VTK IJsseldelta - Zwolle

Page 1

regio IJsseldelta

Tweede editie van Symphonica Stadshagen: gratis cultuurfestival en openluchtconcert aan het water

Na alle enthousiaste reacties van vorig jaar, staat voor het weekend van 24 en 25 juni de tweede editie van Symphonica Stadshagen gepland. Dit jaar wordt het ook weer gehouden in het Twistvlietpark in de Zwolse wijk Stadshagen, maar het event is verspreid over twee dagen in plaats van één. Elke Zwollenaar kan op zaterdag 24 juni vanaf de middag genieten

van een cultuurfestival met gezellige muziek, dans, kunst en theater. ’s Avonds loopt het programma door in een gratis openluchtconcert aan het water. Nieuw dit jaar is de invulling van zondag 25 juni. Op dezelfde locatie kan iedereen genieten van het Vuurvogel Festival Klassiek (VFK), waar verschillende jeugdorkesten zich presenteren. .

Puzzel mee!

 www.vrijetijdkrant.nl

Oplage: 33.000

Totale oplage

regio IJsseldelta: 63.000

Vrijetijdpuzzel

Kijk snel op de puzzelpagina! en WIN!

Kunst om te kijken, voelen en ervaren

Hattem staat zaterdag 20 mei helemaal in het teken van kunst. Ontdek diverse kunstdisciplines, geniet van live muziek, leef je creatief uit bij workshops en ontmoet inspirerende kunstenaars. Dit buitenevenement trekt al vele jaren kunstenaars uit het hele land en er zijn tal van creatieve activiteiten voor jong en oud. Naast heel veel kunst om te kijken, is er tijdens Kunstfestival Hattem ook volop te doen, voelen, maken, proeven en ervaren! Laat je van je creatieve kant zien en ga zelf aan de slag. Zowel voor volwassenen als kinderen is er volop te beleven en kun je gratis meedoen aan leuke activiteiten. Kom naar Hattem, laat je inspireren en geniet van alle vormen van kunst.

Festival Tussenland tijdens Pinksteren

Zwolle is the place to be tijdens het Pinksterweekeinde van 26 t/m 28 mei 2023. Festival Tussenland barst los langs de mooie, groene velden aan de historische stadsgracht, met circus- en straattheater, rootsmuziek, storytelling en natuurlijk Food! Van intieme vertellingen en (inter)nationale vertelshows tot swingende folkbands, van huiveringwekkend circustheater en hilarische straattheatershows. Festival Tussenland trekt jaarlijks vele duizenden bezoekers. Ben jij er ook bij? Het festival is vrij toegankelijk dus tickets bestellen is niet nodig. Je kunt gewoon naar Zwolle komen voor een heerlijk weekeindje!

1 pagina Plaats gratis je evenement op www.vrijetijdkrant.nl  twitter.com/vrijetijdkrant  facebook.com/vrijetijdkrant instagram.com/vrijetijdkrant
Jaargang 12 • nr. 1 • 2023
Uitgeverij
Uitgave van MDH
 /vrijetijdkrant
Festival Tussenland Puzzel pagina 5 Bierfestival Kampen pagina 15
Vrijetijdagenda
pagina 10-11 pagina 19
 
Kijkopde puzzelpagina achterindeze vrijetijdkrant!
En win! Gratis weekend weg voor 2 personen in een van de aparthotels van Cityden of één van de andere fantastische prijzen! Aangebodendoor: T.W.V. € 450,  Zwolle Meerminneplein 3 8011 SW Zwolle info@arto-edelsmeden.nl www.arto-edelsmeden.nl WORKSHOPS EDELSMEDEN & HANDGEMAAKTE SIERADEN

G.SCHRIJVER B.V.

IN OUD PAPIER, IJZER METALEN & PLASTIC FOLIE Vlijtseweg 212 7317 AN Apeldoorn Tel: 055-5216363 Al Wij betalen u een eerlijke prijs! Openingstijden: van maandag t/m vrijdag 7.30 uur tot 17.00 uur, zaterdag van 8.00 uur tot 12.00 uur 62 Burgemeester van walsumlaan 7 8017 CC Zwolle Tel: 038 - 465 44 80 www.dierenkliniekhanzeland.nl dierenkliniekhanzeland
GROOTHANDEL

Hattem in mei één

grote kunstgalerie

Met een kunstroute van ruim 100 werken is er veel te bewonderen in Hattem. Een stadswandeling neemt bezoekers mee langs kunstwerken en poëzie in de etalages en langs open ateliers. Van 1 mei t/m 29 mei zijn er diverse schilderijen, fotografie, poezie en beelden te bewonderen. Ook kun je zelf aan de slag bij één van de workshops ambachten vanuit de Hanze tijd. Het hoogtepunt van de mei maand is Kunstfestival Hattem op zaterdag 20 mei.

Kunstfestival Hattem

zaterdag 20 mei 2023 11.00 – 17.00 uur

Ontdek diverse kunstdisciplines, geniet van live muziek en straattheater, leef je creatief uit bij workshops en ontmoet inspirerende kunstenaars. Dit buitenevenement trekt al vele jaren kunstenaars uit het hele land en er zijn tal van creatieve activiteiten voor jong en oud.

Kunstmarkt

Deze jubileum editie komen er een groot aantal kunstenaars hun werk demonstreren, presenteren en te koop aanbieden. Verdeeld over de gehele historisch binnenstad zijn diverse kunstdisciplines zijn vertegenwoordigd. Schilders, keramisten, beeldhouwers,grafici,hout-,glas-,papier-enporselein kunstenaars, kunstfotografen, woordkunstenaars, textiel-, zijde- en viltkunstenaars komen in grote getale naar Hattem.

Creatieve activiteiten 20 mei

Naast heel veel kunst om te kijken, is er zaterdag 20 mei ook volop te doen! Laat je van je creatieve kant zien en ga zelf aan de slag. Zowel voor volwassenen als kinderen is er volop te beleven en kun je meedoen aan leuke activiteiten zoals graffiti workshop, een cigar box gitaar bouwen, workshop linoleum print, beeldhouwen en sieraden maken van geupcycled

Colofon

Uitgeverij: MDH Uitgeverij Informaticaweg 2, 7007 CP Doetinchem

 0314 - 36 11 30

 www.mdh-uitgeverij.nl

 info@mdh-uitgeverij.nl

materiaal. Kom genieten van jazz muziek, een vleugje blues,eensnufjefolk,brassbandenadembenemende straattheater acts.

Maand mei: Workshops ambachten vanuit de Hanze tijd

Ervaar de Hanze tijd op een creatieve manier door één van de workshops Hanze ambachten te volgen, zoals glas in lood, kalligraferen, keramiek met IJsselklei en handwerken met vilt en garen. Op de zaterdagen en vrijdagen in mei vindt je een divers aanbod aan mogelijkheden. Zie www.visithattem.nl/ kunstmaand-hattem hoejehiervoorkuntaanmelden.

Overige evenementen in Hattem

Marije van Loenen van Organisatie Visit Hattem verheugt zich op het komende Hanzejaar. In 2023 staan we, met het icoonjaar ‘Hanze’, stil bij 800 jaar

Opmaak: MDH Uitgeverij

 www.mdh-uitgeverij.nl

 www.vrijetijdkrant.nl

 info@vrijetijdkrant.nl

Hanzesteden. Op zaterdag 9 september herbeleven we de sfeer van de Middeleeuwen tijdens Dikke Tinne Festival. Dit festival laat je meevoeren terug in de tijd met theaterspektakel, re-enactment, kinderspelen, oude ambachten en nostalgische verhalen. Ook kijken we uit naar 13 & 14 oktober: 24H Hanze een unieke museumnachtenvan22t/m30december2023Kleurt Hattem Hanze met een projectie show op gevels in de stad. Benieuwd naar alle evenementen? Check de agenda op www.visithattem.nl .

Feiten & cijfers

 Kunstfestival Hattem 15e editie – jubileum editie

 Binnenstad Hattem

 Zaterdag 20 mei

 11.00 -17.00 uur

 Organisatie: Visit Hattem

 Toegang: gratis

 www.facebook.com/VisitHattem

www.instagram.com/hattem_events

 www.visithattem.nl

Verspreiding: Spotta Voor klachten over de bezorging kunt u terecht bij:  www.spotta.nl

 kwaliteitsbeheer@spotta.nl

 twitter.com/vrijetijdkrant  facebook.com/vrijetijdkrant instagram.com/vrijetijdkrant

Druk: Janssen Pers

Redactie: MDH Uitgeverij

NB: Drukfouten voorbehouden. Evenementen en data zijn onder voorbehoud. De agenda wordt met veel zorg samengesteld, het is echter altijd mogelijk dat er wijzigingen plaats vinden of dat een evenement niet doorgaat. Kijk daarom altijd op de website van het evenement voor meer informatie. Vrijetijdkrant wijst elke aansprakelijkheid voor schade die direct of indirect het gevolg is van een vermelding af.

pagina Plaats gratis je evenement op www.vrijetijdkrant.nl

3
Foto: Reina Folkerts Foto: Reina Folkerts Foto: Reina Folkerts Foto: Reina Folkerts

Festival Tussenland:

programma vol storytelling, rootsmuziek en circustheater

De groene parken langs de stadsgrachten van Zwolle zijn in het weekeinde van 26 t/m 28 mei het decor voor storytelling, circus- en danstheater en rootsmuziek. Van intieme vertellingen en (inter) nationale vertelshows tot swingende folkbands, van huiveringwekkend circustheater tot bruisende dans. Ben jij erbij? Het festival is vrij toegankelijk. Het programma wordt gepubliceerd op www. festivaltussenland.nl.

Tickets niet nodig

Tickets kopen is niet nodig. Het festival is vrij toegankelijk. Je draagt bij naar draagkracht via QR-codes en ‘de gouden hoed’. Houd de website en de sociale media in de gaten voor het programma!

Een verhaal: het leven in een notendop

Bij Festival Tussenland staat altijd het verhaal centraal; want een verhaal, dat is het leven in een notendop. Welke verhalen moeten we jou vertellen in deze tijden? Storytellers,muzikantenencircusartiestengevenieder op hun eigen wijze antwoord op deze vraag. Dit kun je verwachten van ons programma:

Storytelling

Verhalenvertellers uit heel Europa, uit Zwolle en de rest van Nederland reizen af naar Tussenland om hun mooiste verhalen te vertellen aan volwassenen en aan kinderen. De storytellingprogrammeur stelt een programma samen waarin grote theatrale en muzikale storytellingshows worden afgewisseld met intieme

kleinschaliger vertellingen; hilarische en humoristische verhalen met ontroerende of verontrustende. Tijdens Tussenland is er dagelijks een plek waar het publiek de mogelijkheid heeft, zélf een verhaal te vertellen.

Circus- en danstheater

In Zwolle tijdens Tussenland zie je het neusje van de zalm van (inter)nationaal circus- en straattheater. Uit het grote aanbod pikt de circus- en straattheaterprogrammeur de acts met het verhaal erachter; van poëtisch trapezetheater en hilarische acrobatische shows tot ongelooflijk knappe table magic, ontroerend en opzwepend danstheater en levensgroot mobiel spektakel.

Rootsmuziek

Muziekreistdoordeeeuwenheenmeemetdemensen die de muziek maken. Zo vertelt muziek haar eigen verhaal. Festival Tussenland programmeert crossovers met vele gezichten; folk, wereldmuziek, urban, jazz, blues, americana, maar altijd oorspronkelijk. Onze muziekprogrammeur zoekt en vindt de pareltjes die aan jou worden gepresenteerd.

Nieuwe makers - jong talent

De programmering van Tussenland is niet compleet zonder shows van nieuwe makers, jonge vertellers en jonge muzikanten. Zij spelen voor jou hun nieuwste theatervoorstellingen, storytellingshows en concerten.

Food Court

Bezoek ook zeker het Food Court tijdens Tussenland. Op deze centrale plek op het hoofdveld, tussen livemuziek en circusacts, is het tijd voor proeverijen van alle landen, lokale producten en heerlijke hapjes, plaatselijk gebrouwen bieren en kwaliteitswijnen. Ook voor kinderen is er heerlijke smullerij.

Bruisende binnenstad

Tijdens Tussenland kun je ook genieten van Draadloos Straatmuzikantenconcours: akoestische livemuziek op de terrassen van Zwolle. Het is fijn vertoeven in de Zwolse binnenstad, met uitgebreide horecafaciliteiten, eenaantalmooiemuseaeneenboeiendwinkelaanbod. Dus ben je uitgefeest op Tussenland, dan kun je nog heerlijk even het stadscentrum verkennen.

Festivalplatform Zwolle Unlimited

Festival Tussenland is een evenement van Festivalplatform Zwolle Unlimited, dat jaarrond in Zwolle festivals, audiotours en cultuureducatie-evenementen organiseert. Lees meer op: www.zwolleunlimited.nl .

Feiten & cijfers

 Festival Tussenland

 Ter Pelkwijkpark & Binnenstad Zwolle

 Vrijdag 26 t/m zondag 28 mei 2023

 Bbezoekers: 50.000

 www.festivaltussenland.nl

5 pagina Plaats gratis je evenement op www.vrijetijdkrant.nl
twitter.com/vrijetijdkrant  facebook.com/vrijetijdkrant instagram.com/vrijetijdkrant
bruisend
Broekland Van Dongenstraat 38 Tel: 0570 - 531035 winkel@bmb-bruggeman.nl www.uwtuinenpark.nl
Uw eigen Robotmaaier Al vanaf € 849,-
Foto's: Festivalplatform Zwolle Unlimited
Groot in Accu machines en Robotmaaiers
Engel-Lastec Industrieweg 24 7951 CX Staphorst 0522-202124 info@engel-lastec.nl Stalen Interieur Stalen deuren Staal bouw Stalen Trappen en Hekwerken www.engel-lastec.nl Maatwerk voor particulieren en bedrijven! Was de auto, motor, caravan of boot zonder water!

Lepeltje Lepeltje Zwolle

Vanaf donderdag 15 juni tot en met zondag 18 juni mag er geproost worden in het Park de Wezenlanden in Zwolle. Het culturele foodfestival Lepeltje Lepeltje komt in 2023 weer terug en barst van de sfeerverhogende elementen.

Levensgenieters kunnen hun geluk niet op tijdens Lepeltje Lepeltje. Vanaf 15 juni tot en met 18 juni vult het Park de Wezenlanden zich met een breed palet aan sfeerverhogende elementen die befaamde borrelaars nog altijd weet te verrassen. Live muziek en sfeerverhogende DJ’s zetten de juiste toon en de kleintjes worden kostelijk vermaakt. De markt maakt het verhaal compleet en biedt bijzondere spullen en curiosa. Dit jaar verplaatst het evenement van het Ter Pelkwijkpark naar Park de Wezenlanden.

4 dagen

Lepeltje Lepeltje is een rondreizend cultureel foodfestival, je kan er genieten van heerlijk eten, luisteren naar de (live)muziek, er is meer dan genoeg vermaak voor de kids en er is een Mooie Dingen Markt aanwezig. Een 4-daags weekend in Zwolle dat in het teken staat van sfeer proeven.

Kookkunsten

Ook aankomende editie staan er op Lepeltje Lepeltje Zwolle mobiele keukens die de bezoekers komen verrassen met smaaksensaties. Je geniet van

eten uit allerlei verschillende keukens, drankjes, toetjes, en nog veel meer. Ben je vegetarisch, veganistisch of heb je een allergie? Geen probleem! De (lokale) spijsbereiders hebben voor ieder wat wils. Waar de een op zoek gaat naar een perfect gebrouwen biertje is de ander aan het genieten van een heerlijke maaltijd bereid door een van de mobiele keukens.

Muziekmakers

Het podium is het brandpunt op Lepeltje Lepeltje, hier brengen verschillende artiesten hun klanken ten gehore. Samen met Poppodium Hedon wordt het muzikale programma nauwkeurig bij elkaar gezocht. Je wordt het gehele weekend getrakteerd op de fijnste tonen door toffe live-bands of dj’s, terwijl jij geniet van de heerlijke maaltijden en borrels.

De-Mooie-Dingen Markt

De-Mooie-Dingen Markt van Lepeltje Lepeltje in Zwolle is gevuld met zelfgemaakte producten, eigenzinnige objecten, ambachtelijke producten

en hebbedingen van soms lokale ondernemers. Snuffel het in het weekend tussen de marktkramen en verbaas je over al het leuks wat je ziet.

Kidsprogramma

Ook aan elke kleine creatieveling wordt gedacht. Het kinderprogramma zit boordevol met leuke en leerzame activiteiten. Terwijl jij geniet van ambachtelijke gerechten en spannende brouwsels kunnen de kids hun ei kwijt bij het kinderprogramma.

Toegang

Om het festival toegankelijk te houden voor iedereen is de entree gratis. Om dit mogelijk te maken koop je voor je eerste drankje eenmalig een milieuvriendelijk Lepeltje Lepeltje beker voor één muntje. Je kunt het zien als je entreekaartje voor alle komende edities van Lepeltje .

Feiten & cijfers

 Lepeltje Lepeltje

 15 juni 2023 tot en met 18 juni 2023

 Park de Wezenlanden

 Openingstijden: Donderdag: 16:00-23:30, vrijdag: 14:00 - 00:30, zaterdag: 12:00-00:30 en zondag: 12:00-22:00

 info@lepeltje-lepeltje.com

 Gratis toegang voor alle leeftijden

Betaalwijze: Munten

 www.lepeltje-lepeltje.com

Zomer-, 4-seizoenen- en winterbanden 175/65-14 vanaf 47,50 195/65-15 vanaf 52,50 205/55-16 vanaf 57,50 225/45-17 vanaf 65,00 All-in prijzen Wij houden ook niet van verrassingen, dus alle prijzen zijn inclusief montage, balanceren, ventiel, BEM en btw! Premio Van Essen 038-4531717 Ceintuurbaan8 info@premio-vanessen.nl 8024AAZwolle www.premio-vanessen.nl Natuurlijk gaat u voor banden naar de echte bandenspecialist! Onderdeel
Kwaliteit Service Grote voorraad Laagste prijs Klaar terwijl u wacht 7 pagina Plaats gratis je evenement op www.vrijetijdkrant.nl  twitter.com/vrijetijdkrant  facebook.com/vrijetijdkrant instagram.com/vrijetijdkrant
van de Van Essen Groep
Foto's: Niels de Vries

Kasteel Cannenburch

Goedkoopste van de regio in:

(ook montage van elders gekochte banden) (ook montage van elders gekochte banden) VERHUUR EN OPSLAG VAN WINTER- EN ZOMERBANDEN

Vanaf zaterdag 1 april is kasteel Cannenburch weer geopend van dinsdag t/m zondag van 11-16 u. We trappen af met een bijzondere expositie over een onderduikershol uit de Tweede Wereldoorlog die gevonden is in de Noord-Veluwse bossen. Maandelijks zijn onze kasteelbewoners te bewonderen en natuurlijk gaan de Verborgen Trappentours weer van start.

www.glk.nl/cannenburch

De specialist in PVC vloeren, tapijt, vinyl en raamdecoratie

Van der Kolk Woninginrichting ï Industrieweg 18c, Hasselt Tel: 06 266 393 00 ï www.vanderkolkwoninginrichting.nl

Voor al uw tegelwerkzaamheden

Voor al uw tegelwerkzaamheden

• Badkamers • Toiletten • Vloeren • Natuursteen • Levering tegels

Toiletten Vloeren Natuursteen Levering tegels

Toiletten Vloeren Natuursteen Levering tegels

Schipbeek 10, Zwartsluis, T 038-3865190, M 06-48187844

Kleine Kranerweerd 18 • 8064 PX Zwartsluis

www.kikkerttegelwerken.nl info@ kikkerttegelwerken.nl

www.kikkerttegelwerken.nl info@ kikkerttegelwerken.nl

www.kikkerttegelwerken.nl info@ kikkerttegelwerken.nl

Wandel eens over Bergklooster: Natuur, Cultuur, Rust meer

DE RKOLK OLK WO NIN GI NR I CH TI NG .
• VAN DER KOLK
VAN
RUBEN
weten?
VOLARE EXCLUSIEVE DAMESMODE OUDE VISMARKT 21A ZWOLLE
www.bergklooster.nl
www.kikkerttegelwerken.nl info@kikkerttegelwerken.nl Toiletten Vloeren Natuursteen Leveringtegels
IT Concultancy Info@youritneeds.nl 06 – 21 31 78 65 www.wimblom.nl Zwolle·Hasselt·Hattem Ambacht uit de streek
www.kampereventsverhuurt.nl

Tweede editie van Symphonica Stadshagen: gratis cultuurfestival en openluchtconcert aan het water

Na alle enthousiaste reacties van vorig jaar, staat voor het weekend van 24 en 25 juni de tweede editie van Symphonica Stadshagen gepland. Dit jaar wordt het ook weer gehouden in het Twistvlietpark in de Zwolse wijk Stadshagen, maar het event is verspreid over twee dagen in plaats van één. Elke Zwollenaar kan op zaterdag 24 juni vanaf de middag genieten van een cultuurfestival met gezellige muziek, dans, kunst en theater. ’s Avonds loopt het programma door in een gratis openluchtconcert aan het water. Nieuw dit jaar is de invulling van zondag 25 juni. Op dezelfde locatie kan iedereen genieten van het Vuurvogel Festival Klassiek (VFK), waar verschillende jeugdorkesten zich presenteren.

“Bij de eerste editie vorig jaar hoop je dat alles gaat zoals je het in je hoofd bedacht hebt. Best spannend hoe het dan uitpakt. Van alle aanwezigen hebben we zoveel lovende reacties gehad op de dag. Dat smaakt alleen maar naar meer,” vertelt oprichter en organisator Bastiaan Roeters. “Dit jaar houden we het concept grotendeels hetzelfde, maar dan nog met net een beetje mooier, beter en grootser. Ik ben blij met de toevoeging van het VFK op de zondag. Met al deze activiteiten in het weekend bieden we een wijk als Stadshagen een mooi cultureel aanbod en kunnen we verbinding en ontmoeting in de wijk stimuleren.”

Cultuurfestival

Tijdenshetfestivalkunjechilleninhetparkengenieten van een diversheid aan cultuur dat aangeboden wordt gedurende de dag. Zo zijn er verschillende theater- en dansvoorstellingen, muziekworkshops en verschillende optredens van leuke bandjes. Voor jong en oud zijn er allerlei activiteiten te zien en te doen.

Concert aan het water

Professionele en amateurartiesten treden zaterdagavond 24 juni op bij het gratis openluchtconcert. Jeugdsymfonieorkest de Vuurvogel begeleidt net als bij de eerste editie de artiesten. Het concert vindt plaats aan het water van het Twistvlietpark in Stadshagen. Bezoekers kunnen dan op de kade of in het park van de muziek genieten. Bij verschillende

foodtrucks en bars kunnen zij terecht voor een hapje en een drankje.

Meer informatie

Het programma van Symphonica Stadshagen is constant in ontwikkeling. Kijk voor de meest actuele informatieop www.symphonicastadshagen.nl ofvolg Symphonica Stadshagen op Facebook en Instagram. Hier zullen de laatste ontwikkelingen en actualiteiten gedeeld worden. .

Feiten & cijfers

 Symphonica Stadshagen Cultuurfestival met openluchtconcert

 Twistvlietpark, Stadshagen Zwolle

 24 en 25 juni 2023

 Zaterdag 13.00 uur – 23.00 uur, zondag 11.00 – 17.00 uur (o.v.b.)

 Organisatie: Tresore producties en vrijwilligers

 Toegang: gratis

 www.facebook.com/symphonicastadshagen www.instagram.com/symphonicastadshagen

 www.symphonicastadshagen.nl

WORKSHOP ZILVEREN RING MAKEN

Een eigen ring smeden, iedereen kan het! Onder begeleiding van een ervaren edelsmid maak je in een ochtend of middag een prachtige zilveren ring. Een uniek aandenken aan een bijzonder dagje uit!

ZILVER: €89,- P.P.

Meerminneplein 3 8011 SW Zwolle T 06 44 090 748 info@arto-edelsmeden.nl www.arto-edelsmeden.nl 9 pagina Plaats gratis je evenement op www.vrijetijdkrant.nl 
twitter.com/vrijetijdkrant  facebook.com/vrijetijdkrant instagram.com/vrijetijdkrant
Foto's: Veenstra Visueel

agendavrijetijd

Heden t/m 05-03-23

Nederlandse ijsbeelden festival Ijsselhallen , Zwolle www.ijsbeelden.nl

Heden

Ontdek de waterwerken in het Waterloopbos Waterloopbos, Marknesse www.natuurmonumenten.nl

27-02-23 t/m 03-03-23

Kinderen maken kennis met verschillende sporten

Sporthal hoogeweg, Staphorst

01-03-23

Spelletjesavond

Ukien , Kampen www.ukien.nl

Z01-03-23

Erik Van Muiswinkel

Schouwburg Odeon, zwolle www.zwolsetheaters.nl

01-03-23

Conny Janssen Danst

Theater De Spiegel , Zwolle www.zwolsetheaters.nl

01-03-23

Natuurontdektocht

Bezoekerscentrum Dwingelderveld, Ruinen www.natuurmonumenten.nl

02-03-23

Snelle & de lieve jongens band Poppodium Hedon, Zwolle www.hedon-zwolle.nl

02-03-23

These go to eleven Poppodium Hedon, Zwolle www.hedon-zwolle.nl

02-03-23

Op pad met kinderen, OERRR Nestkastjes timmeren

Bezoekerscentrum Dwingelderveld, Ruinen www.natuurmonumenten.nl

03-03-23

Fan Van… ABBA!

Poppodium Hedon, Zwolle www.hedon-zwolle.nl

04-03-23

Open podium Overijssel Schouwburg Odeon, Zwolle www.zwolsetheaters.nl

05-03-23

Nijntje de musical 2+ Theater De Spiegel , Zwolle www.zwolsetheaters.nl

07-03-23

uit je bol!

Stadkamer zuid , Zwolle www.stadkamer.nl

08-03-23

Internationale vrouwendag Stadkamer centrum , Zwolle www.stadkamer.nl

14-03-23

Workshop: Creëer je eigen werkgeluk Online, online www.bibliotheekhengelo.nl

15-03-23

Rondleiding door museum het vrouwenhuis Het Vrouwenhuis, Zwolle www.vrouwenhuiszwolle.nl

18-03-23

Checkpoint Charlie Stadsgehoorzaal, Kampen www.stadsgehoorzaalkampen.nl

18-03-23

Wolvenexcursie Dwingelderveld Bezoekerscentrum Dwingelderveld, Ruinen www.natuurmonumenten.nl

24-03-23

Proeverij: De theoloog & de vinoloog Anywine wijnentertainment, Ijsselmuiden www.anywine.nl

24-03-23 t/m 26-03-23

Magic Circus

Aa Landen Merwedelaan, Zwolle www.zwolle.nl

24-03-23

Nachtvlinders spotten Dwingelderveld Bezoekerscentrum Dwingelderveld, Ruinen www.natuurmonumenten.nl

25-03-23

De Ned Air 2Bruggenloop Van Heutszplein, Kampen www.2bruggenloop.nl

29-03-23

Merijn Scholten Stadsgehoorzaal, Kampen www.stadsgehoorzaalkampen.nl

31-03-23 t/m 01-04-23

Open Carrière Festival Zwartewaterland Industrieterrein , Genemuiden www.worldclassgenemuiden.nl

01-04-23

Opening nationale Hanzejaar Van Heutszplein, Kampen

02-04-23

Buurman & Buurman gaan verhuizen Schouwburg Ogterop, Meppel www.schouwburgogterop.nl

02-04-23

Ontdek De Wieden - vaarexcursie Bezoekerscentrum De Wieden, Sint Jansklooster www.natuurmonumenten.nl

06-04-23 t/m 07-04-23

Theo Maassen Theater De Spiegel , Zwolle www.zwolsetheaters.nl

07-04-23 t/m 09-04-23

Musical Shrek Schouwburg Odeon, Zwolle www.zwolsmuziektheater.nl

08-04-23

Hanzerenners Jeugdronde van Zwolle Wielerbaan Wijthmen, Zwolle www.hanzerenners.nl

08-04-23

Nobu Poppodium Hedon, Zwolle www.hedon-zwolle.nl

08-04-23

30,40,50+ dancing party Studio2, Meppel www.dancing-party.nl

TARANEH UITVAARTZORG

Bij Land van Ons nemen wij als burgers zélf verantwoordelijkheid voor de toekomst.

Zorg jij voor nog meer groene meters?

Sluit je aan en koop je eerste m2 landvanons.nl/metersmaken

Plaats gratis je evenement op www.vrijetijdkrant.nl

10 pagina
GIDS BIJ OVERLIJDEN: RONALD VISSER
WWW.TARANEH.NL 06-46578543 RONALD@TARANEH.NL de bekroning van een leven opdat liefdevolle herinneringen landen in je hart
Tweewieler centrum Zwolle
T    
Koop samen met ons landbouwgrond voor meer biodiversiteit

08-04-23

Vaartocht naar de oudste aalscholverkolonie van Nederland Bezoekerscentrum De Wieden, Sint Jansklooster www.natuurmonumenten.nl

10-04-23

Jaarmarkt 'De heugte' Noordweg , Kampen www.marktenmarkten.nl

10-04-23

Beleef de lente in de Vreugderijkerwaard

Vreugderijkerwaard, Zwolle www.natuurmonumenten.nl

16-04-23

Valerius ensemble Stadsgehoorzaal, Kampen www.stadsgehoorzaalkampen.nl

16-04-23

BLØF Poppodium Hedon, Zwolle www.hedon-zwolle.nl

20-04-23

Holland Dance Stadsgehoorzaal, Kampen www.stadsgehoorzaalkampen.nl

22-04-23

Scapino Ballet Schouwburg Ogterop, Meppel www.schouwburgogterop.nl

23-04-23

Gran Fondo Hanze Rodetorenplein, Zwolle www.fietssport.nl

26-04-23

Lampionoptocht

Winkelcentrum Hanzewijk, Kampen www.kamperoranjevereniging.nl

26-04-23 t/m 27-04-23

Kingdance Wijthmenerplas, Zwolle www.kingdance.nl

27-04-23

Koningsdag Assendorp Assendorperplein, Zwolle

regio IJsseldelta

29-04-23

Varen door het leefgebied van de otter Bezoekerscentrum De Wieden, Sint Jansklooster www.natuurmonumenten.nl

30-04-23

Juf Roos gaat op avontuur 2+ Theater De Spiegel , Zwolle www.zwolsetheaters.nl

02-05-23

Popa Chubby

Poppodium Hedon, Zwolle www.hedon-zwolle.nl

09-05-23

Dag mama 2

Theater De Spiegel , Zwolle www.dementieintheater.nl

11-05-23

The Elvis concert

Schouwburg Ogterop, Meppel www.schouwburgogterop.nl

13-05-23

Daniël Lohues Stadsgehoorzaal, Kampen www.stadsgehoorzaalkampen.nl

13-05-23

Froukje

Poppodium Hedon, Zwolle www.hedon-zwolle.nl

20-05-23

Bierfestival De Bovenkerk , Kampen www.bierfestivalkampen.nl

02-06-23 t/m 03-06-23

Dauwpop

Poppodium Hedon, Zwolle www.dauwpop.nl

02-06-23

Comeback Kid

Schouwburg Odeon , Zwolle www.zwolsetheaters.nl

04-06-23

Johannes De Parkiet 6+ Schouwburg Odeon, Zwolle www.zwolsetheaters.nl

05-06-23 t/m 09-06-23

Zwolse Avond4daagse

Diverse locaties , Zwolle www.zwolle-avondvierdaagse.nl

08-06-23

Comeback kid

Schouwburg Ogterop, Meppel www.schouwburgogterop.nl

09-06-23 t/m 11-06-23

Grachtenfestival

Grachten en binnenstad, Meppel www.grachtenfestivalmeppel.nl

10-06-23

Halve marathon

Binnenstad, Zwolle www.halvemarathonzwolle.nl

10-06-23

Ooostblok

Poppodium Hedon, Zwolle www.hedon-zwolle.nl

12-06-23

Patrick Nederkoorn en Sjoerd Groeskamp

Schouwburg Odeon , Zwolle www.zwolsetheaters.nl

12-06-23 t/m 16-06-23

Grease De Hitmusical

Theater De Spiegel , Zwolle www.zwolsetheaters.nl

15-06-23

Dans op donderdag Theater De Spiegel , Zwolle www.zwolsetheaters.nl

16-06-23 t/m 17-06-23

Full color festival

Stadspark , Kampen www.fullcolorfestivalkampen.nl

20-06-23

Songwriters open mic Café De Kuiperij, Zwolle www.hedon-zwolle.nl

23-06-23

Prinsengracht Festival

Prinsengracht, Hasselt www.zwartewaterland.nl

SaaraanHuis

PROMOOT GRATIS JE EVENEMENT OP ONZE SITE!

ï FOODTRUCKFESTIVAL

ï WANDELTOCHT

ï LIVE MUZIEK

ï CONCERTEN

ï OBSTACLE RUN

ï THEATERVOORSTELLING

ï OPEN PODIUM

ï WORKSHOP

ï BRADERIE

ï MODESHOW

ï OPENLUCHTTHEATER

ï FIETSTOCHT

ï DISCOZWEMMEN

ï ZESKAMP

ï ENZ. ENZ.

Meld het aan op www.vrijetijdkrant.nl

Wat doe jij in je vrijetijd? Check onze site voor de leukste evenementen bij jou in de regio!

De Vrijetijdkrant houd je 2x per jaar op de hoogte van de leukste evenementen bij jou in de buurt!

agendavrijetijd

Voorbetrouwbareenpersoonlijkeondersteuningthuis

Ouderenwonensteedslangerthuis,waarbijextra hulpnodigisvandepartner,kinderenofburen.Deze mantelzorgerszijnechtersteedsminderbeschikbaarof rakenoverbelast.DanbiedtSaaraanHuisdeoplossing.

Onzeorganisatiebiedtouderenallerleivormenvanhulp omzoprettigenzolangmogelijkthuistekunnenblijven wonen.Inmiddelshebbenveleouderen–ookmensenmet dementie-eenSaarvoor:

•gezelschap,voorlezenofeenspelletjedoen

•begeleidingbijeenwandeling,uitstapjeofdoktersbezoek

•lichthuishoudelijkwerk,boodschappenofkoken.

ZijkrijgenaltijdhulpvandezelfdeSaar,opdemomenten datzijdatwensen.OnzeSaarshebbenlevenservaring, zijnsnelinzetbaar,woonachtiginderegio,deskundigen uitvoeriggescreend.

Voormeerinformatie: NoortjeBauwens

50 zwolle@saaraanhuis.nl www.saaraanhuis.nl

aan huis

11 pagina Plaats gratis je evenement op www.vrijetijdkrant.nl  twitter.com/vrijetijdkrant  facebook.com/vrijetijdkrant instagram.com/vrijetijdkrant
03820018
038 - 200 18 50 www.tuintotaalcenter.nl

Waarvoor kunt u allemaal bij uw specialist terecht?

ï Markiezen ï Uitvalschermen ï Screens ï Knikarmschermen ï Rolluiken

Alleen geopend op afspraak.

1 op de 3 vrouwen krijgt dementie

Geef nu voor meer onderzoek, zodat dementie niet jouw toekomst wordt. stopdementie.nu

“Waar respect en afscheid elkaar omarmen”

Persoonlijke aandacht en begeleiding ook na de uitvaart.

UW HUSOL DEALER

Van Lente Zonwering

Sisalstraat 70-4

8094 PW Hattemerbroek

CONTACTGEGEVENS

T 038 - 385 62 97

E info@vanlentezonwering.nl

I www.vanlentezonwering.nl

Bel ons gerust voor advies of om een afspraak te maken.

Tel: 06-13618599

WWW.ROORDINK-WEZEP.NL

Rietbeek 26 | 8064 JC Zwartsluis gmooiweer-uitvaart@home.nl www.uitvaartverzorging-gertmooiweer.nl

Dag en nacht bereikbaar

(038) 3865544 of 06 319 615 71

Vooraluwasenstrijkgoed geldbijons,geentijdgeenzin, leverhet bijonsin.

TERRA NAUTIC

CAMPING EN JACHTHAVEN

Rust, ruimte en natuur

*Camping met seizoen en passantenplaatsen

*Jachthaven met vaste en passantenplaatsen

*Watersportwinkel

*Hengelsportartikelen

Dealer van:

*Yahama buitenboordmotoren

*Linder aluminium roei-, vis- en consoleboten

*Whaly polyetyleen boten

*Kalf boottrailers

*Onderhoud en reparatie alle merken buitenboordmotoren

Vechtdijk 1 8035 PA ZWOLLE Tel. 0529-427171

www.terranautic.nl info@terranautic.nl

WIJ ZIJN SPECIALISTEN OP HET GEBIED VAN ONGEDIERTEBESTRIJDING EN PREVENTIE!

Bestrijding van ongedierte Bestrijding van houtaantasters

Toe aan een volgende stap in de techniek?

Wij zoeken:

ï Servicemonteurs

ï Installatiemonteurs

Word jij onze nieuwe collega?

Bekijk meer op: werkenbijloohuisgroep.nl

Investeer bij ons in jouw ontwikkeling en toekomst! Bel 038 - 468 1800 of mail vacature@loohuisgroep.nl

Adres:Pascalweg 14 8013 RC Zwolle INSTALLATIETECHNIEKEN

Wering en preventie tegen plaagdieren

Dierenartsenpraktijk voor uw Gezelschapsdieren, Landbouwhuisdieren en Paarden

Met gedifferentieerde dierenartsen voor elke diersoort

Dierenartsenpraktijk voor uw

Gezelschapsdieren, Landbouwhuisdieren en Paarden

Wist u dat wij ook specialistische orthopedische operaties uitvoeren op onze praktijk? Zoals bijvoorbeeld bekkenkantelingen, hernia operaties, platen zetten bij breuken, TTA’s e.d.?

Met gedifferentieerde dierenartsen voor elke diersoort

Voor vragen over behandelingen kunt u contact opnemen met de praktijk in Wezep

Wist u dat wij ook specialistische orthopedische operaties uitvoeren op onze praktijk? Zoals bijvoorbeeld bekkenkantelingen, hernia operaties, platen zetten bij breuken, TTA’s e.d.?

Gezelschapsdieren: 038-3766200

Landbouwhuisdieren: 038-3766201

Voor vragen over behandelingen kunt u contact opnemen met de praktijk in Wezep

Paarden: 038-3766201

Gezelschapsdieren: 038-3766200

Volg ons op facebook of kijk op onze website www.dgcbovenveluwe.nl

Landbouwhuisdieren: 038-3766201

Paarden: 038-3766201

Gezonde dieren van een tevreden eigenaar

Volg ons op facebook of kijk op onze website www.dgcbovenveluwe.nl

Gezonde dieren van een tevreden eigenaar

06 30 36 09 45

vanasseltbestrating.nl

Wij hebben de beste Ford lease deals van Nederland!

Bent u privé of zakelijk op zoek naar een nieuwe leaseauto? En één die ook nog eens snel leverbaar is? Stop dan met zoeken want bij Wensink bent u aan het juiste adres! Wij hebben namelijk de beste leasedeals voor de Ford Focus, Ford Puma én Ford Kuga van heel Nederland!

Private Lease v.a. €469,- p/mnd*

Zakelijk Lease v.a. €469,- p/mnd**

Ga naar de actiepagina

Zwolle www.wensink.nl/ford, info@wensink.nl

Deze actieperiode is geldig tot en met 31 maart 2023 en is niet geldig i.c.m. andere lopende acties. Wijzigingen en typefouten voorbehouden.

*Prijs op basis van 60 maanden en 10.000 km per jaar. Wensink Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Wensink Lease & Services B.V. Getoonde tarieven zijn incl. BTW. Getoond model kan afwijken van de te kiezen uitvoeringen. Meerkilometers min. € 0,06 en max. € 0,15. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel ** Prijs op basis van 60 maanden en 10.000 km per jaar op basis van full operational lease.

Het hele jaar door activiteiten voor ouderen in Zwolle

Van yoga tot biljarten, van schilderen tot samen eten en andere mensen leren kennen of zelf actief vrijwilligerswerk doen. U bent welkom bij WijZ Welzijn! Kijk op onze website voor alle activiteiten www.wijz.nu

Liefdevolle zorg thuis

Vanaf een paar uur per dag gezelschap tot dagelijkse ondersteuning en verzorging, of zelfs 24 uurs zorg. Wij maken het mogelijk dat u, eventueel samen met uw partner of uw mantelzorger(s), thuis kunt blijven wonen. In uw eigen vertrouwde omgeving, ook in geval van dementie, chronische beperkingen of na revalidatie. Wanneer u dat wenst en met de hulp en aandacht die u prettig vindt. Met vertrouwde CAREGivers, getrainde professionals die werken vanuit hun hart.

Wij zijn er voor u Zelfstandig blijven wonen betekent voor u, als senior, dat u zelf beslist wanneer u welke hulp krijgt en van wie.

Wilt u meer weten of mogen we u van dienst zijn? Belt u ons op

☎ 038-762 09 20 of ✉ info.zwolle@homeinstead.nl

Wij zoeken de CAREGiver die bij u past.

Zwolle
Zwolle 038 - 8 515 700 www.wijz.nu
Klapperdijk 36 A • Wapenveld • www.stoffer-stofferingen.nl • 06-207 91 055 VOOR UW COMPLETE WONINGINRICHTING VOOR BEKLEDEN VAN TRAPPEN OPVAKWERK MAAT TAPIJT • GORDIJNEN • PVC • LAMINAAT Bezoekadres Fiets: Kromme allee 5, Heerde Bezoekadres Auto: Ossenbergweg, Heerde 0578-623764 www.pitchenputtheerde.nl Het leukste uitje in het groen voor jong en oud!

Bierfestival Kampen op 20 mei

Na het succes van de editie van vorig jaar, organiseert het ‘Biergilde van Campen’ dit jaar opnieuw een bierfestival. Op zaterdag 20 mei kunnen bezoekers hier verschillende ambachtelijk gebrouwen biertjes proeven, met bijpassende hapjes. De brouwers presenteren zich in de Bovenkerk aan de Koornmarkt, terwijl buiten nog enkele foodtrucks en een barbecue te vinden zijn.

Organisatie

Het ‘Biergilde van Campen’ is in 2019 opgericht, door Björn Blom. Een groep van 56 mensen (en nog meer op een wachtlijst!) die elke maand bij elkaar komen om verschillende bieren te proeven van brouwerijen. Sommige bijeenkomsten zijn ook toegankelijk voor anderen, zoals de Bockbier-vaartocht. Vorig jaar organiseerde het Gilde voor het eerst het Bierfestival. Met 950 bezoekers (terwijl er gerekend was op ca. 500) een heel geslaagd evenement. Dit jaar zijn er maximaal 1100 tickets te koop, meer is vanwege de ruimte niet mogelijk.

Brouwers

Zelf bier brouwen is de afgelopen jaren enorm in populariteit toegenomen. Alleen al in Kampen zijn er nu 7 lokale, kleine brouwerijen. Woordvoerder Björn

Blom: “Het zijn mensen die enorm enthousiast zijn en graag van alles over hun bier vertellen. Dat maakt een bezoek aan dit evenement zo leuk”. Bezoekers kunnen in het festivalboekje informatie vinden over de brouwers en de bieren. Met het proefglas dat je krijgt kun je daarna je favorieten zelf proeven. Lokale horecaondernemers verzorgen bijpassende gerechtjes. Alle informatie hierover is te vinden op de website.

Bezoekers

Er worden jaarlijks meerdere bierfestivals georganiseerd, in verschillende plaatsen. Bierliefhebbers komen dan ook uit het hele land, het is veel meer dan een lokaal evenement. Proeven, een nieuw ‘pareltje’ ontdekken is daarbij belangrijk, maar ook de verhalen van de brouwers horen. Voor

mensen die erover denken zelf ook te gaan brouwen dus niet alleen leuk en lekker, maar ook nuttig. Björn: “In Kampen zijn de spullen die nodig zijn om zelf te gaan brouwen, niet te koop. Dat moet dan online. Op het festival is nu ook een winkel vertegenwoordigd waar deze materialen te koop zijn. Voor bezoekers de perfecte plaats om advies te krijgen”.

Proeven

Het gaat er echt om de speciaalbieren goed te proeven, het is geen ‘zuipfestijn’. Iedere bezoeker ontvangt een proefglas, twee muntjes en een festivalboekje. Met de muntjes (ook los bij te kopen uiteraard) kan de bezoekers zijn proefglas laten vullen. Er zijn waterpunten waar tussendoor het glas kan worden omgespoeld.

Vrijwilligers

Een evenement als dit organiseren is een hele klus. Vrijwilligers die willen helpen zijn dan ook van harte welkom .

Feiten & cijfers

 Bierfestival Kampen

 Zaterdag 20 mei 2023 - 14.00 – 21.00 uur

 Bovenkerk, Koornmarkt 28, 8261 JX Kampen

 info@bierfestivalkampen.nl

 Tickets € 17,50 per stukInclusief proefglas, 2 muntjes en een festivalboekje

 /bierfestivalkampen

/bierfestivalkampen

15 pagina Plaats gratis je evenement op www.vrijetijdkrant.nl  twitter.com/vrijetijdkrant  facebook.com/vrijetijdkrant instagram.com/vrijetijdkrant
Ik luister... Lig je te piekeren? Praten lucht op! anoniem - dag en nacht of chat via deluisterlijn.nl 0880767 000 Bel
Zwembadlaantje 8 8151 PT Lemelerveld De ideale locatie voor een dagje uit! • Familiefeesten • Bedrijfsuitjes • Kinderfeestjes • Schooluitjes Volledige horeca met serre en groot terras met uitzicht op het water Speeltuin met Kabouterpad
natuurzwemplasmet ligweideenstrand
Prachtige
OP=OP!
vanaf 2299 vanaf 2199

Arto Edelsmeden

Een sieraad is een herinnering die je altijd bij je draagt. Wanneer je ernaar kijkt denk je terug aan die bijzondere vriendschap, een familielid, die leuke collega’s, of natuurlijk je trouwdag. Elke sieraad heeft zijn eigen verhaal. Je kunt dit verhaal nog persoonlijker maken door een ring of hanger zelf te smeden bij ons in het atelier!

Van Woensdag t/m Zaterdag organiseren wij workshops waarbij je helemaal zélf je eigen gouden óf zilveren sieraad kan komen smeden. Ons atelier heeft 16 zelfstandige werkplekken waardoor de workshop ook heel geschikt is voor bedrijfsuitjes, teambuilding of bijv. familie-uitjes. In 3,5 uur maakt iedereen onder deskundige begeleiding een prachtig kwaliteit sieraad, en natuurlijk maken we er ook een gezellige ochtend of middag van samen.

Aanmelden kan heel eenvoudig via onze online agenda op de website.

Voscomtronics, voor elke wens een passende lens!

Voscomtronics Ommen bestaat 25 jaar, maar de tak IP-Camerabeveiliging is relatief nieuw binnen dit bedrijf. Toch heeft Voscomtronics inmiddels meer dan 600 camera’s geplaats in 45 verschillende dorpen en steden. Zo maken zij Overijssel steeds een beetje veiliger.

Laat je het edelsmeden liever aan ons over?

In onze gezellige winkel verkopen wij ons eigen sieraden merk Atelier Nova Jones en nemen wij ook maatwerk opdrachten aan waaronder het maken van verloving/trouwsieraden en het omsmelten van eigen goud/erfstukken.

Graag tot ziens in ons atelier!

Mayken en Pernille www.arto-edelsmeden.nl

Met Premio Van Essen het voorjaar in!

Het bedrijf dat er voor u is op het gebied van banden-, auto-, camper- en caravanservice.

Premio Van Essen is een kei op het gebied van banden. Of u nu banden nodig hebt voor een personenwagen, kampeervoertuig, motor, aanhangwagen,landbouwvoertuigoftruck:bijPremio

Van Essen vindt u wat u nodig hebt. Van A-merk (Michelin, Goodyear, Continental, etc.) tot low budget tot gebruikt.Voor ieder wat wils.

Nieuwe velgen maken de auto!

Op zoek naar een andere look voor uw auto? Tegenwoordig heeft u voor relatief weinig geld al een mooie set nieuwe wielen.

Wees verstandig

Wie slim is gaat dit voorjaar nog met de auto naar

Premio Van Essen voor een uitgebreide veiligheidscheck. Of maak een afspraak voor een apk, een beurt, aircoservice of reparatie. Ook voor ruitreparatie- en vervanging bent u van harte welkom.

Veilig op vakantie

Gaat u dit jaar met de camper of caravan op pad? Heerlijk! Denk er wel aan om tijdig een afspraak te maken voor een controlebeurt. En laat uw caravanbanden na 6 jaar vervangen, voorkom hiermee de kans op een klapband door uitdroging en vervorming.

Kortom, wie voor veilig rijden kiest, kiest voor PremioVan Essen.

Er is voor elke wens een passende lens, maar ook voor elke portemonnee een passende oplossing.

Voor € 999,= heb je al een complete beveiligings-set: Dit is inclusief:

- 3 buiten IP camera’s-4MP-WiFi (zwart of wit)

- Recorder inclusief 2TB WD Purple SSD

- Montage/installatie, uitrichten en instellen van de complete set

Weet je nog niet wat passend is voor jouw woning of bedrijf? Schroom niet om contact met ons op te nemen. Wij kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden van IP beveiliging. Je ontvangt van ons een eerlijk advies en een passende prijsopgave. Dit is gratis en geheel vrijblijvend.

camerabeveiliging@voscomtronics.nl www.voscomtronics.nl 0529-452113

Mooi plekje in de Achterhoek!

Plannen aan het maken voor een weekendjewegofnogopzoeknaareen leuk vakantieadres voor de vakantie?

PremioVan Essen

Ceintuurbaan 8, 8024 AA Zwolle

T. (038) 453 17 17 info@premio-vanessen.nl www.premio-vanessen.nl

We horen vaak: ”een aanwinst voor Zwolle en omstreken”

Sinds januari 2022 is Zwolle een mooie winkel rijker. Namelijk Allsize North Støre aan de Assendorperstraat 130-132.

AllsizeNorthStørebiedteenruimassortiment herenkleding, maar dan in grote maten. De zorgvuldig samengestelde collecties zijn verkrijgbaar van maat XL tot en met 8XL met de perfecte pasvorm. Van t-shirt tot wielershirt en van polo, sweater of overhemd tot zelfs een badjas of fijne boxershort. Daarnaast kun je hier ook terecht voor al je jeans en broeken van 36 tot en met 70 inch.

Hier vind je merken die gespecialiseerd zijn in grote maten zoals North 56°4, Eden Valley Casamoda, Lee, Mustang en Alberto. De winkelisvoorzienvanextraruimepaskamers en er wordt altijd rustig de tijd voor je genomen.

Wanneer ga jij langs?

Allsize North Støre

Assendorperstraat 130-132

8012 CC Zwolle

Tel: 038 - 30 20 000

info@allsize-webwinkel.nl

www.allsize-webwinkel.nl

Op een mooie plek in de Achterhoek? Dan bentuvanhartewelkominonsvakantiehuis en kunt u genieten van de charme van onze cultuur historische boerderij, gelegen aan de rand van het dorpje Varsselder. De authentieke elementen, de antieke

bouwmaterialen en de mix van oude en nieuwe spulletjes kenmerken dit gezellige gastenverblijf. Een hele eigen sfeer met een beetje van alles. Landelijk, ruimte, buitenleven,beestenboel,antiek,brocante….

Kijk voor meer informatie op onze website: www.mooiplekje.nl

Al62jaareenbegripinApeldoorn

Gerard Schrijver begon in 1960 samen met zijn vrouw een eigen bedrijf aan de Christiaan Geurtsweg, waar een tentje als loods diende. Het werd al snel te klein waardoor ze, inmiddels al een aantal keer, moesten verhuizen.

Op dit moment gevestigd aan de Vlijtseweg en onder leiding van hun dochter Jolanda. Zij heeft de dagelijkse handel en wandel op natuurlijke wijze met de paplepel ingegoten gekregen.Hierdoorkanzijopeensuccesvolle manierverdermethetbedrijfvanhaarvader, nog steeds onder de naam G. Schrijver B.V..

Het is een echt familie bedrijf. Samen met haar man Toon, zonen Jerry en Thomas en een tiental aan vaste werknemers klaren zij dagelijks de klus.

Ukunthierallewerkdagenterechtvan07:3017:00 uur en op de zaterdag van 08:00-12:00 uur voor de in- en verkoop van oud- papier, ijzer en andere metalen. Zien we u snel?! www.gschrijverbv.nl

G.SCHRIJVER B.V. GROOTHANDEL IN OUD PAPIER, IJZER METALEN & PLASTIC FOLIE 62

DOE MEE EN BEL: 0909-5010594

vrijetijdpuzzel

Woordzoeker

Puzzel mee en win leuke prijzen!

• BOSBESSEN

• BRAMEN

• DOEZELEN

• HITTEGOLF

• HORREN

• IJSKAR

• JUNI

• KAMPEREN

• KANO

• LOOM

• NECTARINES

• PICKNICKEN

• SLIPPERS

• STRANDHOTEL

HOOFDPRIJS

Voorjaar

PICKNICKENZNL

SUSRUCREMOZEE

• STRANDSTOEL

• TEMPERATUUR

• ZOMERAVOND

• ZOMERBLOUSE

• ZOMERCURSUS

• ZOMERFEEST

• ZOMERJURK

• ZONNEBADEN

4 X 1 OVERNACHTING VOOR 2 PERSONEN BIJ CITYDEN AMSTERDAM WEST

OSTRANDSTOELT

ZZZSBNHUKNEEO

OOOHEOIOSAMZH

NMMSINSLRPNED

Het arrangement:

Overnachting voor 2 personen bij Cityden Amsterdam West.

Inclusief ontbijt, 2-gangendiner en cocktail in ons restaurant Lucy’s Kitchen*.

Tijdens jullie verblijf kun je gebruik maken van twee Cityden-fietsen.

*indien dit nog niet mogelijk is zal deze optie worden vervangen door 2 roomservice gerechten

** Deze prijs is te gebruiken bij boeking in 2022 op basis van beschikbaarheid

MAAK 1X KANS OP EEN WATERONTHARDER T.W.V. € 1500,-

Maak 1x kans op Een waterontharder

Nooit meer last van kalkaanslag

 100% kalkvrij water

 15 jaar all-in garantie

 Past in de meterkast

www.uniquewaterontharders.nl

© Sanders puzzelboeken

De overgebleven letters vormen de oplossing .

MAAK 5X KANS OP 4 KAARTEN VOOR KONINKLIJKE BURGERS’ ZOO

5x 4 toegangskaarten voor Koninklijke

Burgers’ Zoo

In één dag op wereldreis! www.burgerszoo.nl Geniet ook buiten uw bezoek urenlang van dierenvideo’s op Youtube.com/BurgersZoo

ZO DOET U MEE! LOS DE PRIJSPUZZEL OP. U kunt uw oplossing tot 30 juni 2023 als volgt doorgeven: spreek uw oplossing in door te bellen naar 0909-5010594 of sms TIJD [spatie]oplossing naar 3553 (€ 0,45 per gesprek/ontvangen bericht excl. gebruikelijke telefoonkosten).

Prijswinnaars krijgen bericht. Voor spelvoorwaarden zie: www.mdh-uitgeverij.nl/spelvoorwaarden.

Plaza de Haven

Geldersedijk 18, 8051 ER Hattem 038-444 8835

Plaza de Haven

www.plazadehaven.nl

Geldersedijk 18

8051 ER Hattem 038-444 8835

www.plazadehaven.nl

19 pagina Plaats gratis je evenement op www.vrijetijdkrant.nl  twitter.com/vrijetijdkrant  facebook.com/vrijetijdkrant instagram.com/vrijetijdkrant
NEEEUTIBERBON ERRJRPTREREDA BFJEPAAEASCNR AEUEPTVMGTSHT DEREUMEOOOCES ESKURNAZNOLEN NTRAKSIJKMDLFN
T.W.V.
Foodforall
Dé Hogeschool in Zwolle met voltijd en deeltijdopleidingen, masters en nascholing. viaa.nl

Wij bieden altijd vakkundig personeel en verhuismateriaal. Hierin gaan we zover als onze klant wenst. Van verhuislift tot speciaal opgeleide mensen voor kunst of kostbaarheden, onze verantwoording is aangeven wat u het beste kunt doen.

Ben je op zoek naar een adres waar je zeker bent van zorgeloos verhuizen? Zoer Verhuizingen is je partner voor alle soorten verhuizingen.

ï Enorme keuze e-bikes direct uit voorraad leverbaar.

ï Altijd minimaal 10 verschillende driewielers in de winkel aanwezig voor een proefrit.

ï Altijd minimaal 90 steps rijklaar in de winkel. Kom testen.

ï Bakfietsen voor kinderen, honden en vracht. Kom proefrijden.

www.zoerverhuizingen.nl
etc.
uw auto alleen het allerbeste!
• Poetsen • Polijsten • Ceramic Coating • Schadeherstel • Restylen/Spotrepair • Bekleiding reparatie • Detailen
Gun
www.poetsprofzwolle.nl
Ceintuurbaan 34b 8024 AA Zwolle 038-3030235 info@poetsprofzwolle.nl
Help mee, door ons te steunen met uw nalatenschap. KNGF opent werelden geleidehond.nl/erfenis
PoetsProf Zwolle
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.