència en l’acompanyament de joves en moviments juvenils.

Guiomar Manrique Mestra d’Educació Primària des de fa 12 anys, dels quals ha estat mestra d'educació especial durant tres cursos tant en centres ordinaris de primària com en centres d’educació especial. Diplomada en Educació Primària i en Educació Especial. Llicenciada en Psicopedagogia. També ha treballat d’educadora en tallers ocupacionals. Ha col·laborat en teràpies amb nens amb Síndrome d’Asperger. Ha rebut formació en PNL (Programació Neurolingüística) i en Educació Emocional.

Programa doc  

Programa Educació Emocional Casa Vilalta Gener 2014

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you