__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 1

Informatiekrant Sportfondsenbad Beverwijk

Uitgave 10 - Voorjaar 2021

U itg ev er ij

U itg ev er ij M

M

DH

DH

U itg ev er

U itg ev er

ij

ij

M DH

M DH

vanuit het Sportfondsenbad Beverwijk

rij

ev e

itg

U DH M

M

DH

U

itg

ev e

rij

ZWEMBAD BLIJFT OPEN IN DE ZOMER

IN DEZE UITGAVE: ZWEMLES

PAG. 8 & 9

FIT EN GEZOND

Breestraat 114, 1941 EL Beverwijk

DH M

M

DH

U

U

itg

itg

ev

ev

er

ij

PAG. 3

er ij

LENTE NIEUWS

PAG. 11

SPORTFONDSENBAD BEVERWIJK SPORTFONDSEN

Lente nieuws


PERSONAL TRAINING M DH

Sportschool dicht? 1-op-1 buiten sport!

U itg ev er ij

Neem contact op met David van Personal Progress. Kijk op personal-progress.nl of bel 06-14539664 voor meer informatie!

M DH

U itg ev er ij

OOK MEEDOEN?

ISS T A R G EFLE

Ook bij jou in de buurt!

rij

rij

M

M

DH

DH

U itg ev er

U itg ev er

ij

ij

PRO

ev e itg U DH

Ook voor een kunstgebit op implantaten ben u bij mij aan het juiste adres.

M

M

DH

U

itg

ev e

Lisa Tandtechniek is een gediplomeerde specialist in het aanmeten van een volledig kunstgebit, frame-prothese, partiële prothese.

Ik sta voor professionaliteit, de beste zorg, hogekwaliteit en persoonlijkheid. Geen wachttijd maak vandaag nog een afspraak.

Wist u dat? U in de meeste gevallen om de 5 jaar een nieuw kunstgebit mag van de verzekering.

M

DH

Voor meer informatie kijk ook eens op mijn website: www.lisatandtechniek.nl Of maak vrijblijvend een afspraak 06 362 730 64 Beneluxlaan 93 • 1946 • WJ op de grens van Bevenwijk-Heemskerk

M

DH

U

U

itg

Zit uw prothese los maar is deze nog niet ouder dan 5 jaar u in aanmerking komt voor een rebasing en dit 90% wordt vergoed vanuit de basis verzekering.

itg

ev

ev

er

ij

er ij

Een volledig kunstgebit voor 75% uit de basis verzekering word vergoed en als u aanvullend bent verzekerd tot 100%.


Sportfondsenbad Beverwijk

Voorjaar 2021 | 3

Lente nieuws vanuit het Sportfondsenbad Beverwijk U itg ev er ij

M DH

Altijd al je techniek van de borstcrawl willen verbeteren? Je kan jaloers kijken naar iemand die door het water glijdt met de borstcrawl? Of ben je in training voor een triatlon of een zwemwedstrijd?

Helaas hebben we met z'n allen nog steeds te maken met een moeilijke periode die veel langer duurt dan gehoopt. Het Coronavirus heeft ons in zijn macht, waardoor we genoodzaakt waren het zwembad gedurende lange tijd te sluiten. Gelukkig is het vaccineren aan de gang en zien we weer goed perspectief voor de toekomst. We zijn nu deels open voor de zwemlessen. Mogelijk kunnen we binnenkort alle andere activiteiten ook weer opstarten.

DH

M

ij

M

Reserveren is verplicht dit kan via de website.

Het voorjaar is een mooie periode van het jaar en zeker nu. Je kunt deze periode van het jaar gebruiken om weer lekker in je vel te komen? Je conditie te verbeteren of op peil te houden? Wanneer het zomerse weer eraan komt, wil je er afgetraind uitzien? Wil je meer bewegen, maar je weet niet welke activiteit je wilt gaan doen? Bij het Sportfondsenbad Beverwijk is keuze genoeg in het aanbod Aqua Sport lessen. Maar ook de banenzwemmers kunnen op alle dagen per week terecht op donderdag en vrijdag zelfs al om 07.00 uur.

Zwemslagen Clinic “Borstcrawl” Wegens het succes van de vorige edities van de Zwemslagen Clinic voor de borstcrawl. Gaan we door met dit aan te bieden en dan ook voor gevorderden. Verbeter in 6 lessen je borstcrawltechniek. De kosten houden we laag. Naast de toegang tot het banenzwemmen, betaal je een kleine meerprijs voor deze lessen.

U itg ev er

U itg ev er

ij

In 6 lessen wordt de basis techniek Borstcrawl duidelijk uitgelegd en meteen in het water geoefend. Alle onderdelen komen aan bod, zoals de basishouding, ademhaling, armslag, beenslag ect.

kaart) kun je aan al de verschillende lessen mee doen. Kijk wat het beste bij je past of doe iedere keer met een andere Aqua Sport mee. Ga de uitdaging aan en ga sporten in het water. We bieden aan Aquabootcamp Aquaextreem, Aquafit, Aquajogging, Aquapilates, Aquatrim, Aquavitaal, Aquayoga, Combifit en Hydrofit. We zien je graag aansluiten.

Vrij zwemmen voor ouders en kinderen tot 4 jaar Recreatief vrij zwemmen voor ouders met hun kind. Maar natuurlijk ook voor grootouders met hun oppaskinderen. Hiervoor is speciaal het warme instructiebad geopend op de woensdagochtend. Samen genieten van deze spelmomenten.

DH

Dan is deze zwemslagen clinic “borstcrawl” echt iets voor jou!

Er voor of erna is het mogelijk om meteen het geleerde tijdens het banenzwemmen uit te proberen. Het zijn 6 lessen voor maar € 60,00 per deelnemer. (exclusief magneetkaart van € 6,20) Ga deze sportieve uitdaging aan!

M DH

U itg ev er ij

Zwemslagen clinic “borstcrawl”

De hele zomervakantie open! Om iedereen de gelegenheid te bieden lekker door te sporten in de zomer, blijven we net als vorig jaar, gedurende de zomervakantie 6 weken open. Wel iets aangepaste tijden, maar voor iedereen voldoende gelegenheid door te gaan met zijn favoriete zwemsport. Kijk voor de openingstijden gedurende de zomer op de website. En natuurlijk wel van te voren reserveren.

Je ziet, het zwembad is volop in beweging. Lees deze krant en zie wat er nog meer georganiseerd wordt voor de allerkleinste tot de senioren. Kom al deze verschillende sportieve uitdagingen uitproberen. We zien je graag in het prachtige zwembad aan de Kuikensweg 84 te Beverwijk.

DH

M Je ziet variatie genoeg, reserveer en doe mee.

rij ev e itg U DH M er ij

ev

Contactgegevens Realisatie krant: MDH Uitgeverij Informaticaweg 2 Doetinchem T 0314 - 36 11 30 E info@mdh-uitgeverij.nl I www.mdh-uitgeverij.nl

itg

Colofon Deze krant is een uitgave N.V. Sportfondsenbad Beverwijk

U

itg

ev

De volgende activiteiten alleen voor dames worden iedere woensdagochtend gegeven: 09.00 - 11.00 uur Banenzwemmen. 09.00 - 10.00 uur Aquavitaal en uit zwemmen 10.00 - 10.45 uur Aquajogging 10.00 - 10.45 uur Aquatrim

Aquasporten, meerdere mogelijkheden Lijkt aquasporten iets voor jou, maar weet je niet welke het beste bij jou past!? Het is bij ons makkelijk om alle verschillende Aqua Sporten uit te proberen. Met 1 Aqua Combi kaart (10-baden-

U

er

ij

Woensdagochtend van 09.00-11.00 uur een actief programma alleen voor dames. Speciaal voor dames die er de voorkeur aan geven om alleen in het gezelschap van andere dames te zwemmen, bieden wij op de woensdagochtend verschillende activiteiten aan! Zo kun je in een veilige en gezellige omgeving onbekommerd sporten, ontspannen en helemaal jezelf zijn in het gezelschap van andere dames.

Kuikensweg 84 1945 EP Beverwijk T 0251-234363 E beverwijk@sportfondsen.nl I www.sportfondsenbadbeverwijk.nl

DH

M

Activiteiten alleen voor dames

M

DH

U

itg

ev e

rij

Veel leesplezier. Zomercursus zwemlessen We hebben door de langdurige sluiting is er een langere wachtlijst voor de zwemlessen ontstaan. We willen daarom de gelegenheid geven in de 6 weken zomervakantie iets van de achterstand in te halen. Dat doen we met de zomercursus zwemlessen. In blokken van 3 dagen bieden we op verschillende tijden 2 blokken per week aan. De kinderen kunnen hierdoor grote stappen maken en misschien wel hun diploma halen. Want ook afzwemmen organiseren we in de zomervakantie. Lees hierover meer in het artikel verderop in de krant.

Druk: Janssen Pers

Verspreiding: Spotta E kwaliteitsbeheer@spotta.nl I www.spotta.nl


U itg ev er ij

M DH

- Glasvezel versterkte kunststoffen - Apparatenbouw - Thermoplasten - (De)montage - Inspecties

BEL: 0251-745082

M DH

U itg ev er ij

BUTTERKUNSTSTOFFEN.NL

Wilt u uw huis kopen of verkopen? Wij staan u bij gedurende het gehele trajact. Tja, dat klinkt eenvoudig. En dat is het ook als u met Prismaat Makelaars werkt!

Prismaat Makelaars Koude Horn 3 • 1941 KA Beverwijk • 0251-262060 • www.prismaat.nl

Wijkermeerweg 107, Beverwijk

SOLFAST-DUURZAAM montage - zonnepanelen

U itg ev er

U itg ev er

ij

ij

Voor elk dakelk dedak juiste systemen Voor deZonnepaneel juiste Zonnepaneel systemen wij zijnwij gespecialiseerd in het plaatsen van zijn gespecialiseerd in het plaatsen van zonnepanelen bij particulieren en bij grote zonnepanelen bij particulieren en bij grote organisaties. organisaties .

Uw lokale partner voor alle Oranje Kruis In samenwerkingsverband kan ik trainingen LeEerste Hulp trainingen op locatie vensreddende Handelingen (LEH) en Code 95 EHBO voor u verzorgen. Een zeer gemotiveerde (herhaling en/of Engelstalig ook mogelijk). instructeur die uw cursisten bijschoolt volgens Wilt u een workshop Reanimatie & de laatste richtlijnen, op een actieve en prettige AED, een workshop Eerste Hulp aan manier voor de cursist.

M

M

DH

DH

Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan en

Kinderen of een maatwerktraining?

Vraagwij vrijblijvend eenlangs offerte bijmet ons u aan komen dan om te en bespreken wij komen dan wat langsdeom met u te bespreken mogelijkheden zijn. wat de mogelijkheden zijn.

Info@solfast-vandiemen.nl

Info@solfast-vandiemen.nl 06-57443445 Beverwijk06-57443445 – Haarlem – Hillegom -Elsendorp Ebendorf ( Oostenrijk ) Beverwijk - Haarlem - Hillegom - Elsendorp Ebendorf (Oostenrijk)

Wilt u meer weten over de mogelijkheden, dan hoor of lees ik dat graag.

Alice Blaauw-van Zanten • email: asvanzanten@ziggo.nl • mobiel: 06-21593770

Verbouw

Nieuwbouw

Timmerwerk

Onderhoud

rij

rij

MR.

Er wordt aan een nieuwe website gewerkt ! www.schalkoort-advies.nl

ev e itg U DH M Nieuwbouw

Louise@schalkoort-advies.nl • www.schalkoort-advies.nl Molenweide 38 • 1902 CH Castricum • 06 29 43 72 24

Onderhoud

Uw Dak is ons vak Valent dakbedekkingen

ev

0653 389 687

U M

DH

U

M

DH

Onze instructeurs zijn ervaren en enthousiast en hebben vaak ook ervaring uit de praktijk. De trainingen zijn interactief,

Timmerwerk

er ij

Wilt u meer weten: bel of mail mij: Louise Schalkoort 06-29437224 of louise@ schalkoort.net.

Verbouw

itg

De trainingen worden bij ons op locatie, in company bij u in het bedrijf of in kleine groepen bij de cursisten thuis gegeven.

Het is mogelijk om een EHBO workshop als onderdeel van een teambuildingsdag voor uw personeel te organiseren. Leuk om dit dan te combineren met een ( outdoor) activiteit of lunch of diner!

itg

De BHV trainingen kunnen wij ook voor uw bedrijf op maat maken, dan behandelen wij de onderwerpen die u wilt weten of die voor uw bedrijf n.a.v. de RI & E belangrijk zijn. Ook bieden wij de brand en ontruimingsmodule aan, deze wordt verzorgd door ervaren brandinstructeurs.

Hebt u geen tijd om een volledige EHBO cursus te volgen, maar wilt u wel weten wat te doen bij voorkomende situaties? Wij verzorgen ook een workshop op maat.

ij

Wat we kunnen verzorgen zijn o.a.: BHV opleiding of herhaling, EHBO met reanimatie en AED gebruik, EHBO bij sportletsels, EHBO baby & kind, EHBO senioren, EHBO bij water- of duikongevallen, wandelletsels, EH bij Drank en Drugs en EHBO workshops op maat.

laagdrempelig en worden met een tikkeltje humor gegeven. Het accent ligt op het doen….

er

M

DH

U

itg

Schalkoort Training & Advies biedt EHBO en BHV trainingen in de breedste zin van het woord. Sinds september mogen wij ons Excellent Partner van het Rode Kruis noemen, daar zijn we erg trots op.

ev

ev e

EHBO is onze passie


Sportfondsenbad Beverwijk

Voorjaar 2021 | 5

Extra avond toegevoegd Zwangerschapszwemmen nu op maandag- en dinsdagavond.

M DH

M DH

Speciaal vrijzwemmen voor ouders en hun kinderen tot 4 jaar!

ij

Zwangerschapszwemmen wordt aangeboden in groepsverband. Zo kun je samen allerlei ervaringen uitwisselen en dit schept een unieke band. Na de geboorte kunnen moeder en kind al vrij snel deelnemen aan Baby- en Peuter zwemmen. Of de jonge moeder kan na de bevalling meedoen met Aquafit lessen en komt zo weer “Back in shape”.

U itg ev er

Zwangerschapszwemmen wordt zowel in het instructiebad gegeven als in het 50-meterbad. In het diepe gedeelte van het zwembad worden conditionele en spierversterkende oefeningen gedaan en deze kunnen op eigen tempo en niveau worden uitgevoerd. Bij het deel van de les in het instructiebad

ligt de nadruk op ontspanning. Het heerlijk warme water van het instructiebad heeft een gunstig effect op de bloedcirculatie. Daardoor vindt een verhoogde zuurstofopname in het bloed plaats, wat prettig is voor moeder en kind.

M

M

DH

Wij wensen jullie veel waterpret!

Ben je zwanger en wil je graag in beweging blijven? Dan is zwangerschapszwemmen iets voor jou! Wanneer je zwanger bent, wil je natuurlijk van deze bijzondere periode genieten. Blijven bewegen is belangrijk, ondanks alle veranderingen die je lichaam doormaakt. De eerste maanden kun je alles nog zonder problemen doen. Maar wanneer je buik in omvang toeneemt, worden sommige bewegingen minder prettig. In het water kun je veel bewegingen echter probleemloos uitvoeren. Naast de heerlijke, vaak wenselijke, ontspanning bevordert het zwemmen de spierfunctie, ontlast de spiergroepen en gewrichten en helpt eventuele pijnklachten te verminderen. Zwemmen is dan ook een vorm van bewegen die door zwangere vrouwen als zeer prettig wordt ervaren.

Ben jij op zoek naar een leuke sportieve activiteit die je gedurende je zwangerschap kunt blijven doen, kom dan meedoen met het zwangerschapszwemmen in Sportfondsenbad Beverwijk iedere maandagavond en dinsdagavond van 19.30-20.15 uur.

DH

ij

“Van ieder bijzonder moment genieten”

U itg ev er

Pas je regelmatig op? Dan is dit uurtje vrij zwemmen voor jou! Voor ouders met hun kind of grootouders met hun kleinkind of oppaskind is het mogelijk om op woensdagochtend tussen 09.00 en 10.00 uur heerlijk een uurtje te komen vrij zwemmen. Dit is voor kinderen tot 4 jaar. In het instructiebad is het zwembadwater 32 graden. Samen kunnen jullie gebruik maken van alle aanwezige spelmaterialen of eigen waterspeelgoed meenemen. Wel is tijdens dit vrij zwem uur, het dragen van zwemvleugels voor alle kinderen verplicht. Kom ook lekker genieten in het warme water.

U itg ev er ij

U itg ev er ij

Waterpret voor alle leeftijden!

Je kunt ieder moment beginnen, je bent van harte welkom alleen wel even reserveren s.v.p.

Doe mee met Baby- en Peuterzwemmen

rij

ev e

itg

ev

er

Deze Baby- en Peuterzwemlessen worden op verschillende dagen en tijden gegeven. Ingedeeld naar de leeftijd van je kindje. ’s Morgens maar ook aan het begin van de avond. Kijk voor alle dagen & lestijden op de website en reserveer je plek in de les.

itg

De boekhandel van Ahvô Braiths

U

itg

ev

www.dewereldleest.store

M

DH

U DH M

Heeft je kleintje koorts, open wondjes, net een vaccinatie gehad of een oog- of oorontsteking? Dan raden wij af om te zwemmen.

U

Praktische tips: • Trek de zwemluier pas aan in het zwembad. • Om spugen tijdens de les te voorkomen, is het verstandig als er minimaal één uur zit tussen het eten en het zwemmen.

ij

Goed voor de ontwikkeling Baby- en peuterzwemmen is een krachtige stimulans voor de ontwikkeling van je kind. De beweegoefe-

• Omslagdoek / handdoek. • Zwemkleding

DH

M

DH

U

itg

ev e

rij

Essentiële vaardigheden Drijven op de buik en rug, adem inhouden, onder water gaan, op de kant klauteren. In de lessen leert je kindje essentiële vaardigheden om straks een goed begin te kunnen maken met de zwemlessen. Jullie volgen de lessen onder begeleiding van een gediplomeerde zwemlesgever. Samen zwemmen is een goede manier om de band met je kind nóg sterker te maken.

Wat heb je nodig in het zwembad? Al onze zwembaden zijn ingericht op de allerkleinsten. Zo hebben we aankleedkussens, afvalbakken in de kleedkamers, een buggy, personenlift naar boven. Zwembandjes zijn niet nodig. Wat je wel nodig hebt? Je ziet het in onderstaande checklist.

M

ningen zijn goed voor de motoriek en maken het lichaam sterker. Ook de zintuigen worden volop geprikkeld.

er ij

Zoek je een leuke activiteit met je baby, dreumes of peuter? Kom samen zwemmen! Als ouder heb je een belangrijke rol bij het watervrij maken van je kindje. Door samen te genieten en plezier te maken, raakt je kleintje op een goede manier vertrouwd met water. In de lessen doen we leuke oefeningen en spelletjes en zingen met z’n allen bijpassende liedjes.

20% korting bij gebruik van kortingscode “sportfondsenbad” via www.pizzaservice.nl geldig 30 april juni 2020 2021 Geldigt/m tm 30


Trimsalon de knipschuur Carin

U itg ev er ij

U itg ev er ij

06 - 53900111 Breedweerlaan 64 1963 BN Heemskerk

BEVERWIJK Mobiel 06-51293462 HARLANDSCHOONMAAKBEDRIJF.NL

M DH

M DH

Bel gerust voor info, advies of het maken van een afspraak wij helpen u graag.

Rijschool Broekpolder

Patrick nierpatiënt sinds zijn 17e

Hij houdt vol

Net als wij

• Voor een vast een instructeur • Voor lessen van 60 min. • Voor een fijne en ontspannen rijles

Het ontwerpen, maken herstellen / repareren en restaureren van glas-in-lood, monteren, brandschilderen, isoleren door bijvoorbeeld het plaatsen van isolatieglas. Kortom; van herstellen van een gebroken ruitje tot het maken van grote en kleurrijke ramen voor een kerk. Verkoop van glas in lood materialen. Ruime keuze van glas soorten.

Help mee. Doneer op nierstichting.nl

U itg ev er

ij

Je bent niet alleen in Beverwijk Coaching en Counseling

DH

DH

U itg ev er

ij

Reguliersdwarsstraat 12B, BEVERWIJK Tel: 0251-241255 www.vanleeuwenglasmontage.nl

M

M

Veldstraat 17, 1944 RW Beverwijk 06-53238118

WWW.STRAKINTERIEURMAKERS.NL

rij ev e itg

DH

U

Kinderen leren zelf hun probleem op te lossen en te ontdekken wat werkt. M

M

DH

U

itg

ev e

rij

WWW.JE-BENT-NIET-ALLEEN.NL

k a V

n m e o a ke r i h c s k j Va ENKELSCHOT Ekelschot

En het samen te doen, want zo bereik je nog veel meer

schoenreparatie - sleutelservice - naamborden - tassen - fournituren

Beverhof 2 • Beverwijk • 0251-213229

DH

Tel: 06 41 63 0215 www.kindertherapiesuzanblum.nl M

M

DH

U

U

itg

itg

ev

ev

er

ij

er ij

schoenrepara


U itg ev er ij

U itg ev er ij

koerierswerk

post

M DH

M DH

Beverwijkse Koeriersdienst en Stadspost

en dagelijkse service

Beverwijkse Koeriersdienst & Stadspost

U itg ev er

Verstuur dan uw post al voor 55 cent per stuk via Stadspost Beverwijk!

M

DH

DH

U itg ev er

ij

€0,55

ij

Heeft u trouwplannen, een jubileum, een geboorte of een ander evenement dat u graag wilt delen met vrienden of familie?

rij ev e itg U DH M

k. wilhelminastraat 1, 1911ET uitgeest 06-24566202 | www.loliyo.nu

M

M

DH

Betaalbare dameskleding maat 36 t/m 50

DH

U

U

itg

itg

ev

ev

er

ij

er ij

M

DH

U

itg

ev e

rij

M

www.stadspostbeverwijk.nl


Sportfondsenbad Beverwijk

Voorjaar 2021 | 8

U itg ev er ij

U itg ev er ij

Zwemles volgen bij het Sportfondsenbad Beverwijk Bij het Sportfondsenbad Beverwijk kunnen kinderen vanaf vier jaar leren zwemmen. De kinderen starten in een watervrij groep, waarin zij op een manier die bij hun leeftijd past, met water leren omgaan. Binnen het lessysteem wordt gebruik gemaakt van gekleurde lintjes die de leskinderen moeten dragen op hun zwemkleding uit oogpunt van de veiligheid. Een ander aspect van de lintjes is dat het de kinderen stimuleert om hard te werken voor het volgende lintje.

Snorkelen

Groepslessen

A–B–C

A

Dilpoma A, B en C diploma Diploma Snokelen 1, 2 en 3 Diploma tegel A, B en C diploma Lespas

rij

A-B-C

Groepslessen voor 7-jarigen Kleine groepsles maximaal 5 leskinderen Privé zwemles maximaal 2 leskinderen Groepslessen

1/2 uur

6 weken geldig / 5 zwemlessen

3/4 uur

5 weken

3/4 uur

5 weken per diploma per diploma per tegel eenmalig

ij er

M

DH

M

Drechtstraat 77, 1946 AZ, Beverwijk (T) 06-12294748, (E) info@rijschoolrosannekingma.nl

DH

U

U

itg

itg

ev

ev

Vaste instructrice Rijbewijs app

Bekijk www.rijschoolrosannekingma.nl voor meer informatie.

€ 115,00 € 25,80 losse les

€ € € € € € € €

er ij

Specialist in snel slagen Direct beginnen Nieuwste lesmethode

ev e

A

tijdsduur Geldigheid doorlopende leskaart Prijs doorlopend abonnement 1 uur 5 weken geldig € 55,50 € 13,90 losse les 1/2 uur 5 weken geldig € 30,00 € 7,55 losse les 1/2 uur 6 weken geldig / 5 zwemlessen € 82,50 € 20,65 losse les

itg

Lessoort Groepslessen

U

Diploma A–B–C

DH

ev e

U

DH

M

U itg ev er

TARIEVEN ZWEMLESSEN 2021

itg

Zwemles voor kinderen met een beperking Kinderen met een beperking leren bij ons binnen hun eigen mogelijkheden zwemmen. Ter kennismaking nodigen wij jou, met je zoon of dochter, uit, voor een persoonlijk gesprek. Tijdens dit gesprek krijgt de instructrice inzicht in de vaardigheden en ervaringen van je kind. Op basis van dit gesprek wordt bepaald welke methodiek het beste aansluit bij het aanleren van de verschillende zwemslagen.

DH

2. Zwemplezier Water is leuk! Je wordt er nat van, je kunt er leuke spelletjes in doen en je kunt er lekker in zwemmen! Dat gevoel willen wij je kind meegeven. Daarvoor zijn bepaalde vaardigheden nodig. Wij proberen zoveel mogelijk aan te sluiten bij de leef- en denkwereld en houden bij het leren zwemmen rekening met de leeftijd van je

ij

De inhoud van onze zwemlessen is gebaseerd op de volgende drie uitgangspunten: 1. Motivatie Onze opleiding heeft een planmatige aanpak met een individuele doorstroom mogelijkheid naar het volgende niveau. Ons streven is ieder kind zoveel mogelijk te stimuleren binnen zijn/haar mogelijkheden.

rij

Aanbod soorten zwemles Omdat niet ieder kind hetzelfde is, worden de zwemlessen op verschillende manieren aangeboden. Zo kun je kiezen voor groepslessen, kleine groepslessen of privélessen. Bij alle lessen wordt lesgegeven volgens het Zwem-ABC en het enige verschil is de groepsgrootte. Hierdoor kun je zelf bepalen welke zwemlessoort het beste bij je kind past. We bieden groepslessen van 1 uur aan, kleine groepslessen en privélessen van een 1/2 uur.

Als je kind bovenstaande vaardigheden in verschillende waterdieptes beheerst kan het veilig en vrij in het water bewegen. Je kind krijgt hierdoor een veilig gevoel en kan zonder angst lekker van het zwemmen, het water en de daarbij behorende attracties genieten. Schrijf je kind nu in voor de zwemlessen bij het Sportfondsenbad Beverwijk.

M

M

DH

Zwem-ABC De zwemlessen worden gegeven volgens het ZwemABC. Het Zwem-ABC bestaat uit drie Nationale Zwemdiploma’s: A, B en C en is gericht op het jonge kind. De zwemdiploma’s A en B zijn waardevolle tussenstapjes, maar wie het zwemdiploma C op zak heeft is een echte vriend van het water geworden. Kinderen met het Zwem-ABC kunnen zich goed redden in moderne zwembaden en bij activiteiten in, op en aan het water.

3. Zwemveiligheid Wij vinden het belangrijk dat je kind zich geheel vrij in het water voelt. Daarvoor leert het op verschillende manieren met water omgaan. Vaardigheden als het onder water gaan, ademhaling, drijven, wenden en keren, springen, voortbewegen en het gekleed zwemmen worden je kind op speelse wijze vroegtijdig aangeleerd.

Overloop op de zwemlessen Wij hebben als extra dienstverlening één instructrice die extra aanwezig is tijdens de zwemlessen, de zogenaamde ‘Overloop’. Heb je vragen of opmerkingen over de zwemlessen van je kind, meld je zich dan bij de receptie, die vervolgens de ‘Overloop’ oproept. Mocht de vraag op dat moment ongelegen komen, dan noteert de receptie je vraag en word je hierover teruggebeld voor de eerstvolgende zwemles van je kind.

M

U itg ev er

ij

Leren zwemmen Niet ieder kind leert even snel lopen en fietsen, dat geldt ook voor het leren zwemmen. Het is daarom niet mogelijk aan te geven hoe lang een kind over het behalen van een diploma doet. Het Sportfondsenbad Beverwijk kiest voor individueel doorstromen van de leskinderen. Dit betekent dat wanneer je zoon of dochter voldoet aan de overgangsnormen, hij of zij doorstroomt naar de volgende groep. Het behalen van een diploma gaat over het algemeen sneller wanneer je zoon of dochter de zwemlessen zonder onderbrekingen doorloopt. Daarbij helpt het ook wanneer je, je kind de tijd geeft om met plezier een vaardige zwemmer te worden en kom regelmatig samen oefenen.

M DH

M DH

kind. Je vindt dat dan ook tijdens de zwemlessen terug bij het aanbieden van de oefenstof. Plezier bij het leren zwemmen vinden wij heel belangrijk.

41,75 10,45 losse les 41,75 10,45 losse les 15,75 15,75 12,05 6,20 voor de magneetkaart


Sportfondsenbad Beverwijk

Voorjaar 2021 | 9

U itg ev er ij

U itg ev er ij

Zwemles in kleine groepslessen?

Haal bij ons je Snorkel 1, 2 en 3 diploma

Geschikt voor: • Kinderen die in een grote groep snel afgeleid zijn • Kinderen die extra aandacht of oefening nodig hebben • Kinderen met zwemangst

Een mooie opstap naar het echte duiken Snorkel-lessen zijn een ideale opstap voor het echte duiken. We zorgen voor allerlei leuke en uitdagende oefeningen. Ook zetten we in op behendigheidstechnieken. Het resultaat: een heldere blik op de prachtige wereld onder water. Je kunt een snorkel en een duikbril van ons lenen, maar misschien vind je het fijner om een eigen snorkel en duikbril te gebruiken. Deze is te koop bij Diving Service Beverwijk.

ij

Deze zwemlessen worden van maandag t/m zaterdag gegeven. De lessen duren een ½ uur en er zitten maximaal 5 leskinderen in de lesgroep.

M

DH

Zwemles voor kinderen vanaf 7 jaar en ouder

U itg ev er

Kijk op de website voor alle dagen en tijden. Schrijf je kind nu voor de zwemlessen in!

Geschikt voor: • Kinderen met C-diploma • Kinderen die later willen gaan duiken met flessen • Kinderen die graag naar onderwaterschatten kijken • De snorkellessen worden gegeven op woensdagmiddag van 17.00 tot 17.45 uur en zijn op gedeeld in Snorkelen 1, 2 en 3. Er zijn 3 diploma’s te verdienen.

DH

U itg ev er

ij

Sociale vaardigheden en zwemvaardigheden In een ontspannen sfeer leert je kind omgaan met andere kinderen en nieuwe situaties. Wedden dat je kind vanzelf vooruitgaat? De vorderingen zijn – net als bij onze reguliere zwemlessen – eenvoudig te volgen via het online leerlingvolgsysteem.

Is jouw kind geïnteresseerd in de onderwaterwereld? Kom naar de snorkel-lessen! Tijdens deze lessen leren kinderen zwemmen met een duikbril, snorkel en zwemvliezen.

M

Persoonlijke aandacht en zwemplezier Door de kleine groepen is er tijdens de zwemlessen veel aandacht voor gerichte begeleiding. Door de druk van diploma’s of minder goede waterervaringen verliezen sommige kinderen het zwemplezier. Daarom zetten we tijdens de lessen niet alleen in op vaardigheden, maar ook op plezier.

M DH

M DH

Het Sportfondsenbad Beverwijk vindt dat ieder kind zwemles moet kunnen volgen. Omdat niet alle kinderen hetzelfde zijn en op dezelfde manier leren, bieden we verschillende lessen aan. Heeft je kind wat extra aandacht of begeleiding nodig? Dan is een kleine groep wellicht precies wat je kind nodig heeft.

Het is mogelijk dat kinderen, om welke reden dan ook, niet direct op 4- of 5-jarige leeftijd gestart zijn met het volgen van zwemlessen. Ze voelen zich, als ze op latere leeftijd beginnen met zwemles dan niet zo thuis tussen de kinderen van 4 en 5 jaar. Kinderen van 7 jaar en ouder kunnen nu samen met leeftijdsgenoten ook zwemlessen volgen. Speciaal voor kinderen vanaf 7 jaar zijn er op donderdag voor beginners (deze zwemles duurt 30 minuten) en op woensdag voor gevorderden (deze zwemlessen zijn 1 uur) zwemlesgroepen geformeerd. Inschrijven voor deze 7-jarige zwemles is verplicht.

Privé zwemles

Vaardigheden en zwemplezier Soms kan een kleine, gerichte oefening er al voor zorgen dat je kind ineens de slag te pakken krijgt.

Kijk voor meer informatie op: www.ozmassage.nl

ev e itg U DH M

DE VLEES KONING VERS LAMS - KALFS - RUNDVLEES EN KIP SPECIALITEIT: KANT EN KLAAR SHOARMA VLEES - TEGENS LEVERING AAN HORECA

De eerste stap naar jouw droomhuid!

ev

er ev itg

itg

Op vertoon van deze advertentie ontvang je

U

10% korting op een behandeling

U

of op een product van IMAGE Skincare!

Openingstijden: Vrijdag: 07:00 tot 19:00 Zaterdag: 07:00 tot 19:00 Zondag: 07:00 tot 19:00

DH

*(eenmalig te gebruiken, geldig tot 1 augustus 2021)

M

M

DH

Keuze uit: • Sportmassage • Ontspanningsmassage • Triggerpoint massage • Zwangerschapsmassage

De zwemlessen duren een ½ uur. Vraag bij de receptie naar de mogelijkheden, en schrijf je kind nu in!

ij

Luxe massagebeleving bij u thuis

Geschikt voor: • Kinderen vanaf 4 jaar • Kinderen die behoefte hebben aan persoonlijke aandacht, gerichte instructie of een rustigere setting • Er zitten maximaal 2 leskinderen in een groep met 1 instructeur.

er ij

ev e

itg

M

DH

U

Maattraject Tijdens privézwemles is er alle tijd en ruimte om in te spelen op wat je kind nodig heeft. Samen bekijken we wat goed en wat minder goed gaat. Met een-op-twee aandacht werken we gericht aan verbeterpunten.

rij

Wat het niveau ook is, we zetten in op vaardigheden en – even belangrijk – zwemplezier!

rij

Heeft jouw kind wat meer persoonlijke aandacht nodig om het zwemmen goed onder de knie te krijgen? Of kan het zich minder goed concentreren in een groep? Soms werkt privéles voor kinderen beter dan groepsles.

skinandmorebybobbyjo@gmail.com | 06-25599771 Follow me on Facebook & Instagram

www.skinandmorebybobbyjo.nl


M DH

U itg ev er ij

M DH

U itg ev er ij

Het kledingrekje

Al uw kipproducten voor een fantastisch barbecue-seizoen Diverse stokken, kipfiletlapjes, dijen, kruiden en andere barbecue-benodigheden’

Ook op de markt in Heemskerk en donderdag in ijmuiden

De Nieuwe Poelier

“Ik kan weer méér met artrose”

DH

Hopman ERA Makelaars IJmond Jan Lighthartstraat 73B 1964 HA Heemskerk

U itg ev er

U itg ev er

ij

ij

Beverhof 35 • 1941EC Beverwijk • Telefoon: 0251 296029

DH

Elly en vele anderen vertellen hun ervaringen in het ‘Handboek voor mensen met artrose’. Het boek staat daarnaast vol met praktische tips van zorgverleners en wetenschappelijke kennis over artrose én mogelijke behandelingen.

M

M

T 0251 - 74 50 00 www.hopmanmakelaars.nl

Vraagt u het gratis boek ook aan?

ev e itg U DH M ev

ev

er

ij

er ij

M

DH

U

itg

ev e

rij

Ga naar reumanederland.nl/handboek Of scan de QR-code:

rij

ijmond@hopmanmakelaars.nl Hans van der Helm M 06 - 10 92 18 61 NVM RM - RT makelaar - Taxateur o.g.

DH

M

M

DH

U

U

itg

itg

Overnacht jij hier binnenkort? Ga voor meer informatie naar www.cityden.com/vakantieineigenland


Sportfondsenbad Beverwijk

Voorjaar 2021 | 11

We werken met combinaties van: • multi-jumptraining • core-training: tijdens deze training komen spieren in de mid-sectie aan bod • combat

voor een intense les die je uitdaagt om harder, feller en met meer power te gaan bewegen! Kortom: Aquabootcamp is een unieke manier voor verbetering van jouw conditie en spierkracht! Lekker afwisselend en doelmatig. Durf jij het aan? Reserveer je plek via de website.

Ook oefenen we trap- en stoottechnieken uit diverse gevechtssporten met uitvoering in explosieve spierkracht, in drills en killers. De unieke omgeving van water zorgt

Aquatrim Aquayoga Combifit Hydrofit

• Verbetering van de in het verleden aangeleerde zwemslag • Oefeningen die alle spieren in het lichaam soepel houden • Iedere woensdagochtend van 10.00 uur tot 10.45 uur.

DH

DH

M

heden van iedere zwemmer. Vervolgens wordt er een programma op maat gemaakt.

M

Aquatrim is een activiteit om de conditie op peil te brengen of te houden. Deze activiteit is bedoeld voor alle dames met een zwemdiploma of voldoende zwemervaring. Jong en oud, alle vrouwen zijn welkom. Er wordt gezwommen onder leiding van een instructeur, die goed kijkt naar het niveau en de mogelijk-

Probeer zo uit wat jij het leukste vindt. Er is nu geen reden meer om niet te komen. Keuze en uitdaging genoeg om te sporten in het zwembad.

U itg ev er

ij

ij

Alleen voor dames is er op woensdag Aquatrim

U itg ev er

• • • •

M DH

M DH

Aquabootcamp is een pittige work-out in ondiep water met bijpassende muziek en onder begeleiding van een deskundige instructeur. Een uitstekende combinatie van kracht- en conditietraining met het inmiddels bekende interval- of circuitsysteem.

Heb je wisselende diensten of geen tijd om iedere week op een vaste dag en tijd te komen zwemmen? Of hou je van veel variatie? Dan is dit Combi abonnement Aqua Sporten ideaal voor jou. Het is een 10 badenkaart die 20 weken geldig is en je kunt aan alle activiteiten meedoen. Waaronder: • Aquabootcamp • Aquaextreem • Aquafit • Aquajogging • Aquapilates

U itg ev er ij

U itg ev er ij

Aquabootcamp

1 Combi abonnement Aqua Sporten

In het trainingsprogramma komt o.a. aan bod: • Opvoeren c.q. behouden van de conditie

Wat is Aquapilates?

Reserveren is verplicht. Meld je via de website aan voor Aquatrim

Aquayoga “Balans in lichaam en geest”

Verbeterde spierkracht Je krijgt meer energie. Het lichaam wordt soepeler Kwaaltjes en pijntjes verminderen Bevordert zelfverzekerdheid

itg

ev e

rij

Hou je van yoga maar dan met een extra dimensie? Dan is Aquayoga echt een sport voor jou! Een 30 minuten yoga flow op het water. Combineert ademhaling met beweging voor een sterker lichaam en geest. Voor maximaal effect gebruiken we matten op het water. Constant zijn je spieren aan het werk, om in balans te blijven en je geest gefocust te houden. je weet niet hoe hard je hebt gewerkt tot je de volgende ochtend wakker wordt.

U

De lessen worden op woensdagavond gegeven op bijpassende muziek door een ervaren instructeur.

DH

M

Door effectieve, gevarieerde rek- en strekoefeningen op de mat in het water kan Aquapilates tot de volgende verbeteringen leiden: • Bewegingen worden meer beheerst • Betere (rechtere) houding • Een goede balans, beter evenwicht gevoel

• • • • •

Ben jij toe aan wat meer balans? Reserveer dan je mat en doe mee.

M

DH

U

itg

ev e

rij

Aquapilates is geschikt voor iedereen die in de alledaagse hectiek op zoek is naar een rustige activiteit, die daarnaast ook bevorderlijk is voor de gezondheid. Zo werk je met Aquapilates niet alleen aan je lenigheid en spierkracht, maar is het ook nog eens heerlijk ontspannend. De oefeningen worden in het ondiepe instructiebad uitgevoerd op een mat.

Doordat de verlichting gedimd wordt en er bijpassende achtergrondmuziek speelt, worden alle oefeningen door velen als zeer prettig ervaren. Tijdens de verschillende houdingen, de aanspanning van de diverse spieren en daarna de ontspanning in je hele lichaam, merk je dat je lichaam leniger en flexibeler wordt.

Woensdag 19.30-20.00 uur.

Aquajogging Nu ook op maandagochtend

Deze low impact lessen geven lichaam en geest na inspanning, een heerlijke ontspanning. Effectief voor iedereen!

Bij Aquajogging kun je dankzij een ‘aquabelt’ blijven drijven en rechtop in het water bewegen. Tijdens de actieve spierversterkende training verbrand je meer calorieën dan op het droge, omdat het water meer (natuurlijke) weerstand biedt. Knieën, heupen en enkels worden ontzien, want je maakt geen contact met de bodem.

Zin om het uit te proberen? Reserveer dan je dag en tijd via de website!

DH M

M

DH

U

U

itg

Met leuke, verschillende materialen worden specifieke oefeningen gedaan voor armen, benen maar natuurlijk worden ook de buikspieren niet vergeten Je kunt meedoen op je eigen tempo, passend bij je eigen conditie. Eigentijdse muziek zorgt voor een extra stimulans. Aquajogging past bij iedere leeftijd en conditie. Deze lessen worden gegeven in het diepe gedeelte van het 50-meterbad onder leiding van een gediplomeerde instructeur.

itg

ev

ev

er

ij

er ij

De Aquayoga lessen duren een half uur. Tijdens de Aquayoga lessen is het handig om over je badkleding heen een sportbroekje te dragen, dit is niet noodzakelijk. De lessen worden gegeven in het heerlijk warme instructiebad. Er zijn per les 7 matten beschikbaar. Om die reden is het handig om van tevoren een mat te reserveren, via de website.


U itg ev er ij rij ev e itg U M

DH

U

itg

ev e

rij

M

M

DH

DH

U itg ev er

U itg ev er

ij

ij

M DH

U itg ev er ij M DH DH M

OP AVONTUUR IN OERRR Kom mee naar buiten, ontdek de natuur en beleef de mooiste avonturen met OERRR! Voor € 1,25 per maand krijgt je: • elk seizoen nieuwe kaarten van OERRR • een welkomstcadeau • korting op activiteiten in de natuur

DH M

M

DH

U

U

itg

itg

ev

ev

er

ij

er ij

MELD JE AAN OP OERRR.NL


U itg ev er ij

M

M

DH

DH

U itg ev er

U itg ev er

ij

ij

M DH

U itg ev er ij M DH

‘Een unieke plek in de IJmond’ rij

ev e

itg

U

DH M

M

DH

U

itg

ev e

rij

Het respect voor het leven en de dood komt samen in het prachtig gelegen pand in Beverwijk. Een klein en deskundig team verzorgt op persoonlijke wijze de crematie van uw dierbare.

itg

itg

ev

ev

er

ij

er ij

Wij werken samen met alle uitvaartverzorgers uit de regio, ongeacht waar u verzekerd bent.

DH

M

M

DH

U

U

Zeestraat 214C • 1943 AE Beverwijk T: 0251-226677 • E: info@crematiecentrumwesterhout.nl www.crematiecentrumwesterhout.nl


hulp gekregen, waardoor ons kind weer kon groeien. We hebben nu veel meer vertrouwen in hem dat hij het zelf op kan lossen. We zouden het zelf soms anders doen, maar hij doet het nu op een manier dat bij hem past en dat is nog veel beter. En ik heb ook geleerd dat hij best mag worstelen en mag vallen en opstaan.

Door te leren met nare gevoelens om te gaan kon ze zich weer ontspannen en heeft nu weer lol met haar vriendinnen. Ook de ouders hebben veel geleerd. Zij kregen inzicht in patronen die waren ontstaan, waardoor het probleem in stand werd gehouden. “Mijn machteloze gevoel heb ik om kunnen zetten in echte hulp bieden voor mijn kind en te kijken wat werkt.”

Net als wij als ouders. Joep heeft veel ontdekt over zichzelf en hoopt dat zijn vriendje ook mag komen bij Suzan “Want hij kan nog niet zo goed voor zichzelf opkomen en ik kan dat wel!”

Ook Marcel en Carien hebben hulp gevraagd voor hun zoon. “Wij hebben zelf als ouders veel

https://kindertherapiesuzanblum.nl Tel: 06 41 63 0215

M DH

“Eigenlijk zou je dit elke ouder gunnen”. Marit heeft hulp ingeschakeld. Er is veel veranderd, want haar dochter gaat weer met plezier naar school. Elke dag had haar dochter veel buikpijn en huilde in de klas waardoor het onmogelijk was om les te geven. Fé wist al snel waar het echte probleem om ging en wat ze wilde leren om het anders te doen.

Ook bij ons in de winkel moeten we aanpassen en dat doen we met overgave. Oogmeten op afstand, draadloos. We hebben geïnvesteerd in nieuwe apparatuur. We kunnen nu meten volgens de richtlijnen van RIVM en NUVO en passen alle hygiëne maatregelen toe.

U itg ev er

ij

Wij ervaren ook hoe lastig het is met bril en mondkapje en voortdurend beslagen glazen. Anti-condens spray van Zeiss, Werkt perfect en we zien alles om ons heen nu heel scherp. U bent van harte welkom bij de Eyecare Rutgers op, Breestraat 114 in Beverwijk.

Wil je meer weten informatie, neem contact op!

ij

Alles moet op afstand, 1.5 meter en alles moet schoner. Handen wassen, mondkapje eventueel Latex handschoenen. Niet teveel mensen bij elkaar. Voelt niet normaal maar we doen het.

U itg ev er

M DH

We leven in bijzondere tijden. Tijden die ons veel bewuster maken van alle dingen om ons heen, veel dingen zijn niet meer zo vanzelfsprekend. Een hand geven, omhelzen of huggen.

“Wil je mijn vriendje helpen? Want hij kan nu nog niet zo goed voor zichzelf opkomen en ik wel!”

U itg ev er ij

U itg ev er ij

Beter Zien in bijzondere tijden

drie vestigingen in Beverwijk, Heemskerk en Velserbroek zitten wij altijd dicht in de buurt. Wij zien u graag in één van onze winkels en kijkt u ook eens op onze website: www.fietsenwinkelvandoorn.nl! www.fietsenwinkelvandoorn.nl!

Heeft u ook zo’n zin om weer lekker te genieten van het fietsen en het mooie weer? Bij Fietsenwinkel van Doorn hebben wij een groot aanbod van verschillende (elektrische) fietsen van de beste merken, nieuw en 2de hands. Kom langs en ervaar het gemak van een elektrische fiets zelf! Weet u ook dat wij in de werkplaats werken zonder afspraak en dat 90 procent van de reparaties dezelfde dag nog klaar zijn? Voor het vervangen van een band hebben wij zelfs de snelste service van de regio (vaak direct, meestal binnen 2 uur) en met

M

M

DH

DH

Fietsenwinkel van Doorn Beverwijk Lisa Tandtechniek Lisa Tandtechniek is een gediplomeerde specialist in het aanmeten van een volledig kunstgebit, een frame-prothese en een partiële prothese. Ook voor een kunstgebit op implantaten bent u bij mij aan het juiste adres.

• Als uw prothese los zit, maar deze nog niet ouder is dan 5 jaar, u in aanmerking komt voor een rebasing en dit voor 90% wordt vergoed vanuit de basisverzekering?

Ik sta voor professionaliteit, de beste zorg, hoge kwaliteit en persoonlijkheid. Geen wachttijd, dus maak vandaag nog een afspraak.

Kijk voor meer informatie ook eens op mijn website www.Lisatandtechniek.nl of maak vrijblijvend een afspraak 06 - 362 730 64.

rij

DH M

M

DH

U

itg

ev e

Beneluxlaan 93 • 1946 WJ op de grens van Beverwijk-Heemskerk

U

itg

ev e

rij

Wist u dat? • U in de meeste gevallen om de 5 jaar een nieuw kunstgebit mag van de verzekering? • Een volledig kunstgebit voor 75% uit de basisverzekering wordt vergoed en als u aanvullend bent verzekerd tot 100%?

Alles wordt elektrisch! Medewerkers van Blom Elektrotechniek

er ij

DH

Meld je aan via

STAMCELDONOR.NL

M

U DH M

Aantrekkingskracht BlomPlus op monteurs Trekt BlomPlus eigenlijk een bepááld type monteurs aan? Arnold Blom: “Absoluut! Ze zijn all-round, werken zelfstandig en contact met opdrachtgevers vinden ze leuk. Wie zich daarin herkent komt maar ’s praten.”

U

itg

ev

Jij kunt die match zijn!

Nieuwbouw en renovatie Op www.blomelektrotechniek.nl zie je veel grootschalige projecten in nieuwbouw-, ombouw en renovatie. Vaak de top voor installatietechniek in elektro- en data-infrastructuur. Op www.blomplus.nl herken je het topsegment unieke woon- en bedrijfspanden. Plus bijzondere renovaties van monumentale panden.

ev

er

ij

Voor patiënten met o.a. leukemie die een stamceltransplantatie moeten ondergaan betekent een passende donor een laatste kans op leven.

Voorkeurspositie Voorkeur van opdrachtgevers verdien je niet zomaar. Arnold Blom: “Het is noodzakelijk actuele ontwikkelingen onder de knie te hebben. Zo investeren we in geavanceerde ontwerp-, teken- en rekentechnieken. Dus óók en vooral in onze medewerkers, via training en opleiding. Medewerkers zijn het belangrijkste kapitaal van ons gezonde familiebedrijf. ”

itg

WORD STAMCELDONOR

en BlomPlus in Beverwijk weten er alles van. Elektrificatie van de samenleving gaat razendsnel. Dat betekent véél opdrachten. Bovendien hebben veeleisende opdrachtgevers een sterke voorkeur voor Blom.

blomelektrotechniek.nl blomplus.nl


Sportfondsenbad Beverwijk

Voorjaar 2021 | 15

Zomercursus leszwemmen 2021 Het zwembad blijft open deze zomer! Mede omdat we zolang gesloten zijn geweest in de Coronaperiode. Zo kunnen alle zwemleskinderen een tussensprint of een eindsprint maken in deze periode. Op naar je zwemdiploma, van het Zwem-ABC!

U itg ev er ij

U itg ev er ij

De Krokodil Run Stormbaan plezier!

Vind je dit teveel zwemlessen per week spreek dan losse privé zwemlessen af dit is ook mogelijk in de zomer periode. Deze lessen duren een ½ uur.

Deze cursus is voor beginners maar ook voor kinderen die al bij ons zwemmen.

ij

Wanneer je kind nu nog niet bij ons zwemt is het, na deelname aan de cursus, mogelijk om na de zomervakantie rechtstreeks

Allerlei leuke obstakels, maken het klimmen en klauteren tot een spannende beleving. Dus kom jij ook zonder in het water te vallen aan de overkant? Ga deze uitdaging samen met je broertje of zusje, vriendje of vriendinnetje, aan en kijk wie het snelst naar de overkant is gekomen. Dit is waterpret voor het hele gezin. Op de website staat vermeld wanneer de Krokodil in het zwembad zwemt.

Inschrijven: Inschrijven is mogelijk vanaf 28 juni in de receptie, tegen die tijd krijgt iedereen nog informatie over de Zomercursus leszwemmen.

DH

DH

U itg ev er

Gedurende zes weken worden er van maandag t/m zaterdag iedere dag zwemlessen gegeven. Je

in te stromen naar onze reguliere zwemlessen (dus zonder wachtlijst). Voor kinderen die het afzwemniveau bereiken bestaat de mogelijkheid om af te zwemmen. Dit wordt iedere week georganiseerd we maken er echt een afzwemfeest van.

ij

Het Sportfondsenbad Beverwijk organiseert van maandag 12 juli t/m zaterdag 21 augustus zomercursus zwemlessen voor het A-, B-, en C-diploma.

Regelmatig ligt op zondagochtend tijdens het vrijzwemmen, een bijzondere attractie in het water. De 10-meter lange opblaasbare Krokodil Run Stormbaan.

M DH

• Voor maan-, dins-, woensdag abonnement • Voor donder-, vrij-, zaterdag abonnement. • De zwemlessen duren 1 uur en de kleine lesgroepen een ½ uur. Natuurlijk kan je voor meerdere weken in te schrijven.

U itg ev er

M DH

kunt per week inschrijven voor de volgende 2 keuzeabonnementen.

M

M

Zomer Zwem4daagse, Het leukste en sportiefste familiezwemevenement! In de laatste week van de zomervakantie vanaf 16 augustus t/m 20 augustus kan je met de hele familie meedoen aan Zomer Zwem4daagse!. Het is een sportieve uitdaging voor iedereen die een A diploma heeft en van banenzwemmen houdt. Na 4 of 5 dagen zwemmen verdien je een prachtige medaille! Inschrijven kan vanaf 1 juni 2021. Ga jij deze uitdaging aan?

Activiteitenrooster 2021 09.30-10.15

09.30-10.15 Alleen dames 19.30-20.00 10.15-11.00* 09.00-09.30 Alleen dames

12.00-12.45

09.00-10.00

ev e itg

09.00-09.30

09.00-11.00 11.00-13.00 19.30-20.15 20.15-21.00

09.00-11.00 Alleen dames 11.00-13.00 19.30-20.15 20.15-21.00

07.00-09.00 09.00-11.00 11.00-13.00 16.00-17.00 17.00-18.00

07.00-09.00 09.00-11.00 11.00-13.00 16.00-17.00 17.00-18.00

19.30-20.15

10.00-11.00 11.00-12.00 12.00 13.00

09.30-10.15

DH

19.15-19.45 19.45-20.15 20.15-20.45

er ij

11.30-12.00 Beginners 20.30-21.00 Beginners/ Gevorderden

08.30 - 09.00 6 mnd - 2 jaar 09.00 - 09.30 2 jaar - 4 jaar 09.00-12.00* 09.30-12.00*

ev

19.30-20.00 Beginners 20.00-20.30 Gevorderden

10.00 -10.30 6 mnd - 2 jaar 10.30 -11.00 2 jaar - 4 jaar

itg

10.00 -10.30 6 mnd - 2 jaar 10.30 - 11.00 2 jaar - 4 jaar

U

18.00 -18.30 6 mnd - 2 jaar 18.30 -19.00 2 jaar - 4 jaar

09.00-10.00

M

ij er ev itg U

DH

M

09.00-09.30

19.30-20.15

Vrijzwemmen *instructiebad open Zwem Clinic (max 5 deelnemers)

Zwemles voor volwassenen lestijd is gekoppeld aan niveau info bij de receptie Vrijzwemmen Ouder & Kind instructiebad voor kinderen tot 4 jaar Zwangerschapszwemmen

Zondag

M

DH

Buitenlandse dames zwemles Combifit (Aqua Jogging, Aquarobic) Hydrofit Baby– en Peuterzwemmen Lestijd is gekoppeld aan leeftijd, meer informatie bij de receptie.

M

20.15-20.45 13.30-14.30 10.15-11.30 11.30-13.00 19.30-20.15 20.15-21.00

Zaterdag

10.15-11.00

09.00 - 09.30

Aquayoga ( max. 7 matten) Astma/COPD zwemmen Banenzwemmen

Vrijdag

rij

Donderdag

U

Aquapilates (7 matten) Aquatrim *alleen voor dames Aquavitaal

Woensdag

U

rij itg

ev e

10.15-11.00 11.00-11.45 20.15-21.00

Dinsdag 20.15-21.00

DH

Maandag Aquabootcamp Aquafit Aquajogging

19.30-20.15 19.30-20.15 Van te voren reserveren via de website www.sportfondsenbadbeverwijk.nl


U itg ev er ij

U itg ev er ij

A, B of C?

ij

Ons team van experts staat klaar om u te helpen bij al uw zaken. Van complete boekhouding tot werkbemiddeling en meer.

DH

M

Neem vandaag nog contact op om uw eerste adviesgesprek in te plannen.

M

we zorgen dat het werkt, altijd!

Powerpay ondersteunt u bij het hele proces van A naar Z. Doordat wij zelf ook jaren lange ervaring hebben, weten wij precies wat u nodig heeft om zorgeloos te kunnen ondernemen zonder veel tijd kwijt te zijn.

DH

Wijkermeerweg 25 Beverwijk info@blomelektrotechniek.nl 088 392 00 00

Facturen sturen, deze betaald krijgen, uw administratie op orde houden en belangrijker nog; werk hebben.

U itg ev er

U itg ev er

ij

Alles wordt elektrisch. Wat ben jij? Wat word jij? Kijk alvast op blomelektrotechniek.nl en blomplus.nl

M DH

M DH

Met een E-diploma kom je verder!

ev e U

DH M

M

DH

U

itg

ev e

rij

SCHERP ZIEN ZONDER BRIL OF LENZEN

itg

Betaalbare kinderkleding van baby tot puber!

rij

T +31 657 057 158 E info@powerpay.works WWW.POWERPAY.WORKS

Bij besteding van €50,GRATIS bezorging. Merken o.a.

M

U

comfort en vrijheid wanneer dit het belangrijkst is, namelijk als je wakker bent!

DH

line.nl www.kidskledingon

Nachtlenzen draag je als je slaapt. Terwijl je slaapt, corrigeren de lenzen je ogen. Overdag kan je dan scherp zien zonder bril of lenzen. Nachtlenzen geven je hiermee Meer weten over Nachtlenzen? Stap eens bij ons binnen, wij vertellen je graag meer.

M

DH

U

itg

E. onlinekidskleding@gmail.com T. 0615337961

itg

ev

Kids Kleding online

ev

er

ij

er ij

TikTok en Zero

Profile for MDH Uitgeverij

Sportfondsenbad Beverwijk  

Sportfondsenbad Beverwijk