__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 1

Editie: voorjaar 2021

U itg ev er ij rij ev e itg U DH

U

itg

ev e

rij

M

M

DH

DH

U itg ev er

U itg ev er

ij

ij

M DH

U itg ev er ij M DH DH

M

M

M

ev itg

BSA

logo

borduurstudio AMANDA

U

DH

Paulus Potterstraat 6 www.kinderopvangdikkertjedap.nl

DH

Accurate taxatie met bewezen expertise.

M

U

itg

ev

er

ij

er ij

Pagina

1


POWERED BY:

U itg ev er ij

U itg ev er ij

J. VAN DER PLOEG DIENSTVERLENING

M DH

M DH

Loohorst 12 I 7207 BM ZUTPHEN W: www.mijnschonewerkplek.nl E: info@mijnschonewerkplek.nl T: 085-0792000

Mijnschonewerkplek.nl - Persoonlijke set Reinig en desinfecteer je omgeving. Onderweg te gebruiken, zoals in: • Auto/Bedrijfsauto • Openbaar Vervoer • Supermarkt • Hotel/Restaurant/Café Inhoud Persoonlijke set: • Werkplekdoek • Werkplekreiniger (60ml) • Handreiniger (60ml - 70 % alcohol) • Gebruiksinstructie

U itg ev er

U itg ev er

ij

ij

Mijnschonewerkplek.nl - Displaydoos Reinig en desinfecteer je eigen werkplek.

M

M

DH

DH

Te gebruiken in o.a.: • Kantoren • Wachtkamers • Spreekkamers/vergaderruimten • Klaslokalen

Paulus Potterstraat 6 www.kinderopvangdikkertjedap.nl

Inhoud displaydoos: • Werkplekdoek • Werkplekreiniger (500ml) • Handreiniger (250ml – 70% alcohol) • Gebruiksinstructie

WWW.MIJNSCHONEWERKPLEK.NL

rij ev e itg U DH

80minuten lessen

PBL Project Based Learning

welkom!

M

M

Bart de Vries de tuinman voor alle klussen in en om uw huis

itg

flexuren

itg

ev

ev

er

ij

er ij

06 - 54 65 01 64 www.bartdevriesdetuinman.nl

TTO tweetalig onderwijs

M

M

DH

DH

U

U

weten warmte waarden

DH

U

itg

ev e

rij

mavo havo vwo

internationaliseren


Voetengym en andere ondersteunende oefeningen

M

DH

ij

ev e itg U M

Afb. 2

Afb. 4

Afb. 5

Afb. 6

itg

ev

U

itg Afb. 9

Afb. 10

Afb. 11

M

DH

U DH M

Afb. 8

Afb. 7

ev

er

ij

Afb. 3

er ij

M

Afb. 1

DH

DH

U

itg

ev e

rij

Veel beweeg plezier met de oefeningen!

rij

Hier een aantal voorbeelden en oefeningen voor voetengym! 1) Op je hakken of tenen gaan staan. (afbeelding 1 en 2)

Een paar oefeningen die ondersteunen bij het aanleren van de zwemslagen: 1. Hinkelen op de plaats en met verplaatsen (link als rechterbeen) 2. Huppelen 3. Springen op de plaats als met verplaatsen (voeten naast elkaar) 4. Springen en tegelijkertijd klappen, op de plaats als verplaatsen 5. Spreid sluit (afbeelding 6 en 7) 6) Kruislings : Hou je lichaam recht op, trek je (linker) been op en tik met je (rechter) hand je voet aan. Dit doe je ook met je rechter voet en linker-

U itg ev er

Door samen te bewegen en een spel te maken van de beweging motiveert u uw kind in de soms wat lastige oefeningen. Ondersteunend kan het gebruik van liedjes zijn, bijv. hoofd, schouders knie en teen of schipper mag ik overvaren en hierbij allerlei loopvormen aanbieden. Waarom? Omdat bewegen leuk is en alles wat je kunt is makkelijk!

M

U itg ev er

ij

Het gaat dan voornamelijk om oefeningen die te maken hebben met balanceren, hinkelen en huppelen, kruipen, klimmen en klauteren, stukje coördinatie en bewegingen gericht op de voetenstand.

2) Op de tenen lopen. En op de hakken lopen, met de tenen omhoog gericht. 3) Wiebelen van de tenen op de hakken (afbeelding 3) 4) Staan als een pinguïn. Je staan op je hakken en duwt je voeten opzij, hierbij wijzen je tenen richting je neus. (afbeelding 4 en 5) 5) Lopen als een pinguïn, waarbij de voetenstand in takt blijft.

Enkelvoudige rugslag Je kunt thuis de beenslag van de enkelvoudige rugslag oefenen. Doe dit op een stoel, bank, bedrand of kist. 1) Stap 1. Strek en sluit je benen. Je voeten wijzen hierbij opzij en je trekt je tenen op.(afbeelding 10) 2) Stap 2. Buig je benen, totdat je voeten (hakken tegen elkaar) onder je knieën zijn. (afbeelding 11) 3) Stap 3. Je benen maken een rondje (benen gaan opzij) naar boven. (afbeelding 12) 4) Stap 4. Aan het eindje van het rondje sluiten de benen en neem je 2 seconden pauze voordat je de slag herhaald. (afbeelding 13)

DH

Ook thuis kunt u op een leuke manier, samen met uw kind, deze oefeningen toepassen. Zeker, omdat het op dit moment niet in de zwemles kan.

hand. Dit herhaal je op de plaats en later in een loop beweging. (afbeelding 8 en 9)

M DH

M DH

Ter voorbereiding op de zwemslagen krijgen de kinderen in de zwemles een aantal oefeningen aangeboden. Deze oefeningen helpen de kinderen om hun voetenstand te leren (her)kennen en zijn ondersteunend bij het aanleren van de zwemslagen.

U itg ev er ij

U itg ev er ij

Juf Sanne legt uit:

Afb. 12

Afb. 13

Pagina

3


U itg ev er ij

U itg ev er ij

Laat uw schoenen

M DH

M DH

repareren bij uw Gilde schoenmaker

Openingstijden: Maandag t/m vrijdag v

U itg ev er

U itg ev er

ij

ij

aandag t/m vrijdag van 07:30 - 17:30 en zaterdag van 09:00 - 12:00 T: 0575 - 519 596 peningstijden: Maandag t/m vrijdag van 07:30 - 17:30 en zaterdag van 09:00 - 12:00 Brinkhorst 1 • 7207 BG Zutphen • info@schoenmakerinzutphen.nlutphen • Tel: 0575 571660 • Mail: info@autoschadezutphen.nl

M

M

DH

DH

CBS Arcade: * aandacht voor persoonlijke ontwikkeling * werken met basisgroepen, niveaugroepen en leerpleinen * werken in eigen tempo en op eigen niveau * werken met IPC (International Primary Curriculum) * werken vanuit leerlijnen, aanvullend methodes * aanbieden van betekenisvol onderwijs waarin vakken met elkaar verbonden zijn * een lerend team te zijn * expertise van leerkrachten op de goede plek te zetten

rij ev e itg U DH

Je scheiding goed geregeld!

M

M

DH

U

itg

ev e

rij

CBS Arcade is onderdeel van Scholengroep Gelderveste www.gelderveste.nl/scholen/cbs-arcade

STAR TRADING

Als je uit elkaar gaat, komt er veel op je af. Alles is ineens onzeker en je emoties kunnen het maken van afspraken behoorlijk in de weg staan. Een mediator weet wat er moet worden geregeld en kan je daarbij helpen. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan:

M

DH Kruisstraat 1, 7205 BE ZUTPHEN 06-45890317 | www.star-trading.nl

ev

er ij

Als je kinderen hebt stellen we samen een goed uitvoerbaar ouderschapsplan op, waarbij ook aandacht wordt besteed aan de onderlinge relatie na scheiding. Je blijft tenslotte allebei ouders.

itg

Scheiden via een mediator gaat sneller, omdat je met elkaar in gesprek blijft. Bovendien is het voordeliger dan wanneer je allebei een advocaat moet inschakelen.

U

U

itg

Levering en installatie vaak al binnen 3 tot 4 weken mogelijk.

Sandra Winters, mediator bij Bmiddl.nl, begeleidt alles rondom de scheiding. Bel direct: 06 - 42182036

DH

ev

er

ij

Zeer scherpe prijzen en toch zeer goede service!!

hoe je financiële situatie er na scheiding uitziet of je wel of niet in het huis kan blijven wonen ○ een ouderschapsplan opstellen ○ verdeling van de pensioenen ○

M

Star Trading BV heeft al meer dan 25 jaar ervaring met het installeren van airco’s!

Voor meer informatie: www.bmiddl.nl

Zekerheid in onzekere tijden


U itg ev er ij

U itg ev er ij

Wat doet een zwemmeester nou zonder zwemles? Meester Jord verteld!

Deze tijd is ook geschikt om onderhoud of reparaties te laten doen die normaal plaatsvinden in de periode van groot onderhoud tijdens de zomervakantie.

ij

ondanks dat er geen mensen komen zwemmen moeten we toch 3 keer in de week die chemicaliën aanvullen of een levering van nieuwe chemicaliën regelen.

U itg ev er

DH

DH

U

itg

ev e

rij

We missen we alle klanten die we normal elke week even spreken. We hebben geen idee hoe het nu met hun iedereen gaat. We kunnen net als iedereen niet wachten tot we weer een beetje open kunnen of zelfs helemaal. Laat op de Facebook pagina van De IJsselslag eens een berichtje achter of stuur eens een kaartje of maak een mooie tekening, zodat we weten hoe het met jullie gaat.

er ij DH M

M

DH

U

U

itg

itg

ev

ev

er

ij

M

DH

U

itg

Op het moment dat de lockdown inging tijdens het verlengen van de lockdown, of als de lockdown wordt opgeheven moet de website/ webshop weer aangepast worden. Klanten moeten op

Daarnaast moeten alle wijzigingen in de regels omtrent het covid-19 virus ook in de gaten gehouden worden en waar noodzakelijk aangepast. En natuurlijk wordt er nagedacht over hoe we weer open gaan.

M

ev e

rij

Er zitten ook chemicaliën in het water om het water schoon te houden. deze chemicaliën moeten worden aangevuld,

Om de kinderen toch nog een beetje contact te blijven houden met het zwembad, hun zwemgroepje en met de instructeur is er nu ook een buiten activiteit die we met deze leeftijds groep kunnen organiseren. hiervoor zijn mensen nodig op zaterdag om de groepjes te begeleiden natuurlijk. maar een dag van te voren worden spullen klaar gezet. een paar dagen daarvoor worden de spellen doorgesproken en liedjes gekozen. behalve het klaarzetten kan dat allemaal thuis.

de hoogte worden gebracht over hun reservering. Dit kan wel vanuit huis via de computer.

M

M

DH

U itg ev er

ij

Hoe werkt een zwembad? In een zwembad zijn de pompen dag en nacht bezig met het schoon houden van het water. De verwarming staat toch aan om te zorgen dat de mensen geen koud water hebben als we open gaan, want de verwarming kan niet eventjes lager of uit gezet worden. als het water (te snel) afkoeld komen er scheuren in de muren omdat die niet zo snel kunnen afkoelen als het water.

M DH

M DH

Een heleboel mensen denken dat er tijdens de lockdown niets gebeurd in een zwembad. maar een zwembad kun je niet zo makkelijk 'uit' zetten als je denkt. Ook thuiswerken is voor een zweminstructeurs is minder makkelijk dan bij andere beroepen. Een logische oorzaak is natuurlijk dat de leerlingen via teams of zoom niet voelen wat het 'water' met hen doet. Een tweede vaak vergeten oorzaak is dat het laminaat krom trekt van al het water in huis.

Pagina

5


U itg ev er ij

U itg ev er ij

M DH

M DH

Tuinaanleg | Tuinonderhoud | Beplanting | Vijvers Schuttingen | Sierbestratingen | Boomverzorging

André Dimmendaal: 06-27488815 René van Loenen: 06-12602005 Lage Weide 27, Warnsveld Tel. 0575 - 52 12 73 | info@hbklooken.nl

WWW.HOVENIERSBEDRIJFKLOOKEN.NL WWW.HOVENIERSBEDRIJFKLOOKEN.NL

tel. 06 29196305 ┃ info@gorris.nl ┃ w

Ton Klein Heerenbrink

M

GEEF EEN KANS OP LEVEN

Doneer nu via GIFT.MATCHIS.NL

ij Zweedsestraat 1-12 7202 CK Zutphen 06 453 92 124 meimersdeira@gmail.com

Voor al uw kleine verbouwingen en onderhoudswerkzaamheden. Tevens in te huren als Allround timmerman

DH

geregistreerd mondhygiënist

Timmerbedrijf Ton

www.smilezzutphen.nl

BRUMMEN

ev e itg U DH

DH

U

itg

ev e

rij

rij

Marigeth Eimers-Deira

M

DH

ijke tuinaanleg & ond

U itg ev er

ij U itg ev er

┃ www.gorris.nl

06 290 85 103

M

er ij ev itg

DH

U

Spankerenseweg 42 6951 CH Dieren Tel. 0313-419599 Email: info@gelderlandhekwerken.nl http://www.gelderlandhekwerken.nl

M

M

DH

U

itg

ev

er

ij

M

Kwalitatief hoogwaardige hekwerksystemen, sierpoorten, elektrische schuifpoorten, terreinbeveiligingssystemen en straatmeubilair voor particulier, bedrijven en overheid


U itg ev er ij

U itg ev er ij

Wist je dat…

M DH

M DH

… Het zwembad een zolder EN een kelder heeft? Die kelder, zit onder het zwembad, hoe cool is dat?! … Dat er in het water tussen de twee baden ongeveer 10 vissen zwemmen? Vaak zie je alleen de goudvissen, want die vallen zo op, maar er zwemmen ook veel zwarte en grijze vissen! … Dat er tijdens de lockdown geen water in het doelgroepenbad zat? Dat water zat tijdelijk in een extra opvang bak ONDER het doelgroepenbad! … Dat je na je a, b en c diploma gewoon door kunt gaan voor je zwemvaardigheid 1 2 en 3 diploma’s? Daarna kun je zelfs nog meer zwemdiploma’s halen als je dat graag wilt!

Kelder

U itg ev er

U itg ev er

ij

ij

… Er bijna 500 kinderen op zwemles zitten in de IJsselslag?

M

DH

… Je in de hal kunt zien wie er allemaal werkt bij het zwembad? Zo kun je zien welke zwemjuf of meester je al eens gehad hebt!

M

DH

… Alle zwemjuffen en meesters elk jaar ook een keertje zwemles krijgen? Dan moeten zij ook de borstcrawl laten zien, door een gat zwemmen en een paar baantjes schoolslag zwemmen!

… Als het zwembad dicht is, de bodem helemaal naar boven komt? Nadat het doelgroepenbad weer is gevuld met water, ziet dat er zo uit! … Dat wij tijdens de lockdown gewoon buiten hebben gespeeld? Dit was zo leuk, dat we hier misschien wel mee door gaan nadat de lockdown weer over is!

rij ev e itg U DH M

M

DH

U

itg

ev e

rij

Zolder

DH Buitensporten

M

M

DH

U

U

itg

itg

ev

ev

er

ij

er ij

Zwemvaardigheidsdiploma

Vloer omhoog Pagina

7


Bestel online je afvalcontainer gemakkelijk en snel.

Afvalbrengpunt openingstijden:

08.00 - 14.00 uur

Passie v assie voor v oor vloeren. M DH

M DH

Wissels Groep

U itg ev er ij

07.30 - 17.30 uur

Za:

U itg ev er ij

Ma t/m vr:

designvloeren en werkvloeren

Verlengde Ooyerhoekseweg 9 7207 BJ Zutphen T. 0575 - 52 67 48 E. info@wissels.eu

U itg ev er

U itg ev er

ij

ij

www.wissels.eu

M

M

DH

DH

Openingstijden showroom: Ma t/m Vr van 9:00 tot 16:00 op afspraak

bijbelgetrouw

AGOS Kunststofvloeren b.v.

kindcentrum

www.kunststofvloer.info Jutlandsestraat 15

Jutlandsestraat 15 7202 CB Zutphen7202 T 0575-545995 CB Zutphen F 0575-545182

T 0575 - 545995 E info@kunststofvloer.info

www.kunststofvloer.info

Al 15 16 jaar jaar zorgeloos zorgeloos verzorgend! verzorgend!

arbeids conflicten Relationele conflicten

rij

15

ev e

ev e

mediation-claudiavanbraak.nl

U

U

itg

MEDIATION

itg

ja r i g

Zakelijke conflicten

rij

an ta bes

M

SAMEN ZOEKEN WE DE OPLOSSING

DH

M

M

DH

@CLAUDIA VAN BRAAK van conflict naar oplossing

Haalmansweg 42 7241 CP Lochem Tel 085 13 08 578 mediation@claudiavanbraak.nl

In het dagelijkse leven kan het voorkomen dat relaties stroever verlopen. Elke relatie is een duurzame verbintenis, zakelijke of in familierelatie. We weten ons gewaardeerd, gezien en gehoord.

Open en eerlijke communicatie

er

ij

er ij

is daarbij cruciaal. Als die

ev

ev

communicatie niet meer mogelijk is,

M

M

DH

Nieuweweg 5, 7241 EP Lochem Tel. 0573 - 45 84 20 Internet: www.huizedahme.nl

DH

U

U

itg

itg

ontstaat er vaak onbegrip.

NEUTRAAL DESKUNDIG RESULTAATGERICHT

En op dit onbegrip volgen dan al snel conflicten. Mediation@Claudia van Braak helpt graag het conflict op te lossen en de relatie te herstellen.

Samen op zoek naar de beste oplossing


U itg ev er ij De kinderen, meesters en juffen zijn er

rij

ev e

itg

U

m e n rchitect

ev

er

itg

ev

U

itg U

DH

 info@gdarchitect.nl

M

DH

- realisatie

 06 - 44 56 44 10

M

- idee - ontwerp

Natuurlijk vertrouwd in centrum Zutphen er ij

d

Ben jij al eens langsgeweest om te spelen, of ben je benieuwd wat er in de toekomst nog allemaal georganiseerd wordt? Houdt goed onze Facebook en website in de gaten!

ij

g e r t o n

zelfs zo enthousiast en tevreden over dat er al wordt nagedacht over hoe we dit door kunnen zetten wanneer de zwemlessen weer begonnen zijn! Er is namelijk een heel groot grasveld naast het zwembad dat anders niet gebruikt wordt, en dat zou natuurlijk zonde zijn! Zeker nu we weten wat er allemaal mee gedaan kan worden.

DH

Zelfs toen het zo heel hard begon te sneeuwen, bleven we lekker buitenspelen. Met iets andere spelletjes en natuurlijk wat warmere kleren aan was ook die zaterdag een groot succes.

M

DH

U

De eerst keer was z’n succes dat er wel bijna 80 kinderen gezellig kwamen spelen! De spelletjes die gespeeld werden, waren natuurlijk niet zomaar willekeurige spelletjes. Ze hadden ook

een doel! Namelijk om de motoriek van kinderen te verbeteren zodat ze niet met een enorme achterstand weer terugkomen in de zwemlessen. Denk hierbij aan hand-oog coordinatie, hinkelen en klappen, lekker dansen en nog veel meer!

M

itg

ev e

rij

Het is natuurlijk heel vervelend als je de hele dag binnen moet zitten en je jouw vriendjes of vriendinnetjes niet kan zien. Daarom hebben de zwemjuffen en meesters van de IJsselslag bedacht om elke zaterdag tijdens de lockdown lekker te gaan buitenspelen. Elk kind op de wachtlijst, van de zwemles, broertjes en zusjes waren welkom!

M

M

DH

DH

U itg ev er

U itg ev er

ij

ij

M DH

U itg ev er ij M DH

Buitensporten

Pagina

9


M DH

kinderopvang biedt Dikkertje Dap ook sportieve activiteiten zoals dreumesgym, peutergym en B-SpOrtief.

Bent u in de buurt van Zutphen, Brummen, Vorden en Gorssel?

Dé opticien en audicien voor brillen, zonnebrillen, contactlenzen en gehoorapparaten! Wij zorgen ervoor dat u de optiekzaak verlaat en weer optimaal kunt genieten van de omgeving. Het gelach van uw (klein)kinderen of de kleuren van het natuur,het kan allemaal weer!

Sprongstraat 12, 7201 KS Zutphen 0575-842875 www. Jansenhorenzien.nl

Kom dan gerust eens langs!

U itg ev er Elly en vele anderen vertellen hun ervaringen in het 'Handboek voor mensen met artrose'. Het boek staat daarnaast vol met praktische tips van zorgverleners en wetenschappelijke kennis over artrose én mogelijke behandelingen.

M

M

DH

DH

U itg ev er

ij

Dikkertje Dap is geopend van maandag t/m zaterdag van 06:30 tot 18:30 uur en biedt flexibele opvang aan kinderen van 0 tot 13 jaar. Met het HKZ-ISO 9001 kwaliteitskeurmerk waarborgen wij onze kwaliteit. Wij gaan graag samen met de kinderen op pad, eendjes voeren of een lekker visje eten op de mark t. Naast

Uw ogen en uw oren laten u genieten van het leven. Bij Jansen Horen & Zien in Zutphen kunt u terecht als het gaat om uw zicht of om uw gehoor, u vindt alles onder één dak!

ij

Graag nodigen w ij u v an har te ui t om vrijblijvend kennis te maken met Dikker tje Dap Kinderopvang aan de Paulus Potterstraat 6 te Zutphen. www.kinderopvangdikkertjedap.nl

U itg ev er ij

In november 2010 opende Gerrie Behet haar eigen kinderopvang Dikkertje Dap. Het bestaansrecht van Dikkertje Dap komt voort uit een vrouw die houdt van haar werk: “Ik houd van mijn werk. Werken met kinderen is het mooiste wat er is, samen met mijn team zorgen voor een zorgeloze en plezierige tijd voor de kinderen die bij ons komen. Geef kinderen de ruimte en laat ze spelenderwijs groeien!”. Op zaterdag werk t de direc teur van Dikkertje Dap, Gerrie ook regelmatig zelf op de groep.

Jansen Horen & Zien, de opticien en audicien in Zutphen M DH

U itg ev er ij

Welkom bij Dikkertje Dap!

Vraagt u het gratis boek ook aan?

“Ik kan weer méér met artrose”

Ga naar reumanederland.nl/handboek of scan de QR-code:

rij ev e itg U DH M

M

DH

U

itg

ev e

rij

MDH UITGEVERIJ

VACATURE

16 - 40 uur per week

TELEFONISCHE VERKOPERS

Prima basissalaris

16 - 40 UUR PER WEEK

(€1.600 - €3.500 per maand) Afhankelijk van jouw (eventuele) ervaring in de sales Theaters en schouwburgen

er ij

Betaald voetbalclubs (o.a. De Graafschap)

Uitstekende bonusregeling(en)

ev

Sport- en recreatiecentra (ook NOC*NSF) Evenementen en festiviteiten

U

itg

€25.000 bonus op jaarbasis is voor onze toppers haalbaar

M

DH

Yes, dit kan binnenkort van jou zijn! Ga voor meer informatie naar www.cityden.com/vakantieineigenland

SOLLICITEREN? BEL OF MAIL

M

DH

U

itg

ev

er

ij

WIJ WERKEN ONDER MEER VOOR:

 0314 - 375 883 |  vacature@mdh-uitgeverij.nl Voor meer informatie kijk op: www.mdh-uitgeverij.nl


U itg ev er ij

U itg ev er ij

Spelletjes T

R

O

P

S

F

T

G

T

T

P

V

Y

T

O

A

N

N

W

I

J

S

S

E

L

S

L

A

G

D

E

N

B

K

N

E

T

U

Y

B

X

P

R

T

H

K

J

D

I

X

Z

Z

F

A

M

N

E

L

E

K

R

O

N

S

Z

L

K

E

O

C

G

Y

A

M

B

Y

S

P

E

L

E

N

L

H

A

D

H

T

W

Q

S

S

E

K

Z

Z

D

Z

Q

W

W

I

M

U

P

G

W

Z

Q

E

U

W

W

X

B

N

A

I

B

M

O

I

L

X

I

N

U

Y

L

E

Z

T

Q

R

Y

P

Z

L

L

K

E

P

W

D

R

T

M

M

A

L

C

K

M

X

N

X

P

E

Z

E

T

N

I

N

I

R

N

O

D

X

E

I

Q

E

S

R

O

R

S

C

H

O

E

P

O

U

H F

R

B

P

N

E

G

O

R

Y

R

J

J

R

A

U

H

U

W

J

O

R

C

B

I

K

V

A

R

E

V

Z

Q

H

H

O

L

A

N

O

D

V

J

N

M

O

J

C

O

O

O

L

S

L

A

G

G

G

V

U

Q

L

S

D

Y

C

D

B

Z

W

E

M

B

A

D

H

O

B

T

T

Y

V

N

B

O

R

S

T

C

R

A

W

L

L

T

E

A

N

O

I

B

O

M

M

E

T

J

E

X

P

U

M

S

P

W

G

S

U

N

E

M

M

E

W

Z

T

P

S

• RUGCRAWL

• SCHOOLSLAG

• SCHOOLZWEMMEN

• SNORKELEN

• SPELEN

• SPORTEN

• VAARDIGHEID

• WATER

• ZUTPHEN

• ZWEMBAD

• ZWEMBRIL

• ZWEMLES

• ZWEMMEN

Uitgave van

Zwembad de IJsselslag • Laan naar Eme 101 • 7204 LZ Zutphen Tel: 0575 - 53 87 00 • info@ijsselslag.nl • www.ijsselslag.nl

Realisatie

MDH Uitgeverij • Informaticaweg 2 • 7007 CP Doetinchem T 0314 36 11 30 • info@mdh-uitgeverij.nl • www.mdh-uitgeverij.nl

Druk

Janssen Pers

Verspreiding

Spotta • kwaliteitsbeheer@spotta.nl • www.spotta.nl

itg U DH

M

M

DH

U

itg

ev

ev

er

ij

Kun jij Pingui helpen om door het doolhof heen te komen?

er ij

itg U DH

M

rij

• PLEZIER

• NAT

ev e

• IJSSELSLAG

itg

• GAT

• DUIKEN

U

• DIPLOMA

ev e

• BORSTCRAWL

DH

• BOMMETJE

DOOLHOF

M

rij

M

E

M

D

ij

E

U itg ev er

N

DH

X

ij

D

U itg ev er

H

DH

M

M DH

O

M DH

kleur op numer

Woordzoeker

11

Pagina


U itg ev er ij

U itg ev er ij

ZWEMDOPPEN M DH

U itg ev er

ij

ZWEMDOPP EN O P M A AT

€ 2 4,9 5

rij ev e itg U DH M itg

ev

U

itg

M

DH

U DH M

SPRONGSTRAAT 12 7201 KS ZUTPHEN 0575-842875

ev

er

ij

er ij

M

DH

U

itg

ev e

rij

M

M

DH

DH

U itg ev er

ij

M DH

ZORGEN VOOR EEN WATERDICHTE AFSLUITING

WWW.JANSENHORENENZIEN.NL

Profile for MDH Uitgeverij

Zwembad IJsselslag  

Zwembad IJsselslag