Vitesse - Arnhem

Page 1

Stichtingsbestuur Vitesse-Arnhem Henk Parren | voorzitter Peter van Bussel Gerrit Jan Steenbergen

Raad van Commissarissen Henk Parren | voorzitter Valeriy Oyf | lid

Directie Pascal van Wijk | algemeen directeur Johannes Spors | technisch directeur Peter Rovers | commercieel directeur

U itg ev er ij

Raad van Advies Cor Guijt Jan Snellenburg Bert Roetert

Redactie Vitesse Media T 026 880 7319 I pers@vitesse.nl /VitesseArnhem @MijnVitesse @MijnVitesse

Fotografie ProShots

Vormgeving en druk MDH Uitgeverij Informaticaweg 2 7007 CP Doetinchem T 0314-361130 I info@mdh-uitgeverij.nl

U itg ev er ij

Uitgever B.V. Vitesse Papendallaan 40 6816 VD ARNHEM T 026 760 1892 I www.vitesse.nl E fanservice@vitesse.nl

M

DH

DH

U itg ev er

U itg ev er

ij

ij

M DH

M DH

Editie: Arnhem | augustus 2021 | Volgende uitgave: februari 2022

voor nog een jaar en de nadrukkelijke intentie om er een langdurige samenwerking van te maken.

itg

ev e

rij

Naast het nieuwe shirt vind je in deze editie van de Vitesse-krant ook interviews met nieuwkomers Toni Domgjoni, Julian von Moos en Nikolai Baden Frederiksen. De nieuwe stafleden worden aan je voorgesteld en Nicky Hofs vertelt over de plannen met Vitesse O21 voor komend seizoen.

U

rij

ev e

itg

U

DH

M

In de jacht op dat ticket voor de groepsfase zat technisch directeur

Nu de stadions weer voor twee derde gevuld mogen worden, hoeven de spelers het dit seizoen niet zonder de steun van de supporters te doen. En daar zijn ze net zo blij mee, als dat de supporters dat zijn. Eindelijk weer samen in het stadion! Vitesse start het Europese avontuur op donderdag 5 augustus met een thuiswedstrijd. Op zondag 22 augustus staat de eerste Eredivisiewedstrijd in GelreDome op het programma. Tijdens deze duels zijn de spelers te bewonderen in een nieuw thuisshirt, mét een nieuwe hoofdsponsor op de borst. eToro, een sociaal investeringsplatform, tekende onlangs voor één seizoen, met de optie

Veel leesplezier en hopelijk tot snel in GelreDome!

DH

Johannes Spors de afgelopen twee maanden niet stil. Vitesse contracteerde meer dan een handvol nieuwe spelers, waardoor de contouren van de selectie langzaam zichtbaar werden. Nieuwe gezichten betekenen ook nieuwe afspraken, nieuwe combinaties en nieuwe patronen. De voorbereiding was dan ook een periode waarin het team aan elkaar moest wennen, automatismen erin geslepen moesten worden en er gebouwd moest worden aan een solide basis. En hoewel de afgelopen weken voor de geel-zwarten, qua resultaten, nog niet geheel vlekkeloos verliepen, is er volgens Letsch geen reden tot zorg.

Na twee seizoenen van afwezigheid is het weer zover: Europees voetbal in Arnhem. Via een vierde plek op de ranglijst plaatste Vitesse zich in mei voor de derde voorronde van de UEFA Europa Conference League. Een nieuw toernooi, dat na de UEFA Champions League en UEFA Europa League de derde clubcompetitie van Europa genoemd mag worden. Om de groepsfase van dit toernooi te bereiken moet de ploeg van hoofdtrainer Thomas Letsch wel eerst de derde voorronde en de play-offs overleven.

M

M

HET ‘EUROPESE’ SEIZOEN BEGINT

Lekker, vers en een hoge kwaliteit. Dat zijn de hoofdingrediënten die u proeft in al onze gerechten. Elke keuken heeft zijn eigen ka

Frisdrank, tapbier, wijn, koffie, thee en luxe huisgemaakte desserts. Je betaalt vooraf een

wijze en authentieke smaak de boventoon

Facebook.com/VitesseArnhem

SPECIALE BEDRIJFSWAGENS

DH

U

wijze en authentieke smaak de boventoon

M

DH M @MijnVitesse

Lekker, vers en een hoge kwaliteit. Dat zijn 800 NIEUWE EN GEBRUIKTE de hoofdingrediënten die u proeft in al onze REINIGINGSVOERTUIGEN EN Frisdrank, tapbier, wijn, ko gerechten. Elke keuken heeft zijn eigen ka

U

itg

itg

ev

ev

er

ij

er ij

beleving en geniet u van dé heerlijkste ge rechten uit verschillende keukens. Wij bie den wereldgerechten als: puur Italiaans, fijn Mediterraans, klassiek Frans, vleugje Zuid-Amerikaans, kruidig Aziatisch en au thentiek Japans. En niet te vergeten onze luxe huisgemaakte desserts! Het is slechts

WWW.RESTAURANTNIEUWETIJD.NL

Vitesse Arnhem

Youtube.com/vitessetv

@mijnvitesse

Vitesse.nl

beleving en geniet u van dé heerlijkste ge rechten uit verschillende keukens. Wij bie den wereldgerechten als: puur Italiaans, fijn Mediterraans, klassiek Frans, vleugje Zuid-Amerikaans, kruidig Aziatisch en au thentiek Japans. En niet te vergeten onze luxe huisgemaakte desserts! Het is slechts

W W W. C L E A N M A T. E U

Pagina 1


Stap in de wereld die jij wilt Waarom ver reizen als alles onder-1-dak te vinden is! Bij restaurant Nieuwe Tijd ervaart u een onvergetelijke beleving. Genieten van de wereldkeukens inclusief dranken assortiment: Frisdrank, tapbier, wijn, koffie, thee en luxe huisgemaakte desserts. Je betaalt vooraf een vast bedrag voor een arrangement naar keuze. Nog niet klaar met ontdekken? U kunt, indien mogelijk, uw arrangement tegen een meerprijs verlengen.

M DH

M DH

U itg ev er ij

Lekker, vers en een hoge kwaliteit. Dat zijn de hoofdingrediënten die u proeft in al onze gerechten. Elke keuken heeft zijn eigen karakter waarbij een vakkundige bereidingswijze en authentieke smaak de boventoon voeren. Met dagelijks verse seizoensproducten vindt u bij ons altijd een gevarieerd aanbod.

U itg ev er ij

.

Ontspannen en genieten

Ervaar de ultieme smaakbeleving Grenzeloos genieten van onze wereldkeukens in een sfeervolle entourage bij Nieuwe Tijd ervaart u een unieke smaak beleving en geniet u van dé heerlijkste gerechten uit verschillende keukens. Wij bieden wereldgerechten als: puur Italiaans, fijn Mediterraans, klassiek Frans, vleugje Zuid-Amerikaans, kruidig Aziatisch en authentiek Japans. En niet te vergeten onze luxe huisgemaakte desserts! Het is slechts een kleine stap in de grote keuken van Nieuwe Tijd.

ALL - IN LIVE CUISINE

VERSE INGREDIËNTEN

LIVE COOKING

Gratis € 15,50 € 20,00 € 35,50 € 33,50

Openingstijden | Maandag t/m vrijdag: 17.00 – 22.00 uur | Zaterdag en zondag: 16.00 – 22.00 uur | Cartograaf 82, Duiven | Telefoon: 0316 449 188 | welkom@restaurantnieuwetijd.nl

M

M

DH

0-3 jaar 4-7 jaar 8-11 jaar 12-64 jaar Senioren 65+

SPACEHALL

DH

Vrijdag t/m zondag

U itg ev er

ij

U itg ev er

Gratis € 12,50 € 17,50 € 32,50 € 30,50

ij

Maandag t/m donderdag 0-3 jaar 4-7 jaar 8-11 jaar 12-64 jaar Senioren 65+

DESSERTS

BIER, FRIS & WIJN

WWW.RESTAURANTNIEUWETIJD.NL

U

DH

M

M

DH

U

itg

Wie bij een overlijden belast wordt met het regelen van de uitvaart van een dierbare en de verzekeringspolis bekijkt, vindt daarop doorgaans een telefoonnummer met de melding “Bel dit nummer om een overlijden te melden.”

ev e

rij

JE HEBT ZELF DE KEUZE!

itg

ev e

rij

i a h T l o h Mongk

90% van de mensen blijkt automatisch het nummer van de verzekeraar te bellen, simpelweg omdat het daar staat. En natuurlijk wil de verzekeraar maar al te graag de uitvaart voor je verzorgen. Zij beweren zelfs dat je anders het ‘inkoopvoordeel’ kwijtraakt. Maar dat is niet zo, je bent zeker niet duurder uit bij een zelfstandige uitvaartondernemer.

itg

ev

er ij

Voor een persoonlijke uitvaart op maat voor elk budget bied ik u een uitvaartpakket aan voor €2995,- bel voor meer informatie.

WWW.JOHANUITVAARTZORG.NL

06 10 12 22 05

M

M

DH

Emmastraat 5 | 6881 SM Velp 06-111 53 640 | mongkholthai.nl

DH

U

U

itg

ev

er

ij

age s s a m e ais h T e t s e B d n a l r e d l e in G

Een uitvaartverzekering (ook naturapolis) keert ALTIJD uit bij overlijden, ongeacht wie de uitvaart verzorgt. Bedenk dus vooraf welke keuze je hierin wilt maken, zodat het een uitvaart wordt die recht doet aan wie de overledene was.

DAG EN NACHT BEREIKBAAR “OOK ALS U ELDERS VERZEKERD BENT”


KENNISMAKEN MET

U itg ev er ij

U itg ev er ij

ROMARIC YAPI

M DH

M DH

DE NIEUWE SPELERS

Vitesse versterkte zich de afgelopen periode met een aantal nieuwe spelers. We zetten ze op een rijtje.

Versterking nummer vier was Romaric Yapi. De Fransman, die tevens de nationaliteit van Ivoorkust draagt, zette zijn handtekening onder een contract tot medio 2024. De rechtsachter, die ook op het middenveld uit de voeten kan, kwam over van Premier League-club Brighton & Hove Albion.

* Dit overzicht is bijgewerkt tot 26 juli.

DAAN REIZIGER

NIKOLAI BADEN FREDERIKSEN

U itg ev er DH M

Met Toni Domgjoni presenteerde Vitesse de tweede aanwinst voor het nieuwe seizoen. De Zwitser werd voor drie seizoenen vastgelegd, met de optie voor nog een seizoen. De 22-jarige centrale middenvelder werd transfervrij overgenomen van FC Zürich, waar hij de afgelopen vier seizoenen in actie kwam.

Markus Schubert werd officieel gepresenteerd als de nieuwe doelman van Vitesse. De 23-jarige sluitpost tekende een contract tot medio 2024 in Arnhem, met een optie voor nog een seizoen. De opvolger van Remko Pasveer is afkomstig van FC Schalke 04.

M

DH

U

itg

ev e

rij

MARKUS SCHUBERT

YANN GBOHO

De tweede Zwitser die werd toegevoegd aan het elftal van hoofdtrainer Thomas Letsch was Julian von Moos. Hij kwam op huurbasis over van FC Basel. Tevens werd een optie tot koop bedongen op de 20-jarige aanvaller. Von Moos is op meerdere posities inzetbaar.

Het zevende nieuwe gezicht in de Arnhemse selectie Vitesse was Yann Gboho. De 20-jarige aanvallende middenvelder, die ook in de voorhoede uit de voeten kan, kwam op huurbasis over van Stade Rennes.

er ij

JULIAN VON MOOS

ev itg U

er ev itg

DH

U

M

DH M @MijnVitesse

Facebook.com/VitesseArnhem

Nikolai Baden Frederiksen was de vijfde Arnhemse versterking. De Deense aanvaller is pas 21 jaar, maar speelde al in verschillende landen. Hij kwam over van Juventus en heeft een driejarig contract getekend in Arnhem, met een optie voor een vierde jaar.

TONI DOMGJONI

ij

M

DH

U

itg

ev e

rij

M

DH

U itg ev er

ij

ij

Daan Reiziger was de eerste van de nieuwe spelers die werden gepresenteerd in Arnhem. De 19-jarige doelman kwam transfervrij over van Ajax, waar hij sinds 2016 actief was in de jeugdopleiding. Reiziger tekende een driejarig contract in Arnhem.

Vitesse Arnhem

Youtube.com/vitessetv

@mijnvitesse

Vitesse.nl

Pagina 3


U itg ev er ij

U itg ev er

U itg ev er

ij

ij

M DH

U itg ev er ij M DH

M

M

DH

Aduardstraat 20 6835 CT Arnhem 026-323 03 03

DH

Kromwijkplaat 2 6843 GR Arnhem 026 - 381 60 43

Bekkenfysiotherapie McKenzie therapie Kinesiotaping

Fysiotherapie Sportfysiotherapie Kinderfysiotherapie

DUITSE KWALITEIT VOOR

rij ev e itg U DH M

M

IN DE KEUKEN ALLES

er ij

ev itg

U

Voor al je edelstenen en kristallen DH

KEUKENS HETEREN MUSKUSHOUWSESTRAAT 20 • 026 4743640 • www.reddy.nl

www.rubenrobijn.nl

M

itg

U

DH

9.794,-

ev

er

ij

GEWOON BIJ JOU IN DE BUURT! Reddy is dé formule voor de prijsbewuste consument die een eerlijk verhaal verwacht. De kracht van REDDY: het prijsvoordeel van een formule, gecombineerd met de service van de lokale ondernemer. Wie slim is, koopt zijn nieuwe keuken bij REDDY. Kom gerust eens langs!

*Vraag in de showroom naar de voorwaarden.

M

DH

U

itg

ev e

rij

EEN SCHERPE NETTO PRIJS!


U itg ev er ij

U itg ev er ij

KENNISMAKEN MET DE NIEUWE STAFLEDEN M DH

M DH

Naast de aanwinsten binnen de lijnen, versterkte Vitesse zich ook met een aantal aanwinsten buiten de lijnen. Met het vastleggen van het trio Dick Schreuder, Edwin Zoetebier en Marink Reedijk was de technische staf in Arnhem compleet. We stellen ze voor.

DICK SCHREUDER

U itg ev er

U itg ev er

ij

ij

Dick Schreuder is de nieuwe assistent-trainer van Vitesse. De 49-jarige Barnevelder was als speler onder meer actief voor PSV, FC Groningen, Stoke City en Go Ahead Eagles. Na vier jaar VV Katwijk te hebben getraind, koos hij voor het assistent-trainerschap bij Philadelphia Union in de MLS. In 2019 was hij assistent van zijn broer Alfred bij 1899 Hoffenheim. Schreuder tekende een tweejarig contract in Arnhem en volgde daarmee de vertrokken Joseph Oosting op.

DH

DH

EDWIN ZOETEBIER M

M

De nieuwe keeperstrainer is een oude bekende: Edwin Zoetebier. De doelman stond in het seizoen 2000|2001 onder de lat bij Vitesse. In totaal keepte hij ruim 350 competitiewedstrijden in Nederland (FC Volendam, Vitesse, Feyenoord, PSV, NAC Breda). Na zijn actieve carrière werkte hij als keeperstrainer bij FC Volendam. Zoetebier tekende een contract voor één jaar en volgt Rein Baart op.

ev e

itg

U

DH M er

ij

er ij

M

DH

U

itg

ev e

Het derde nieuwe lid van de staf is Marink Reedijk. De 29-jarige Reedijk is onder meer verantwoordelijk voor de standaard situaties. Eerder was hij actief als jeugdtrainer bij Ajax, West-Bromwich en KSV Roeselare. In Engeland behaalde hij zijn Phd in Sports Coaching. Hij tekende eenjarig contract bij Vitesse.

M

M

DH

DH

U

U

itg

itg

ev

ev

Hoofdstraat 45 6881 TC Velp Tel: 026-3618632 E-mail martinkranenburgvelp@gmail.com www.kranenburg-velp.nl

@MijnVitesse

rij

rij

MARINK REEDIJK

Facebook.com/VitesseArnhem

Vitesse Arnhem

Youtube.com/vitessetv

@mijnvitesse

Vitesse.nl

Pagina 5


U itg ev er ij

U itg ev er ij

Weg achter het Bosch 1 6822 LV Arnhem Tel: 026-4435313 www.desteenentafel.nl

M DH

M DH

Like ons op Facebook

Uw Partner op financieel administratief gebied

Groenestraat 33 6991 GB Rheden Tel. 026 - 382 87 54 ฀ Ciss Bloemen & Wonen 

Wij verzorgen ook PARTICULIERE belastingaangiften tegen vaste prijzen

Industrieweg Oost 13A • 6662 NE Elst Tel: 0481-353544 • Fax: 084-7183487 E-mail: info@administratiekantoorheylo.nl Internet: www.administratiekantoorheylo.nl

DH

DH

U itg ev er

U itg ev er

ij

ij

www.cissbloemenenwonen.nl

M

M

Voor al uw Bitumineuze dakbedekkingen Kunststof dakbedekkingen Lood en zinkwerken Onderhoud

rij ev e itg U DH M

M

DH

U

itg

ev e

rij

Markweg 3L • 6883 JL Velp • (06) 106 46 207 info@daamsdakwerken.nl • www.daamsdakwerken.nl

Meuleman Schilderwerken BV Glas-, Behang- en Schilderwerk

ev

T 0316 - 247106

ev

er

ij

er ij

Keurbeek 2, 6914 AG Herwen

GM HECKLIST ANNEMERS

www.meuleman-schilderwerken.nl

DH

V C A

M

M

DH

U

U

itg

itg

E info@meuleman-schilderwerken.nl


U itg ev er ij

M

M

DH

DH

U itg ev er

U itg ev er

ij

ij

M DH

U itg ev er ij M DH

VITESSE O21 WIL ZICH LATEN ZIEN Met vijftien punten uit vijf wedstrijden stond Vitesse O21 vorig seizoen bovenaan de ranglijst, totdat het welbekende coronavirus roet in het eten gooide. De competitie kwam stil te liggen en werd niet meer hervat. Toch trainde de ploeg van trainer Nicky Hofs (38) onverstoorbaar door. We spreken de Arnhemmer over het afgelopen seizoen en blikken alvast vooruit op wat komen gaat.

Ons doel is uiteraard om kampioen te worden. We hebben een vrij jonge groep en moeten er heel hard voor strijden. Maar we moeten altijd voor het hoogst haalbare gaan.”

WAT ZIJN JOUW PERSOONLIJKE DOELEN? HOE GAAT HET MET JE?

“Ik wil zoveel mogelijk leren. Vorig jaar ben ik op eigen benen komen te staan en dat is heel goed bevallen. Bij Vitesse O21 zit ik momenteel uitstekend op mijn plek. Werken met talenten die de stap naar het eerste elftal proberen te maken en tegelijkertijd moeten presteren in de eigen competitie. Dat is een mooie combinatie. Daar doe ik met assistent-trainer Bart van Rooijen alles aan. Daarnaast heb ik onlangs ook een nieuw contract getekend tot 2023. De komende tijd wil ik me, met de feedback van de mensen om mij heen, blijven ontwikkelen om uiteindelijk ooit de cursus Coach Betaald Voetbal te mogen gaan volgen.”

rij

ev e

itg

itg

ev e

rij

“Goed! Ik ben blij dat we weer begonnen zijn na zo’n lastig jaar. Het is fijn dat we, mits er geen nieuwe maatregelen worden afgekondigd, eindelijk weer competitiewedstrijden kunnen gaan spelen. Dat is ontzettend belangrijk in de ontwikkeling van de spelers.”

DH

M

“Je merkt dat het zoeken is voor die jongens. Ze missen de wedstrijdbelasting die andere spelers wel hebben. Dat kan je

@MijnVitesse

Facebook.com/VitesseArnhem

U

itg

ev

er ij

“Eind juni zijn we gestart met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. We zijn toen begonnen met verdedigen. Ook hebben we een wedstrijd tegen MASV (0-2 winst) kunnen spelen. Dat was fijn na zo’n lange tijd. Na vier intensieve trainingsweken hebben we twaalf dagen rust gehad, waarna we de voorbereiding op het seizoen hebben hervat. In die periode zitten we nu. We werken langzaam toe naar de eerste competitiewedstrijd op zaterdag 28 augustus tegen FC Emmen.”

HOE GAAT KOMEND SEIZOEN ERUITZIEN? “Wij komen uit in Onder 21 Divisie 2. Daarin nemen we het onder andere op tegen PEC Zwolle Onder 21 en Willem II Onder 21. De twee ploegen die in de winterstop bovenaan staan promoveren halverwege het seizoen naar Onder 21 Divisie 1.

U

U

MERK JE DAT HET VOOR DIE SPELERS MOEILIJKER IS OM DE AANSLUITING MET HET EERSTE ELFTAL TE VINDEN?

EEN NIEUW SEIZOEN STAAT VOOR DE DEUR. HOE VERLOOPT DE VOORBEREIDING?

DH

itg

ev

er

ij

“Ik heb weinig aan de jongens gemerkt. Natuurlijk zag ik dat ze het lastig hadden omdat ze geen wedstrijden konden spelen, maar de jongens hebben keihard gewerkt. Daar heb ik echt respect voor. Natuurlijk mochten ze blij zijn dat ze toch konden blijven trainen in kleine groepjes, maar als je geen wedstrijden mag spelen, is het moeilijk om je te blijven motiveren.”

niet trainen, die belasting kan je echt alleen maar opdoen door daadwerkelijk wedstrijden te spelen.”

M

HOE WAS DIE TIJD VOOR DE SPELERS?

M

M

DH

“We waren goed op dreef. We hadden vijf competitiewedstrijden gespeeld, waarin we het maximale aantal punten hadden behaald, voordat de competitie werd stopgezet. Daarna begon een periode van onzekerheid en het telkens aanpassen naar de mogelijkheden. We trainden in viertallen, in tweetallen en daarna weer in viertallen. Dat was elke keer weer schakelen. Afstand houden op het veld is gewoon heel lastig, maar als trainer leer je daar natuurlijk ook weer van. Je moet veel creatiever zijn. Je hebt je pass- en trapoefeningen en een positiespel, alleen moet je dat opeens op anderhalve meter doen. Dan komen er wat meer pionnen bij dan normaal. Zo blijf je creatief.”

DH

U

VORIG SEIZOEN WAS INDERDAAD EEN LASTIG JAAR... KAN JE JE NOG HERINNEREN HOE DAT GING?

Vitesse Arnhem

Youtube.com/vitessetv

@mijnvitesse

Vitesse.nl

Pagina 7


U itg ev er ij

U itg ev er ij

M DH

M DH

www.instaan.nl www.instaan.nl

Weg met je stalen ros, kom lessen bij Wierbos!

Loop je vast in of met jezelf? Vallen de taken als mantelzorger je zwaar? Wil je je leven weer oppakken na ziekte of CVA? Ik ondersteun je graag.

026-3256443 | info@erikwierbos.nl

M

DH

U itg ev er

Bloedonderzoek Regelmatig bloedonderzoek zorgt er tevens voor dat we een betere controle van de lichamelijke toestand van uw dier hebben. Meestal kunt u wachten totdat het onderzoek klaar is, om daarna met uw dierenarts de resultaten te bespreken.

Echografie Echografie, ook wel echoscopie genoemd, is een techniek die gebruik maakt van geluidsgolven die zich door het lichaam verplaatsen. Deze techniek is ongevaarlijk voor het dier en stelt ons in staat om, onder andere organen in beeld te krijgen

Chirurgie Er kunnen veel redenen zijn waarom uw dier moet worden geopereerd. Of het nu gaat om een routineoperatie, zoals een sterilisatie of castratie of om een knieoperatie; uw dier is bij ons in goede handen en wordt de grootst mogelijke zorg behandeld.

DH

M

U itg ev er

ij

ij

Huisdierenkliniek Hornstra Arnhem

www.dedierenarts.nl

Van Lawick van Pabststraat 38 | 6814 HJ Arnhem | T: 026 202 3058 | E: info@dedierenarts.nl

 

De Sleutel- en Slotenspecialist 

rij

ev e

rij

B. BOSMAN itg

itg

De Sleutel- en Slotenspecialist 

U

U

ev e

M

  brandkasten en kluizen

Nieuw Nieuw

 plaatsen enrepareren van alle sloten  toegangscontrolesystemen 

door eigen buitendienstservice  alle soortensleutels

  autosleutels,  ook  op  plaatsen en repareren van alle sloten

  

M

Wittlaan 19, Arnhem | Tel. (026) 442 12 47  www.bosmansleutels.nl

M

Nederlands Sleutel- en Slotenspecialisten Gilde

Slotenspecialisten Gilde

DH

 de Johan

afstandsbedieningen voor de auto Europese Locksmith Organisatie

itg

ev

itg

DH

U

 en kluizen  brandkasten

U

chip (wegrijblokkering)

er

codenummer, ook met 

Autosleutelbehuizingen met afstandsbedieningen voor de auto Voor meer informatie zie www.bosmansleutels.nl

ij

 electronische deursloten

er ij

  inbraak-, beveiligingspecialist

ev

M

 

DH

DH

B. BOSMAN

Meer dan 50 jaar vakkennis en ervaring


U itg ev er ij

U itg ev er ij

M DH

M DH

NIKE TRAININGSCOLLECTIE

rij ev e itg U

U

itg

ev e

rij

M

M

DH

DH

U itg ev er

U itg ev er

ij

ij

2021-2022

DH M

M

DH

Bestel nu op voetbalshop.nl/vitesse

vanaf heden ook disney artikelen te koop

Facebook.com/VitesseArnhem

er ij ev

Vitesse Arnhem

Youtube.com/vitessetv

DH

Diner66 vredenburg Groningensingel 951 | 026-3214578

U

Wij bezorgen ook thuis via thuisbezorgd.nl

M

M

www.happyhanddoek.nl

Wij maken heel veel zelf in onze eigen keuken proef het verschil.

itg

ij er ev itg

U

DH

Neem een kijkje in de webshop en verras iemand met een leuk cadeau!

@MijnVitesse

Tegen inlevering van deze advertentie Krijgt u 15% korting op uw bestelling.

Op zoek naar een leuk cadeau voor de kinderen of kleinkinderen? Een handdoek en/of washandje met leuke designs.

@mijnvitesse

Vitesse.nl

Pagina 9


U itg ev er ij

U itg ev er ij

M DH

M DH

Heeswijkstraat 31 6844 HR Arnhem 0622353846 info@bandenbusarnhem.nl

www.bandenbusarnhem.nl

DH

M

U itg ev er

Wij serveren in de maand septembe

Duizelsteeg 12 de Pegasus Steak. 6811 GS Arnhem Tel. 026 442 62 22 b.g.g. 026 482 28 08 info@restaurantdesmidsearnhem.com www.restaurantdesmidsearnhem.com www.facebook.com/restauantdesmidsearnhem

KAPSALON & HAARWERKEN, PRUIKEN, HAARSTUKJES EN ANDERE HAARAANVULLINGEN

DH

Onze keuken is dagelijks geopend vanaf 17.00 uur.

Wanneer u te horen krijgt dat uw haren tijdelijk of blijvend kunnen gaan uitvallen, kunt contact opnemen met ons. Wij kunnen u vroegtijdig informeren over alle (on) mogelijkheden in uw specifieke wensen.

M

U itg ev er

ij

ij

Specialiteitenrestaurant ,,De Onze keuken is ant ,,De Smidse” ant ,,De Smidse”

Slijterij/Wijnhandel Kastanjelaan 24 Heteren • 026-3646250

Voor informatie over HAARWERKEN kunt u ook kijken op www.dekapperie.nl en voor de KAPSALON www.kapsalon-dekapperie.nl

ONS 5 PLOEGEN TEAM RAAKT VOL!

rij

ev e

itg

U

U

itg

ev e

rij

SOLLICITEER NU EN WEES NIET TE LAAT! DH M

M

DH

PROCESOPERATOR PAPIER MACHINE PROCESOPERATOR WIKKEL

€1000,WELKOMSTBONUS*

ETD STORINGSMONTEUR

BEZOEK ONZE WEBSITE VOOR MEER INFORMATIE

itg U

itg

DH

U

M

DH M

er ij ev

* BIJ INDIENSTTREDING ZONDER TUSSENKOMST VAN WERVINGSBUREAU

ev

er

ij

SCAN DE QR CODE OF BEZOEK NEENAHCOLDENHOVE.COM

NEENAH COLDENHOVE STELT GEEN AQUISITIE OP PRIJS NAAR AANLEIDING VAN DEZE ADVERTENTIE NEENAH COLDENHOVE T: +31 313 670 698

D.W. V. VREESWIJKLAAN 9 E: DERMA.PUT@NEENAH.COM

6961 LG EERBEEK

NEDERLAND

WWW.NEENAHCOLDENHOVE.NL


U itg ev er ij M DH

U itg ev er ij M DH

U itg ev er

hoop ik de lijn van afgelopen seizoen door te kunnen trekken. Ik hoop dat we met het team de goede prestaties van Vitesse van vorig seizoen kunnen evenaren en dat ik daar met mijn goals aan kan bijdragen. Dat is uiteindelijk wat een aanvaller moet doen.”

rij

ev e

itg

We maken een sprongetje terug in de tijd naar het begin van de professionele voetbalcarrière van Frederiksen, in de zomer van 2015. Die zomer stond in het teken van de overstap van zijn jeugdclub Næsby BK naar FC Nordsjælland. Daar debuteerde de spits in oktober 2017 met glans. Op 17-jarige leeftijd kwam hij vlak voor tijd in het veld tegen Randers FC en maakte hij meteen de winnende treffer. Het was de bevestiging van zijn talent, dat hem later 31 jeugdinterlands voor Denemarken, 11 goals én een transfer naar Juventus opleverde. Bij de Italiaanse topclub speelde hij voor de Onder 23, maar werd hij ook verhuurd aan Fortuna Sittard en WSG Tirol. Het avontuur bij Fortuna was wegens COVID-19 kortstondig van aard, maar in Oostenrijk maakte Frederiksen veel indruk, met 18 doelpunten in 32 duels. De spits hoopt zijn sterke seizoen een mooi vervolg te geven in het geel-zwart. “Ik had een geweldig seizoen vorig jaar. Ik ging naar Tirol om vooral speelminuten te maken en die keuze pakte heel goed uit. Naast de speelminuten volgde ook vele doelpunten. Dat geeft vertrouwen als spits. Wat dat betreft

Frederiksen neemt naar Arnhem een lading vol ervaring mee. De laatste drie jaar voetbalde hij met een aantal grote namen. “Cristiano Ronaldo heeft mij zoveel geleerd. Niet alleen op fysiek vlak, maar ook op mentaal gebied. Hij leerde me hoe je het beste met druk kan omgaan, hoe je altijd vertrouwen moet houden in jezelf – zelfs als het tegenzit – en hoe je nooit moet opgeven. Op fysiek vlak is hij bovennatuurlijk en kan je alleen maar proberen zoveel mogelijk van zijn adviezen over te nemen. Ik hoop alles wat ik in de afgelopen jaren geleerd heb in Arnhem in de praktijk te kunnen brengen en andere jongens ook weer verder te helpen.” Wanneer Frederiksen niet op het voetbalveld te vinden is, dan kun je hem spotten op de golfbaan. Hij slaat graag een balletje in zijn vrije tijd. Ook brengt hij graag veel tijd door met zijn familie en vrienden. “Nu ik in Nederland woon is het ook weer veel gemakkelijker voor hen om mij op te zoeken. Ik kijk ernaar uit om wat meer tijd met hen door te brengen en het is ook fijn dat ze straks in het stadion aanwezig kunnen zijn.” Frederiksen kijkt uit naar de start van het seizoen. “De voorbereiding is pittig en de resultaten zeggen niet altijd wat. Uiteindelijk moeten we het doen op de momenten wanneer het er om gaat. Dan moeten we er staan. Daar gaan we voor!”

U

club vertrouwen uit in de aanvaller. “Ik heb uitgebreid met de technisch directeur en trainer gesproken. Dat waren hele goede gesprekken en ze lieten duidelijk zien dat ze geïnteresseerd in mij waren. Dat voelde goed en toen was ik er snel uit.”

DH

M

DH

U

itg

ev e

rij

Wie een blik werpt op het cv van Nikolai Baden Frederiksen, ziet direct grote gelijkenissen met dat van Jacob Rasmussen. Net als zijn nieuwe teamgenoot bij Vitesse is Frederiksen namelijk afkomstig uit het Deense Odense, zette hij zijn eerste stappen op het voetbalveld bij Næsby BK, waar de twee bekenden zelfs met elkaar speelden, en stond hij de afgelopen seizoenen onder contract in Italië. “Jacob en ik kennen elkaar al vanaf kleins af aan en hebben in al die jaren contact met elkaar gehouden. De laatste maanden werd dat contact intensiever. Hij vertelde me veel positieve verhalen over Vitesse. Dat bevestigde mijn gevoel dat dit een prachtige club is, waar ik mij verder kan ontwikkelen. Uiteindelijk heeft dat zeker bijgedragen in de keuze die ik heb gemaakt”, begint Frederiksen. De komst naar Vitesse voelt voor de nog jonge Deen als de juiste stap op dit moment. “De Nederlandse competitie is sterk, maar behoort niet tot de absolute top. Vanuit Oostenrijk is het voor mij een stap hogerop. Daarnaast zijn er veel Deense spelers die goed hebben gepresteerd in de Eredivisie, omdat het Nederlandse voetbal lijkt op het Deense. Bovendien lijkt niet alleen het voetbal in Nederland en Denemarken op elkaar, maar ook de cultuur. Dat was in Italië wel anders. Daar moest ik echt wennen aan de houding en mentaliteit van mensen.” Met een driejarig contract plus een optie voor een extra jaar spreekt de

M

M

M

DH

Het is halverwege juli wanneer de Deense Nikolai Baden Frederiksen een handtekening zet onder een driejarig contact, met een optie voor een vierde jaar in Arnhem. De 21-jarige spits komt over van WSG Tirol, waar hij vorig seizoen goed was voor maar liefst achttien doelpunten. Met dat zelfvertrouwen vertelt Frederiksen over zijn plannen voor dit seizoen. “Ik ben gekomen om doelpunten te maken, dus dat ga ik laten zien.”

DH

U itg ev er

ij

ij

NIKOLAI BADEN FREDERIKSEN GRETIG EN VOL VERTROUWEN

SLAGERIJ Fa. J. J. Evers ARNHEM

ev

ev

er

ij

er ij

Haije Vondeling Sleedoornlaan 28 6841 AC Arnhem

itg

itg

Ambulant begeleider / Toegepast psychologe www.joliens-begeleiding.nl Rheden en omgeving

Facebook.com/VitesseArnhem

Vitesse Arnhem

Youtube.com/vitessetv

DH

Kerkstraat 14 - Tel. 026 - 442 15 59 Uitgebreide sortering Fijne Vleeswaren

www.vondelinggroenonderhoud.nl Uit

M

DH

U

U

Aanleg • Advies • Onderhoud

M @MijnVitesse

06 53 640 494 info@vondelinggroenonderhoud.nl

@mijnvitesse

Vitesse.nl

Pagina 11


• 24/7 bereikbaar • Geen afspraak nodig • Gratis vervangend vervoer • Gratis mobiele dienst • Gratis haal- en brengservice • Levenslange garantie

Cortijo

M DH

Tapasbar El Cortijo, de lekkerste tapas in hartje Arnhem

M DH

Ten Westenend Stratenmakersbedrijf Kamervoort 55 6687LC Angeren T: 026-3250697 E: info@westenend.nl

Ruitschade? U itg ev er ij

U itg ev er ij

Tapasbar El

Openingstijden zijn:

BOUW & ADVIES

• Bestratingen • Grondwerken • Riolering • Verkoop materialen

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag

gesloten gesloten 17:00 uur 17:00 uur

Vrijdag 17:00 uur Zaterdag 17:00 uur Zondag 17:00 uur

Autotaalglas Arnhem · Papenkamp 7 · 026 - 32 32 421

Tel: 026 213 8481 Adres: Jansplein 48, 6811 GD Arnhem

WWW.WESTENEND.NL Advies - Nieuwbouw - Renovatie - Tegelwerk - Schilderwerk - Totaal o

U itg ev er

U itg ev er

ij

ij

Liefdevolle zorg die bij u past

DH

Wonen in een vertrouwde omgeving, genieten van de dagelijkse dingen en uw leven leiden zoals u dat graag doet. Pleyade biedt liefdevolle zorg en ondersteuning aan ouderen:

M

M

DH

• Als u thuis wat extra hulp kan gebruiken • Als u maar voor even zorg nodig heeft • Als u op zoek bent naar een nieuw thuis Wij koesteren het contact met u, uw naasten en mantelzorgers en bieden u graag een fijn thuis.

rij ev e itg U DH

DH

U

itg

ev e

rij

www.pleyade.nl | 026 - 751 7310 Locaties in Arnhem, Elst en de Liemers

M

M

BOUW & ADVIES

Advies - Nieuwbouw - Renovatie - Tegelwerk - Schilderwerk - Totaal onderhoud

WWW.MEGCHELENBRINK.NL

INFO@MEGCHELENBRINK.NL

VERMEIJ Van Remmen

TIMMER & ONDERHOUDSWERKEN

M

ev

U

itg

Aanbouw/verbouw Voor al uw klussen in en om het huis

DH

DH

U

Mr. Drs. J.M.B.L. van Remmen, arts sociale geneeskunde/epidemioloog/medisch jurist Postadres: Postbus 135, 6880 AC Velp Email: j.m.b.l.vanremmen@planet.nl Telefoon: 026-3636208

Timmer- & onderhoudswerkzaamheden

M

itg

ev

er

ij

er ij

Advisering in medisch-juridische vraagstukken

Peter Vermeij

Cremerstraat 36 - 6665 DB Driel Tel. (026) 472 16 60 / 06-51331227 info@timmerwerkenvermeij.nl www.timmerwerkenvermeij.nl


U itg ev er ij

U itg ev er ij

ONS NIEUWE

M DH

M DH

THUISSHIRT 2021 I 2022

M

M

DH

DH

U itg ev er

U itg ev er

ij

ij

GEEL EN ZWART ZIJN ONZE KLEUREN!

VOLWASSENEN

69,99 KIDS

rij ev e itg U

DH

DH

U

itg

ev e

rij

59,99

M

M

Vanaf nu verkrijgbaar op voetbalshop.nl/vitesse

U

U

itg

itg

ev

ev

er

ij

er ij

Scoren met uw tuin !

DH

DH

Renkum Tel. 0317 - 31 00 81

M

M

www.hoveniersbedrijfmarskamp.nl @MijnVitesse

Facebook.com/VitesseArnhem

Vitesse Arnhem

Youtube.com/vitessetv

@mijnvitesse

Vitesse.nl

Pagina 13


U itg ev er ij M DH

U itg ev er ij M DH

BALANCECARE Natuurgeneeskundig praktijk

thuis in de samenleving

Wij kunnen u helpen bij diverse klachten, bijv.: Ademhalingsstoornissen Allergieën

U itg ev er

thuis of in beschermende woonvormen ondersteuning op alle levensgebieden. Samen werken we aan duurzaam herstel, waarin de kracht en de regie van de cliënt

DH

leidend is. RIBW AVV werkt vanuit Arnhem en omliggende

Spijsverteringsproblemen

Slaapproblemen vermoeidheid

Verslavingsklachten zoals o.a. roken Antirimpelbehandeling Kneuzingen

M

gemeenten. Wij zijn daarom altijd in de buurt.

Huidproblemen en open wonden

Centraal Bureau:

Steijnweg 38 A, Oosterbeek 06 - 28142286

www.balancecare.eu Caroline Dubbelman

ev e itg U DH M

M

DH

U

itg

ev e

rij

Paramedisch Natuurgeneeskundig therapeut

rij

Valburgseweg 20B, 6661 EV Elst Tel. (0481) 466 070 info@ribwavv.nl REGIOKANTOOR OVERBETUWE EN LINGEWAARD www.ribwavv.nl

ij

ij

aandoening of ernstige psychosociale problemen krijgen

Gewichtsproblemen

U itg ev er

en jongeren vanaf 16 jaar met een psychiatrische

Chronische pijnklachten zoals artrose en artritis

DH

list in herstelondersteunende begeleiding. Volwassenen

M

RIBW Arnhem & Veluwe Vallei (RIBW AVV) is dé specia-

DH

volkerakstraat 10 6826 GM Arnhem 026-7810001 arnhem@letseladvies.nl

M

M

DH

U

U

itg

itg

ev

ev

er

ij

er ij

WWW.LETSELADVIES.NL


VOOR HET VOORKOMEN VAN VOETBALBLESSURES

U itg ev er ij

rij

TIP 3: ZORG VOOR GOEDE UITRUSTING EN BESCHERMING Draag geschikte schoenen voor het veld of voor de zaal. Denk aan inlegzolen als je platvoeten hebt. Zorg daarnaast voor absorberende kleding en persoonlijke bescherming. Draag goede, schokabsorberende scheenbeschermers tijdens het voetballen. Zo bescherm je je onderbenen en enkels tegen vervelende blessures zoals schaafwonden, kneuzingen en zelfs botbreuken. Met deze tips bereid jij je voor op het nieuwe seizoen. Succes! Hartelijke groet, dr. Corné van Loon (sport)orthopedisch chirurg werkzaam bij Rijnstate Clinics.

Rijnstate Clinics is gespecialiseerd in de snelle én persoonlijke behandeling binnen de aandachtsgebieden Bewegen, Huid, Inwendig, Ogen en Uiterlijk. We bieden je de beste zorg met snelle toegangstijden, de beste medische specialisten, een vast zorgteam en volgens de modernste inzichten. Met de vertrouwde expertise en het hoogwaardige operatiekamercomplex van Rijnstate zijn we er voor iedereen. Kijk voor meer informatie op: www.rijnstateclinics.nl

U DH M

M

DH

U

itg

ev e

dr. Corné van Loon

rij

TIP 2: BOUW JE TRAINING GELEIDELIJK OP Het is belangrijk dat je weer geleidelijk opstart met je training. Als je weer te snel opstart, neemt de kans op blessures in een rap tempo toe. Daarnaast blijkt dat het eerder gehad hebben van een blessure één van de meest voorkomende risicofactoren is voor het krijgen van een nieuwe blessure. Een goede training bestaat uit een warming-up, conditietraining, krachttraining en een cooling-down.

Een tip voor trainers is om met goede trainingsschema’s te werken, bijvoorbeeld FIFA11+. Dit is een warming-up programma voor voetballers van alle niveaus en is ontwikkeld door FMARC, het medisch onderzoekscentrum van de FIFA, om blessures te voorkomen.

ev e

TIP 1: HOUD JE BASISCONDITIE OP PEIL De specifieke bewegingen die voetballers maken tijdens het spel stellen hoge eisen aan de beweeglijkheid en stabiliteit van hun gewrichten. Draaien, kappen en explosieve krachtbewegingen zoals schieten, belasten de gewrichten. Met oefeningen verbeter je niet alleen je techniek. Ook werk je aan je balans, uithoudingsvermogen, kracht en sportprestaties. En daarmee voorkom je blessures. Neem bijvoorbeeld een kortdurend fitness abonnement om je algemene spieren te blijven trainen. Je kunt ook gaan hardlopen om je conditie op peil te houden.

itg

M

M

DH

We zagen na de coronalockdown een flinke stijging van sportblessures. Ook na vakanties zien we meer blessures. Een groot deel van de sporters hebben in die perioden minder of niet gesport. Na één tot vier weken rust verlies je al spierkracht en je conditie gaat meestal nog sneller achteruit. Als je dan weer enthousiast gaat voetballen, liggen blessures op de loer. Hoe kun je blessures voorkomen?

DH

U itg ev er

U itg ev er

ij

ij

M DH

M DH

U itg ev er ij

3 TIPS

Jaarlijks zijn er in Nederland ongeveer 600.000 voetbalblessures, waarvan 30% enkelklachten, 22% knieklachten, 10% bovenbeenklachten en 9% onderbeenklachten.

HELDERE ADVISERING KENNIS VAN ZAKEN

DH

U

I

accountancy & advies

Heiliglandsestraat 13C, Groessen | Kronenburgsingel 60-21, Arnhem

er ij

ev

itg

MULDER arnhem

DOBBELTJE DE GELDERLANDSE RAPPER Abonneer je op het groeiende youtube kanaal van onze regio!

U

itg

ev

Deskundig, no-nonsense, persoonlijk, accuraat, enthousiast, écht maatwerk.

DH

er

ij

Alle administratieve en fiscale zaken perfect op orde: samenstelling jaarrekeningen en belastingaangiften, verwerken van salarissen en administratie, fiscaal en bedrijfseconomisch advies. Het kantoor voor (startende) mkb’ers en directeur-grootaandeelhouders.

M

M

info@mulderarnhem.nl | www.mulderarnhem.nl | Bel voor een (vrijblijvende) afspraak: 026 – 323 3343

@MijnVitesse

Facebook.com/VitesseArnhem

Vitesse Arnhem

Youtube.com/vitessetv

@mijnvitesse

Vitesse.nl

Pagina 15


fijn Mediterraans, klassiek Frans, vleugje Zuid-Amerikaans, kruidig Aziatisch en au thentiek Japans. En niet te vergeten onze luxe huisgemaakte desserts! Het is slechts

Frisdrank, tapbier, wijn, ko

U itg ev er ij

U itg ev er ij

Lekker, vers en een hoge kwaliteit. Dat zijn de hoofdingrediënten die u proeft in al onze gerechten. Elke keuken heeft zijn eigen ka wijze en authentieke smaak de boventoon

WWW.RESTAURANTNIEUWETIJD.NL

M DH

M DH

beleving en geniet u van dé heerlijkste ge rechten uit verschillende keukens. Wij bie den wereldgerechten als: puur Italiaans, fijn Mediterraans, klassiek Frans, vleugje Zuid-Amerikaans, kruidig Aziatisch en au thentiek Japans. En niet te vergeten onze luxe huisgemaakte desserts! Het is slechts

ij

U itg ev er

rij

ev e

itg U DH

DH

U

itg

ev e

rij

M

M

DH

tel.: 0481-358989

beleving en geniet u van dé heerlijkst rechten uit verschillende keukens. Wi den wereldgerechten als: puur Italia fijn Mediterraans, klassiek Frans, vle Zuid-Amerikaans, kruidig Aziatisch en thentiek Japans. En niet te vergeten luxe huisgemaakte desserts! Het is sle DH

U itg ev er

ij

www.estia-uitvaarten.nl

M

M

www.facilitygroepnederland.nl

BOVEN (VAN LINKS NAAR RECHTS) Mirjam Clifford (teammanager), Julian von Moos, Dominik Oroz, Riechedly Bazoer, Tomáš Hájek, Daan Reiziger, Markus Schubert, Jeroen Houwen, Danilho Doekhi, Oussama Darfalou, Jacob Rasmussen, Daan Huisman, René Ultzen (materiaalverzorger)

MIDDEN (VAN LINKS NAAR RECHTS) Dennis van (fysiektrainer), Sondre Tronstad, Romaric Yapi, E Matúš Bero, Nicolai Baden Frederiksen, Oussama Koen Verheijen (fysiotherapeut), Jos Kortekaas (c

U

DH

www.arnhemletselschade.nl M

M

DH

U

itg

itg

ev

ev

er

ij

er ij

WWW.MEGCHELENBRINK.NL

Letselschade? Bel direct 088 - 456 0123


topkwaliteit en snelheid.

U itg ev er ij

BALANCECARE

luttershandel.nl

walstraat 89 - arnhem

M DH

M DH

www.balancecare.eu

U itg ev er ij

UNIBAR

Uw voorraadhoudende handelspartner

www.instaan.nl www.instaan.nl

rij

itg U DH M

DH

U

itg

RIOOL verstopt?

M

der Meulen (videoanalist), Tim Arends Enzo Cornelisse, Thomas Buitink, Yann Gboho, a Tannane, Loïs Openda, Patrick Vroegh, coördinator medische staf/fysiotherapeut)

Degelijke keukens in elke gewenste stijl, op maat gemaakt met een gezonde prijs-kwaliteitverhouding. GEEN STRESS, BEL RRS! Daarvoor gaat u naar ICAR Keukens, J.- Meeuwsen Bel GRATIS 0800 099 13 13 of ga naar www.rrs.nl in Herveld

ev e

ev e

rij

M

M

DH

DH

U itg ev er

U itg ev er

ij

ij

EST. 1892

ONDER (VAN LINKS NAAR RECHTS) Million Manhoef, Toni Domgjoni, Eli Dasa, Marink Reedijk (assistent-trainer), Jan Fiesser (assistent-trainer), Thomas Letsch (hoofdtrainer), Dick Schreuder (assistent-trainer), Edwin Zoetebier (keeperstrainer), Hilary Gong, Maximilian Wittek, Enrico Hernández Op de foto ontbreken: Chris van Dee (materiaalverzorger),

KEUKENS

|

J.

www.icarkeukens.nl

MEEUWSEN

Kruisstraat 1A, Herveld 0488-451738

Santkamp 53, 6836 BE Arnhem  026 - 2001151 WWW.MIMA-AUTOPARTS.NL @MijnVitesse Facebook.com/VitesseArnhem Vitesse Arnhem

DH

Mosterdhof 246 6931 AV Westervoort Tel: 06-14986081 • 06-24948470 info@carrierecoaching.nl

M

M

DH

U

U

itg

itg

ev

ev

er

ij

er ij

www.icarkeukens.nl

Youtube.com/vitessetv

@mijnvitesse

Onze missie is dat jij je persoonlijke kracht (weer) helder voor ogen krijgt.

Vitesse.nl Pagina 17 www.carrierecoaching.nl


U itg ev er ij

M

M

DH

DH

U itg ev er

U itg ev er

ij

ij

M DH

U itg ev er ij M DH

rij ev e itg U

M

M

DH

U

itg

Voor meer informatie

DH

ev e

rij

VOOR AL UW ELEKTROTECHNISCHE WERKZAAMHEDEN.

er ij

Ik kom graag bij uw langs voor een vrijblijvende offerte.

DH M

M

DH

U

U

itg

itg

ev

ev

er

ij

info@curre-elektrotechniek.nl of bel met 06-53241816.

www.curre-elektrotechniek.nl


U itg ev er ij M DH

U itg ev er ij M DH

Je scheiding goed geregeld! Als je uit elkaar gaat, komt er veel op je af. Alles is ineens onzeker en je emoties kunnen het maken van afspraken behoorlijk in de weg staan. Een mediator weet wat er moet worden geregeld en kan je daarbij helpen. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan: hoe je financiële situatie er na scheiding uitziet of je wel of niet in het huis kan blijven wonen ○ een ouderschapsplan opstellen ○ verdeling van de pensioenen ○

Specialistische reiniging

M

Sandra Winters, mediator bij Bmiddl.nl, begeleidt alles rondom de scheiding. Bel direct: 06 - 42182036

Bouwkundig onderhoud

Catering

U itg ev er

0316 - 527959 info@facilitygroepnederland.nl

DH

DH

Scheiden via een mediator gaat sneller, omdat je met elkaar in gesprek blijft. Bovendien is het voordeliger dan wanneer je allebei een advocaat moet inschakelen.

Industriële reiniging

Bel of mail ons dan!

WILT U OOK EEN SCHONE WERKOMGEVING?

M

U itg ev er

Als je kinderen hebt stellen we samen een goed uitvoerbaar ouderschapsplan op, waarbij ook aandacht wordt besteed aan de onderlinge relatie na scheiding. Je blijft tenslotte allebei ouders.

Park management

ij

Schoonmaak

ij

Voor meer informatie: www.bmiddl.nl

ev e itg U DH M

M

DH

U

itg

ev e

rij

www.facilitygroepnederland.nl

rij

Zekerheid in onzekere tijden

er ij

Nieuwsgierig? Kom langs! itg

ev

of kijk ook op WWW.BEIMER.NL

DH

Achter de Coulissen 33 6836 NC Arnhem

M

M

DH

U

U

itg

ev

er

ij

Lekker en betaalbaar

Winkelcentrum Rijkerswoerd

Ma t/m vrij Zaterdag Zondag

09:30 - 18:00 uur 09:00 - 17:00 uur Gesloten


U itg ev er ij M DH

U itg ev er ij M DH

KOM ONS LEUKE TECHNISCHE TEAM VERSTERKEN

WE GROEIEN HARD EN ZIJN OP ZOEK NAAR JOU! U itg ev er

ij

ij

ELEKTROMONTEURS

M

M

DH

DH

U itg ev er

WAT WIJ ZOEKEN: Elektromonteurs (dagdienst) - De afdeling technische dienst bestaat uit 18 medewerkers, verantwoordelijk voor het functioneren van het gehele machinepark, waarbij je diverse vormen van techniek tegenkomt. Je hebt affiniteit met industriële elektrotechnische installaties en je kunt werken op MBO-niveau 4 op basis van opleiding/werkervaring (of je wilt hiervoor opgeleid worden). Onze monteurs hebben een ruime vakkennis, geven leiding aan projecten waarbij ze samenwerken met collega’s, toeleveranciers en werkvoorbereiders. WAT WIJ BIEDEN: Na een uitgebreide introductie word je, afhankelijk van opleiding en ervaring, m.b.v. een Persoonlijk Opleidingsplan opgeleid, zodat je perfect past in deze functie. Naast een goed salaris ontvang je 8% vakantiegeld, een 13e maand, consignatietoeslag en doe je mee aan een winstdelingsregeling. Daarnaast kent Neenah Coldenhove een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.

rij

ev e

itg

U

DH M

M

DH

U

itg

ev e

rij

INTERESSE: Ben jij de teamplayer die toe is aan een nieuwe technische uitdaging in een geweldige werkomgeving? Neem dan contact op met Erik van het Hekke, telefoon 0313-670 673 of de afdeling HR, telefoon 0313-670 698. Direct solliciteren kan natuurlijk ook. Stuur dan z.s.m. je mail aan: derma.put@neenah.com.

BEZOEK ONZE WEBSITE VOOR MEER INFORMATIE OF SCAN DE QR CODE!

€1000,BIJ INDIENSTTREDING ZONDER TUSSENKOMST VAN WERVINGSBUREAU

NEENAH COLDENHOVE T: +31 313 670 698

D.W. V. VREESWIJKLAAN 9 E: DERMA.PUT@NEENAH.COM

M

M

DH

NEENAH COLDENHOVE STELT GEEN AQUISITIE OP PRIJS NAAR AANLEIDING VAN DEZE ADVERTENTIE

DH

U

U

itg

itg

ev

ev

er

ij

er ij

*

WELKOMSTBONUS*

6961 LG EERBEEK

NEDERLAND

WWW.NEENAHCOLDENHOVE.NL


U itg ev er ij

M DH

M DH

U itg ev er ij

YASSIN & STIJN | OPGELEID TOT VITESSE HATTRICK COACH Yassin en Stijn behaalden onlangs hun certificaat voor de Vitesse Hattrick coachopleiding. Daarmee mogen de twee jongens zich definitief Vitesse Hattrick Coach noemen. Met deze opleiding geeft Vitesse jongeren in de wijk de kans om een eerste stap in hun maatschappelijke carrière te zetten. De coachopleiding wordt aangeboden aan jongeren die een rolmodel zijn voor de kinderen in de wijk. Gedurende het seizoen zijn de coaches onderdeel van het Vitesse Hattrick programma. Ze verzorgen trainingen voor de teams uit hun wijk, begeleiden de deelnemers en coachen een team tijdens de speelrondes tegen andere wijken.

M

M

DH

DH

U itg ev er

U itg ev er

ij

ij

De 16-jarige Stijn Abbenhuis zit in HAVO 5. Hij gaf al keeperstraining bij zijn voetbalclub RKSV Driel. Op die manier was zijn interesse al snel gewekt toen zich de kans voordeed om deel te nemen aan de Vitesse Hattrick coachopleiding. “Ik vond het al leuk om met kinderen te werken en hen te helpen in hun ontwikkeling. Door de coachopleiding heb ik naast voetbalvaardigheden ook een bijdrage aan kinderen kunnen leveren door ze te helpen met hun ontwikkeling op het gebied van sociale vaardigheden.” Stijn was trainer in zijn wijk Schuytgraaf en was geen onbekend gezicht voor de deelnemers van Vitesse Hattrick. Hij kende veel kinderen van het voetbalveldje in Schuytgraaf. “In het begin word je makkelijk onderdeel van de groep, omdat je een bekend gezicht bent voor de kinderen. Toch waren er kinderen die wat meer op de achtergrond bleven. Daarom heb ik vooral gefocust op het positief coachen zodat alle deelnemers betrokken worden en ook blijven. Hier hebben we tijdens de coaching-bijeenkomsten veel over geleerd.”

rij ev e itg U

U

itg

ev e

rij

Bij Vitesse Hattrick nemen teams uit verschillende Arnhemse wijken het tegen elkaar op. Jaarlijks spelen de team zes speelrondes, waarbij ze strijden om de beste wijk van Arnhem te worden. Hierbij draait het niet alleen om voetbal. Respect en sportiviteit staan hoog in het vaandel en spelen een rol tijdens de puntenverdeling. Door middel van een buurtbijdrage heeft elke wijk de kans om een prijs te winnen.

Yassin is 19 jaar en zit in zijn laatste jaar van MBO 4. Hij wil graag een vervolgopleiding volgen in de sportsector of het jongerenwerk. Yassin werd aangedragen om mee te doen door een wijkcoach. “Ik weet zelf hoe het is om bestempeld te worden als kind met gedragsproblemen. Het leek mij daarom leuk en nuttig om mijn ervaringen mee te geven aan de kinderen.” De Vitesse Hattrick coaches komen meerdere malen samen op de trainingsaccommodatie op Papendal, waarbij zij net als de deelnemers van Vitesse Hattrick ook een ontwikkeling doormaakten. Yassin vertelt hier over: “Aan het begin van het seizoen vond ik het lastig om voor een groep te staan. Daarom was ik meer op de achtergrond. Maar de kinderen begonnen steeds meer te luisteren naar mijn verhaal en daardoor trad ik meer naar de voorgrond. Hierdoor heb ik ervaren hoe leuk het is om te werken met kinderen. Deze positieve ervaring breng ik direct weer in de praktijk door als trainer bij de voetbalkampen aan de slag te gaan. Hier kan ik alles wat ik geleerd heb bij Vitesse Hattrick goed gebruiken.”

DH

M

M

DH

Het doel van de Vitesse Hattrick coachopleiding is om jongeren kennis te laten maken met het coachen en begeleiden van kinderen. Ook volgend jaar zijn we op zoek naar enthousiaste jongeren uit de Arnhemse wijken die wij de kans willen geven een eerste stap in hun maatschappelijke carrière te zetten. Ben of ken jij een rolmodel uit de wijk die graag met een team van kinderen aan de slag wilt gaan? Stuur een aanmelding of aanbeveling door naar: info@vitessebetrokken.nl.

ARENDSNAAIMACHINEHANDEL Presentatie van de nieuwe lijn Husqvarna VIKING® en PFAFF® naai- en borduurmachines.

06-16678475

Gratis parkeren voor de deur

er ij ev

itg

Diverse creatieve workshops.

Vitesse Arnhem

DH

Beemdhof 44, Heteren | M 06-10939274 | www.arendsnaaimachinehandel.nl

M

DH

M

Facebook.com/VitesseArnhem

Gespecialiseerd in het repareren van oudere naaimachines.

Persoonlijke begeleiding + Klantgerichte service

info@deschildersvakman.nl @MijnVitesse

Reparaties van alle merken naai-, borduur- en lockmachines.

U

itg

ev

er

ij

Schilderwerk binnen en buiten Houtrot reparatie Renovlies / Glasvezel behangen Latex spuitwerk

U

✓ ✓ ✓ ✓ ✓

Youtube.com/vitessetv

@mijnvitesse

Vitesse.nl

Pagina 21


U itg ev er ij

U itg ev er ij

Parlez Law M DH

M DH

COMMERCIËLE CONTRACTEN

FRANCHISE

JE PARTNER IN SUCCESVOL ONDERNEMEN

AGENTUUR

DISTRIBUTIE

Geschillenbeslechting

Als MKB-adviseur van Claassen, Molenbeek & Partners help ik ondernemend Arnhem om succesvol(ler) te ondernemen. Ondernemen in het MKB wordt steeds complexer en omvangrijker. Er zal sneller gereageerd moeten worden op ontwikkelingen. Heeft u behoefte aan ondersteuning bij het nemen van deze beslissingen? Of bij het aansturen van uw bedrijf?

ij

ij

Vanuit een persoonlijke benadering en bedrijfskundige focus help ik uw bedrijf weer in beweging te krijgen.

U itg ev er

U itg ev er

+ 31 (0) 26 800 12 59

Ik begeleid ondernemers met mijn expertise op de volgende gebieden: Fusies en overnames

Bedrijfsfinancieringen

snelders@parlez-law.nl

M

M

Mr. Arie de Groot

+ 31 (0) 6 213 76 4 76

DH

Strategie

DH

www.parlez-law.nl

Claassen, Molenbeek & Partners Arnhem

Mr. E.N. van Kleffenstraat 6 6842 CV ARNHEM 06 - 46978466 www.cmenp.nl

Velperplein 23 - 25 6811 AH Arnhem

Goed slapen

rij

ev e

itg U M

DH

SCOORT!

M

DH

U

itg

ev e

rij

WERKEN IN HET GROEN?

Haal meer uit jezelf, slaap jezelf fit! ® Doe de gratis SlaapID -slaaptest.

M

TOPSLAPEN

ARNHEM & ELST

er ij

ev

U

itg

Meer informatie? Neem contact op met Jennifer Monnée 06 - 82 37 30 31, jennifer@baneninhetgroen.nl. Of kijk op www.baneninhetgroen.nl voor de nieuwste vacatures.

DH

DH

Beddenspecialist

Maaimachinist - Ploegleider SROI - Boomverzorger Machinist quad - Groenvoorziener - Hovenier aanleg Groenkoppel zelfstandig bosmaaien

M

U

itg

ev

er

ij

VACATURES ARNHEM


U itg ev er ij M

DH

M

DH

U itg ev er

U itg ev er

ij

ij

M DH

U itg ev er ij M DH

DOMGJONI & VON MOOS ZWITSERS IN ARNHEM

Toni Domgjoni en Julian von Moos komen vanaf de kleedkamergang op de trainingsaccommodatie op Papendal aangelopen. Druk pratend met elkaar nemen ze plaats op de tribune voor een interview. De twee Zwitsers, die afgelopen zomer beiden neerstreken in Arnhem, vertellen over de Zwitserse taal, Nederlandse woordjes en hun muzieksmaak.

DH

U

itg

ev e

rij

spelers snel met elkaar spreken is hun gesprek onverstaanbaar voor iedereen om hen heen. Von Moos: “Zelfs de trainer, Maxi of Dominik, die allemaal Duits spreken, kunnen ons niet verstaan. Ik begrijp niet zo goed waarom, want wij verstaan hen wel, maar het zal wel met onze uitspraak en bepaalde klanken te maken hebben.” Zo vertellen de twee ook dat de Zwitserse taal geen woordenboek kent. Von Moos: “Er zijn geen regels voor hoe wij woorden schrijven. Dat mag je zelf bepalen. Vroeger op school spraken en schreven we Duits, maar daarbuiten gebruikt iedereen zijn of haar eigen schrift.” Naast de beheersing van de Zwitserse, Duitse en Engelse taal, verstaan de heren ook Frans en doen ze een poging om wat Nederlandse woordjes onder de knie te krijgen. “‘Goedemorgen’, ‘prima’, ‘lekker’ en ‘eet smakelijk’”, somt Domgjoni met enige moeite op. “Maar ik houd het liever bij Engels”, grapt hij.

M

M

DH

U

itg

ev e

rij

Wanneer je Domgjoni en Von Moos in een oogopslag samen ziet zitten, zou je denken dat ze al jaren met elkaar omgaan. Het Zwitserse gesprek klinkt gemoedelijk en er wordt gelachen. Toch leerden de spelers elkaar pas een paar weken geleden kennen. Althans persoonlijk. Von Moos: “We wisten van elkaar wie we waren, maar hadden elkaar nog nooit gesproken.” “Hij speelde bij de verkeerde club”, valt Domgjoni, die in het verleden uitkwam voor FC Zürich, hem grijnzend in de rede. Hoewel Von Moos niet bij stadsgenoot en tevens aartsrivaal Grasshopper Club Zürich speelde, beschouwt Domgjoni ook FC Basel, de club waar Von Moos wel voor uitkwam, als de vijand. Nu, een paar maanden later en in een andere omgeving, lijken ze de rivaliteit alweer vergeten. Er groeit zelfs een band tussen hen. Domgjoni: “Het is fijn wanneer er iemand is met wie je in je moedertaal kan spreken. Dan voel je je snel thuis.” Wanneer de

Trauma, depressie, burn-out of relatieproblemen?

@MijnVitesse

er ij

Middellaan 10b | 6881 RP Velp

itg

ev

Tel. 026 - 33 33 132 Fax 026 - 33 36 651

 06-383 05 788 |  info@audiris.nl |  audiris.nl

Facebook.com/VitesseArnhem

Vitesse Arnhem

Youtube.com/vitessetv

M

Bel of mail voor een gratis meet en greet

DH

U

Audiris biedt professionele en succesvolle therapeutische Audiris biedt professionele en succesvolle therapeutische methodes die gebruik maken van oefeningen en methodes die gebruik maken van oefeningen en gesprekken gesprekken Als je je herkent in één van de volgende zinnen: Als je je herkent in één van de volgende zinnen: -het leven meer of weer leefbaar laten zijn -verbeteren van relaties • het leven meer of weer leefbaar laten zijn -emoties beter hanteren • verbeteren van relaties -willen versterken of opnieuw opbouwen van grenzen • emoties beter hanteren Bel of mail voor een gratis meet en greet • willen versterken of opnieuw opbouwen van grenzen Audiris Tel: 06-383 05 788 mail: info@audiris.nl bezoek: audiris.nl

M

DH

U

itg

ev

er

ij

Trauma, depressie burn-out of relatieproblemen?

info@kroonmeubelmakers.nl www.kroonmeubelmakers.nl

@mijnvitesse

Vitesse.nl

Pagina 23


Het Vergun 26d • 6931 KD Westervoort

M DH

TECHNO BOUW

M DH

Uw Specialist in gevelschadeherstel, restylen en spuitwerkzaamheden van gevels, aluminium kozijnen, overheaddeuren en het spuiten van latex.

U itg ev er ij

U itg ev er ij

AANNEMERSBEDRIJF H.WILLEMSEN

Het Vlot 10 • 6846 MA Arnhem Tel: 026 3514454 • 06 48340970

www.zwembadklarenbeek.nl

ij

www.hwillemsentechnobouw.nl

D E K LO M P

M

M

DH

DH

U itg ev er

U itg ev er

ij

dlm-gevelschadeherstel.nl

GRILL - VIS - VEGA

rij ev e itg U DH M

M

DH

U

itg

ev e

rij

sinds 1870

info@kronenburgliving.nl www.kronenburgliving.nl

U DH M

Kronenburg Living Mobiel: 06 11882984

M

DH

U

itg

itg

ev

ev

er

ij

Wij zorgen als verhuurmakelaar voor een snelle en goede match tussen een gescreende huurder en u als verhuurder. Door jarenlange ervaring in en kennis van de regionale vastgoedmarkt beschikken we over een uitgebreid netwerk. We adviseren en bemiddelen in het verhuren van uw woning(en). Persoonlijk en betrokken, daardoor zijn we flexibel en leveren we maatwerk!

er ij

Wilt u uw woning of appartement verhuren aan expats, of wilt u uw koopwoning tijdelijk verhuren op basis van de leegstandswet?


U itg ev er ij ev e itg U DH

hebt”, aldus Von Moos. “Zeker als we straks de derby tegen NEC spelen. Dan is er niets mooier om de overwinning met je supporters te kunnen vieren.”

• • • Leerreparaties Workshops • geen voorrijkosten! • geen voorrijkosten!

• • • Leerreparaties ce Workshops • Malburgse Sluis 5c-5d • geen voorrijkosten! 6833 KA Arnhem Malburgse Sluis 5c-5d Tel. 442 11 82 6833(026) KA Arnhem Tel. (026) 442 11 82 www.vanden-akker.com www.vanden-akker.com

U

itg U

DH

keuken advies aan huis!

M

M

DH

Vakmanschap Een meubelstoffeerder is een vakman! Meubelstoffering is vakmanschap en kunst ineen. Het is de grootste kunst om de verwachting van u als klant te overtreffen. Dat is precies ons doel.

itg

ev

ev

er

ij

er ij

es

en service ar kwaliteit Het adres wa rekend is!! nog vanzelfsp

enorm belangrijk. “We kijken er zo naar uit om de supporters eindelijk te ontmoeten. Dat is wat je als voetballer het meest mist. Zonder supporters is er minder emotie. De wedstrijd is minder intens en je krijgt niet die boost, wanneer je hem nodig

M

M

DH

U

itg

ev e

rij

Buiten het veld vermaken de jongens zich goed in Arnhem. Von Moos: “Het zijn een beetje de standaard dingen, maar ik vind het leuk om te gamen en muziek te luisteren.” Ook voor Domgjoni is muziek belangrijk. Op de vraag wie de beste muzieksmaak heeft, antwoordt Domgjoni resoluut: “Dat ben ik. Ik word de nieuwe DJ van het team, want iedereen houdt van mijn muziek.” Maar uiteindelijk moet het binnen de lijnen gebeuren. Beide jongens kijken uit naar het moment dat het echt gaat beginnen. Domgjoni: “De start in de UEFA Europa Conference League is het belangrijkst. We hebben zelfvertrouwen en een goede teamspirit, dus we moeten ons eigen spel spelen en ons niet te veel laten leiden door de tegenstander.” Dat publiek weer welkom is bij de duels is volgens de Zwitsers

rij

M

M

DH

DH

U itg ev er

U itg ev er

ij

ij

M DH

M DH

U itg ev er ij

Deze zomer werden beide spelers gepresenteerd in Arnhem. Letterlijk in Arnhem. Domgjoni maakte een wandeling over de John Frostbrug nadat hij zijn handtekening zette onder een driejarig contract en Von Moos beklom de Eusebiuskerk nadat bekend was geworden dat hij op huurbasis overkwam van FC Basel. Beide spelers waren direct onder de indruk van de stad. “Het is groen en rustig. Een beetje zoals we dat gewend zijn in Zwitserland, maar dan zonder heuvels”, vertelt Von Moos. De 20-jarige aanvaller vond de overstap naar Nederland dan ook niet heel lastig. “Bovendien woon ik al vanaf mijn vijftiende op mezelf, dus ik weet inmiddels wel een beetje hoe het werkt.” Ook de 22-jarige, van oorsprong Kroatische Domgjoni, voelde zich snel thuis. “Ik ben in mijn jeugd verhuisd van Kroatië naar Zwitserland, dus ik weet wat het inhoudt om in een nieuw land terecht te komen. Als je je open opstelt, vind je al snel je draai en sluit je gemakkelijk nieuwe vriendschappen. Het enige dat ik echt mis zijn mijn familie en vrienden, maar gelukkig heb ik vaak contact met ze. Als voetballer weet je dat dat erbij hoort en daar raak je ook aan gewend.” Voor zowel Domgjoni en Von Moos voelde de komst naar Vitesse als een stap op het juiste moment. Domgjoni: “Na vier seizoenen en ruim 120 wedstrijden voor FC Zürich vond ik het tijd voor een nieuwe uitdaging. Na de gesprekken met Vitesse had ik al snel een goed gevoel.” Von Moos: “Ik heb bij FC Basel de kans gekregen om speelminuten te maken en met mijn assists heb ik van waarde kunnen zijn voor het team. Nu wil ik mij graag verder ontwikkelen.”

@MijnVitesse

Facebook.com/VitesseArnhem

Vitesse Arnhem

Youtube.com/vitessetv

@mijnvitesse

Vitesse.nl

Pagina 25


U itg ev er ij

U itg ev er ij

‘’WIJ ZIJN TROTS OP ONS TEGELHUYS EN TROTS OP UW BADKAMER” Een unieke badkamer! Door ons unieke assortiment sanitair, onze passie voor sanitair en onze aandacht voor de wensen van onze klanten, maken wij het mogelijk. Tegelhuys Arnhem is sinds 2005 een begrip in Arnhem en omstreken, onze klanten vertellen ons dat wij door ons assortiment en onze zorg, net dat beetje meer bieden dan anderen. Wij begrijpen wat u wil en wij maken het met zorg mogelijk..

M DH

M DH

Een nieuwe badkamer is een behoorlijke ingreep en een flinke investering, die badkamer moet dus perfect zijn. Wij ontmoeten Een nieuwe badkamer is een behoorlijke ingreep en een flinke investering, die badkamer moet dus perfect zijn. Wij ontmoeten uu dan ook graag om uw badkamer om wensenuw te bespreken. Met liefde stellen wij een uniekete badkamer samen waar u naar op dan ook graag badkamer wensen bespreken. Met zoek bent en jaren plezier aan gaat beleven... liefde stellen wij een unieke badkamer samen waar u naar op Daarom zijn wij trots op ons Tegelhuys, en op uw badkamer! zoek bent en jaren plezier aan gaat beleven... Regendouche set Daarom zijn wijSunshower trots opDeluxe ons Tegelhuys, en op uw badkamer! Duero chroom van € 3600,-

voor € 3195,-*

van € 719,-

voor € 495,-*

• Inbouw • Full Body • UV • Touchscreen • Infrarood

Thermostatische opbouw doucheset (telescopisch) Douche kop is rond 30 cm

Maat 32 x 187 x 16,5 cm

U itg ev er

ij

€500,Retour

Van 1 december t/m 31 januari maakt u kans om bij ons € 500 terug te verdienen! Hoe kunt u dit doen? Plaatst u in deze twee maanden een opdracht bij ons en meldt u uw aankoop aan via www.5sterrenspecialist.nl dan speelt u mee om 500 terug te winnen.

M

DH

M

Tegelhuys Arnhem BV Tegels & Sanitair Johannes Huddeweg 19 6827 CA Arnhem Tel. 026-3617522 info@tegelhuysarnhem.nl

ev e

itg

itg

ev e

rij

Fiscalisten (NL & DE) Administratie deskundigen Organisatie adviseurs Pensioen adviseurs P&O adviseurs Mediators

U

DH

U

DH

M

Tel: +31 (0)317 312 049

DH M

DH

U

U

itg

itg

ev

ev

er

ij

er ij

info@geelkerken.nl | www.geelkerken.nl

M

8.9

WWW.TEGELHUYSARNHEM.NL

Industrieweg 8 | 6871 KA | Renkum | Postbus 9 | 6866 ZG | Heelsum

M

Score

29 Gecontroleerde klantbeoordelingen

OPENINGSTIJDEN: Dinsdag t/m vrijdag 08.30 tot 17.30 uur. Zaterdag 09.00 tot 16.00 uur

rij

Tel: 0615681042 • E-mail: info@rosrioolontstopper.nl www.rosrioolontstopper.nl

DH

Actie:

Afvoer verstopt €99,vast tarief No Cure no pay, 3 maanden garantie

ij

Klein familiebedrijf met grote service!

* let op: alleen geldig in december 2020

(Vraag naar de mogelijk heden in onze showroom)

U itg ev er

* let op: alleen geldig in december 2020


U itg ev er ij M DH

U itg ev er ij M DH

VITESSE KIDS CLUB 2021 | 2022 WORD KIDS CLUB-LID EN: ONTVANG JOUW EIGEN KIDS CLUB-PAS

ij U itg ev er

DOE MEE AAN EXCLUSIEVE WINACTIES

KRIJG DE KANS OM MEE TE DOEN ALS ‘PUPIL VAN DE WEEK’, SPECIALE VERSLAGGEVER OF OM MEE TE LOPEN MET DE LINE-UP TIJDENS EEN WEDSTRIJD VAN VITESSE

M

M

DH

DH

U itg ev er

ij

KRIJG GRATIS TOEGANG TOT VERSCHILLENDE VITESSE KIDS CLUB-EVENTS ONTVANG 10% KORTING IN DE VITESSE VOETBALSHOP IN GELREDOME EN IN VOETBALSHOP ARNHEM

VOOR MAAR € 17,50 PER SEIZOEN!

rij ev e itg U DH M

M

DH

U

itg

ev e

rij

VITESSE.NL/KIDSCLUB

M

M @MijnVitesse

Facebook.com/VitesseArnhem

U

WINKELCENTRUM SCHUYTGRAAF

DH

‘’Wij gaan voor de lekkerste producten, in een stralende en schone winkel met gepassioneerde medewerkers. Elke dag weer.’’

DH

U

itg

itg

ev

ev

er

ij

er ij

www.bakkerijjantientimmer.nl

Vitesse Arnhem

Youtube.com/vitessetv

@mijnvitesse

Vitesse.nl

Pagina 27


M DH

U itg ev er ij

Kunstgras Achterhoek

M DH

U itg ev er ij

PVC vloeren Achterhoek

Mee

ij U itg ev er

ij M

M

DH

U itg ev er DH

Schakel een vakman in met onze montage service

r dan 4 kuns 4 soorte n t op vo gras orraa d!

Logistiekweg 20-32 - 7007CJ Doetinchem - +31625193284 - +31627282589

Bent u het maaien ook zo zat? Kies dan voor een kunstgrasmat!

U bent van harte welkom!

Logistiekweg 20-32 - 7007CJ Doetinchem - info@kunstgrasachterhoek.com +31625193284 - +31627282589

rij ev e itg U DH M DH M

M

DH

U

U

itg

itg

ev

ev

er

ij

er ij

M

DH

U

itg

ev e

rij

Hoogwaardige kwaliteit voor de laagste prijs!


U itg ev er ij M DH

U itg ev er ij M DH U itg ev er

U itg ev er

ij

ij

VITESSE BUSINESS ACADEMY M

M

DH

DH

HÉT PLATFORM VOOR YOUNG PROFESSIONALS Arnhem, een stad met een rijke historie en een stad van de toekomst. Een stad waar het barst van het jonge talent. Wij als Vitesse omarmen het talent, maar richten ons niet alleen op het veld. Ook op zakelijk vlak stimuleren wij graag jonge talenten om zich te ontwikkelen en hun dromen na te jagen. Alleen samen bereiken wij de top!

VOOR ALLE YOUNG PROFESSIONALS DIE OP ZOEK ZIJN NAAR

Daarom zijn we gestart met de Vitesse Business Academy: een platform speciaal voor young professionals tussen de 20 en 35 jaar. Hier bieden wij talenten de perfecte gelegenheid om zich te kunnen ontwikkelen en om op laagdrempelige wijze een eigen netwerk op te kunnen bouwen. Uiteraard in een unieke topsport sfeer.

rij

rij

De combinatie van business, persoonlijke ontwikkeling, sport en fun

ev e

ev e

Persoonlijke (kennis-)ontwikkeling

itg

DH

Laagdrempelige kennismakingsmogelijkheden met de Business Club Vitesse-GelreDome

Benieuwd naar de Vitesse Business Academy? Kijk voor meer informatie op www.vitesse.nl/VBA

M

DH

M

U

itg

Een netwerk van jonge ondernemers die net zo gedreven zijn als jij

U

Esther ten Hove van Holland Evenementen Groep: “Ik ben een trots lid van de VBA. Een ontzettend gave club (jonge) mensen voor wie toffe activiteiten georganiseerd worden! Bij de VBA ligt de focus op het bouwen van nieuwe relaties en daar komen dan helemaal vanzelf ontzettend leuke samenwerkingen uit. Kortom: een dynamische groep mensen waar ik me heel erg thuis voel!”

------------

Wellness-Sportmassage

DH

tel. 026-3031522, fruitcompanyhuissen@gmail.com

M

www.fruitcompany.nl @MijnVitesse

Facebook.com/VitesseArnhem

er ij

ev

itg

Van Maandag t/m zondag. Meer info: S. Kalteren-Wilsterman 06 11886844 / 026 3218164 Hetklavertje2009@live.nl

Vitesse Arnhem

Youtube.com/vitessetv

U

U

winkelcentrum de Zilverkamp, brink 10,

- Magnesiummassage. - Sportmassage - Bamboemassage - Stoelmassage - Tibetaanse massage - Hotstone massage - Wellness Arangementen - OPI gelcolor - FIT Sportbalsem - Magnesiumproducten - Spraytan

DH

itg

FruitCompany Huissen,

ev

 /fruitcompagniehuissen

U kunt bij ons terecht voor

Buitenschoolse opvang in Schyutgraaf Arnhem Heeft nog plek voor uw kinderen van 4-12 jaar. Flexibele opvang. Tevens verhuren wij onze grote zaal ook voor partijen, kinderfeestjes, vergaderingen, workshops en groepslessen.

M

er

ij

Uw specialist in AGF, verse salades, noten, zuidvruchten, fruitmanden en bedrijfsfruit.

@mijnvitesse

Groenestraat 71 in Rheden Tel: 06-53325116 Vitesse.nl

Pagina 29


DH

M

DH

M

ev

itg

er ij

ij

er

ev

itg

U

U

DH

M

DH

M

itg

U

itg

U

rij

ev e

rij

ev e

DH

DH

M

M

ij

U itg ev er

ij

U itg ev er

M DH

M DH

U itg ev er ij

U itg ev er ij


U itg ev er ij

U itg ev er ij

VITESSEZICHT M DH

ij

PEC Zwolle - Vitesse Vitesse - FC Groningen FC Twente - Vitesse Vitesse - PSV FC Utrecht - Vitesse Vitesse - N.E.C. Vitesse - Sparta Rotterdam Heracles Alemlo - Vitesse Vitesse - RKC Waalwijk AZ - Vitesse Vitesse - SC Cambuur Willem II - Vitesse Go Ahead Eagles - Vitesse Vitesse - sc Heerenveen Fortuna Sittard - Vitesse Vitesse - Ajax

U itg ev er

15-01 22-01 05-02 NNB NNB NNB NNB NNB NNB NNB NNB NNB NNB NNB 11-05 15-05

rij ev e U

U

itg

ev e

rij

VER E T G U R B GEEN

itg

DH

M

19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34

DH

ij

PEC Zwolle - Vitesse Vitesse - Willem II Ajax - Vitesse RKC Waalwijk - Vitesse Vitesse - FC Twente FC Groningen - Vitesse Vitesse - Fortuna Sittard Vitesse - Feyenoord N.E.C. - Vitesse Vitesse - Go Ahead Eagles sc Heerenveen - Vitesse Vitesse - FC Utrecht PSV - Vitesse Vitesse - AZ SC Cambuur - Vitesse Vitesse - Heracles Almelo Sparta Rotterdam - Vitesse Vitesse - PEC Zwolle

U itg ev er

15-08 22-08 29-08 12-09 19-09 22-09 25-09 03-10 17-10 24-10 30-10 07-11 20-11 28-11 04-12 12-12 18-12 21-12

2022

2021

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

M

M DH

R E V O D J I R T WEDS

DH

DH

Kijk voor jouw seizoenkaart op geelswert.nl

M ev

ev

er

ij

er ij

M

* onder voorbehoud van wijzigingen

itg

itg

“wijn met een verhaal”

M

DH

M @MijnVitesse

Facebook.com/VitesseArnhem

Wijnhandel Halve Morgen

Kleine Molenstraat 19-A | 6661 EC Elst Gld Tel: 0481 374464 | Mobiel: 06 51779530 info@halvemorgen.nl | www.halvemorgen.nl

DH

U

U

Geur naar keuze Duurzaam & Navulbaar

Vitesse Arnhem

Youtube.com/vitessetv

@mijnvitesse

Vitesse.nl

Pagina 31


U itg ev er ij M DH

U itg ev er ij M DH Zorgeloos recreëren en investeren bij Succesparken?

Succes Holidayparcs, de succesvolste vakanties voor jong en oud.

Een investering in een recreatiewoning op één van onze Succesparken is een investering die u weloverwogen wilt maken. Gegarandeerd rendement is er al vanaf 5 tot en met 15 jaar. Opzoek naar een eigen vakantiewoning? Succesparken biedt u die mogelijkheden.

De vakantieparken van Succes Holidayparcs bieden alles voor de vakantieganger, van kamperen tot een vakantiewoning huren. Maar ook van oneindig vakantieplezier voor kinderen tot van alles te doen voor volwassenen.

Neem contact met ons op.

ij

U itg ev er

U itg ev er

ij

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Succes Holidayparcs laat je kennis maken met water, bos of een landelijke omgeving, waar je ook voor kiest, er is altijd van alles te zien en doen in de omgeving. Tussen de verrassende locaties in Gelderland, Drenthe, Utrecht, Brabant en het Duitse Rijnland-Palts zit ook vast en zeker jouw ideale vakantiebestemming.

www.succesparken.nl www.succesholidayparcs.nl

M

M

DH

DH

Succesparken is gevestigd in Nederland & Duitsland

PROUD SPONSOR OF

Misschien wel de meest Geel Swerte Brouwerij van Nederland rij ev e itg U DH M DH M

M

DH

U

U

itg

itg

ev

ev

er

ij

er ij

M

DH

U

itg

ev e

rij

Je kent ons misschien van deze bieren, maar maak jou elftal compleet met het hele Durs Assortiment. Want bij Durs wordt écht Arnhems bier gebrouwen, door een team waar niet alleen gedrevenheid, maar ook liefde en passie voor het goudgele geluk door de aderen stroomt. En dat proef je!