{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade.

Page 1

KRANT VOOR OISTERWIJK EN OMSTREKEN

DEN DONK SPORTIEF FEBRUARI 2020

DOELGROEPEN

OPTISPORT OISTERWIJK VERHUISD!

ZWEMPLEZIER VANAF 3 MAANDEN

Den Donk meer dan een zwembad

Leer zwemmen met onze vriendjes

Voor jong en oud

Lees meer op pagina 3 >

Lees meer op pagina 6 >

Lees meer op pagina 7 >

Den Donk meer dan alleen een zwembad Deze krant staat bomvol informatie over ons nieuwe centrum Den Donk. We zijn meer dan alleen een zwembad. We organiseren grote evenementen, activiteiten, veragderarragementen, kinderfeestjes en nog veel meer.

‘t Pannenschuurtje Oisterwijk | Waalwijk | Vught | healthcityzuid.nl

1

www.unilininsulation.nl

www.optisport.nl/donk


DENDONKSPORTIEF | KRANT VOOR OISTERWIJK EN OMSTREKEN

OPTISPORT DEN DONK

EEN MULTIFUNCTIONEEL SPORTCENTRUM Zwembad Het 25-meter bad is deels (9 meter) voorzien van een beweegbare bodem. Gedurende de week vinden er verschillende activiteiten plaats in het zwembad waardoor de watertemperatuur varieert van 28,5 tot 31 graden. Daarnaast is het bad van alle gemakken voorzien zoals een luie trap, invalidelift etc. Vanuit de horeca heb je zicht op de breedte van het bad en aan de andere zijde kijk je wijds uit over het groen in de omgeving.

Horeca Onze horeca is robuust maar warm aangekleed. Na het sporten ben je hier van harte welkom om een hapje of drankje te nuttigen. Bij mooi weer staan de terrasdeuren open en kun je genieten van het lekkere weer onder het genot van een kopje kofďŹ e of een smoothie. Vergaderruimte Den Donk beschikt over 2 vergaderruimtes die, als het nodig is, ook samengevoegd kunnen worden. De vergaderruimtes bevinden zich in de horeca maar zijn goed afsluitbaar. Heb je interesse om een vergaderruimte te huren? Stuur dan een mail naar: reserveringen@optisport.nl.

Sporthal De sporthal is een multifunctionele ruimte, er kan gesport worden maar er kunnen ook evenementen gehouden worden. De tribune bevindt zich op de eerste verdieping, deze is te bereiken via de trap in de hal. Heb je vragen over het reserveren of de beschikbaarheid van de sporthal? Stuur dan een mail naar: reserveringen@optisport.nl.

Toegankelijkheid mindervalide Bij Optisport Den Donk is iedereen van harte welkom. Wij voldoen dan ook aan alle eisen om alle gasten goed te ontvangen waardoor iedereen bij ons kan sporten of gebruik kan maken van de horeca.

Kinderfeestjes Je kunt bij ons terecht voor verschillende kinderfeestjes zoals een zeemeerminnenfeestje, disco feestje etc. Je kunt dit aanvullen met een high limonade, frietjes met snacks etc.

3

www.optisport.nl/donk


WE BIEDEN MEER DAN ISOLATIE. MET SLIMME ISOLATIEâ&#x20AC;&#x201C; OPLOSSINGEN BOUW JE VERDER AAN JE TOEKOMST. < going the extra mile for you

#TheUnilinInsulationWay

Ontdek alles over slim isoleren op unilininsulation.nl


Opslagruimte scoren per m3?

FINESSE MAKELAARDIJ MARLEEN DE BEKKER Groenstraat 31 5062 NA Oisterwijk

013-5285539 06-55757171

www.finesse-makelaardij.nl info@finesse-makelaardij.nl

Ineke Schoenmakers Prinses Marijkestraat 34 5061 TH Oisterwijk 06-57332040

Luxemburgstraat 3a

www.huurhal.nl

“Aggut kunt moet ut doen” Tijdens carnaval open!! zat. 22-2-2020 08.00-17.00u

Jan Swaanen De Echte Bakker

maandag 24-2 dinsdag 25-2 08.00-14.00u

Sportmassage Karin Ketelaars d’n Duyp 4 5066 GB Moergestel Tel: 06-25391292 E-mail: kketelaars@live.nl

www.janswaanen.echtebakker.nl

WE ARE BUSY GETTING STRONGER

Moergestelseweg 36 | Oisterwijk | 013 - 5219178 | healthcityzuid.nl


DENDONKSPORTIEF | KRANT VOOR OISTERWIJK EN OMSTREKEN

ZWEMPLEZIER EN ZWEMLES

Vanaf 3 maanden

Zed & Sop zwemles Het grote onderwateravontuur

LIZ & WES SPETTERLES Samen genieten en bewegen vanaf 3 maanden

Tijdens de zwemlessen worden kinderen meegenomen op avontuur. Samen met Zed de haai en Sop de zeester beleven ze de leukste avonturen. Alle avonturen staan beschreven in een paspoort dat kinderen samen met een prachtige schatkist krijgen bij de start van het zwemlestraject. Gaandeweg worden er edelstenen en zegels verdient.

Tijdens de liz & Wes speterles worden de kleintjes met oefeningen en spelletjes stap voor stap vertrouwd gemaakt met water en zetten ze de eerste stappen in het watervrij maken. samen met papa, mama, opa of oma spetteren, zingen en drijven in het ondiepe warme water is voor ieder kind (en verzorger) een feest.

Waarin zwemles bij Optisport? - Uniek Zed en Sop zwemlesconcept met schatkist en paspoort - Verschillende groep varianten mogelijk (regulier, turbo, aandacht, prive en special) - Veilig leren zwemmen met een Zed & Sop zwemvest - Vorderingen van jouw kind volgen via het leerlingvolgsysteem - Wekelijks oefenuurtje - Zolang je op de wachtlijst staat of je kindje bij ons zwemt, mag je gratis zwemmen bij Optisport Den Donk

Gedurende de lessen wordt er een belevingswereld voor de kinderen gecreeerd. Samen met liz en wes en hun vriendjes beleven zij de eerste stappen in en om het water. Bij de eerste les is er de mogelijkheid om een startpakket aan te schaffen. Het pakket bestaat uit een muziekdoos en het spetterboekje welke bijpassend zijn aan de leeftijd van jouw zoon of dochter.

Meldt je nu aan en begin snel met het onderwateravontuur. Meldt je nu snel aan en kom deze week nog meezwemmen met Liz en Wes

Portret • Zwangerschap • Cakesmash • Gezin/Familie

M.: 06 15027847 www.judithwientjensfotografie.com

6


DENDONKSPORTIEF | KRANT VOOR OISTERWIJK EN OMSTREKEN

DOELGROEPEN VOOR JONG EN OUD Hieronder leggen we in het kort een aantal populaire groepslessen uit. Wil je meer informatie? Vraag dan snel een proefles aan.

Aqua'joggen Intensieve en effectieve work-out

Aqua’varia

Aqua’tacoyo

Variatie van groepslessen

Fit & ontspannen

De ultieme work-out om je conditie en figuur te verbeteren. Niveau: medium/hoog

Houd je van afwisseling en kun je niet kiezen tussen de lessen? Kies dan voor deze les. Niveau: medium/hoog

Intensieve oefeningen worden afgewisseld met ontspanningsoefeningen. Verbeter je conditie, maar leer jezelf ook ontspannen. Niveau: laag/medium

Kijk op www.optisport.nl/dendonk voor het meest actuele

Aqua’trimmen

Aqua’fit

Verbeter je conditie en techniek

Samen fit en gezond

Voor iedereen die wil werken aan zijn fitheid en zwemtechnieken. Je leert op je eigen niveau de zwemslagen verbeteren. Niveau: medium/hoog

Fit en gezond blijven wil iedereen. Samen bewegen in het ondiepe water is gezond en erg gezellig. Niveau: medium

rooster en tarieven.

10% korting op je eerste bestelling!

Hulpmiddelen voor gevoelige kinderen • www.educadora-webshop.nl 7

www.optisport.nl/donk


JOUW TANDARTS IN OISTERWIJK

Heusdensebaan 93a www.kwekerijvandeven.nl

Oisterwijk T. 06 - 511 09 744 Open: Ma t/m Za. 09.00 - 17.00 uur

Kerkhovensestraat 102 5061 PJ OISTERWIJK Tel: 013 - 5915219 info@makelaardijmeeuwis.nl www.makelaardijmeeuwis.nl

-

Lassus Tandartsen Oisterwijk • Moergestelseweg 32L 5062 JW Oisterwijk • Telefoon 013 52 10 660 lassustandartsenoisterwijk.nl • oisterwijk@lassus.nl

Aan- en verkoopbemiddeling; Taxaties (wonen & agrarisch); Pacht- / huurbemiddeling; Bestemmingswijziging; Advies m.b.t. uw onroerend goed.

Graag komen wij nader bij u kennis maken!


DENDONKSPORTIEF | KRANT VOOR OISTERWIJK EN OMSTREKEN

DEN DONK SPORTIEF DIVERSE GROEPSLESSEN

Gratis proefles voor 1 groepsles

Voor iedereen is er wel een groepsles die bij hem of haar past.

Deze voucher is geldig voor alle groepslessen. Maximaal 1 per persoon.

Of je nu aan je conditie wilt werken tijdens aqua’fit of aqua’trimmen, jezelf flink wilt uitdagen met aqua’bootcamp of meer in balans wilt komen met aqua’tacoyo je bent altijd welkom bij een van onze 10 verschillende groepslessen.

Wanneer u wenst deel te nemen aan de gratis proefles dient u dit eerst telefonisch door te geven.

PROFITEER VAN ONZE LEUKE ACTIES!

KOM GENIETEN VAN DE HORECA bij Optisport Den Donk

Wist je dat we een leuke koffie / thee kaart hebben? Bij aanschaf van een kaart van 10 lekkere kopjes koffie/ thee of cappuccino krijg je 2 kopjes koffie gratis.

1 RIT GRATIS Lever deze coupon in en ontvang bij het aanschaffen van een 12 of 25 rittenkaart recreatief of doelgroepen 1 rit gratis. Geldig tot 15 maart 2020

REFILL KOFFIE

50% KORTING OP HET HUREN VAN EEN VERGADERRUIMTE

Geldig tot 15 maart 2020

Geldig tot 15 maart 2020

Daarnaast hebben wij links van de foto een leuke coupon voor jullie. Kom snel bij ons langs en lever de coupon in bij de horeca!

Wij maken lunchen leuker!

VERBORGEN SCHATTEN

LINDEPLEIN 8 5061 HN OISTERWIJK 9

www.optisport.nl/donk


Advertorials

Kindcentrum ‘t Pannenschuurtje Kindcentrum ‘t Pannenschuurtje realiseert een pedagogisch klimaat waarin kinderen tussen 0 en 13 jaar de gelegenheid krijgen te spelen, te ontmoeten en zich te ontwikkelen. Sinds juni 2019 heeft het kindcentrum haar deuren geopend en begint langzamerhand een begrip te worden in Oisterwijk. Kindcentrum ’t Pannenschuurtje is graag maatschappelijk betrokken. Jaarlijks ondersteunen zij een maatschappelijk project dat bijdraagt aan het welzijn van het kind. Dit jaar zal het stichting KIKA zijn. In het voorjaar organiseren zij een activiteit waarin geld wordt ingezameld voor KIKA. Maar ook

kleinere projecten in Oisterwijk zijn welkom om zich bij ’t Pannenschuurtje te melden. Met de vraag wat het kindcentrum ’t Pannenschuurtje zo bijzonder maakt, zegt de Locatieverantwoordelijke Naoual het volgende; Wij voelen ons vereerd dat wij als kindcentrum het kostbaarste bezit van mensen een veilig thuis mogen geven. Daar zijn wij dankbaar voor! Als dank voor het vertrouwen zetten wij graag een stapje extra.

‘t Pannenschuurtje

Voorjaar... Hoofd in de wolken, handen in de grond! Ieder jaar in maart gaat Kwekerij van de Ven weer open met een ruime keuze aan voorjaarsbloeiers. Er is een groot assortiment aan Violen,bloeiende vaste planten en andere voorjaarsbloeiers, uit eigen kwekerij. Leuk om te geven of je eigen tuin of terras op te fleuren. Kortom, het is een lente-bezoek aan de Heusdensebaan zeker waard!

basismeststoffen in om uw planten nog beter aan de groei te brengen, maar wat nog belangrijker is, er is cocosvezel aan toegevoegd. Dit zorgt ervoor dat de grond beter water opneemt als de bakken een keertje te droog zijn geworden,na een warme dag.

In het voorjaar heerst er een gezellige drukte, naast de winkel wordt in de kassen volop perkgoed gekweekt voor het zomerseizoen dat eind april weer aanbreekt. Een breed assortiment perkplanten, kuipplanten en hangpotten staan dan klaar. Geadviseerd door uw Kweker! Wij verkopen eigen samengestelde ‘Vos super potgrond’. Er zit een hogere dosering

EDUCADORA WEBSHOP De specialist in sensorische materialen Kinderen die moeite hebben met het ver werken van prikkels hebben baat bij producten die hen helpt prikkels te verwerken. Juist voor deze kinderen (kinderen die (hoog) gevoelig, prikkelgevoelig, ADHD of autisme hebben) heeft Educadora een breed aanbod aan hulpmiddelen en sensorische producten. www.educadora-webshop.nl

Brownies&Downies Aan het Lindeplein, midden in het hartje van Oistewijk, staat ons team klaar om je hartelijk te ontvangen. Met een groot terras, maar ook voldoende zitplekken binnen, is er voor ieder seizoen wel een plekje naar wens. Wij serveren koffie, thee en diverse soorten zoete lekkernijen. Op onze lunchkaart vind je tal van ambachtelijk bereide lunch-

gerechten. Daarnaast ben je bij ons ook aan het juiste adres voor ontbijt en diverse arrangementen zoals high tea en high wine. T: 013 737 00 89 www.browniesanddownies.nl


DENDONKSPORTIEF | KRANT VOOR OISTERWIJK EN OMSTREKEN

TOT SNEL BIJ DEN DONK

Het leukste kinderfeestje vier je bij Den Donk! Zwemfeestje Prijs per persoon inclusief entree vrijzwemmen, friet, snack, saus, ranja en Waterijsje is € 9,40 Zwemfeestje disco Prijs per persoon inclusief entree discozwemmen, friet, snack, saus, ranja en zakje chips is € 12,50 Tot en met 12 jaar. Kijk voor de eerstvolgende disco op onze website of informeer bij de receptie

Zwemfeestje Zeemeermin Prijs per persoon inclusief workshop zeemeerminzwemmen, Friet, snack, saus en ranja is € 15,00 Minimaal in bezit van B-diploma

Daarnaast zijn er nog tal van mogelijkheden, zoals het afhuren van de klimwand of horeca. Bij interesse kun je contact opnemen met: dendonk@optisport.nl

Colofon Realisatie MDH Uitgeverij T 0314 36 11 30 E info@mdh-uitgeverij.nl I www.mdh-uitgeverij.nl Druk Janssen Pers Verspreding Axender T (030) 755 69 30 kwaliteitsbeheer@axender.nl www.axender.nl

Boek nu je feestje: www.optisport.nl/donk

Accommodatie

Uw manager

Zwembad Den Donk Sportlaan 12 5062 JK Oisterwijk

Opmerkingen, vragen of ideeën? Neem direct contact op met de locatiemanager.

013 5210506 dendonk@optisport.nl www.optisport.nl/donk

Bas Nijnens basnijnens@optisport.nl

11

www.optisport.nl/donk


eer w n j i z j Wi geopend -02 8 2 f a n a v

!

Violen en vaste planten !

Kleur je tuin ... Ieder jaar in maart gaat Kwekerij van de Ven weer open met een ruime keuze aan voorjaarsbloeiers. Er is een groot assortiment aan Violen, Primulaâ&#x20AC;&#x2122;s, Ranonkels, Cyclamen, Bloembollen op pot en bloeiende vaste planten, uit eigen kwekerij. Leuk om kado te geven of je eigen tuin of terras mee op te fleuren. Kortom, het is een lente-bezoek aan de Heusdensebaan zeker waard!

kwekerij

VAN DE VEN tuin - en perkpl anten Heusdensebaan 93a

Oisterwijk

T 06 - 511 09 744

Ma. t/m Za. 09.00 - 17.00 uur

www.kwekerijvandeven.nl

Profile for MDH Uitgeverij

Zwembad Den Donk  

Zwembad Den Donk