Page 1

Editie: Najaar 2019 | Sportfondsenbad Beverwijk | Kuikensweg 84 | 1945 EP Beverwijk

Even voorstellen het Sportfondsenbad Beverwijk Het zwembad van Beverwijk, gelegen op de grens tussen Beverwijk en Heemskerk, omvat een overdekt wedstrijdbad en instructiebad. Het is gemakkelijk bereikbaar en je kunt gratis parkeren. Het wedstrijdbad en het instructiebad kunnen afzonderlijk van elkaar gebruikt worden. Dit maakt het mogelijk veel verschillende groepsactiviteiten tegelijk les te geven en tevens banenzwemmers de ruimte te geven hun banen te zwemmen. Het wedstrijdbad is een 6-baans 50-meterbad. Dit maakt het zwembad tot het sportbad in de wijde omgeving. Om deze reden is het zwembad uitermate geschikt voor wedstrijdzwemmers. De diepte van dit bassin loopt op van 1.10 meter

tot 3,75 meter. Natuurlijk zijn ook de recreatieve zwemmers welkom! Op woensdag en zondag kunnen zij terecht. Behalve van het 50-meterbad kunnen zij dan ook gebruik maken van het knusse en extra warme instructiebad. De diepte van dit zwembad varieert van 45 cm tot 120 cm. Tijdens het recreatief zwemmen, ligt er divers spelmateriaal in het water en zijn tevens de lage duikplank, de hoge duikplank en de waterglijbaan geopend. Banenzwemmers kunnen op 11 verschillende tijden terecht, om op eigen gelegenheid hun baantjes te trekken en hun conditie op peil te houden. Er worden verschillende soorten zwemlessen aangeboden voor de jongste kinderen

tot en met de volwassenen. Ook voor zwemmers die hun techniek willen verbeteren zijn er zwemlessen. Verder worden er vele verschillende Aqua sportieve activiteiten gegeven aan deelnemers van alle leeftijden. Direct aan het zwembad grenst een gezellige horeca waar een drankje en een kleine snack genuttigd kan worden. Het zwembad is de thuishaven van diverse watersportverenigingen uit de regio Waterpolo, wedstrijdzwemmen, duiken, triatlons, zwemmen voor mensen met een beperking, het is allemaal mogelijk. Graag tot ziens in het zwembad.

U bent van harte welkom in het prachtige zwembad aan de Kuikensweg 84 te Beverwijk

In deze krant:

Pagina 3 >>>

Pagina 5 >>>

Pagina 8 >>>

Pagina 15 >>>

Actueel nieuws

Zwem-ABC

Speciale lesgroep

Werken aan je conditie

EHBO en BHV trainingen Tel: 06-29437224

www.sportfondsenbadbeverwijk.nl   

Pagina 1


ING + P M A L G

Dat is pas Glamping, je eigen Lodge op de plek waar jij dat wilt. Eindeloze avonden beleef je onder de boogluifel, droom weg op je riante matras onder het stoere tentdak. Smitveld combineert de voordelen van een tent met die van een vouwwagen. De wagens zijn uniek door het aanritsbare kuipgrondzeil. Stormvast door de degelijke uitvoering. Opgezet en ingericht in minder dan 15 minuten. Dit alles geeft een enorme

!


Actueel nieuws uit het Sportfondsenbad Beverwijk Nieuw activiteitenrooster

Per 1 oktober heeft het Sportfondsenbad Beverwijk een nieuw activiteitenrooster. We bieden nu nog meer Aqua Sport lessen aan. Dit betekent voor sommige activiteiten dat de tijden zijn veranderd, maar er zijn ook activiteiten uitgebreid. Zoals extra lessen Aqua Vitaal, Aqua Jogging en Hydrofit. De tijden zijn veranderd voor Aqua Balans, Recreatief zwemmen met (groot)ouder & (klein of oppas)kind en Ouder & kind zwemlessen en zwangerschapszwemmen. Lees verder in deze krant welke sportieve activiteiten je aanspreken en kom eens uitproberen wat het beste bij je past. Je bent van harte welkom in het prachtige zwembad aan de Kuikensweg 84 te Beverwijk.

Extra lessen Aqua Vitaal nu ook later op de ochtenden Het Aqua Vitaal gericht op bewegen voor de actieve senioren, bieden we voor iedereen, naast de normale toegangsprijs, gratis aan. Zes keer per week worden Aqua Vitaal lessen gegeven. Dinsdag t/m vrijdag tussen 9.00 en 9.30 uur en nu extra op maandag en donderdag tussen 11.15- en 11.45 uur voor de senioren die later op de ochtend willen starten met lekker bewegen op muziek. Ervoor en erna kan je aansluiten bij het banenzwemmen tot uiterlijk 13.00 uur. Wat is Aqua Vitaal? Aqua Vitaal is hét beweegprogramma voor de vitale, actieve senior. Dit programma is onder andere gebaseerd op de algemene dagelijkse verrichtingen uit het dagelijks leven (ADL’s). Denk hierbij aan reiken, draaien, zitten en staan. Met oefeningen in water, op passende muziek, versterken we je spieren en gewrichten, zodat alledaagse bewegingen makkelijk uitgevoerd kunnen worden. Het programma houdt rekening met onder andere de kracht, lenigheid en snelheid van iedere deelnemer. Kortom je blijft actief, fit en vitaal! Kom langs en doe mee Moet ik hiervoor inschrijven? Nee inschrijven is niet nodig je kunt ieder moment meedoen met deze leuke en gezellige Aqua Vitaal lessen. Na al deze inspanning kan je heerlijk ontspannen met elkaar met een kop koffie of thee, op het horecaterras van het zwembad.

Dinsdagochtend extra Hydrofit en Aqua jogging lessen Het ochtendprogramma is op dinsdag uitgebreid met Hydrofit om 10.30 - 11.15 uur en Aqua Jogging om 11.15 - 12.00 uur naast het banenzwemmen wat al om 09.30 uur begint tot 13.00 uur. Wat is Aqua jogging? “Effectief en intensief” Wil je fitter worden? Beter in je vel zitten? Dan is Aqua Jogging echt iets voor jou! Met Aqua Jogging train je al je spieren in het water. De lessen worden gegeven in diep water waardoor je beweegt zonder enige impact op je gewrichten en met een “wetbelt” om je middel, is het net even makkelijker om de gevarieerde oefeningen uit te voeren. Je traint niet alleen je beenspieren maar ook de armen en buikspieren komen aan bod door de vele verschillende oefeningen op muziek in het water. Je kunt het zo zwaar maken als je wilt. Doe je alle oefeningen goed mee, dan zal je merken dat alle spiergroepen aangepakt zijn. Tevens staat plezier voorop tijdens de Aqua Jogging lessen. Wat is Hydrofit? “Watergekoeld fitnessen” Een pittige “workout”, waarbij u drijfmiddelen gebruikt om de waterweerstand te maximaliseren. Dat wordt aanpakken! Maar met een goede beloning, want u ziet al snel resultaat. Ideaal om af te slanken, spieren te verstevigen en uw figuur te verbeteren. Dat u daarbij ook uw uithoudingsvermogen vergroot is mooi meegenomen! U kunt instromen op ieder gewenst moment. Voor beide activiteiten geldt inschrijven is niet nodig! Je kunt ieder moment starten met deze lessen.

Nieuwe tijd voor recreatief zwemmen (groot)ouder- & (oppas / klein)kind!

Extra voorzieningen in het Sportfondsenbad Beverwijk Speciaal voor bezoekers die slecht ter been zijn, of bezoekers met een beperking heeft het zwembad enkele handige aanpassingen voor deze zwemmers. Er zijn extra ruime wisselcabines langs het gangpad bij de kleedruimtes, waarin u met uw rollator en of rolstoel goed terecht kunt. Daarnaast kunt u vanuit de kleedruimte met de personenlift naar boven, naar het zwembad, zodat u niet de trap op en af hoeft te lopen. Tevens zijn er in het zwembad rollators en rolstoelen beschikbaar zodat u tot aan de badrand met hulpmiddelen kunt komen. Mocht het nodig zijn dan is er een personen tillift om u in het water te laten zakken of via de luie trap met aan beide zijde trapleuningen. Zo ziet u het zwembad is van alle gemakken voorzien.

1 Combi abonnement Aqua Sporten Heb je wisselende diensten of geen tijd om iedere week op een vaste dag en tijd te komen zwemmen dan is dit Combi abonnement Aqua Sporten ideaal voor jou. Het is een 10 badenkaart die 20 weken geldig is en je kunt aan alle activiteiten meedoen. Waaronder: • Aqua Balans, • Aqua Bootcamp, • Aqua Extreem, • Aqua Fit, • Aqua Jogging, • Aqua Spinning, • Combifit, • Hydrofit • Trimzwemmen. Probeer zo uit wat het beste bij je past. Er is nu geen reden meer om niet te komen. Variatie en uitdaging genoeg, om te sporten in het water.

Pas je regelmatig op? Dan is dit uurtje vrij zwemmen voor jou! Speciaal voor (groot)ouders met (oppas en /of klein) kinderen tot 4 jaar, is het mogelijk om op woensdagochtend tussen 09.00 en 10.00 uur heerlijk een uurtje vrij te zwemmen. In het instructiebad is het zwembadwater 32 graden. Samen kunnen jullie gebruik maken van alle aanwezige spelmaterialen of eigen waterspeelgoed meenemen. Tijdens dit uur is het dragen van zwemvleugels voor het kind verplicht. Wij wensen jullie veel waterpret!

www.sportfondsenbadbeverwijk.nl   

Pagina 3


 speciaal voor jou

20% korting

*

op één artikel uit de kids collectie

*De korting is geldig op de originele prijs van één artikel naar keuze uit de collectie van Shoeby Beverwijk. Uitsluitend geldig t/m 31 december 2019 bij inlevering van deze voucher. De korting is niet geldig op de Nicolette en Freek collecties.

Beverhof 1, Beverwijk

shoeby.nl

De eerste 10 aanmeldingen krijgen een gratis proefles. Vermeld het code woord: Sportfondsenbad

Gratis uw plafond gesaust* Bij houtwerk schilderen en muren sausen in dezelfde ruimte

Jack van der Laan Schilderwerken Uitgeest Voor al uw: • Binnen- en buitenschilderwerk • Wand- en plafondafwerking • Herstel van brand-, inbraak- en waterschade

06-22307783

Actie vanaf 4 Nov 2019 t/m 20 maart 2020.

WWW.JACKVANDERLAAN.NL

REPARATIES • TOESTELLEN ABONNEMENTEN • ACCESSOIRES Bezoek onze ook webshop: www.telefoonhuis.nl


Haal bij ons je enige echte Zwem-ABC diploma! Leren zwemmen volgens het Zwem-ABC woensdag, donderdag en vrijdag van 15.00 - 16.00 uur en van 16.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 09.00 - 11.00 en 12.15 - 13.15 uur. De lessen voor het C-diploma worden gegeven op: Woensdag (op 2 momenten),vrijdag en zaterdag.

Het is van groot belang dat kinderen in Nederland op jonge leeftijd leren zwemmen. Bij het Sportfondsenbad Beverwijk kunnen kinderen vanaf vier jaar starten met zwemlessen. De kinderen beginnen in een watervrij groep waarin zij, op een manier die bij hun leeftijd past, met water leren omgaan. De zwemlessen worden gegeven volgens het ZwemABC. Deze methode staat voor een kindvriendelijke manier van leren zwemmen, waarbij zwemveiligheid een prominente rol inneemt. Natuurlijk zijn het A en B diploma een goede basis, maar bij het behalen van het C-diploma krijgt uw kind het predicaat “zwemveilig”. Het Zwem-ABC kent namelijk een logische opbouw, waardoor leerlingen bij het behalen van ieder diploma vaardiger en veiliger worden. Met het ZwemABC leren kinderen alle vaardigheden die nodig zijn voor het zwemmen in zwembaden, open water en bij andere wateractiviteiten. Een kind voldoet pas aan de “Norm Nationale Zwemveiligheid” als het volledige Zwem–ABC is doorlopen. Hoe lang uw kind doet over het behalen van het Zwem-ABC? Dit is vooraf niet te bepalen. Het leren zwemmen is een intensieve bezigheid. Kinderen hebben wel eens momenten van angst waardoor ze een terugval kunnen hebben. Het lukt je kind het snelst als de opleiding zonder onderbrekingen verloopt. Indien er iets veranderd in bijvoorbeeld de gezins– en/of schoolsituatie is het raadzaam om dit aan de zweminstructeur te melden aangezien dit van invloed kan zijn op de prestaties van je kind. De zwemlessen worden op verschillende manieren aangeboden, hierdoor kan je zelf bepalen welk zwemlessoort het beste bij je kind past. Grote groepslessen Voor het A en B diploma is het mogelijk meerdere keren per week groepslessen van één uur te volgen. Deze lessen worden gegeven op: Maandag, dinsdag,

Kleine lesgroepen “Optimale aandacht voor je kind” Voor het A en B diploma is het mogelijk om in kleine groepjes te lessen. Deze lessen duren 30 minuten en de groepen bestaan uit maximaal vijf kinderen. De lesinhoud is gelijk aan die van de grote groepslessen, maar door de kleinere groep is het mogelijk om kinderen intensief te begeleiden en de lessen goed af te stemmen op het persoonlijke niveau. Zeker voor kinderen die extra aandacht nodig hebben of een korte concentratieboog, is dit erg prettig. De zwemlessen in kleine groepjes zijn op: Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 17.00 - 17.30 uur en van 17.30 - 18.00 uur. Op zaterdag worden deze lessen van 11.15 - 11.45 uur en van 12.15 - 13.15 uur gegeven (alleen A-diploma). Privélessen: Het is ook mogelijk om privélessen te volgen. Deze lessen duren 30 minuten en er zitten maximaal 2 kinderen in een groep. Deze lessen worden gegeven op: maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag Tijdens de basisschoolvakanties is het mogelijk om extra privélessen te volgen, door je kind hieraan te laten deelnemen maken ze vaak net dat stapje extra om door te gaan naar de volgende groep. Voor deze lessen kan je inschrijven ongeveer 2 weken voor iedere basisschoolvakantie.

Overloop op de zwemlessen Wij hebben als extra dienstverlening één instructrice die extra aanwezig is tijdens de zwemlessen, de zogenaamde ‘overloop’. Heb je vragen of opmerkingen over de zwemlessen van je kind, meld je dan bij de receptie aan. Je vraag wordt genoteerd door de receptie, de eerstvolgende zwemles gaat de “overloop” kijken en hierna wordt teruggekoppeld wat de bevindingen zijn betreffende je kind, dit gebeurd of direct of later die week telefonisch. Leerlingvolgsysteem Via het leerlingvolgsysteem van het Sportfondsenbad Beverwijk kan je de lesresultaten van je zoon of dochter online bekijken. Regelmatig wordt door de lesgever de vorderingen van je kind ingevoerd en is dit zichtbaar op de persoonlijke pagina van het leerlingvolgsysteem van je kind. Je ziet het zwembad probeert je zo goed mogelijk te informeren. Hoe schrijf ik in voor de zwemlessen? Inschrijven voor zwemles kan bij het Sportfondsenbad al vanaf 3,5 jaar. Via de website www.sportfondsenbadbeverwijk.nl of bij de receptie van het zwembad. De kinderen worden pas opgeroepen vanaf 4 jaar voor hun eerste zwemles. Inschrijven voor de zwemlessen is bij ons zwembad GRATIS. Extra oefenen met je kind? Tip: Als je kind op zwemles zit en een geldige leskaart heeft mag het GRATIS komen vrij zwemmen op woensdagmiddag 13.30 - 15.00 uur en op zondagochtend 09.00 - 12.00 uur zodat je veel kunt komen oefenen, en genieten in het Sportfondsenbad Beverwijk!

TARIEVEN ZWEMLESSEN 2019 Diploma Lessoort

tijdsduur Geldigheid doorlopende leskaart A–B–C Groepslessen 1x per week 1 uur 5 weken geldig A Groepslessen 1x per week voor 7-jarigen 1/2 uur 5 weken geldig A–B–C Kleine groepsles 1 of 2 per week 1/2 uur 6 weken geldig Max. 5 kinderen 1/2 uur (5 zwemlessen) A Privélessen 1/2 uur 6 weken geldig Max. 2 kinderen 1/2 uur (5 zwemlessen) A-B-C Groepslessen 1x per week 3/4 uur 5 weken Snorkelen 1,2,3 Groepslessen 3/4 uur 5 weken Dilpoma kosten A, B en C diploma per diploma Diploma kosten Snokelen 1, 2 en 3 per diploma Diploma tegel A, B en C diploma per tegel Magneetkaart eenmalig

n m e o a ke r i h c s k Va ENKELSCHOT j

schoenreparatie - sleutelservice - naamborden - tassen - fournituren

Prijs abonnement € 53,00 € 28,80 € 78,80 € 19,70 losse les € 110,25 € 24,50 losse les € 39,80 € 39,80 € 15,00 € 15,00 € 11,50 € 6,00

BIEB BIEB HOERA! Uitnodiging! Op 22 december bestaan wij officieel 100 jaar en dit vieren wij graag met jullie op zaterdag 7 december. In beide vestigingen is er feest van 11:00 tot 16:00 uur en de toegang is gratis! Wat is er te doen? Er zijn diverse workshops: linosnede, papierknippen, schoonschrijven, aardrijkskundeles en bierviltjes marmeren. Maar ook een draaiorgel, een ballonnenman, het Rad van Fortuin, oud-Hollandse spelletjes etc. En… er is een cadeautje voor iedereen die lid wordt die dag. Tot dan!

Beverhof 2 • Beverwijk • 0251-213229

Vestiging Beverwijk Kerkplein 5

Vestiging Heemskerk Maerten van Heemskerckplein 3

www.sportfondsenbadbeverwijk.nl   

Meer informatie: bibliotheekijmondnoord.nl

Pagina 5


EHBO is onze passie Schalkoort Training & Advies biedt EHBO en BHV trainingen in de breedste zin van het woord. Sinds september mogen wij ons Excellent Partner van het Rode Kruis noemen, daar zijn we erg trots op. Wat we kunnen verzorgen zijn o.a.: BHV opleiding of herhaling, EHBO met reanimatie en AED gebruik, EHBO bij sportletsels, EHBO baby & kind, EHBO senioren, EHBO bij water- of duikongevallen, wandelletsels, EH bij Drank en Drugs en EHBO workshops op maat. De BHV trainingen kunnen wij ook voor uw bedrijf op maat maken, dan behandelen wij de onderwerpen die u wilt weten of die voor uw bedrijf n.a.v. de RI & E belangrijk zijn. Ook bieden wij de brand en ontruimingsmodule aan, deze wordt verzorgd door ervaren brandinstructeurs.

laagdrempelig en worden met een tikkeltje humor gegeven. Het accent ligt op het doen….

Kumaro, kozijnen voor Kumaro, het leven kozijnen voor het leven

Hebt u geen tijd om een volledige EHBO cursus te volgen, maar wilt u wel weten wat te doen bij voorkomende situaties? Wij verzorgen ook een workshop op maat. Het is mogelijk om een EHBO workshop als onderdeel van een teambuildingsdag voor uw personeel te organiseren. Leuk om dit dan te combineren met een ( outdoor) activiteit of lunch of diner! Wilt u meer weten: bel of mail mij: Louise Schalkoort 06-29437224 of louise@ schalkoort.net.

KUNSTSTOF KOZIJNEN

Er wordt aan een nieuwe website gewerkt ! www.schalkoort-advies.nl

De trainingen worden bij ons op locatie, in company bij u in het bedrijf of in kleine groepen bij de cursisten thuis gegeven. Onze instructeurs zijn ervaren en enthousiast en hebben vaak ook ervaring uit de praktijk. De trainingen zijn interactief, Louise@schalkoort-advies.nl • www.schalkoort-advies.nl Molenweide 38 • 1902 CH Castricum • 06 29 43 72 24

helemaal vrij

KUNSTSTOF KOZIJNEN DEUREN DEUREN DAKKAPELLEN DAKKAPELLEN KUNSTSTOF KOZIJNEN TERRASOVERKAPPINGEN TERRASOVERKAPPINGEN

KUNSTSTOF KOZIJN DEUREN DEUREN DAKKAPELLEN Maxwellstraat 1, IJmuiden, Tel. 0255 - 512 109 www.kumarokozijnen.nl DAKKAPELLEN Maxwellstraat 1, IJmuiden, TERRASOVERKAPPIN Tel. 0255 - TERRASOVERKAPPINGEN 512 109 Maxwellstraat 1, IJmuiden, Tel. 0255 - 512 109 www.kumarokozijnen.nl Maxwellstraat 1, IJmuiden, Tel. 0255 - 512 109

www.kumarokozijn

www.kumarokozijnen.nl A3 POSTERS 250 stuk(s) Full color

A5 FLYERS 1000 stuk(s) Full color dubbelzijdig

€25,EXCL. BTW

droomparken

www.droomparken.nl Exclusieve MDH lezersactie Deze MDH lezersactie in niet geldig i.c.m. andere kortingsacties en is geldig tot maximaal 1 maand na verspreiding van de uitgave.

1.000 stuk(s) Full color wikkel gevouwen (6-zijdig) din large

EXCL. BTW

Vakantie op de Veluwe? Boek nu met 20% korting je vakantie bij Droomparken ga naar www.droomparken.nl/vakantiemetvoordeel Luxe vakantiewoningen voor 2 tot 14 personen

FOLDERS

€26,STICKERS 250 stuk(s) Full color 8,5 x 5,5 cm

€23,EXCL. BTW

€53,EXCL. BTW


‘Een unieke plek in de IJmond’ Het respect voor het leven en de dood komt samen in het prachtig gelegen pand in Beverwijk. Een klein en deskundig team verzorgt op persoonlijke wijze de crematie van uw dierbare. Wij werken samen met alle uitvaartverzorgers uit de regio, ongeacht waar u verzekerd bent.

Zeestraat 214C • 1943 AE Beverwijk T: 0251-226677 • E: info@crematiecentrumwesterhout.nl www.crematiecentrumwesterhout.nl


Speciale lesgroepen Zwangerschapszwemmen

Het prille begin….. Ouder & kind zwemmen

Ben je zwanger en wil je graag in beweging blijven? Dan is zwangerschapszwemmen iets voor jou!

Speciaal voor de allerjongsten zijn er bij Sportfondsenbad Beverwijk lessen waarbij ouders, samen met hun kind, kennis kunnen maken met water.

Wanneer je zwanger bent, wil je natuurlijk van deze bijzondere periode genieten. Blijven bewegen is belangrijk, ondanks alle veranderingen die je lichaam doormaakt. De eerste maanden kun je alles nog zonder problemen doen. Maar wanneer je buik in omvang toeneemt, worden sommige bewegingen minder prettig. In het water kun je veel bewegingen echter probleemloos uitvoeren. Naast de heerlijke, vaak wenselijke, ontspanning bevordert het zwemmen de spierfunctie, ontlast de spiergroepen en gewrichten en helpt eventuele pijnklachten te verminderen. Zwemmen is dan ook een vorm van bewegen die door zwangere vrouwen als zeer prettig wordt ervaren.

Ouder & kind zwemmen is bedoeld om kinderen snel vertrouwd te maken met water. Al vanaf zes maanden kan je samen met je kind meedoen met het Ouder & Kind zwemmen. Kleine kinderen hebben namelijk natuurlijke reflexen die ervoor zorgen dat ze geen water inslikken. De kinderen leren op plezierige wijze de mogelijkheden van het water kennen en het versterkt de band tussen ouder en je kindje. Deze zwemlessen zijn tevens een voorbereiding op het watervrij maken van je kind voor het Zwem-ABC.

“Van ieder bijzonder moment genieten”

Zwangerschapszwemmen wordt zowel in het instructiebad gegeven als in het 50-meterbad. In het diepe gedeelte van het zwembad worden conditionele en spierversterkende oefeningen gedaan en deze kunnen op eigen tempo en niveau worden uitgevoerd. Bij het deel van de les in het instructiebad ligt de nadruk op ontspanning. Het heerlijk warme water van het instructiebad heeft een gunstig effect op de bloedcirculatie. Daardoor vindt een verhoogde zuurstofopname in het bloed plaats, wat prettig is voor moeder en kind.

“Samen spetteren met je kleintje”

De lessen worden gegeven op dinsdagavond, woensdag- en donderdagochtend. Tevens is het mogelijk om op zondagochtend deel te nemen aan deze zwemlessen. Je kunt op ieder gewenst moment beginnen. De lessen zijn altijd samen met je kind. Bij Ouder & kind zwemmen loop of zwem je met je kind door het water.

Lestijden Dinsdag 18.00 - 18.30 uur 6 mnd. tot 2 jaar 18.30 - 19.00 uur 2 jaar tot 4 jaar Woensdag 10.00 - 10.30 uur 6 mnd. tot 2 jaar 10.30 - 11.00 uur 2 jaar tot 4 jaar Donderdag 10.00 - 10.30 uur 6 mnd. tot 2 jaar 10.30 - 11.00 uur 2 jaar tot 4 jaar Zondag 08.30 - 09.00 uur 6 mnd. tot 2 jaar 09.00 - 09.30 uur 2 jaar tot 4 jaar

Astma / COPD zwemmen

“Zwemmen voor mensen met een longaandoening” Het Sportfondsenbad Beverwijk en het Longpunt (voorheen Longfonds) bieden u, als enige zwembad in de regio, speciaal voor mensen met een longaandoening, de mogelijkheid om te komen zwemmen. Longpatiënten kunnen elke maandagmiddag van 13.30 - 14.30 uur (uitgezonderd zomervakanties en schoolvakanties) deelnemen aan een aangepaste zwemles met na afloop gelegenheid om met elkaar na te praten onder het genot van een kopje koffie of thee. Bovendien mag de partner of mantelzorger van een patiënt ook deelnemen aan deze zwemlessen. Een samenwerking tussen het Sportfondsenbad Beverwijk en het Longpunt, rayon Noord-Hol-

Zwangerschapszwemmen wordt aangeboden in groepsverband. Zo kun je samen allerlei ervaringen uitwisselen en schept het een unieke en waardevolle band. Na de geboorte kunnen moeder en kind al vrij snel deelnemen aan Ouder & Kind zwemmen. Dus ben jij op zoek naar een leuke sportieve activiteit die je gedurende je zwangerschap kunt blijven doen, kom dan een keer meedoen met het zwangerschapszwemmen in Sportfondsenbad Beverwijk iedere maandagavond van 19.30 - 20.15 uur. Het is niet nodig om je van tevoren in te schrijven. Je kunt ieder moment beginnen, je bent van harte welkom!

Stichting Welzijn Beverwijk (SWB) is een lokale professionele organisatie voor participatie en opvoedingsondersteuning. Binden & verbinden, stimuleren eigen kracht, participatie & versterken eigen netwerk en (maatschappelijke) ontwikkeling zijn de hoofdtaken van de stichting. Het doel hiervan is het welbevinden van de Beverwijkse burger. Zorgen dat de mensen mee doen en mee kunnen doen in de samenleving. De werkzaamheden van de stichting zijn veelomvattend wat blijkt uit het brede scala aan activiteiten en projecten waarbij de stichting direct of indirect betrokken is en de vele netwerkpartners waarmee de stichting samenwerkt. Een greep uit de vele activiteiten: ontmoetingsochtenden, Maatjesproject, Taal in de wijk, Sociaal Team, (ambulant) jongerenwerk NUL251, “Wijk-Uit” PlusBus en 9 peutercentra. Kortom, SWB staat met beide benen stevig in de lokale samenleving. SWB maakt meedoen mogelijk!

telefoon 0251-300300 • info@welzijnswb.nl • www.welzijnswb.nl twitter: @welzijnSWB • facebook: Stichting Welzijn Beverwijk Pagina 8

Samen doe je oefeningen en spelletjes op muziek, of liedjes die gezongen worden met alle ouders. De lessen duren een half uur en zijn altijd onder begeleiding van een gediplomeerd instructeur.

land-Noord, maakt dit mogelijk. Longpatiënten hebben veel baat bij extra beweging, omdat ze daarmee de longfunctie op peil kunnen houden. Vaak hebben deze mensen een beperking in het uithoudingsvermogen. Daarom begeleiden wij u individueel Ook is het van belang dat er specifiek op de longen gerichte oefeningen worden gedaan. Na het zwemmen van een aantal baantjes volgt bijvoorbeeld een training van de ademhaling, dat is heel belangrijk voor u. We hanteren voor deze lessen geen leeftijdsbeperking, het is bedoeld voor alle longpatienten in de hele regio. De zwemles is een aanvulling op de bestaande longrevalidatie die door fysiotherapeuten wordt geboden.

Bovendien is het een laagdrempelige voorziening, de longpatiënt is hier geen eenling meer, maar kan lekker ontspannen zwemmen. De begeleiding bestaat uit Toos, vrijwilligster van het longfonds bij het Rode Kruis Ziekenhuis in Beverwijk, in combinatie met speciaal getrainde medewerkers van het Sportfondsenbad Beverwijk. Er is een personenlift in het zwembad aanwezig, zodat u geen trap hoeft te lopen. Het zwembad is rolstoel vriendelijk te bereiken en ook de boosters kunnen binnen geplaatst worden. Informatie of aanmelden kan bij Toos Ploegaert via de mail longpuntbeverwijk@longfonds.nl

Stadspost Beverwijk Heeft u trouwplannen, een jubileum, een geboorte of een ander evenement dat u graag wilt delen met vrienden of familie? Verstuur dan uw post al voor: 48 cent per stuk via Stadspost Beverwijk!

Door heel Noord-Holland m.u.v A’dam en het Gooi Bezoek onze website voor alle verkooppunten.

www.sportfondsenbadbeverwijk.nl


Werken aan je conditie! Aqua Extreem een losse les voor maar € 7,00

“Banenzwemmen voor vroege vogels” en banenzwemmen de hele week door.

“Powerful Bootcamp on water”

Wil jij meedoen aan deze uitdagende, intensieve les, waarbij je ongemerkt spieren traint, waarvan je niet eens weet dat je ze hebt? Wil jij werken aan je kernstabiliteit, je houding en balans verbeteren? Misschien samen met je vriend of vriendin? Schrijf je dan nu alleen of samen in voor de pittige Aqua Extreem lessen. Bij Aqua Extreem voer je oefeningen uit op een drijvende mat in het water. Door de constante beweging van het wateroppervlak, ben je tijdens de oefeningen continu aan het balanceren. Je traint hierdoor veel verschillende spiergroepen. Alle spiergroepen komen aan bod: buikspieren, beenspieren, maar ook arm- en rugspieren. Het niveau van de lessen is pittig. Aqua Extreem wordt gegeven in lessen van een half uur. Je zult zien dat dit behoorlijk intensief is. Alle lessen worden gegeven door een gediplomeerde instructeur. Tijdens de Aqua Extreem lessen is het raadzaam om over je badkleding heen een sportbroekje en / of shirt te dragen, net waar je je prettig in voelt. Het is belangrijk dat de kleding niet te zwaar wordt als deze nat is. Er zijn per les maximaal 10 matten beschikbaar, om

Sportfondsenbad Beverwijk heeft het openingsrooster verruimd door in de vroege ochtenduren open te gaan voor de banenzwemmers. Op donderdag- en vrijdagochtend is het mogelijk om al vanaf 07.00 uur te starten tot 13.00 uur.

die reden kun je van te voren een plek reserveren. Dit kan via de receptie of via het inschrijfformulier op de website of app. Op een leuke en innovatieve manier train je jezelf fit. Je zult veel plezier beleven tijdens deze Aqua Extreem lessen. Dinsdag 19.30 - 20.00 uur Woensdag 20.15 - 20.45 uur Ga jij deze nieuwe uitdaging aan? Schrijf je dan nu in en reserveer alvast je mat.

Aqua Balans in het Sportfondsenbad Beverwijk “Balans in lichaam en geest” Een 30 minuten yoga flow op het water. Combineert ademhaling met beweging voor een sterker lichaam en geest. Voor maximaal effect gebruiken we matten op het water. Constant zijn je spieren aan het werk, om in balans te blijven en je geest gefocust te houden. Je weet niet hoe hard je hebt gewerkt tot je de volgende ochtend wakker wordt. Doordat de verlichting gedimd wordt en er bijpassende achtergrondmuziek speelt, worden alle oefeningen door velen als zeer prettig ervaren. Tijdens de verschillende houdingen, de aanspanning van de diverse spieren en daarna de ontspanning in je hele lichaam, merk je dat je lichaam leniger en flexibeler wordt.

Deze activiteit is ideaal om in conditie te blijven. Elke zwemmer bepaalt zelf hoeveel baantjes er gezwommen worden en hoe snel je zwemt. Er liggen lijnen in het water en er is een aparte “snelle baan” voor de gevorderde zwemmer. Er is voldoende ruimte voor de banenzwemmer die een rustiger tempo wil aanhouden. Sportfondsenbad Beverwijk biedt de mogelijkheid op 11 verschillende momenten per week aan je conditie te werken, door te komen banenzwemmen. Op de meeste dagen zijn er zelfs twee verschillende tijden waarop het banenzwemmen plaatsvindt. Graag tot ziens tijdens deze sportieve uitdaging. Kijk voor alle nieuwe banenzwem tijden op www.sportfondsenbadbeverwijk.nl

Aqua Bootcamp De Aqua Balans lessen duren een half uur. Tijdens de Aqua Balans lessen is het handig om over je badkleding heen een sportbroekje te dragen, dit is niet noodzakelijk. De lessen worden gegeven in het instructiebad en / of het wedstrijdbad. Er zijn slechts 5 matten per les beschikbaar. Om die reden dien je van tevoren een plek te reserveren, via het inschrijf formulier op de website, app of via de receptie. Veel plezier bij de Aqua Balans lessen! Reserveer nu je mat en doe mee want VOL=VOL! Maandag 20.15 - 20.45 uur Woensdag 19.30 - 20.00 uur

Deze low impact lessen geven lichaam en geest na inspanning, een heerlijke ontspanning. Effectief voor iedereen!

www.masalmusicaldancecenter.nl W: www.masal-mdc.nl info@masalmusicaldancecenter.nl E: info@masal-mdc.nl

Pittig en verrassend! Aqua Bootcamp is een pittige workout in ondiep water met bijpassende muziek en onder begeleiding van een deskundige instructeur. Een uitstekende combinatie van kracht- en conditietraining met het bekende interval- of circuitsysteem. We werken met combinaties van multi-jumptraining, core-training en combat. Ook oefenen we trap- en stoottechnieken uit diverse gevechtssporten met uitvoering in explosieve spierkracht, in drills en killers. De unieke omgeving van water zorgt voor een intense les die jou uitdaagt om harder, feller en met meer power te gaan bewegen! Aqua Bootcamp: een unieke manier voor verbetering van je conditie en spierkracht! Afwisselend en doelmatig! Durf jij het aan? Kom langs en doe mee of neem contact op met de receptie 0251-234363 voor meer informatie.

T: 06-50477206 A: Kuikensweg 82A, 1945 EP Beverwijk

www.sportfondsenbadbeverwijk.nl   

Pagina 9


Het ontwerpen, maken herstellen / repareren en restaureren van glas-in-lood, monteren, brandschilderen, isoleren door bijvoorbeeld het plaatsen van isolatieglas. Kortom; van herstellen van een gebroken ruitje tot het maken van grote en kleurrijke ramen voor een kerk. Verkoop van glas in lood materialen. Ruime keuze van glas soorten.

Reguliersdwarsstraat 12B, BEVERWIJK Tel: 0251-241255 www.vanleeuwenglasmontage.nl

www.dewereldleest.nl

opleidingen en massagetherapie 06-21685959 www.dogsinshape.nl

Autobedrijf Oosterwijk V.O.F.

De Nie

Beverho

graag

Telefoon: 0251 29 Belgiëlaan 33, 1946 TJ Beverwijk (Bij winkelcentrum Europaplein)

aangesloten bij:

Even voorstellen, T e T: 0251-245091 E: info@autobedrijfoosterwijk.nl

www.veenshouthandel.nl

Openingstijden: www.autobedrijfoosterwijk.nl

Mijn naam is Nick Ridder, Hele Kip, gebrad van lekker eten. De Nie oor Nami een aantal jaar ervarin 4 Kippenbouten ge Beverho beginnen. Daarom begin i ‘’De Nieuwe Poelier’’. Naa mstreken graag voorzien aamd Kippeling p toespitsen op het maken v Telefoon: 0251 29 buckets om iets voor mijzelf te kip en koffie. De w ‘’Mancave’’ misschienno wel winkel genaamd Partypan wil ik m Openingstijden: roducten wil ik mij ook De Nieuwe Poelier Beverhof 35 • 1941EC Beverwijk

De Ruijter verzorgt voor u de boekhouding, salarisadministratie en alle fiscale aangiften voor ondernemers voor een vast afgesproken jaartarief.

• Administratie

• Belastingaangiften voor ondernemer en particulier

Wij verzorgen eveneens de aangifte inkomstenbelasting voor particulieren.

• Interimwerkzaamheden

Telefoon: 0251 296029

Openingstijden: Maandag tot en met vrijdag 09:00 tot 18:00 Zaterdag: 09:00 tot 17:00

Op

Even voorstellen,

4Kip, kippenbouten voor €6,Mijn naam is Nick Ridder, 28 jaar oud ik wil Beverwijk en€ omstreken Hele gebraden ofenrauw voor 4.99 graag voorzien van lekker eten. Na een aantal jaarrauw ervaring bij of Slagerij Ridder vond ik het tijd om iets voor mijzelf te Hele kip gebraden €6,4 Kippenbouten gebraden of rauw voor € 4.99 beginnen. Daarom begin ik, begin december mijn eigen verswinkel genaamd ‘’De Nieuwe Poelier’’. Naast het assortiment van diverse kipproducten wil ik mij ook Party pan kilo €10,Kippeling per ons voorwild, € soepen, 1.25burgers, broodjes, toespitsen op het maken van per verse maaltijden, buckets kip en koffie. De winkel zelf krijgt een stoer uiterlijk waar de omschrijving ‘’Mancave’’ misschiennodig? wel het beste€ bij 9.90 past. Partypan per100 kilo gram. Diverse maaltijden €1,25 per

burgers,www.mderuijter.nl broodjes, Aangezien de kerst voor d De Nieuwe Poelier waar de omschrijving gourmetschalen, rollades Aangezien de kerst voor de deur staat zal ik mij allereerst gaan toespitsen op gourmetschalen, rollades, wild, kalkoen en ander gevogelte. De broodjes, burgers, koffie en andere bijzaken laten wij tot januari voor wat het is maar zullen zo snel mogelijk aansluiten. De winkel zal voorzien worden van een bar waar onder andere live sport, kookprogramma’s en interessante documentaires gekeken kan worden. Beverhof 35 • 1941EC Beverwijk • Telefoon: 0251 296029 Eenieder is welkom om onze producten te proberen en ook voor advies of gewoon een praatje te maken.

broodj De Nieu mschri Beverhof 35 • 1941EC B Tel. 0255 - 525 868

De broodjes, burgers, koff is maar zullen zo snel mog n toespitsen op De winkel zal voorzien wo ADMINISTRATIEKANTOOR kookprogramma’s en inte anuari voor wat het HOEBE Uw kind op zwemles? Eenieder is welkom om on mstreken graag voorzien Kom bij “de Watervrienden Beverwijk” een praatje te maken. e live sport, Is uw kind 4 jaar schrijf dan nu in... Jan Evertsenlaan 30 Ik zie er graag naar uit u in mijn winkel te ontvangen.

De trouwauto specialist van an worden. om iets voor Wijmijzelf te geven les aan kinderen vanaf 5 jaar 1901 WH CASTRICUM Noord Holland en omstreken op maandag avond van 18:00 19:30 uur oor advies of gewoon winkel genaamd Ik zie er graag naar uit u i Voor de diploma’s survival A, B en C en zwemvaardigheid 1, 2, en 3 roducten wil ik enmij ook Tel. 0251 659329 Survival 1, 2, 3 en 4 Trimzwemmen van 18:00 -19:30 uur burgers, broodjes, Mob. 06 15891506 waar de omschrijving Sportfondsenbad Beverwijk info@administratiekantoorhoebe.nl

sen M. Krusemanpark 116 • 1963 EM Heemskerk Tel: 0251-235588 • www.rollsrent.nl

op

Voor meer informatie kunt u mailen naar: info@dewatervriendenbeverijk.nl

n toespitsen op

www.administratiekantoorhoebe.nl


Voor in de agenda! Voor elk wat wils! Recreatief zwemmen

Zorg dat je erbij bent, schrijf je in voor dit leukste familie zwemevenement! Doe mee met de Winter Zwem4daagse Het duurt nog wel even maar het Sportfondsenbad Beverwijk organiseert voor de 14de keer de Winter Zwem4daagse. Heerlijk je banen zwemmen samen met ouders, vriendje, vriendinnetje, man, vrouw, broertje, zusje, nichtje, neefje, opa of oma. De Winter zwem4daagse is voor iedereen die van banenzwemmen houdt. Zwemmen tijdens de Winter Zwem4daagse is een spetterend zwemfeest en dit jaar bestaat de NATIONALE ZWEM4DAAGSE 50 jaar! Het 50-meterbad waar gezwommen wordt is sfeervol & feestelijk versierd en prachtig verlicht in deze donkere dagen. Belangrijk om te weten: Om deel te kunnen nemen is een A-diploma verplicht. De start is op vrijdag 27 december 2019 of uiterlijk op maandag 30 december 2019. De afstanden waaruit je kunt kiezen zijn: 250 meter voor kinderen en senioren( 65+-ers.5 baantjes) en 500 meter voor volwassenen (10 baantjes).Meer baantjes mag natuurlijk ook. Vooraf inschrijven is verplicht i.v.m. de bestelling van de medailles. De kosten bedragen € 13,00 per deelnemer voor 4 of 5 dagen zwemmen. Na afloop van de Winter zwem4daagse krijg je, jouw welverdiende medaille, en GRATIS ENTREE voor het Discozwemmen in het zwembad. Na betaling ontvang je een deelnemerskaart. De deelnemerskaart wordt iedere dag na het zwemmen van je afstand afgetekend in de zwemzaal. Inschrijven kan bij de receptie van het Sportfondsenbad Beverwijk of online via www.zwem4daagse.nl (extra administratie kosten € 0,30 per deelnemers). Vrijdag 27 december 2019 18.00 - 20.00 uur Maandag 30 december 2019 18.00 - 19.30 uur Donderdag 2 januari 2020 18.00 - 20.00 uur Vrijdag 3 januari 2020 18.00 - 20.00 uur Zaterdag 4 januari 2020 18.00 - 19.00 uur *

* Met aansluitend voor alle deelnemers aan de Winter Zwem4daagse GRATIS entree voor het DISCOZWEMMEN 19.00-21.00 uur. De medailles worden uitgereikt op zaterdag 4 januari 2020. We maken er samen weer een mooi en sfeervol zwemfeest van.

Ook de recreatieve zwemmers en hele gezinnen met kinderen zijn welkom in het Sportfondsenbad Beverwijk. Op woensdagmiddag en zondagochtend kunnen zij terecht. Behalve van het 50-meterbassin kunnen zij dan ook gebruik maken van het knusse en warme instructiebassin (32 graden). Tijdens het recreatief zwemmen liggen er diverse spelmaterialen in het water en tevens zijn dan de lage duikplank, de hoge duikplank en de waterglijbaan geopend. En om de 3 weken blazen we de Krokodil Run Stormbaan op voor nog meer waterpret. Woensdagmiddag 13.30 - 15.00 uur (50-meterbad) Zondagochtend 09.00 - 12.00 uur (50-meterbad) 09.30 - 12.00 uur (instructie bad) Tijdens de basisschoolvakanties (Kerstvakantie) is er op doordeweekse dagen extra vrij zwemmen (m.u.v. de feestdagen). De tijden hiernaast gelden alleen tijdens basisschoolvakantie.

Maandag, Dinsdag, Donderdag en Vrijdag 13.00 - 15.00 uur Woensdag 13.30 - 15.00 uur Zondag 09.00 - 12.00 uur (50-meterbad) 09.30 - 12.00 uur (instructie bad)

Discozwemmen Een spetterend feestje vieren in het zwembad kan tijdens het discozwemmen. Op zaterdagavond 4 januari 2020 tussen 19.00 en 21.00 uur knallen de top 40 hits uit de boxen. Achter de draaitafel staat DJ Xavier en het zwembad wordt omgetoverd tot een echte disco. Het discozwemmen is voor kinderen van 6-14 jaar, die minimaal in het bezit zijn van een A-diploma. De kosten zijn € 5,35 per persoon en kaartjes zijn ook te koop in de voorverkoop. Kom swingend zwemmen in het Sportfondsenbad Beverwijk. TIP: Discozwemmen is ook een top avond om je kinderfeestje te vieren in het Sportfondsenbad Beverwijk. Eerst eten bij de horeca Scholten en daarna swingen met je vrienden en vriendinnen in het zwembad. Wil je dit, informeer dan naar de mogelijkheden en neem contact op met de horeca of de receptie om je kinderfeestje te regelen. Telefoon receptie 0251 -234363.

Voor elk wat wils, Kinder Fun Dag thema “Winterspelen” Voor de kinderen organiseren we extra de Kinder Fun dag zondag 29 december van 09.00 - 13.00 uur. Deze ochtend staat in het teken van de Winter Spelen. We blazen de Krokodil Run stormbaan op er zijn diverse spelletjes zoals ijspegel hangen, sneeuwballen gooien, wak duiken, glijbaan glijden, lopen over water in de Aqua roller of “ijs”bubbel, en nog veel meer. Dus noteer deze datum vast in je agenda en kom ook meedoen.

Krokodil Run Stormbaan Regelmatig ligt op zondagochtend van 09.00 12.00 uur tijdens het recreatief zwemmen, een bijzondere attractie in het water. De gloednieuwe 10-meter lange opblaasbare Mega Krokodil Run Stormbaan. Allerlei leuke obstakels, maken het klimmen en klauteren tot een spannende beleving. Dus kom jij ook zonder in het water te vallen aan de overkant? Ga deze uitdaging samen met je broertje of zusje, vriendje of vriendinnetje, aan en kijk wie het snelst naar de overkant is gekomen. Dit is waterpret voor het hele gezin. De Krokodil Run Stormbaan zwemt op de volgende dagen in het zwembad: Zondag 17 november 09.00 - 12.00 uur Zondag 8 december 09.00 - 12.00 uur Zondag 22 december 09.00 - 12.00 uur Zondag 29 december 09.00 - 13.00 uur tijdens de KINDER FUN DAG (WINTERSPELEN)

www.sportfondsenbadbeverwijk.nl   

Pagina 11


1 1 op opalle allemeubelen meubelen

1 Geldig vanvan 1 okt t/mt/m 3131 janjan Geldig 1 okt 2019. Kijk voor dede algemene 2019. Kijk voor algemene bonvoorwaarden opop karwei.nl bonvoorwaarden karwei.nl M.u.v. Vast Laag artikelen. M.u.v. Vast Laag artikelen.

1

000000 000000

KORTING KORTING

7 7

25% 25%

GaGa naar dede winkel ofof shop naar winkel shop online met kortingscode online met kortingscode MEUBELCAT19 enen ontvang MEUBELCAT19 ontvang 25% korting opop je je aankoop! 25% korting aankoop!

064906 064906

karwei.nl karwei.nl

Speciaal Speciaalvoor voor jou jouvan vanKarwei Karwei Beverwijk! Beverwijk!


!

Feest of partij vieren in cafe de zon

Cafe de Zon

Voorstraat 54 1949 BJ Wijk aan Zee Tel 0251- 374203 www.cafedezon.com

NN Marathon Rotterdam, 5 april 2020 rentegenkanker.nl/rotterdam

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag

11.00 - 01.00 11.00 - 01.00 gesloten 11.00 - 01.00 11.00 - 01.00 11.00 - 02.00 11.00 - 01.00

uur uur uur uur uur uur

VAKANTIES VOOR OUDEREN

Nooit te oud voor vakantie!

www.allegoedsvakanties.nl 0318 - 48 51 83

Zang en musicallessen Betaalbare dameskleding maat 36 t/m 50 k. wilhelminastraat 1, 1911ET uitgeest 06-24566202 | www.loliyo.nu

Tegen inlevering van deze advertentie gratis zangles van 30 min. (1 per persoon geldig tot 14 december 2019)

www.destemcoach.com harmensjessica@gmail.com

06 432 794 74

Respectvol, betrokken en met hart en ziel.

• Lid NVOS • Lid NVOS

• Lid SEMH

• Lid SEMH www.warnaaruitvaartverzorging.nl

• Erkend leverancier voor • Erkend leverancier voor alle Zorgverzekeraars alle Zorgverzekeraars

• Lid NVOS Lid NVOS Lid SEMH NVOS ••• Lid •••• Lid NVOS Lid SEMH Lid SEMH Erkend leverancier voor SEMH alle Zorgverzekeraars ••• Lid Erkend leverancier Erkend leverancier voor voor alle • Erkend leverancier voor alle Zorgverzekeraars Zorgverzekeraars ofallerugklachten? Zorgverzekeraars

Voetproblemen, Voetproblemen, enkelenkel- ,knie,knie- of of rugklachten? rugklachten? Wij Wij vervaardigen vervaardigen individuele individuele steunzolen steunzolen voor elegante of comfort-, werkof sportschoenen Afspraak Afspraak tel.: tel.: 0251 0251 82 82 83 83 78 78 •• www.desteunzolenpraktijk.nl www.desteunzolenpraktijk.nl

Voetproblemen, enkel- ,knieVoetproblemen, enkel- ,knie- of rugklachten? Wij vervaardigenenkel- ,knie- of rugklachten? Voetproblemen, Wij vervaardigen individuele steunzolen Wij vervaardigen individuele steunzolen voor elegante individuele steunzolen elegante ofvoor comfort-, werkvoor elegante of comfort-, werkof sportschoenen of comfort-, werkof sportschoenen Afspraak tel.: 0251 82 83 78 • www.desteunzolenpraktijk.nl of sportschoenen Afspraak tel.: 0251 82 83 78 • www.desteunzolenpraktijk.nl

Afspraak tel.: 0251 82 83 78 • www.desteunzolenpraktijk.nl

Ook het adres voor officiële pasfoto’s

Breestraat 11 1941 ED Beverwijk


Shoeby Bij Shoeby draait alles om jou. Bij Shoeby Beverwijk krijg je iedere dag persoonlijk advies en staat het team van Monique klaar om jou van top tot teen te stylen. Onze personal shoppers helpen je graag om een nieuwe fashionable outfit te vinden die helemaal bij jou past. Met fashion draait het immers maar om één ding: jezelf blijven! Casual chic, sporty glamorous en feestelijk stoer. Voor ieder wat wils. Shoeby heeft altijd de nieuwste fashion voor een vriendelijke prijs. Het dameslabel Eksept vind je exclusief bij Shoeby. Voor de kids zijn er de eigen labels: Jill voor de meiden en Mitch voor de jongens. De heren shoppen het eigen label Refill. Style je outfit af met de leukste accessoires en maak je look compleet met een paar toffe schoenen.

Telefoonhuis Activiteiten Er worden regelmatig activiteiten georganiseerd in de winkel. Van exclusieve VIPavonden met make-overs, hapjes en drankjes tot de tofste kinderfeestjes, waarvan wij een echt modefeestje maken. Nieuwsgierig geworden? Informeer naar de mogelijkheden of stap gewoon een keertje binnen, de koffie staat klaar. Graag tot ziens bij Shoeby aan de Beverhof 1 in Beverwijk.

Om dat te waarborgen krijgt u op iedere reparatie 3 maanden garantie. Indien wij het mankement niet meteen kunnen repareren kunt u altijd een vervangend toestel meekrijgen. Kom gerust langs voor een vrijblijvend advies.

Kunststof kozijnen vanvan Kumaro Kunststof kozijnen Kumaro

In de showroom Kumaro Kozijnen gelegen aan In de van showroom van Kumaro Kozijnen de Maxwellstraat in IJmuiden kan een1uitstekende gelegen1aan de Maxwellstraat in IJmuiden kan een uitstekende indruk worden indruk worden verkregen van het assortiment Heb jij musicalambities? Wil je meer? verkregen van schuifpuien, het assortiment kozijnen, ramen, deuren, dakkapellen, Je kunt ook musical lessen volgenkozijnen, van ramen, deuren, schuifpuien, de Telekids Musicalschool & RTL Talent en terrasoverkappingen/ veranda’s. dakkapellen, en terrasoverkappingen/ veranda’s. Academy bij Masal MDC in Beverwijk! Deze lessen gaan nog een stap verder en De kunststof kozijnen van Kumaro zijn in vele De kunststof kozijnen van Kumaro zijn in bieden mooie kansen voor enthousiaste uitvoeringen en kleuren leverbaar. Nieuw in het vele uitvoeringen en kleuren leverbaar. en gedreven kinderen! programma kunststof kozijnen met houtlook Nieuw in het programma kunststof kozijnen

verbindingmet methoutlook Realwood kleuren, met dit houdt in verbinding Realwood

Meer informatie hierover dat de hoeken recht en gekontramald worden kleuren, dit houdt in dat de hoeken recht en via: www.telekidsmusicalschool.nl / gekontramald worden en een echte houtnerf een echte houtnerf stuctuur hebben, waardoor de www.rtltalentacademy.nl stuctuur nog hebben, de kozijnen kunststof kunststof kozijnen meerwaardoor op houten kozijnen nog meer op houten kozijnen lijken. lijken. Naast

de

kunststof

kozijnen

heeft

Naast de kunststof kozijnen heeft Kumaro Kumaro ook kunststof dakkapellen in het ook kunststof dakkapellen in het programma, programma, waarbij de klant de keuze heeft waarbij deuit klant de keuzeopbouw heeft uit tradionele de tradionele terde plaatse, of de opbouw ter plaatse, of de budgetvriendelijke budgetvriendelijke samengestelde kunststof samengestelde kunststof uitvoering.worden Beide uitvoering. Beide dakkapellen in een dag geplaatst. het renoveren dakkapellen worden in een dagOok geplaatst. Ook het

Voor meer informatie over Masal MDC zie: www.masal-mdc.nl (T: 06-50477206)

Fietsenwinkel van Doorn Beverwijk Fietsenwinkel van Doorn Beverwijk Heeft uu ook ook zo’n zo’n zin zin om omweer weerlekker lekker tete Heeft genieten van van het het fietsen fietsen en en het het mooie mooie genieten weer?BijBijFietsenwinkel Fietsenwinkelvan vanDoorn Doornhebben hebben weer? wijeen eengroot grootaanbod aanbodvan vanverschillende verschillende wij (elektrische)fietsen fietsenvan vandedebeste bestemerken, merken, (elektrische) nieuwen en2de 2dehands. hands.Kom Komlangs langsenen ervaar nieuw ervaar het hetgemak gemakvan vaneen eenelektrische elektrischefiets fietszelf! zelf! Weet Weetuuook ookdat datwij wijinindedewerkplaats werkplaatswerken werken zonder zonderafspraak afspraaken endat dat90 90procent procentvan vandede reparaties dezelfdedag dagnog nog klaar reparaties dezelfde klaar zijn?zijn? Voor Voor het vervangen band hebben het vervangen van van eeneen band hebben wij wij zelfs snelste service de regio zelfs de de snelste service van van de regio (vaak (vaak direct, meestal binnen 2 uur) en met direct, meestal binnen 2 uur) en met drie

Uw telefoon en tablet worden in de meeste gevallen bij ons in de winkel gerepareerd. Dit scheelt veel tijd en kosten. Gecompliceerde reparaties sturen we op.

Bij iedere reparatie proberen wij vooraf een analyse en een inschatting van de kosten te maken. Bij onze reparaties staat kwaliteit voorop.

Beverhof 1, Beverwijk

Persoonlijke groei: dat is waar Masal MDC voor staat Masal betekent sprookje, verhaal van duizend-en-één nacht. Verhalen met inspiratie voor lessen en shows en ook verhalen over persoonlijke groei. En dat is precies waar Masal MDC voor staat: persoonlijke groei. Dans, zang en acteren vormen hiervoor een fantastische voedingsbodem. Kinderen en volwassen kunnen bij Masal MDC terecht voor verschillende soorten lessen. Wil je graag eens een les uitproberen? Wil je komen kijken of het is wat je zoekt en ervaren hoe fijn de sfeer is? Dat kan altijd! Van tapdance tot dancemix en van jazzdance tot musical. Voor volwassen is er ook Yoga en Yogalates (combinatie Yoga en Pilates)

Telefoonhuis verzorgt vakkundige reparaties van alle merken telefoons en tablets. Door meer dan 10 jaar ervaring en onderzoek kunnen wij zelfs de lastigste mankementen voor u repareren.

vestigingen in Beverwijk, Heemskerk en drie vestigingen in Beverwijk, Heemskerk Velserbroek zitten wijwij altijd en Velserbroek zitten altijddicht dicht in in de buurt. Wij Wij zien zienu ugraag graag in één van onze buurt. in één van onze winwinkels kijkt u ookeens eensop oponze onze website: kels en en kijkt u ook www.fietsenwinkelvandoorn.nl! www.fietsenwinkelvandoorn.nl!

Kun jij reanimeren? Red levens in jouw buurt. Meld je aan op hartstichting.nl/reanimatie

renoveren van bestaande dakkapellen, van bestaande dakkapellen, boeidelen boeidelen en gevelbekleding gevelbekleding met onderhoudsarme en met onderhoudsarme producten Keralit bekleding, bekleding, en enleveren en producten zoals zoals Keralit leveren en monteren van Veranda,s en Velux monteren van Veranda,s en Velux dakramen kan dakramen kan Kumaro voor u verzorgen. Kumaro voor u verzorgen. Kumaro Kozijnen mag sinds kort het Kumaro Kozijnen mag sinds kort het kwaliteitslogo kwaliteitslogo 5-Sterrenspecialist voeren. 5-Sterrenspecialist voeren. Het logo wordt alleen Het logo wordt alleen toegekend aan toegekend garant bedrijven die aan garantbedrijven staan voordie goed advies,staan voor goed advies, kwaliteit, vakmanschap, kwaliteit, vakmanschap, service en garantie. service en garantie. Een goed advies is immers Een goed advies is immers goud waard! goud waard! Voor een vrijblijvende vrijblijvende offerte Voor een offerte komen komenwij wij ook bij u ook u langs om de mogelijkheden met te nemen, langsbijom de mogelijkheden met u door u door te nemen, of bel voor informatie of bel voor informatie 0255- 512109. 0255- 512109.

Voor verdere informatie kunt u onze website

Voor verdere informatie kunt u onze website bezoeken,www.kumarokozijnen.nl www.kumarokozijnen.nl bezoeken,

ING + P M A L G


Activiteiten Rooster Activiteiten

Maandag

Aqua Balans

20.15 - 20.45

Dinsdag

Aqua Bootcamp

20.15 - 21.00 19.30 - 20.00 10.15 - 11.15

Aqua Jogging

20.15 - 21.00

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

19.30 - 20.00

Aqua Extreem Aqua Fit

Woensdag 20.15 - 20.45

10.15 - 11.15 11.15 - 12.00

Aqua Spinning

09.30 - 10.15 Alleen dames

12.00 - 12.45

20.15 - 20.45

Aqua Vitaal

11.15 - 11.45

Astma/COPD zwemmen

13.30 - 14.30

Banenzwemmen

10.15 - 13.00 19.30 - 21.00

Buitenlandse dames

09.00 - 10.00

09.00 - 09.30

09.00 - 09.30 Alleen dames

09.00 - 09.30 11.15 - 11.45

09.00 - 09.30

09.30 - 13.00 19.30 - 21.00

09.00 - 11.00* Alleen dames* 11.00 - 13.00 19.30 - 21.00

07.00 - 13.00 16.00 - 18.00

07.00 - 13.00 16.00 - 18.00

Combifit (combinatie van Aquajogging, Hydrofit, Aquarobics) Hydrofit

19.30 - 20.15 19.30 - 20.15

Ouder & Kind zwemmen *Lestijd is gekoppeld aan leeftijd, info bij receptie

09.30 - 10.15

10.30 - 11.15 18.00 - 18.30 6 mnd - 2 jaar 18.30 - 19.00 2 jaar - 4 jaar

10.00 - 10.30 6 mnd - 2 jaar 10.30 - 11.00 2 jaar - 4 jaar

Recreatief zwemmen *instructiebad open

13.30 - 15.00 Alleen wedstrijdbad

Recreatief zwemmen Ouder & Kind alleen instructiebad

09.00 - 10.00 0 mnd - 4 jaar

Trimzwemmen

10.15 - 11.00 Alleen dames

Zwangerschapszwemmen

10.00 - 13.00

10.00 - 10.30 6 mnd - 2 jaar 10.30 - 11.00 2 jaar - 4 jaar

08.30 - 09.00 6 mnd - 2 jaar 09.00 - 09.30 2 jaar - 4 jaar 09.00 - 12.00 09.30 - 12.00*

19.30 - 20.15

Zwemles voor volwassenen Lestijd is gekoppeld aan niveau, info bij de receptie

19.15 - 19.45 19.45 - 20.15 20.15 - 20.45

Zwemles voor kinderen

Op maandag t/m zaterdag. Er zijn verschillende mogelijkheden: groepslessen, kleine groepen, privélessen. Meer informatie vindt u op onze website of app.

Activiteiten

Prijs

Geldigheid

Aqua Vitaal losse les

€   4,80

10 badenkaart

€   43,20

20 weken geldig

Astma-COPD losse les

€     7,00

10-badenkaart

€ 63,00

Colofon Sportfondsenbad Beverwijk Kuikensweg 84

20 weken geldig

Banen zwemmen

1945 EP Beverwijk T 0251-234363

los bad

€    4,80

10-badenkaart

€   43,20

20 weken geldig

50-badenkaart

€ 196,80

1,5 jaar geldig

los bad

€     4,80

los bad

Realisatie:

10-badenkaart

€   43,20

20 weken geldig

MDH Uitgeverij

Buitenlandse dames

1 Combi Abonnement Aqua Sporten Aqua Balans, Aqua Bootcamp, Aqua Extreem, Aqua Fit, Aqua Jogging, Aqua Spinning, Combifit, Hydrofit, Trimzwemmen

E beverwijk@sportfondsen.nl I www.sportfondsenbadbeverwijk.nl

Informaticaweg 2 7001 CP Doetinchem

losse les

€     7,00

10-badenkaart

€ 63,00

T 0314-361130 20 weken geldig

Ouder & kind zwemmen losse les

€     8,35

10-badenkaart

€   66,80

E info@mdh-uitgeverij.nl I www.mdh-uitgeverij.nl

12 weken geldig

Recreatief zwemmen

Deze krant is een uitgave van: N.V. Sportfondsenbad Beverwijk

los bad jeugd t/m 15 jaar los bad

€   4,40

los bad volw. / recreatief Ouder & kind zwemmen los bad

€   4,80

10 badenkaart

€   43,20

20 weken geldig

Druk:

50 badenkaart volwassenen

€ 196,80

1,5 jaar geldig

Janssen Pers

Zwangerschapszwemmen los bad

€     7,00

10-badenkaart

€ 63,00

20 weken geldig

Zwemles voor volwassenen

Verspreiding: Axender T 030 - 755 69 30

losse les 1/2 uur

€     9,85

5 badenkaart

€   44,25

6 weken geldig

Discozwemmen 6 t/m 12 jaar A diploma verplicht

€     5,20

per persoon

E kwaliteitsbeheer@axender.nl I www.axender.nl

Tijd- en prijswijzigingen voorbehouden. Bij aanschaf van een leskaart of meerbadenkaart wordt er eenmalig € 6,00 in rekening gebracht voor de magneetkaart. 

www.sportfondsenbadbeverwijk.nl   

Pagina 15


*

Etalagesticker_50x50cm_2deBH50prc met kader.indd 1

Livera Heemskerk Kerkweg 27, 1961 JA Heemskerk

12-04-19 12:16

Livera Heiloo Het Loo 6, 1851 HT Heiloo

De actie is geldig van 16 oktober t/m 3 november 2019 en geldt op alle BH’s van alle merken, alle combinaties mogelijk. De korting wordt verrekend over de goedkoopste BH. De korting geldt niet met terugwerkende kracht en niet op reeds afgeprijsde artikelen of in combinatie met andere aanbiedingen of acties.

Profile for MDH Uitgeverij

Sportfondsenbad Beverwijk  

Sportfondsenbad Beverwijk