a product message image
{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade

Page 1

Sportfondsen Leidschendam-Voorburg

Maart 2020 | 1

KOM ZWEMMEN MET VEEL PLEZIER IN ZWEMBADEN DE FLUIT EN FORUM KWADRAAT

Lekker in beweging in onze zwembaden IN DEZE UITGAVE: HORECA/SPAREN

Pag. 3

GROEPSACTIVITEITEN

Pag. 10

BANENZWEMMEN

Pag. 13


Lekkere trek?

Kom naar McDonald’s Voorburg of Leidschendam

voor maar

11,50 Tegen inlevering van deze advertentie.

2x Medium Voordeelmenu

Keuze uit de volgende Voordeelmenu’s: Big Mac, McChicken, Quarter Pounder, Filet-O-Fish en Veggie McChicken. Per groot Voordeelmenu +0,75. Niet geldig in combinatie met andere McDonald’s aanbiedingen. Alléén geldig tegen inlevering van deze advertentie bij McDonald’s restaurants Voorburg en Leidschendam tot en met 30-11-2019.

Ontmoetingen, advies en ondersteuning. Woej biedt ook meerdere sportieve en creatieve activiteiten voor iedereen in onze gemeente!

• • • • • • •

Damlaan 9 2265 AL, LEIDSCHENDAM Tel: 070 - 320 01 41

• Biljarten Yoga • Bridge, klaverjassen en Pilates jokeren of bingo. Country Linedancing • Tekenen en schilderen, Nordic walking boetseren, naailes, Tafeltennis bloemschikken of Bewegen voor ouderen edelsmeden. Koersbal

Nieuwsgierig naar wat Woej nog meer voor u kan betekenen? U bent van harte welkom op een van de locaties of neem een kijkje op www.woej.nl of bel ons op 070 - 205 47 50 tussen 9:00 en 15:00 uur.


Sportfondsen Leidschendam-Voorburg

Maart 2020 | 3

Nu bij Zwembad De Fluit Zwemles voor volwassenen! Er zijn volwassen mensen die nog geen zwemdiploma hebben. Wij geven op donderdag zwemles aan volwassenen. U kunt op uw eigen tempo werken naar het A-, B- en C-diploma. Er zijn in de ochtend 4 lessen: Les 1: 09:00 uur tot 09:45 uur

Les 2: 09:45 uur tot 10:30 uur

(speciaal voor dames, vertrouwd raken met water en aanleren zwemslagen).

(speciaal voor dames, vertrouwd raken met water en aanleren zwemslagen).

Les 3: 10:00 uur tot 10:45 uur

Les 4: 10:45 uur tot 11:30 uur

(in het diepe bad, gemengd, aanleren zwemslagen en afzwemmen A, B en C).

(in het diepe bad, gemengd, afzwemmen A, B en C).

Trimzwemmen

DAUWzwemmen

Op woensdagochtend is er trimzwemmen! Kom lekker actief deelnemen in het water in onze trimzwemgroep! Er is ruimte voor u om 10:00 uur.

Niet alleen op de dinsdag- en donderdagochtend maar ook op de woensdagochtend van 7.00 – 08.15 uur. Begin je dag sportief!

Lessen aquarobics en Fit en Vitaal In 2020 is er op de dinsdagochtend een nieuwe les aquarobics van 09.45 - 10.30 uur (doelgroepenbad). Dit is dé manier om swingend de algemene conditie en uithoudingsvermogen te onderhouden of te verbeteren. Tevens op donderdag is er een nieuwe les Fit en Vitaal van 11.00 – 11.45 uur (doelgroepenbad) Dat is ons beweegprogramma voor de actieve senior.

Gezondere horeca

HORECA/SPAREN VOOR KOFFIE (MAANDEN APRIL, MEI EN JUNI)

Zwembad de Fluit hecht grote waarde aan een omgeving waar gezond eten belangrijk is, omdat dit bijdraagt aan de gezonde ontwikkeling en leefstijl van onze leerlingen en gasten.

Sportcentrum De Fluit beschikt over een gezellige horeca met een divers assortiment. Zo kunt u genieten van een heerlijk kopje koffie, maar ontbreekt het natuurlijk ook niet aan diverse snacks.

We vinden het belangrijk dat het aanbod en de uitstraling in de kantine en in onze automaten gezond is. Zwembad de Fluit gebruikt tijdens zwemlessen materialen die gaan over gezond.

Speciaal voor onze zwemmers is er ook een ‘nat’ terras in het zwembad. Hierdoor is het mogelijk om tijdens het zwemmen te genieten van een hapje en een drankje. Vraag naar de speciale koffie-spaarkaart bij de horeca van zwembad De Fluit.

Om deze reden werken we in zwembad de Fluit volgens de Richtlijnen Gezondere Kantines die zijn opgesteld door het Voedingscentrum. We maken hiermee de gezonde keuze de makkelijke keuze.

Na 10 kopjes koffie of cappuccino ontvangt u het 11e kopje gratis!


Voor alle tandheelkundige behandelingen... ...persoonlijke mondzorg met een glimlach TandartsenA.MarwahenA.A.M.J.vanEck ü Zorgafgestemdopuwbehoeften

ü Altijddoordezelfdetandartsbehandeld ü Meerdan20jaarervaring

ü Kleinschaligegezinspraktijk ü Modernebehandelmethoden

ü Specialeaandachtkinderenenangstigepatiënten

Wijnemennieuwepatiëntenaan KoninginWilhelminalaan541-B 2274BEVoorburg (070-3832349

* receptie@dental-centre.nl  W h a t s a p p 0 6 5 8 9 7 2 3 6 3 ü www.dental-centre.nl

www.focusbeautyenspa.nl

Goede kwaliteit & persoonlijke service Bij Focus Beauty & Spa besteden we veel zorg en aandacht aan de kwaliteit van onze schoonheidsbehandelingen, de hygiëne van onze faciliteiten en de service zoals onze klanten die ervaren. Wanneer u kiest voor Focus Beauty & Spa, bent u er dus van verzekerd dat u wordt behandeld door gediplomeerde specialisten die alleen werken met topproducten van bekende merken.

Focus Beauty & Spa Focus Beauty & Spa biedt een oase van rust in de drukke randstad. Geniet van kwalitatief hoogstaande wellness-behandelingen en persoonlijke service in onze beautysalon in hartje Voorburg. Schoonheidsspecialiste & Lichttherapie Onze gediplomeerde schoonheidsspecialist voert in de beautysalon diverse gezichtsbe-

handelingen uit. Uniek in de regio is dat onze salon de ‘Eclat+ LED-lichttherapie behandeling’ aanbiedt. Deze lichttherapie-methode is een goede en bewezen behandeling voor anti-aging en diverse huidproblemen. Pedicure - Manicure & Nagelstudio Daarnaast worden in onze salon diverse pedicure- en manicure behandelingen verzorgd en kunt u in onze nagelstudio

terecht voor het laten zetten van GEL- en ACRYLnagels. Spraytanning Ook kunt u bij Focus Beauty & Spa kiezen voor ‘Spraytanning’; een effectieve en veilige methode voor een egaal bruine tint in slechts 10 minuten tijd. En dat zonder de risico’s van overdadig veel zonuren en de zonnebank!

Focus Beauty & Spa | Koningin Julianalaan 278-280 2274 JR Voorburg (070) 386 95 67info@focusbeautyenspa.nl

Openingstijden Maandag gesloten Dinsdag 09:00 - 17:00 Woensdag 09:00 - 17:00 Donderdag 09:00 - 17:00 Vrijdag 09:00 - 19:00 Zaterdag 09:00 - 19:00


Sportfondsen Leidschendam-Voorburg

Ouder & Kindzwemmen

Tarieven: Ouder & Kind zwemmen los bad € 7,40 12-badenkaart € 74,00

Onder deskundige leiding van speciaal opgeleid personeel leert u op een plezierige wijze uw baby of peuter vertrouwd te maken met het water. U als ouder vertolkt een grote rol. Immers u gaat samen met uw baby of peuter het water in en begint met de eerste stappen van de zwemopvoeding. Een leukere activiteit voor uw kind op die leeftijd is overigens nauwelijks denkbaar.

Maart 2020 | 5

Tijden: Zwembad De Fluit Woensdag 09.15 - 09.45 uur 09.45 - 10.15 uur 10.15 - 10.45 uur

(baby’s van 3 maanden tot 1,5 jaar) (van 1,5 jaar tot 3 jaar) (van 3 jaar tot 4 jaar)

Vrijdag 09.15 09.45 10.15 10.45

-

09.45 10.15 10.45 11.15

uur uur uur uur

baby’s 0 tot 1 jaar dreumes 1 tot 2 jaar peuters 2 tot 3 jaar kleuters 3 tot 4 jaar

Tijden: Zwembad Forum Kwadraat: Dinsdag en woensdag 9.30 uur - 11.00 uur

Lesaanbod zwembad De Fluit en zwembad Forum Kwadraat Jip’s Ouder- en kindzwemmen Nog voordat uw kinderen op zwemles gaan, komt uw kind in aanmerking met water. Het gevaar van verdrinking ligt daarbij op de loer. In onze zwembaden kunt u uw kind nog voor de zwemles vertrouwd maken met water. Dat kan tijdens de lessen van Jip’s Ouder- en kindzwemmen. Onder Jip’s Ouder- en kindzwemmen worden de activiteiten verstaan voor kinderen tot 4 jaar. In zwembad De Fluit worden deze lessen gegeven op woensdag- en vrijdagochtend. Met name op de woensdag is er nog plek! In zwembad Forum Kwadraat worden deze lessen gegeven op dinsdag- en woensdagochtend in extra verwarmd water.

Peuter survival Kinderen vanaf 2,5 jaar nemen deel aan Peuter survival. Tijdens de lessen leren de kinderen technieken die de zelfred-zaamheid bevorderen. Na de Peuter survival is uw kind goed voorbereid voor het Zwem-ABC. Peuter Survival wordt alleen aangeboden in Sportcentrum Forum Kwadraat. Turbozwemmen Heeft u geen zin om lange tijd te wachten tot uw kind het diploma heeft behaald? Schrijf hem of haar dan in voor het Turbozwemmen. Met het Turbozwemmen zwemmen kinderen eerder af dan tijdens de reguliere zwemles. Let op: Turbozwemmen is alleen mogelijk in Sportcentrum Forum Kwadraat. Turbo zwemmen: start weer in september

2020, meld u aan via fk.zwemzaken@sportfondsen.nl. Privézwemles Bij de privézwemlessen draait het om een focus op persoonlijke aandacht en is 1 op 1. Standaard in Forum Kwadraat, op aanvraag in Zwembad De Fluit. Zwemles voor volwassenen Bij ons kunt u als volwassene het zwemmen weer oppakken. Speciaal voor mensen die bij-

voorbeeld wel een diploma hebben, maar weinig hebben gezwommen en dit graag weer eens willen oefenen onder begeleiding. Of bent u misschien iemand die (nog) geen diploma heeft en zou u graag willen leren zwemmen? Vragen Vragen over zwemles of inschrijven? Mail naar kassa.defluit@sportfondsen.nl en fk.zwemzaken@sportfondsen.nl.

Jip’s WaterWereld Laat uw kind de wondere waterwereld ontdekken met Jip’s WaterWereld. Jip’s WaterWereld is de kinderformule voor kinderen. Jip ondersteunt kinderen tijdens de verschillende lesactiviteiten. Van Babyzwemmen tot en met het Zwem-ABC, Jip is erbij. Met de formule van Jip’s WaterWereld wordt zwemmen leuk en is water het leukste speelgoed dat er is!

K I J K N U D E E E R S T E 2 W E K E N G R AT I S !

www.fearunlimited.nl


Mirjam: “Het is geweldig om kraamvrouw en gezin achter te laten, wetende dat ik ze niets meer hoeft te leren”

José: “Ik heb het mooiste vak van de wereld”

José en Mirjam combineren hun jarenlange ervaring in de kraamzorg met de persoonlijke aandacht die alleen een kleinschalig bureau kan leveren.

Klavertje Vier Kraamzorg Graaf Janlaan 31 2263 TL Leidschendam

info@klavertjevierkraamzorg.nl www.klavertjevierkraamzorg.nl +31(0)6 4493 44 13

NU GEOPEND

SPORTEN VANAF € 19,95 PER MAAND PERSONAL TRAININGS RUIMTE BESCHIKBAAR

OPEN MAANDAG T/M VRIJDAG VAN 8.00 TOT 22.00 UUR IN HET WEEKEND ZIJN WIJ GEOPEND VAN 9.00 TOT 14.00 UUR

Molenstraat 35 Voorschoten

Beethovenlaan 17 | 2253 BD Voorschoten www.sluiterijadegeest.nl

Compleet verzorgd tegen zeer vriendelijke tarieven (vanaf € 65,-).

Laat uw belasting(aangifte) geen “belasting” voor u zijn.

Ook huisbezoek tegen toeslag is mogelijk voor meer informatie surf naar www.deryas.nl of www.invullenbelastingaangifte.nl afspraak maken? Bel: 070-4442399

Deryas, het administratiekantoor voor de regio Haaglanden, voor snelle service en persoonlijke aandacht. Hoge kwaliteit tegen betaalbare tarieven.


Sportfondsen Leidschendam-Voorburg

Alles over het Zwem-ABC Zwemles is in Nederland heel vanzelfsprekend. Dat is ook niet zo gek met al dat water om ons heen. Om in en rond het water veilig te zijn, is het belangrijk om al op jonge leeftijd te leren zwemmen. Dat begint met het ZwemABC, de drie nationale zwemdiploma’s A, B en C. Met het complete Zwem-ABC op zak ben je waterveilig. Maar zwemles is er natuurlijk niet alleen voor de veiligheid. Zwemmen is ook leuk én gezond. Water is toch het leukste speelgoed dat er is? Je kind plonst lekker in het zwembad, of spettert zonder zorgen in een tropisch zwemparadijs als hij het A-, B- en C-zwemdiploma heeft gehaald. Zwemvaardigheid en zwemveiligheid Tijdens de zwemlessen staan zwemvaardigheid en zwemveiligheid centraal. Bij het behalen van ieder zwemdiploma worden leerlingen vaardiger en veiliger. Met het complete ZwemABC op zak kun je onder alle

omstandigheden veilig en vrij bewegen in het water. Beginnen met zwemles Vanaf 4 jaar kunnen kinderen in Sportcentrum Forum Kwadraat en zwembad De Fluit beginnen met zwemles voor het A-diploma. Tijdens de eerste zwemlessen worden de kinderen watervrij gemaakt. Kinderen leren het effect van water kennen en moeten zich er prettig in gaan voelen. Dat gebeurt door middel van oefeningen zoals drijven op de borst en rug, het water ingaan en eruit klimmen, draaien van borst naar rug naar borst, onder water gaan, onder water kijken en on-

Tijden en tarieven Zwembad De Fluit Tijden Maandag Dinsdag Woensdag

Ouder- en kindzwemmen

Zwemvaardigheid Het doel is dat leerlingen onder alle omstandigheden veilig en vrij in het water kunnen bewegen. Vanaf het begin van het Zwem-ABC worden er vier zwemslagen aangeleerd: schoolslag, enkelvoudige rugslag, borstcrawl en rugcrawl.

De oefeningen in diep water bestaan uit onder water zwemmen, door een gat in een doek zwemmen, op de kant klimmen en op verschillende manieren in het water gaan. Tijdens de zwemlessen van het ZwemABC leren kinderen om onder alle omstandigheden veilig in het water te kunnen bewegen. Ze moeten zich kunnen redden in open water, oriënteren onder water, maar ook onbezorgd in een tropisch zwemparadijs kunnen spelen. De vaardigheden en veiligheid nemen toe met het behalen van de diploma’s. Je bent pas echt waterveilig als je het volledige Zwem-ABC hebt behaald.

Snel op zwemles? Meld uw kind nu aan! Bij zwembad De Fluit en zwembad Forum Kwadraat kan snel gestart worden met zwemles. Dus wacht niet langer en schrijf uw kind in!

Inschrijven kan via de website www.zwembaddefluit.nl of www.zwembadforumkwadraat.nl onder het kopje inschrijven of via de webshop.

Tijden en tarieven Zwembad Forum Kwadraat Ouder- en kindzwemmen

Zwemlessen

Maandag 09.15 - 09.45 uur (0 - 1,5 jaar) 09.45 - 10.15 uur (1,5 - 3 jaar) 10.15 - 10.45 uur (3 - 4 jaar)

Donderdag

Vrijdag

der water zoeken. De meeste oefeningen worden spelenderwijs aangeboden. Voor jonge kinderen is een spelvorm de beste manier om iets te leren. Ieder spel heeft een doel en voorkomt watervrees. Zodra deze fase is afgerond is het tijd voor het leren van zwemslagen.

Tijden

Zwemlessen

Maart 2020 | 7

15.30 - 17.45 uur - Zwem-ABC 14.00 - 17.45 uur - Zwem-ABC

09.00 - 09.45 uur - Dames 09.45 - 10.30 uur - Dames 10.45 - 11.30 uur - Dames 10.00 - 10.45 uur - Gemengde wemles 10.45 - 11.30 uur - Gemengde zwemles 15.30 - 17.45 uur - Zwem-ABC 09.15 - 09.45 uur (0 - 1 jaar) 09.45 - 10.15 uur (1 - 2 jaar) 10.15 - 10.45 uur (2 - 3 jaar) 10.45 - 11.15 uur (3 - 4 jaar)

Vrijdag Zaterdag

Tarieven

* Alleen geldig met Ooievaarspas

13.30 - 15.45 uur - Zwem-ABC

10.15 - 11.00 uur - Dames zwem(les) 15.45 - 18.00 uur - Zwem-ABC 18.00 - 18.45 uur - Zwemvaardigheid 123 15.45 - 18.00 uur - Zwem-ABC 08.00 - 12.00 uur - Zwem-ABC 12.30 - 14.30 uur - Turbo Zwem A

Tarieven € 7,40 € € 74,00 €

Zwemles Maandleskaart volwassen en jeugd Diploma zwemmen Magneetkaarten Online inschrijfkosten Inschrijfgeld

09:35 - 09:55 uur (8 wkn - 18 mnd) 10:00 - 10:20 uur (18 mnd - 2,5 jr) 10:30 - 10:50 uur Peuter survival (2,5 jr+) 09:30 - 11:00 uur Vrijzwemmen Woensdag 09:35 - 09:55 uur (8 wkn - 18 mnd) 10:00 - 10:20 uur (18 mnd - 2,5 jr) 10:30 - 10:50 uur Peuter survival (2,5 jr+) 09:30 - 11:00 uur Vrijzwemmen Donderdag

15.30 - 17.45 uur - Zwem-ABC 09.15 - 13.00 uur - Zwem-ABC

Zaterdag

Ouder- en kindzwemmen Los bad 12-badenkaart

Dinsdag

15.45 - 18.00 uur - Zwem-ABC 18.00 - 18.45 uur - Snorkel-les 15.45 - 18.45 uur - Zwem-ABC 18.00 - 18.45 uur - Volwassenen

€ € € € €

43,00 24,30 7,75 29,90 22,15

3,70* 37,00*

Ouder- en kindzwemmen Los bad 12-badenkaart Zwemles Duikles Maandkaart jeugd Maandkaart volwassen Privézwemles 1 kind Turbocursus Diplomazwemmen Online inschrijfkosten Magneetkaarten * Alleen geldig met Ooievaarspas

€ 7,40 € 74,00

€ 3,70* € 37,00*

€ 7,30 € 43,00 € 43,00 € 36,00 € 990,85 € 24,30 € 29,90 € 7,75

€ 3,30* € 33,00* € 16,50*


Kun jij reanimeren? Uw meest complete dierenspeciaalzaak met o.a: dierenartspraktijk, trimsalon en vakantieopvang

Weer naar buiten!

Alle buitenhokken voor konijn en kippen -/- 15 % Red levens in jouw buurt. Meld je aan op hartstichting.nl/reanimatie

Draadrennen 3 kleuren nu 19,95 of GRATIS bij aankoop van buitenhok vanaf 100,-. Kerklaan 42 A + 44 A 2282 KC Oud Rijswijk www.dearadierenzorg.nl Tel: 070-7620818

OP AL AF LEE SP N RA AK

Schoonheidsinstituut Sensaderm is een kleine salon met een huiselijke sfeer waar u zich snel op uw gemak voelt. Vakkennis, professionaliteit, en huidverbeterende behandelingen op maat vinden wij erg belangrijk. Na ruim 10 jaar in het vak bevind de salon zich sinds 2017 in een monumentaal pand uit 1823 in de wielemakersslop boven de Voorburgse bierwinkel.

Cenzaa is ‘s werelds enige merk dat wellness, huidverbetering en cosmetische therapie combineert. Hierbij haalt Cenzaa het beste uit 2 werelden: natuur en wetenschap. 100% natuurlijke ingrediĂŤnten in combinatie met innovatieve ontwikkelingen.

Schoonheidsinstituut Sensaderm - Voorburg | Wielemakersslop 8-10 | 06 - 21 99 54 69 | info@sensaderm.nl | www.sensaderm.nl

A f s p r a a k k u n t u m a k e n v i a Te l e f o o n , W h a t s a p p o f o n l i n e .


AKTIE achels Houtk 750,€ Vanaf ktobearri m 3301oJanu

IE

igt/t/m geldig

ls e0, T ch5 7 a €

• HOUTKACHELS • PELLET KACHELS • GASSFEERHAARDEN • BIO-SFEERHAARDEN • ELEKTRISCHE SFEERHAARDEN

Haardschermen, haardstellen en nog veel meer accessoires Firma Westenberg - Maanweg 58 - Den Haag - Tel. 070-3832280 Geopend di. t/m za. van 10.00 tot 17.00 uur www.dehoutkachel.nl • www.schoorsteenvegerij.nl

Gespecialiseerd in het plaatsen van TNO-gekeurde roestvaststalen voeringen + dubbelwandige rookkanalen


10 | Maart 2020

Sportfondsen Leidschendam-Voorburg geeft. Op een intensieve wijze doet u oefeningen voor armen, benen en buik. Iets voor u? ClubAquajogging is toegankelijk: iedereen kan meedoen. Ervaar nu zelf de gevarieerde lessen en meld u bij de receptie van uw zwembad aan voor deze actieve manier van bewegen!

Groepsactiviteiten In onze zwembaden kunt u terecht voor zwemlessen, banen zwemmen en recreatief zwemmen. Maar wist u dat u ook bij ons terecht kunt voor speciale groepsactiviteiten? Deze groepsactiviteiten ondersteunen bij het behalen van uw sportieve doelen, zoals vitaal blijven, uw uithoudingsvermogen verbeteren of het versterken van spierkracht. ClubAquarobics Swingend in conditie ClubAquarobics is dé manier om swingend uw algemene conditie te verbeteren. In groepsverband werkt u tijdens deze actieve work-outs in heup- tot borstdiep water, op passende muziek, aan uw uithoudingsvermogen en spierkracht. Uiteraard slui-

ten we de les af met een ontspannende cooling-down. De ClubAquarobics lessen zijn afwisselend en op elk niveau uitvoerbaar. Iets voor u? Meld u dan bij de receptie van uw zwembad aan voor deze actieve training. ClubAquajogging Effectief en intensief Wilt u zich fitter voelen? Lekker in uw vel zitten? Dan is ClubAquajogging echt iets voor u! Met ClubAquajogging traint u al uw spieren in het water. De lessen worden gegeven in diep water waardoor u beweegt zonder enige impact op het lichaam. U loopt zonder de grond te raken en profiteert van de tegendruk die het water

HOVENIERS

www.bakkerklink.nl www.jaccobroershoveniers.nl TEL.: 06- 06-20005647

ClubAquavitaal Een leven lang fit ClubAquavitaal is hét beweegprogramma voor de vitale, actieve senior. Dit programma is onder andere gebaseerd op de algemene dagelijkse verrichtingen uit het dagelijks leven (ADL’s). Denk hierbij aan reiken, draaien, zitten en staan. Met oefeningen in water, op passende muziek, versterken we uw spieren en gewrichten, zodat alledaagse bewegingen makkelijk uitgevoerd kunnen worden. Hierbij houdt het programma rekening met onder andere de kracht, lenigheid en snelheid van iedere deelnemer. Kortom u blijft actief, fit en vitaal! Trimzwemmen Trimzwemmen is bij uitstek geschikt om uw conditie op peil te houden. Bij het trimzwemmen bestaan de oefeningen voornamelijk uit de verschillende zwemslagen al dan niet met behulp van materialen. De kans op blessures is nihil, terwijl u kracht en conditie opbouwt. Kunt u alleen “maar” de schoolslag? Geen nood, alle zwemslagen zijn te leren. Aquabootcamp Pittig en verrassend Aquabootcamp is een pittige work-out in ondiep/diep water met bijpassende muziek en onder begeleiding van een deskundige instructeur. Het is een uitstekende combinatie van kracht- en conditietraining met het inmiddels bekende interval- of circuitsysteem. We werken met combinaties van Aquajoggen, trimzwemmen en krachten conditietraining.


Sportfondsen Leidschendam-Voorburg

Maart 2020 | 11

In de vakanties (herfst, voorjaar en mei) heeft zwembad de Fluit bij het ouderen kindzwemmen de SPEELTUIN actie. Dan mogen broertjes en zusjes tot 8 jaar meedoen en kunnen zij ook genieten van het heerlijke water!! Kosten € 3,00 per extra kind. Hoe leuk is dit??? Onze enthousiaste instructrice begeleidt deze speeltuinactiviteiten.

Tijden Zwembad De Fluit ClubAqua 10.30 - 11.15 uur 11.15 - 12.00 uur

ClubAquavitaal ClubAquavitaal

Losse kaart

ClubAquakwartaalkaart

€ 102,00

Dinsdag

09.15 uur 09.45 - 10.30 uur 10.45 - 11.30 uur 19.15 - 20.00 uur 19.30 uur 20.15 - 21.00 uur 20.30 uur 10.15 - 11.15 uur 11.00 – 11.45 uur 09.30 - 10.15 uur 10.30 - 11.15 uur

RESTART2SWIM Aquarobics ClubAquarobics ClubAquarobics RESTART2SWIM Bootcamp RESTART2SWIM RESTART2SWIM AquaVitaal ClubAquajogging ClubAquajogging

ClubAquajaarkaart

€ 345,80

€ 177,25*

ClubAquarobic 12x

74,00

37,00*

ClubAquarobic 1x

7,40

3,70*

Aquajogging 12x

74,00

Aquajogging 1x

7,40

Aquabootcamp 12x

72,00

36,00

Auqabootcamp 1x

7,40

3,70

Woensdag

Donderdag Vrijdag

Overige groepsactiviteiten

Tarieven ClubAqua

Tijden Maandag

09.15 - 10.00 uur 10.15 - 10.45 uur

Trimzwemmen Trimzwemmen

7,40 51,00*

37,00 3,70*

* Alleen geldig met Ooievaarspas

Tijden Zwembad Forum Kwadraat Tijden

ClubAqua

Maandag

18.45 - 19.30 uur 21.00 - 22.00 uur 18.45 - 19.30 uur 18.45 - 19.30 uur

Dinsdag

Overige groepsactiviteiten ClubAquaJogging ClubAquaBootcamp ClubAquaJogging ClubAquarobics

Woensdag Donderdag Vrijdag

Brow stylist & Permanente Make-Up specialist Pmu Wenkbrawen Powder/Ombré Brows Microblading

Brow Vitamin

Pmu Eyeliner

Infra lashes Design liner

BB Glow

Pmu Lippen

Hele lip Lip schaduw

Henna Brows

13.30 - 15.00 uur

Fifty Fit

11.15 - 12.00 uur 11.15 - 12.00 uur 11.15 - 12.00 uur 13.30 - 15.00 uur

Aquasoos Aquasoos Aquasoos Fifty Fit

Activiteiten specifiek in Forum Kwadraat Losse kaart Aquasoos

5,80

2,90*

12x leskaart Aquasoos

58,00

29,00*

Losse kaart Fifty Fit

7,90

3,95*

12x leskaart Fifty Fit

79,00

39,50*

Magneetkaart

7,75

* Alleen geldig met Ooievaarspas

PMU Ter introduktie:

massage van 60 minuten nu voor € 20 !

Ter introduktie: GRATIS

massage van 60 minuten nu voor € 20 ! VOORTEKENEN Maarten Paul Timmer Grashof 1 2262 EP Leidschendam 06-51047386 / 070-3680302 mptimmer@balansleidschendamvoorburg.nl www.balansleidschendamvoorburg.nl Naald removal techniek

PMU Verwijderen


Bij Personal Fit Club draait het om jou Eigenlijk wil je al een tijd lang meer gaan bewegen, toch? Fitter zijn? Afvallen? Sterker worden? Of eindelijk van die vervelende rugpijn af komen? Maar op de een of ander manier kom je er niet aan toe, houd je het lastig vol of heb je gewoonweg geen tijd. Ooit gedacht aan een personal trainer?

Onze Personal Fit Clubs Locatie Voorburg Parkweg 10 070 – 386 34 00 info@personalfitclub.nl Locatie Leidschendam Leidsekade 40 070 - 737 02 14 leidschendam@personalfitclub.nl

Bij Personal Fit Club train jij samen met een van onze personal trainers in een privé trainingsstudio. Al onze trainers hebben het hoogste niveau van sport- en voedingskennis en houden deze continu up-to-date. Door het opstellen van een persoonlijk trainingsplan kunnen wij je echt verder helpen. Wij zijn er van overtuigd dat een goede training het meeste effect heeft en jij je doel sneller bereikt en behoudt!

Jij bent uniek Iedereen is anders en daar zijn wij van Personal Fit Club ons erg van bewust. Iemand die komt voor een gezondere leefstijl, meer kracht wil ontwikkelen of afvallen heeft andere sportdoelen dan bijvoorbeeld iemand die al jaren kampt met pijnklachten. Wij beginnen daarom altijd met een kennismakingsgesprek, gevolgd door een proefles. Zo leren we je beter kennen en bekijken we welke trainer, trainingswijze en eventueel voedingsprogramma het beste bij jou als persoon past. Hierna kunnen jullie samen aan de slag.

Gratis proefles Je kunt ons natuurlijk altijd even bellen of een mail sturen voor een persoonlijke kennismaking en een gratis proefles. Kijk op de website voor een Personal Fit club bij jou in de buurt.

www.personalfitclub.nl info@personalfitclub.nl

Het draait om jou It’s all about you

www.personalfitclub.nl info@personalfitclub.nl

Antwoorden op vragen! PERSONEEL? MKB-WINST VRIJSTELLING? BTW AANGIFTE?

WINST EN VERLIES? ZZP, VOF OF BV? BELASTING?

SOLIDE • PROFESSIONEEL • PERSOONLIJK

CIJFERMEESTER LEIDSCHENDAM-VOORBURG

Westvlietweg 72h, 2495 AA Den Haag 070 331 06 79 m.wensveen@cijfermeester.nl www.cijfermeester.nl/voorburg


Sportfondsen Leidschendam-Voorburg

Tijden Recreatief zwemmen en Banenzwemmen Tijden

Forum Kwadraat Recreatief zwemmen

Maandag Dinsdag

Woensdag

Donderdag Vrijdag

Zaterdag Zondag

10.00 - 12.30 uur

Tarieven

Zwembad De Fluit

Tarieven Zwembad De Fluit

Banenzwemmen

Recreatief zwemmen

Banenzwemmen

12.00 - 13.30 uur 19.30 - 21.00 uur 07.00 - 09.30 uur 12.00 - 13.30 uur 19.30 - 21.00 uur 07.00 - 09.30 uur 12.00 - 13.30 uur 19.30 - 21.00 uur 07.00 - 09.30 uur 12.00 - 13.30 uur 07.00 - 09.30 uur 12.00 - 13.30 uur

12.00 - 15.00 uur (DB)

09.00 - 15.00 uur (WB)

08.30 - 10.00 uur

07.00 - 08.15 uur (WB) 09.00 - 13.30 uur (WB) 12.00 - 13.30 uur 09.00 - 14.30 uur (WB)

19.15 - 22.00 uur (WB)

07.00 – 08.15 uur (WB) 09.00 - 12.00 uur (WB) 09.00 - 13.30 uur (WB) 19.15 - 22.00 uur (WB) discozwemmen t/m 14 jaar BD 09.00 - 11.00 uur (WB) 09.00 – 15.00 (DB & PB) 10.30 – 15.00 uur (WB) (gezinszwemmen)

Maart 2020 | 13

Los bad Los bad t/m 2 jaar Kinderfeestje 12-badenkaart recreatief zwemmen

€ 5,20 € 3,00 € 10,20 € 52,00

€ 2,60* € 1,50* € 26,00*

Tarieven Forum Kwadraat Los bad Los bad t/m 2 jaar Basis Kinderfeestje Kinderfeestje VIP 12-badenkaart recreatief zwemmen

€ 5,40 € 3,10 € 10,50 € 17,85 € 52,00

€ 2,70* € 1,55*

€26,00*

* Alleen geldig met Ooievaarspas

09.00 - 15.00 uur (familiezwemmen)

RB = Recreatiebad WB = Wedstrijdbad DB = Doelgroepenbad

Wijzigingen in de openingstijden en tarieven voorbehouden.

Banenzwemmen Actief ontspannen Conditie opbouwen? Ontspannen? Alleen? Samen? Met banenzwemmen bepaalt u het zelf. Of u nu fanatiek bent of niet, iedereen met een zwemdiploma kan het. Of het nu een schoolslag, borstcrawl of een vlinderslag is, u gebruikt de zwemslag die u het prettigst vindt. U zwemt banen in het wedstrijdbad. Dat is ruim en heeft een temperatuur tussen de 28 en 30 graden. Zo krijgt u het niet te warm tijdens het bewegen.

Recreatief zwemmen Zin in waterpret? Recreatief zwemmen is een actief uitje voor het hele gezin. Voor iedereen van jong tot oud is er volop te beleven in het zwembad. Zwembad Forum Kwadraat beschikt over een duikplank waar u de prachtigste sprongen van kunt maken. Zwembad De Fluit heeft onder anderen een mooi peuterbad voor de allerkleinsten. Even pauze nodig of toe aan iets lekkers? Neem gerust plaats op het terras (alleen bij zwembad de Fluit) en laat het u goed smaken. https://zwembaddefluit.nl/activiteiten/recreatief-zwemmen https://zwembadforumkwadraat.nl/activiteiten/recreatief-zwemmen

Badkledingverkoop Maandag 16 maart 2020 van 09.00 - 12.00 uur!! www.zwembaddefluit.nl


GEVEN OM MOLENS IS

GEVEN AAN

MOLENS molenfonds.nl

WORD STAMCELDONOR Voor patiënten met o.a. leukemie die een stamceltransplantatie moeten ondergaan betekent een passende donor een laatste kans op leven. Jij kunt die match zijn!

Meld je aan via

STAMCELDONOR.NL


Sportfondsen Leidschendam-Voorburg

Maart 2020 | 15

Nu bij Zwembad Forum Kwadraat Uw (kinder)feest wordt ons feest

Nieuw bij Zwembad Forum Kwadraat:

Na het zwemmen of sporten even bijkomen kan in één van onze horecagelegenheden. Maar ook een kopje koffie drinken, terwijl uw kind zwemles heeft, kan hier. Als we het toch over kinderen hebben, een kinderfeestje is pas een feest als er na het zwemmen gezellig met zijn allen lekker gegeten kan worden. Ook dat kan. Omdat onze horecafaciliteiten zo veelzijdig zijn, kan er aan vele wensen worden voldaan. Vier ook het verjaardagsfeestje van uw zoon of dochter in onze accommodaties. Wij nemen u veel werk uit handen en staan garant voor de kwaliteit.

Nieuws en acties volgen? Like onze Facebookpagina: Sportcentrum Forum Kwadraat

Kijk eens naar de mogelijkheden om van uw feest ons feest te maken!

Jip’s verjaardag bij zwembad Forum Kwadraat Zondag 5 april van 10.00 tot 14.00 uur viert mascotte Jip zijn verjaardag, in en rondom het zwembad zijn leuke activiteiten. Dit spetterende feest viert hij graag met jou! € 5,40 p.p.

Mijn auto te water Wegens groot succes organiseert Zwembad Forum Kwadraat in samenwerking met “Mijn auto te water” weer een workshop op 06-06-2020. Schrijf je snel in via: fk.evenementen@sportfondsen.nl


Ding, dong. ‘Hier is Kees van het Rookmelderteam!’ klinkt het door de intercom van mevrouw Jansen. Vrijwilliger Kees komt een rookmelder ophangen in de flat van de 75-jarige dame. Dat kan ze namelijk niet zelf. Twee keer kroop mevrouw Jansen door het oog van de naald. Ze kan het brandje door een omgevallen kaars net op tijd doven. ‘Ik heb een engeltje op m’n schouder,’ zegt ze lachend. ‘Maar ik besef me heel goed dat ik niet nóg een keer zoveel geluk heb.’ Precies,’ vult Kees haar aan, ‘want door het moderne materiaal in meubilair grijpt vuur tegenwoordig nóg sneller om zich heen. Vanwege de giftige gassen die vrijkomen, is brand binnen drie minuten dodelijk. Dus als u slaapt, wordt u alleen door een werkende rookmelder tijdig gewekt.’

Rookmelder met korting Het idee van het Rookmelderteam is simpel: bij iemand, die om wat voor reden dan ook zelf geen werkende rookmelder(s) kan ophangen, plaatst een vrijwilliger deze. De vrijwilliger – die door de Brandweer is getraind – geeft daarna ook nog tips hoe je brandveilig(er) leeft. De rookmelder kan met korting via de Brandwonden Stichting worden aangeschaft.

Iedereen een rookmelder dankzij het Rookmelderteam Weer veilig slapen ‘Geweldig initiatief toch?’ zegt Kees terwijl hij de speciale Rookmelderteam-tools op de keukentafel van mevrouw Jansen tentoonspreidt: een speciaal daarvoor gemaakte plakstrip voor de rookmelder, de brandpre-

ventieklapper en een checklist met Brandveilig Leven-tips. Gewapend met rookmelders en plakstrips gaat Kees aan de slag. ‘Fijn dat er niet geboord hoeft te worden,’ merkt mevrouw Jansen op. En wat heerlijk dat ik nu weer veilig kan slapen!’

Kunt u, om wat voor reden dan ook, geen werkende rookmelder ophangen? Of kent u iemand die u een plezier wilt doen met deze service? Opgeven kan via www.brandwondenstichting.nl/rookmelderteam of bel 0251 - 27 55 90.

Even niet bang zijn omdat mama als een monster tegen je praat Zieke kinderen voelen zich beter als hun ouders dichtbij zijn. Daarom zijn er de Ronald McDonald Huizen. Dan is zo’n lekkere knuffel van papa of mama nooit ver weg.

www.kinderfonds.nl

Een ziek kind kan niet zonder zijn ouders


Het meest complete muziekcentrum uit de regio! • MUZIEKLESSEN & WORKSHOPS: PIANO, GITAAR, ZANG, KEYBOARD, UKELELE, SINGER SONGWRITING • MUZIEKINSTRUMENTEN & ACCESSOIRES • GROTE COLLECTIE BLADMUZIEK Uw verloskundige in de regio Leidschendam-Voorburg, Leidschenveen, Ypenburg en Mariahoeve heeft nu ook echo’s in eigen praktijk! We hebben avondspreekuur en ook avond-echospreekuur en hebben 2 spreekuurlocaties, in Leidschendam en in Den Haag-Leidschenveen. We werken met een klein team en verlenen persoonlijke en deskundige zorg rondom kinderwens, zwangerschap, bevalling en kraambed.

Gravin Juliana van Stolberglaan 503 2263 AR Leidschendam Telefoonnummer: 070-3274756 email: info@verloskundigenpraktijkhetkroontje.nl website: www.verloskundigenpraktijkhetkroontje.nl

Haenen Muziek | Koningin Julianalaan 310 | 2274 JS Voorburg | Tel.nr. 070-3863867 | info@haenenmuziek.nl www.haenenmuziek.nl

www.parkinsonfonds.nl

De ziekte van Parkinson is nóg ongeneeslijk. Steun daarom wetenschappelijk onderzoek.

Hoofdweg 667A, 2131 BB Hoofddorp - Telefoon: 023 - 5540755 - E-mail: info@parkinsonfonds.nl - IBAN: NL10ABNA0504201530


Probike Leidschendam Probike Leidschendam staat voor gezondheid en beweging. Wij moe­ digen u daarom aan om te blijven fietsen naar werk, familie en school. Een goede fiets, die bij u past is daarbij van belang en hier zetten wij ons van harte voor in. De winkel heeft een rijk assortiment aan elektrische fietsen, moederfietsen, sportfietsen en kinderfietsen. Probike is gespecialiseerd in fietsen van de gerenommeerde merken zoals Gazelle, Giant en Cortina. Ook heeft Probike allerhande accessoires, zoals kinderzitjes, sloten, fietstassen en zadels. Naast een afwisselend aanbod staat Probike zeker ook klaar voor uw reparaties. Achterin de winkel is de werkplaats waar reparaties uitgevoerd worden aan alle type merkfietsen. Tweedehands fietsen krijgen een servicebeurt en 3 tot 6 maanden garantie.

Inmiddels is verloskundigenpraktijk ’t Kroontje alweer bijna 10 jaar een vertrouwd gezicht in de Prinsenhof.

Al 12 jaar is Probike te vinden aan de Burgemeester Roeringlaan. Goed advies en klantvriendelijkheid staan hoog in het vaandel in deze zaak. Kort gezegd zijn we graag de leverancier van uw fietsplezier! Probike is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.30 uur en op zaterdag van 09.30 tot 17.00 uur. Vanaf 1 april is de winkel ook geopend tijdens koopavond op donderdag. Het is mogelijk om buiten de openingstijden op afspraak de winkel te bezoeken. Meer informatie: www.probike.nu, 070-3205333 of info@probike.nu en facebook: probike.nu

Sinds 1 september is het ook mogelijk om echo’s te laten maken bij verloskundigenpraktijk ’t Kroontje. Een uitbreiding van de deskundige zorg rondom zwangerschap, bevalling en kraambed. De volledige verloskundige zorg is dus mogelijk bij verloskundigenpraktijk ’t Kroontje. Doordat we met een klein team werken is er bij ons sprake van persoonlijke begeleiding en ruimte voor individuele vragen en wensen. We geven zorg in de regio Leidschendam-Voorburg, Leidschenveen, Ypenburg

en Mariahoeve. We hebben avondspreekuur, ook voor de echo’s en hebben 2 spreekuurlocaties, in Leidschendam en in Leidschenveen. We werken nauw samen met de ziekenhuizen in de regio. Voor meer informatie zijn wij altijd bereikbaar op 070-3274756.

Uw verloskundige in de regio Leidschendam-Voorburg,

Beeldhouwatelier Simone van Olst Dental Centre Voorburg Bij Beeldhouwatelier Simone van Olst gaat het niet om het beeldhouwen alleen maar om de totaal beleving in het atelier die ook te voelen is in haar beelden. Allemaal unieke stukken die met de hand worden vervaardigd. Bij Beeldhouwatelier Simone van Olst beheersen ze de ambacht van het maken van sculpturen en dragen zij dagelijks hun ambacht door via hun cursus en workshop programma.

Van Olst door het hele bedrijf voelbaar is ontstaan de mogelijkheden vanzelf volgens Van Olst Bij Beeldhouwatelier Simone van Olst kiest u voor een kwalitatief hoogwaardig cursussysteem of ga voor haar prachtige sculpturen die elke interieur een eigenheid geven. De echte blikvanger die de tand des tijds makkelijk kan overleven.

De passie voor beeldhouwen en steen en de daarbij hoogstaande kwaliteit die wordt nagestreefd zorgt voor een prettige en uit-dagende sfeer. Er is voor elk mogelijk probleem, lichamelijk of creatief een goede oplossing. Doordat de persoonlijkheid van

WWW.SIMONEVANOLST.NL

is een tandartspraktijk waarin tandarts A. Marwah (meer dan 20 jaar ervaring) en Dr. A.A.M.J. van Eck (meer dan 40 jaar ervaring) samenwerken op een moderne wijze van praktijkoverdracht. Daarbij worden de kwaliteiten van beiden optimaal ingezet.

de daarbij behorende tarieven. De praktijk neemt nieuwe patiënten aan. Het adres van de praktijk, waar ook tandarts Krijnen is gevestigd, luidt: Koningin Wilhelminalaan 541-B, 2274 BE Voorburg.

Dental Centre Voorburg is een kleinschalige gezinspraktijk waar een goed persoonlijk contact tussen behandelaar en patiënt mogelijk is. Door een per soonlijke benadering kan de tandarts beter inschatten en bespreken wat de patiënten van hen verwachten. Veel patiënten komen al enkele decennia in de praktijk; de tandartsen maken een praatje om de duurzame relatie te continueren. De praktijk is transparant over de verschillende behandelmogelijkheden en

De praktijk is telefonisch te bereiken op 070-3832349, per e-mail op receptie@dentalcentre.nl, per whatsapp op 06-58972363 en via website: dental-centre.nl.

Neem actie en kom in beweging

Antwoorden op vragen!      

PERSONEEL WINST EN VERLIES MKB-WINST VRIJSTELLING ZZP, VOF OF BV BTW AANGIFTE BELASTING

CIJFERMEESTER LEIDSCHENDAM-VOORBURG Westvlietweg 72h 2495 AA Den Haag 070 331 06 79 m.wensveen@cijfermeester.nl www.cijfermeester.nl/voorburg

SOLIDE • PROFESSIONEEL • PERSOONLIJK

Op verschillende plaatsen in de regio zijn studio’s van Personal Fit Club te vinden waar u personal training van topniveau kunt vinden. Op resultaat gericht, of dit over gewicht gaat, sportaanvullende training of revalidatie, u vindt hier de experts. U wordt ontzorgt, begeleid, getraind en ondersteund om het beste uit uzelf te halen. De goed opgeleide trainers hebben allerlei specialismen en de aangename, kleinschalige studio’s geven een exclusieve en persoonlijke beleving. U traint op tijden die u uitkomen met uw eigen trainer aan uw persoonlijke doelen. In de studio’s van Voorburg en Leidschendam staan respectievelijk Rik Hartman en Robert Hordijk voor u klaar om uw wensen goed in kaart

te brengen en u verdere uitleg te geven. Na een eerste kennismaking kan een proefsessie gedaan worden en voor u het weet bent u onderweg. Dus neem actie, zoek de experts op en laat u geweldig begeleiden in uw trainingen.


Maart 2020 | 19

Sportfondsen Leidschendam-Voorburg

Verenigingen Sportfondsen Leidschendam-Voorburg exploiteert diverse sportaccommodaties in de gemeente Leidschendam-Voorburg. In al deze sportaccommodaties maken veel verenigingen gebruik van de vele faciliteiten. Zoek je een vereniging in de gemeente? Hieronder vind je een overzicht van de verenigingen die van onze faciliteiten gebruik maken:

Korfbalvereniging VEO

Reddingsbrigade Leidschendam

Tel. nr.: 070 - 386 3850 (secretariaat) Veo.voorburg@knkv.nl

Richard van Delft Tel. nr.: 071 - 561 7490 bestuur@reddingsbrigadeleidschendam.nl www.reddingsbrigadeleidschendam.nl

Badminton vereniging Smashing Tel. nr.: 070 - 320 2934 j.hoogendam@hetnet.nl http://bvsmashing.weebly.com

Vrouwensport Voorburg-VVSI Dolly Hilgersom-Bekker Tel. nr.: 070 - 387 4536 Dollybekker@casema.nl

Ballet & Dansstudio Door Laverman Tel. nr.: 06 - 551 57711 balletendans@planet.nl

Zwemanalyse Zwemanalyse/borstcrawlcursus Tel. nr.: 06 - 362 07161 info@zwemanalyse.nl www.zwemanalyse.nl

Waterpolovereniging AVZV info@avzv.nl www.avzv.nl

Zwembad De Fluit Algemene Zwemvereniging Leidschendam Deze zwemvereniging heeft een poloen wedstrijdgroep. Activiteiten op: maandag, donderdag en zaterdag. info@azl.nu www.azl.nu

Zwemmen voor Gehandicapten Zwemmen op zaterdagochtend De heer Schurer info@zvg.nl

Duikvereniging/school Sub Marine Stars

Sportvereniging voor mensen met een lichamelijke beperking Kameleon Theo van Oppen Tel.nr.: 06 - 498 48347 tvanoppen@kpnplanet.nl

RKJ volleybalvereniging mevrouw J. Al Tel. nr.: 06 - 364 65898 rkjvolleybaltoernooi@gmail.com

www.submarinestars.nl

Badmintonclub Orbiton

Cobra Nova basketbal vereniging

lidworden@orbiton.nl www.orbiton.nl

Tel. nr.:06 - 532 86638 info@cobranova.nl

Judoschool Kian Schi P.J. de Brabander Tel. nr: 06 - 411 31192 kianschi@hotmail.com

DSZ zwemmen

Judovereniging Shi-han

Gymnastiekvereniging AVGV

Tel. nr.: 06 - 151 60082 info@shi-han.nl www.shi-han.nl

Margot Bruijne Tel: 070-3204803 Info@avgv.nl www.avgv.nl

secretaris.szc@dsz-zwemmen.nl www.dsz-zwemmen.nl

Gymnova Gymnastiek

VOLEVO VOLLEYBALVERENIGING

Stefan Jong Tel. nr.: 070 - 320 0890 info@gymnovagym.nl www.gymnovagym.nl

tc@volevo.nl of jc@volevo.nl www.volevo.nl

Badminton Club Voorburg Gert Scholtes Tel. nr.: 06 - 52274468 info@badmintonvoorburg.nl

Dansschool LivenDance Karina Jans Tel. nr.: 06 - 520 25485 livendancekj@gmail.com / krnjans@gmail. com www.karinajans.com

Triatlon Team Leidschendam/ Duursportvereniging TTL

Colofon

www.duursportverenigingttl.nl

Realisatie krant:

Verspreiding:

MDH Uitgeverij Informaticaweg 2 7007 CP Doetinchem

Axender T 030 - 755 69 30 kwaliteitsbeheer@axender.nl www.axender.nl

T 0314 - 36 11 30 info@mdh-uitgeverij.nl www.mdh-uitgeverij.nl

Druk: Janssen Pers


Gratis proefles bij Go Buster rijschool Bij onze rijschool kun je in de schakelauto een proefles nemen, zonder dat je ergens aan vastzit. Een proefles met de Tesla is maar €25. Vervolgens kun je tegen een voordelig tarief doorgaan met onze all-inclusive pakketten. Zo weet je van tevoren goed waar je aan toe bent als je bij ons met je rijlessen begint. Bovendien krijg je bij ons ook nog eens en gratis herexamen als je helaas niet de eerste keer slaagt. Het enige dat je maar hoeft te betalen dan zijn de rijlessen richting je herexamen en de autohuur.

15 RIJLESSEN

899,-

1 les 60 minuten inclusief praktijkexamen inclusief tussentijdse toets

25 RIJLESSEN

1299,-

€ Een rijschool in Leidschendam-Voorburg, Voorschoten en Zoetermeer met voordelige prijzen en ook nog eens een Tesla als leswagen? Welkom bij Go Buster Rijschool! Wij zijn een rijschool die zowel rijles geeft in een schakelauto als in een automaat. Daarnaast is het mogelijk om bij ons een opfriscursus te volgen op het moment dat je wel je rijbewijs hebt, maar je niet helemaal zeker meer voelt in de auto.

Gratis proefles Bij handgeschakeld

Ruime openingstijden Tot ‘s avonds laat

Contactgegevens

’s Avonds leren rijden in Leidschendam? Wij geven van ’s ochtends vroeg rijles tot 21.00 uur ‘s avonds. Dat betekent dat er altijd wel een geschikt moment is voor jou om je rijles in te plannen via onze eigen Go Buster leerlingenapp. We zijn ook in andere opzichten flexibel. Onze rijopleidingen maken we altijd op maat op het moment dat je bij onze rijschool komt rijden. Wij houden rekening met jou en jouw manier van leren.

Iedereen welkom Ook met beperking

Rijschool Go Buster De Schans 17, 2266 CB Leidschendam

1 les 60 minuten inclusief praktijkexamen inclusief tussentijdse toets

30 RIJLESSEN

1599,-

1 les 60 minuten iinclusief praktijkexamen inclusief tussentijdse toets

Gratis proefles 070-2042270 Telefoonnummer: 06-52740883 E-mailadres: info@gobuster-rijschool.nl

www.gobuster-rijschool.nl

CURSUSSEN WORKSHOPS BEELDEN WINKEL + WEBSHOP VOOR EEN ACTUEEL OVERZICHT VAN ONZE WORKSHOPS EN VERDIEPINGSLESSEN KIJK JE OP

WWW.SIMONEVANOLST.NL

OP ZOEK NAAR EEN LEUK GESCHENK?

BESTEL ONZE DOE-HET-ZELF

PAKKETTEN Maak je eigen unieke woonaccessoire. De instructies zijn geschreven voor beginners en gevorderden, het lukt dus altijd! www.samstone.nl

NU ATELIER SIMONE VAN OLST KENAUWEG 17A 2331 BA LEIDEN

27,50 SAMSTONE.NL

Profile for MDH Uitgeverij

Zwembaden Form Kwadraat en de Fluit  

Zwembaden Form Kwadraat en de Fluit