Page 1

vervroegd zomerabonnement zwembad // fitness // groepslessen periode: april t/m augustus 2019 SPECIAAL TARIEF April t/m augustus € 125,Mei t/m augustus € 105,Juni t/m augustus € 82,50 Juli & augustus € 57,50 Augustus € 30,-

www.frelubuitengewoon.nl

Kinderdagverblijf | Buitenschoolse opvang

Goeman Borgesiuslaan 2 | 3741 CR Baarn Tel.nr: 06-42781522 | www.wilmapedicure.nl

Pagina 1


HANDTHERAPIE

Evers TuinTechniek

Per 28-3-2019 start in Baarn bij Fysiotherapie Merelhove

Specialist in Tuin-beregening!

Specialistische zorg door fysio/ergotherapeut bij klachten aan uw hand /pols/elleboog.

Evers TuinTechniek

In Soest ook de avonduren geopend!

Met een goed werkend beregeningssysteem houdt u uw tuin groen! Een goed werkend beregeningssysteem voldoet aan de volgende eisen: • Beregeningsplan exact afgestemd op uw tuin. • Installatie van de benodigde componenten zoals, plaatsing van pompen, besturingstechniek, verdeelunits, leidingen en sproeiers. • Gebruik van kwaliteitsmaterialen. • Plezier om uw tuin te onderhouden.

Evers TuinTechniek denkt graag met u mee!

Fysoptima Soest

Merelhove: Merelhof 44, 3743 EL Baarn Soest: Steenhoffstraat 9a, 3764 BH Soest Beide locaties: 035-7601738 info@handtherapiesoest.nl

Evers TuinTechniek van Kinsbergenlaan 41 3742 PH, Baarn

Tel: 035-7009740 Mail: info@everstuintechniek.nl

www.everstuintechniek.nl

www.handtherapiesoest.nl

Kinderdagverblijf | Buitenschoolse opvang

Sporten of je zwemdiploma’s halen Onder de buitenschoolse opvang tijd? Dat kan bij ons! Wij bieden buitenschoolse opvang die je kunt combineren met onze BSO SportKidz! of Zwem BSO. Wij zorgen dat je kind wordt gebracht en gehaald naar sportcentrum de Trits.

www.kinderopvangbaarn.nl

K l e i n s ch a l i g e b a b yo p va n g N at u u r l ij k e av o n t u r en t u i n Cr e at i e f at e l ier S p e l e n b e w e g en

V

s l ee

r o p

t-

e

wem z n

! r e i plez Ons leren kennen? Bel naar 035 - 5 488 488

of mail info@kinderopvangbaarn.nl https://www.facebook.com/kinderopvang.baarn

www.KiNderOpvaNgBaarN.Nl

Inschrijven kan via onze website


Kinderen met een rugzakje

iets meegeven waar ze altijd wat aan hebben

Wij bieden het enige echte Zwem-ABC In Nederland mag iedereen zwemles aanbieden en een zwemdiploma uitgeven. Dit is namelijk niet wettelijk geregeld. De verschillende zwemdiploma’s leiden helaas niet altijd op tot dezelfde Nationale Norm Zwemveiligheid. Wij hebben echter de Licentie Nationale Zwemdiploma’s en worden elk jaar onafhankelijk getoetst door de stichting Nationale Raad Zwemveiligheid (voorheen Nationaal Platform Zwembaden | NRZ). Zo weet je als ouder zeker dat de zwemlessen en het zwemdiploma voldoen aan de meest recente kwaliteitscriteria en leg je de basis voor een leven lang zwemplezier en –veiligheid. Dit geeft je als ouder/verzorger 4 zekerheden: √ Gediplomeerde en gekwalificeerde zwemonderwijzers, zodat je kind in veilige handen is en met plezier naar zwemles gaat. Zo werken de zwemonderwijzers volgens de Gedragscode Zwembranche, hebben een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en blijven bijgeschoold. √ Je kind ontvangt de Nationale Zwemdiploma’s A, B en C. Met het behalen van het Nationaal Zwemdiploma C voldoet je kind aan de Nationale Norm Zwemveiligheid. Deze officiële diploma’s worden bijvoorbeeld erkend door brandweer, politie en sportopleidingen voor de uitoefening van verschillende beroepen.

Met het grootste geduld en zichtbare aandacht voor detail laat ze kinderen met een zogeheten rugzakje op een veilige en rustige wijze kennismaken met het water. Geen voet wijst een verkeerde kant op, of ze heeft het aangestipt. Bijna iedereen vindt het leren zwemmen wel een beetje spannend en dat is aan de koppies vaak genoeg te zien. Zwemdocente Eveline Boer, inmiddels 25 jaar werkzaam bij de Trits, weet deze spanning vakkundig om te buigen naar handelingsbekwaamheid en kinderen met meer vertrouwen weer de deur uit te laten gaan. “Wat bijna iedereen ziet is een kind dat leert zwemmen en zijn of haar diploma haalt, zodat de ouders kunnen vertrouwen op de nodige zelfredzaamheid. Maar waarom zwemles juist zo belangrijk is voor kinderen met een rugzakje, is door de enorme motorische voordelen die ze hebben van het zwemmen. De wijze waarop er les gegeven wordt, is om ze iets mee te geven waar ze altijd wat aan hebben.”. “Bij de Trits lessen we dan ook in kleine groepjes of individueel, aangepast op wat het kind nodig heeft maken we

Dus leer zwemmen.

een stappenplan om het beste uit het kind te halen. Met als einddoel streven we naar een diploma of certificaat. Omdat de kosten van deze lessen hoger zijn dan een reguliere les, is het voor sommige mensen een drempel, maar stichting Mee kan je hierbij helpen. Een organisatie die er is voor iedereen met andere behoeftes.” De zwemonderwijzeres is opgeleid om deze kinderen op persoonlijke wijze de aandacht te geven die zij nodig hebben, waardoor het voor de ouder niet nodig is om het water mee in te gaan.

Onbeperkt Zwemmen

√ De zwemlesaanbieder hanteert een helder beschreven zwemlesmethode, zodat je kunt bepalen welke aanbieder het beste bij jouw kind past. Tijdens de zwemles word je als ouder ook goed op de hoogte gehouden van de vorderingen van je kind.

Banen zwemmers en recreanten kunnen met onze sportpas gedurende de ruimste openingstijden in de regio heerlijk hun ei kwijt. Daarbij ook nog eens meedoen aan alle groepslessen die in het water worden gegeven.

√ Een constante kwaliteit van de zwemlesaanbieder, geborgd door onafhankelijke jaarlijkse controle en toetsmomenten bij het diplomazwemmen. Dus: kies bewust en ga voor zekerheid. Kijk voor meer informatie en antwoorden op veelgestelde vragen van andere ouders over dit onderwerp ook op www.allesoverzwemles.nl. Voormeer informatie over zwemles volgen bij de Trits, ga je naar onze website www.detrits.nl.

Ook zijn er genoeg volwassenen die nog niet kunnen zwemmen. De schrijnende gevallen van verdrinking illustreren inmiddels elke zomer waarom goed leren zwemmen zo belangrijk is. Het zijn daarom ook vaak mensen die op latere leeftijd naar Nederland zijn gekomen of zijn opgegroeid zonder de financiële middelen of gebrek aan besef van noodzaak. “Het lijkt zo makkelijk. Je denkt dat als je iemand ziet zwemmen, je dat gewoon na kunt doen. Dat werkt natuurlijk niet zo!”, vervolgt de instructrice. “Daarom geef ik een aantal dagen in de week les aan volwassenen, ik moet er niet aan denken om dat hier mee te maken en het hoeft gewoon niet te gebeuren dat er mensen verdrinken, omdat ze niet kunnen zwemmen. Bijna iedereen kan leren zwemmen!”.

Onbeperkt Fitness Ons volledig vernieuwde fitnessafdeling is ingericht om elke sportbeoefenaar te plezieren. Of je nu komt voor het gezelligheidsaspect, de voorbereiding op een marathon of krachttraining, onze laagdrempeligheid is bekend en wordt door velen gewaardeerd.

Ook in de Trits: Trits kids “kinderopvang”

De Trits heeft een gratis kindercorner voor al haar leden. Elke maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag tussen 8:45 en 11:15 uur. Een plek waar kinderen veilig kunnen verblijven onder toeziend oog van een professional en waardoor jij je verdiende sportmoment onbezorgd kan benutten.

Pagina 3


Voetklachten? Pijn bij staan of lopen? Voor het onderzoeken en behandelen van deze klachten kunt u terecht bij Podotherapie Voetsula. Wij maken op maat gemaakte inlegzolen, sportzolen, siliconen teenstukjes en geven schoenadvies. Gezondheidscentrum Baarn Plataanlaan 5, 3741 WE Baarn

Overige locaties: Eemnes, Weesp, Muiden en Bussum

Centrale telefoonnummer: 035 8871565 | www.voetsula.nl

maaltijden snacks terras koffie ijs

DI 9 APR 20.15 U

de Baarnse notarissen: uw vertrouwde adres Eemnesserweg 12 in Baarn • tel 035 5413321 info@debaarnsenotarissen.nl • www.debaarnsenotarissen.nl

UW GOUD IS GELD WAARD!

Oude sieraden liggen soms jaren in de la. Zonde van uw goud en uw geld. Ruil ‘t hier voor een nieuw sieraad of we betalen u de dagwaarde contant uit.

juwelier

Laanstraat 18 info@sassoon.nl

horloger

3743 BE Baarn www.sassoon.nl

diamantair T 035-5415937 F 035-5426503


Zak- en conditietraining

Bij zak- en conditietraining wordt er dieper ingegaan op stoot en traptechnieken binnen de verdedigingssport. Een geweldig energieke workout, die je de grenzen van fitheid laat verleggen. Er komt geen full contact aan te pas.

Spinning Sportcentrum de Trits heeft meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van indoor cycling/spinning. Hierin hebben wij de sport zien groeien van hoog potentieel naar een vorm van beweging die niet meer weg te denken is uit het fitnesslandschap.. De instructeurs zijn naast zeer bekwame docenten ook nog eens behoorlijk fietsgek! Weten van wie jij les krijgt? Volg ze op Strava!

Kickbag

KickBag is momenteel een van de leukste en meest effectieve groepslessen in Nederland. KickBag is plezier, samenwerken, lachen en uit je dak gaan! Je kunt al je negatieve energie en stress lekker botvieren op de Kickbag (een soort verplaatsbare bokszak). De lessen zijn verslavend! Je maakt boks- en traptechnieken op de Kickbag. Je werkt veel samen en motiveert elkaar, er wordt echter op geen enkel moment met een sparringpartner gewerkt. Je wordt gemotiveerd door de lekkere muziek, maar je hoeft niet op het ritme van de muziek te werken als je dat niet wilt. Dit is een van de redenen dat er ook veel heren aan KickBag-lessen deelnemen. Iedereen kan meedoen en op zijn / haar eigen niveau en tempo werken.

Baby/peuterzwemmen

Beby/peuterzwemmen is een geweldige manier om je kind vertrouwd te laten raken met het water. Bovendien is het een ontzettend leuke manier om samen bezig te zijn! Na het afronden van het baby-/peuterzwemmen kan er gelijk worden doorgestroomd naar de particuliere zwemlessen, zonder op een wachtlijst te hoeven staan.

Power Pilates

Power Pilates gaat een stapje verder dan Perfect Pilates. In deze freestyle groepsles worden oefeningen gedaan om het lichaam strakker, stabieler, flexibeler maar ook krachtiger te maken.Tijdens de les kunnen halters, tubes, elastieken, hand- en enkelgewichten, steps en ballen gebruikt worden. De oefeningen zijn zeer divers en alle spiergroepen komen aan bod. De nadruk ligt op de rompspieren van zowel buik als rug. Lichaamshouding en -beheersing krijgen veel aandacht. Er wordt tijdens deze les niet gewerkt met een choreografie of ingewikkelde pasjes, waardoor Power Pilates geschikt is voor jong en oud, beginner of de gevorderde sporter.

Tae Bo

Een zeer dynamische en uitdagende sport waarbij diverse vechtsporttechnieken op muziek worden uitgevoerd. Deze technieken komen voort uit kickboksen, karate en andere oosterse vechtsporten. In de lessen staat het trainen van het uithoudingsvermogen en het verbruiken van veel calorieën centraal.

Pilates

Met Pilates verbeter je jouw kracht, flexibiliteit en balans. Je ontwikkelt lange en sterke spieren en je versterkt je innerlijke core om je wervelkolom te ondersteunen. Je krijgt dus spieren met lange elegante vormen. Tevens verbeter je jouw lichaamsbewustzijn en bouw je aan een betere houding.

Zwangerschapszwemmen (incl persoonlijke begeleiding)

Het zwangerschapszwemmen is hoofdzakelijk gericht op het onderhouden en verbeteren van de lichamelijke conditie. Het heeft als plezierige bijkomstigheid een ontspannende en sociale functie. Het water bij zwangerschapszwemmen geeft een gevoel van volledige ontspanning. Bijna alle oefeningen worden uitgevoerd in sta-diep water dus kunt u ook meedoen als u niet of niet goed kunt zwemmen.

Stess- en Burnout Coaching volgens de CSR methode.

Als je weet wie je bent, kun je wie je wilt zijn. Jeworden komt verder... Loopbaan - Persoonlijke ontwikkeling -Studiekeuze

door stil te staan!

Loopbaan - persoonlijke ontwikkeling - studiekeuze

Zumba

Zumba is een fitnessprogramma dat is gebaseerd op LatijnsAmerikaanse dans, zoals de salsa, merengue, axé, samba en cumbia. Het is opgezet door Alberto ‘Beto’ Perez, een Colombiaanse danser en choreograaf uit Miami. Bij zumba worden fitnessoefeningen op muziek gedaan, dit is te vergelijken met aerobics. De Trits is vanaf het begin een bekende naam binnen Zumba. Dit zie je terug in de kennis, kunde en het enthousiasme van de groepen én docenten. Om die reden geven wij meerdere dagen per week Zumba en variëren wij sterk in de uitstraling per les.

Ruiter

Paard

Cadeaus

Bestel online of kom gezellig langs! Kijk voor openingstijden op de website

Op wens gemaakte taarten, Kinderfeestjes • High Tea • Bedrijfslunches

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Lijsbeth Uiterwijk-Kes 06-25520657 | info@luckcoaching.nl

Torenlaan 88 | Baarn | 06 45446618 Terrein Manege Zonneveld

Neem gerust contact op voor meer informatie!

Amsterdamsestraatweg 16F 3743 AB Baarn T.: 06-20968727 www.paradetaartje.com

Pagina 5


PRAKTIJK VOOR VERSCHILLENDE SOORTEN GEBITSPROTHESEN

䬀氀攀搀椀渀最爀攀瀀愀爀愀琀椀攀 匀挀栀漀攀渀爀攀瀀愀爀愀琀椀攀 䜀漀爀搀椀樀渀猀攀爀瘀椀挀攀 匀琀漀洀攀爀椀樀

U BENT BIJ ONS IN DE PRAKTIJK VAN HARTE WELKOM VOOR: • Reparaties aan uw gebitsprothese (zeer snel gerepareerd)

伀瀀攀渀椀渀最猀琀椀樀搀攀渀

• Opvullen van uw gebitsprothese • Vernieuwen van uw gebitsprothese • GRATIS prothesecheck

䴀愀愀渀搀愀最㨀  伀瀀 愀昀猀瀀爀愀愀欀 䐀椀渀猀搀愀最㨀  ㄀ ⸀  ⴀ㄀㠀⸀  甀 圀漀攀渀猀搀愀最㨀  ㄀ ⸀  ⴀ㄀㠀⸀  甀 䐀漀渀搀攀爀搀愀最㨀  ㄀ ⸀  ⴀ㄀㠀⸀  甀 嘀爀椀樀搀愀最㨀  ㄀ ⸀  ⴀ㄀㠀⸀  甀 娀愀琀攀爀搀愀最㨀  ㄀ ⸀  ⴀ㄀㜀⸀  甀

• Aanmeten gebitsprothese op implantaten (klikgebit) • Opvullen gebitsprothese op implantaten • Gedeeltelijke gebitsprothese of een frame

匀漀挀椀愀氀 䴀攀搀椀愀

Wij hebben contracten met vrijwel alle zorgverzekeraars. De meeste behandelingen worden vanuit de basisverzekering grotendeels vergoed door uw zorgverzekeraar met een aanvullende verzekering kan dit oplopen tot 100%. Erkend gediplomeerd Tandprotheticus

䬀氀攀搀椀渀最爀攀瀀愀爀琀椀攀礀愀氀挀椀渀

Jeffrey Schweers

ISO gecertificeerd

䬀氀攀搀椀渀最爀攀瀀愀爀愀琀椀攀 夀愀氀挀椀渀

Tandprothetische Praktijk Kunstgebit Soest Burg. Grothestraat 11A 3761 CJ Soest 035-8884202 info@kunstgebitsoest.nl

LUXE TERRASOVERKAPPING MET GLASDAK

+ GRATIS

WWW.KUNSTGEBITSOEST.NL LUXE TERRASOVERKAPPING MET GLASDAK

€ 2.389,6000 X 3000 MM

BIJPASSENDE GLASSCHUIFWANDEN

€ 2.389,-

+ GRATIS

6000 X 3000 MM

LUXE LED VERLICHTING

VANAF € 329,-

LUXE LED VERLICHTING

(2 X 3 LED SPOTS)

PER STREKKENDE METER

(2 X 3 LED SPOTS)

LUXE TERRASOVERKAPPING MET GLASDAK

€ 2.389,6000 X 3000 MM

+ GRATIS LUXE LED VERLICHTING (2 X 3 LED SPOTS)

HOUTEN KAPSCHUREN OP MAAT Frelu Buitengewoon levert kapschuren op maat van het merk ‘De Houtzaak’.

BIJPASSENDE Ã Robuuste uitstraling GLASSCHUIFWANDEN Ã

Massief Douglas

VANAF € 329,-

Deze kapschuren kunnen als bouwpakket Ã

Eiken of andere houtsoorten

geleverd worden of door onze

Voorzien van zinken dakgoten

Ã

montagemedewerkers deskundig voor PER u à Compleet geleverd STREKKENDE METERmet betonpoeren geplaatst worden.

Ã

Staanders + spanten zijn 15 x 15 cm

Frelu Buitengewoon levert kapschuren

Ã

Robuuste uitstraling

op maat van het merk ‘De Houtzaak’.

Ã

Massief Douglas

+ GRATIS

LUXEkapschuren TERRASOVERKAPPING Deze kunnen als bouwpakket Ã

Filiaal Almere De Huchtstraat 11 1327 EB Almere T 036 - 526 09 98

Openingstijden Maandag Dinsdag t/m vrijdag Zaterdag

info@frelubuitengewoon.nl

www.frelubuitengewoon.nl

Buiten openingstijden op

€ 1.998,-

MET GLASDAK

€ 2.389,geleverd worden of door onze

Ã

MM

veranda met glasdak

€ 1.709,VANAF € 329,-

Deze kapschuren kunnen als bouwpakket à geleverd worden of door onze

Eiken of andere houtsoorten

geplaatst worden.

Filiaal Eemland Zuidwenk 41 3751 CB Bunschoten T 035 - 303 81 78

Filiaal Almere De Huchtstraat 11 1327 EB Almere T 036 - 526 09 98

info@frelubuitengewoon.nl

www.frelubuitengewoon.nl

Filiaal Eemland Zuidwenk 41 3751 CB Bunschoten T 035 - 303 81 78

ONDERDAKZONWERING

GREENLINE ZONNEDOEKEN

PRIJSVOORBEELD 5000 X 3000 MM

PRIJSVOORBEELD 5000 X 4000 MM

PRIJSVOORBEELD 5000 X 4000 MM € 1.709,€ 481,-

à Voorzien van zinken dakgoten PRIJSVOORBEELD 5000 X 3000 MM

u à Compleet geleverd met betonpoeren PER voor STREKKENDE METER + spanten zijmontagemedewerkers n 15 x 15 cmdeskundig (2 X à 3 LEDStaanders SPOTS) Ã

Staanders + spanten zijn 15 x 15 cm

Filiaal Almere

€ 1.998,€ 481,-

GREENLINE ZONNEDOEKEN 5000 x 3000 mm

BIJPASSENDE Frelu Buitengewoon levert kapschuren à Robuuste uitstraling GLASSCHUIFWANDEN Voorzien van zinken dakgoten op maat van het merk ‘De Houtzaak’. à Massief Douglas

LUXE LED montagemedewerkers deskundig voor u à Compleet geleverd met betonpoeren VERLICHTING geplaatst worden. 6000 X 3000

5000 x 3000 mm

HOUTEN KAPSCHUREN OP MAAT ONDERDAKZONWERING

Eiken of andere houtsoorten

Openingstijden

Maandag Gesloten Openingstijden De Huchtstraat 11 1327 EB Almere Dinsdag t/m vrijdag 11.00 - 17.00 uur Maandag Gesloten T 036 - 526 09 98 Zaterdag 11.00 - 16.00 uur Let op, prijzen exclusief fundatie en montage. Prijzen en acties geldig t/m 23-03-2019. Druk- en zetfouten Dinsdag t/m vrijdag 11.00 - 17.00 uur Buiten openingstijden op afspraak. info@frelubuitengewoon.nl www.frelubuitengewoon.nl voorbehouden. * Informeer naar de voorwaarden. Zaterdag 11.00 - 16.00 uur Let op, prijzen exclusief fundatie en montage. Prijzen

Buiten openingstijden op afspraak.

PRIJSVOO

Filiaal Eemland Zuidwenk 41 3751 CB Bunschoten T 035 - 303 81 78

veranda met glasdak

HOUTEN KAPSCHUREN OP MAAT

OND

en acties geldig t/m 23-03-2019. Druk- en zetfouten voorbehouden. * Informeer naar de voorwaarden.

Ges 11.0 11.0


AquaZumba

Zumba in het water! Net zo leuk als Zumba, maar uitermate geschikt voor iedereen die niet teveel schokbelasting op de gewrichten kan of wil hebben. Het water biedt wat dat betreft altijd een uitkomst. In meerdere lesvormen.

ZumbaGold

Deze les is voor de actieve, vlotte senioren en sporters die onzeker zijn over hun conditie en houden van de low impact die ZumbaGold biedt. Of voor iedereen die gewoon geen genoeg krijgt van Zumba!

Bootcamp & Indoor Bootcamp Bootcamp is een cardiovasculaire en spierversterkende full body workout die voor alle sportniveaus toegankelijk is. Naast het verbranden van vet, werken we tijdens de Bootcamp training aan je conditie, kracht, coördinatie, souplesse, explosiviteit en snelheid. Wat de Trits onderscheidt van andere Bootcamps is een regelmatig veranderende locatie. Elke locatie brengt een nieuwe variabele en uitdagende prikkel met zich mee. En dat allemaal heerlijk in de buitenlucht! We maken gebruik van meerdere locaties in de regio, omdat elk terrein zijn eigen uitdagingen heeft voor de sporter. We hebben ook onze eigen fitnesstuin die net een jaar jong is en waar wij steeds meer zullen gaan ondernemen. Hooikoorts, warmte-allergie of je kan niet op de reguliere bootcamp-tijden? Er is ook indoor bootcamp! Net zo hard werken, maar nooit regen.

AquaAerobics & AquaJoggen

Aqua Fifty Fit

Speciaal voor de 50+ groep wordt drie maal per week "fifty fit" gegeven. Zowel op maandag woensdag als op vrijdag, de lessen duren 45 minuten. Onder begeleiding van speciaal hiervoor opgeleide lesgevers werken deelnemers enthousiast aan hun conditie en spierkracht. Op de woensdag- en vrijdagochtend is er een les waarbij men staand op de beweegbare bodem van het zwembad, op muziek met allerlei afwisselende oefeningen ook aan conditie en spierkracht werkt.

Fifty Fit

In de fitness wordt er elke dinsdag en donderdag les gegeven aan de fifty fitters. Naast dat het een zeer nuttige les is om lekker in beweging te blijven, is het sociale aspect nou net wat het de meerwaarde geeft. Iets dat onze instructeurs ook begrijpen en daarom zijn het misschien wel de gezelligste lessen die de Trits rijk is.

Mindfulness yoga/ Vinyasa flow yoga

Geef je lichaam wat extra aandacht en ervaar het in balans komen van lichaam en geest. Onder begeleiding van een zeer ervaren docent leer jij in deze stressvolle tijden hoe je heerlijk kunt ontspannen en jezelf oplaadt om er weer tegenaan te kunnen gaan. Ervaar onze verschillende vormen van Yoga, gegeven door kundige en ervaren docenten.

Een uitgelezen mogelijkheid om aan uw algehele gezondheid te werken is aquafit. Bij de Trits kunt u aqua-aerobic of aquajoggen doen. Bij aqua-aerobics staat u in heupdiep water en doet u op stimulerende muziek veel afwisselende oefeningen die zowel conditieverbeterend, als spierversterkend zijn. Door de opwaartse druk van het water worden de gewrichten minimaal belast, waardoor deze vorm van training voor iedereen, dus ook voor mensen met gewrichts- of spierklachten, zeer geschikt is! Aquajoggen is een vorm van bewegen op muziek in het water, waarbij u met behulp van een zogenaamde wetbelt als het ware zweeft in het water. Bij het aquajoggen is het uitgangspunt van de training het maken van loopbewegingen in het water. Daarnaast doen we allerlei oefeningen, zowel om de conditie te verbeteren als de spieren te versterken. Door het werken op muziek bij zowel aquajoggen als aqua-aerobics is het niet alleen goed voor het lichaam, maar geeft vooral FUN!

Pump

PUMP is een high energy workout met barbells (stangen met gewicht) die de grootste spiergroepen in het lichaam aanpakt. De snelste manier om veel te verbranden en ook nog eens lekker in shape te komen. Elke week een andere les onderscheidt Pump van Bodypump. Dus alle voordelen van BodyPump, maar steeds nieuwe beats en moves die je blijven prikkelen. Een heerlijke workout voor man en vrouw!

Bodyshape

Mountainbiken

Een efficiënte trainingsmethode, gericht op de verbetering van het lichaamscontour. Er worden oefeningen gegeven die de spierkracht, houding en spier-uithoudingsvermogen verbeteren. Kenmerkend voor Body Shape / Total Body Workout is dat alle spieren en spiergroepen worden getraind zodat de gehele lichaamsconditie verbetert. Het doel van Body Shape is om alle spiergroepen van het lichaam te versterken d.m.v. training op muziek. Bij deze trainingsvormen worden vaak hulpmiddelen als haltertjes, dyna-bands of bodybars gebruikt. De les bestaat uit een warming-up/cardio gedeelte van twintig minuten. Hierbij kan gesprongen worden. De laatste veertig minuten bestaat uit staande en grondoefeningen en cooldown.

De Trits heeft een tiental fietsen in bezit voor verhuur én om les op te kunnen geven! Met de komst/aanpassingen van een aantal geweldige mtb-routes in de regio, kan je er gemakkelijk uren in verdwalen. De les is voor beginnend en gevorderd, de instructeur zorgt voor een rit die voor iedereen leuk is.

Jeugdfitness Fit & Shape

De leukste combinatie van conditie, kracht en variatie. Bij Fit&Shape word je elke week verrast met andere disciplines uit het sport- en bewegen, op variërende locaties, met vele uitdagende oefeningen, maar altijd mét een hele enthousiaste instructrice! Het menu van de dag, maar dan op het gebied van sport. Laat jij je verrassen? Kom maar op!

Kinderen zijn nieuwsgierig en ontdekken alles wat binnen het bereik ligt. Om er voor te zorgen dat principes met betrekking tot krachttraining, conditietraining en fitness als geheel op de juiste manier wordt geleerd aan kinderen, geven wij jeugdfitness. Op verantwoorde en plezierige wijze aan de slag met ervaren instructeurs. Altijd in groepsverband.

Balance

De Yoga, tai chi en pilates workout waarbij je flexibiliteit en kracht opbouwt en je het gevoel krijgt van rust en kalmte. Gecontroleerde ademhaling, concentratie en een zorgvuldig gestructureerde serie van stretches, bewegingen en houdingen op muziek creëren een holistische workout die het lichaam in een toestand brengt van harmonie en balans.

Pagina 7


? ?

Investeren in energiebesparing? Er is meer mogelijk dan je denkt Nicolette Veld-Sakkers

Er is meer mogelijk dan je denkt

Investeren in energiebesparing? Erkend Hypotheekadviseur

Plan online www.huis-hypotheek.nl/baarn-centrum een gratis afspraak in

Energiebesparende maatregelen Wil je in je nieuwe huis energiebesparende maatregelen treffen? Dan mag je 106% van de marktwaarde van de woning lenen. Dit betekent wel dat je deze extra 6% gebruikt voor de verduurza-

ming van je huis, zoals zonnepanelen of een waterpomp onder je huis. Voor vragen en meer mogelijkheden kun je terecht bij jouw erkende hypotheekadviseur van Huis & Hypotheek Baarn.

Brinkstraat 17 • 3741AM Baarn | 035 8200 111 • baarn-centrum@huis-hypotheek.nl

Er is meer mogelijk dan je denkt

Timmer Baarn, Schilderwerken vof Eemweg 31-07 - Eemnes Postbus 395 - 3740 AJ Baarn Telefoon: 035 - 541 85 84

VAKANTIES VOOR OUDEREN

Schildersbedrijf T. Timmer bv Hermesweg 5 - Baarn Postbus 395 - 3740 AJ Baarn Telefoon: 035 - 541 85 84 Telefax: 035 - 542 28 28 E-mail: info@timmerbaarn.nl Website: www.timmerbaarn.nl Rabobank 11.70.45.845 K.v.K.: 31032729 BTW: NL0076.25.820.B01

Timmer Baarn, Schilderwerken vof Baarnsche Dijk 6A5, 3741 LR Baarn Telefoon: 035 541 85 84 E-mail: info@timmerbaarn.nl

Nooit te oud voor vakantie!

www.allegoedsvakanties.nl

Nicolette Veld-Sakkers

E-mail: info@timmerbaarn.nl K.v.K. nr: 56943946 BTW nr.: NL8523.72.52 IBAN nr.: NL 19ABNA 0

0318 - 48 51 83

Erkend Hypotheekadviseur BESTEL VOORTAAN

OP ONZE EIGEN WEBSITE

+

10% KORTING

Dag en nacht persoonlijk bereikbaar

Plan online een gratis afspraak in

035 5414433

Uitvaartcentrum ‘De Ark’,Reigerstraat 17, Postbus 245, 3740 AE Baarn

Laanstraat 43, 3743 BB Baarn tel . 0355339133

WWW.CAFETARIASEFA.NL

Leestraat 42, Baarn www.avanpijpen.nl - info@avanpijpen.nl

eskundig op het n:

OP ONZE EIGEN WEBSITE MET ACTIECODE:

sefa4528

DOWNLOAD DE APP, EN BESTEL!

Ook beschikbaar op smartphone en tablet

Wij zijn deskundig op het gebied van:

van mensen die zijn in hun werk cq privéleven van mensen Leny Postel

Energi e besparende maatregel e n eskundig op het

begeleiding van mensen die zijn vastgelopen in hun werk cq privéleven ningenWij zijn deskundig op het begeleiding van mensen Han de Jong n: gebiedWivan: l j e i n j e ni e uwe hui s energi e besparende maat r egel e n treffen? Dan mag je met autisme 06-13340734 ndejong.nl - begeleiding van mensen die zijn van mensen die zijn E han@postelendejong.nl - (bedrijfs)trainingen vastgelopen in hun werk cq privéleven in hun werk cq privéleven 06-44068566 E leny@postelendejong.nl

106% van de marktwaarde van de woni ng lenen. Dit betekent wel dat je deze Leny Postel

- begeleiding van mensen van mensen Leny Postel -

ningen

met autisme 06-44068566 06-44068566 E leny@postelendejong.nl (bedrijfs)trainingen E leny@postelendejong.nl Han de Jong

extra 6% gebruikt voor de verduurzaming van je huiwww.postelendejong.nl s, zoals zonnepanelen

www.postelendejong.nl Han de Jong

ndejong.nl

06-13340734 of eenE han@postelendejong.nl waterpomp onder je huis. Voor vragen en meer mogelijkheden kun je

’samen creëren we meer ruimte voor sportiviteit’ www.bureaubos.nl

06-13340734 E han@postelendejong.nl

terecht bij jouw erkende hypotheekadviseur van Huis & Hypotheek Baarn.

Kun jij reanimeren? Red levens in jouw buurt. Meld je aan op hartstichting.nl/reanimatie

Brinkstraat 17 | 3741AM Baarn | 035 8200 111 baarn-centrum@huis-hypotheek.nl www.huis-hypotheek.nl/baarn-centrum

Meten - Maken - Monteren Zonneschermen • schuifkastwanden • rolgordijnen Binnen en buiten deuren inbraakpreventie-horren. Nu met uitgebreide montage team Snelle Service.

www.huis-hypotheek.nl

Kenners van het zuiverste water

Hubo Seure, Faas Eliaslaan 26a Baarn

www.huboseuren.nl


Colofon Realisatie krant: MDH Uitgeverij Informaticaweg 2, 7007 CP Doetinchem T (0314) 36 11 30 I www.mdh-uitgeverij.nl Verspreiding: Spotta Druk: Rodi Rotatie

Al 45 jaar gespecialiseerd in autoschadeherstel

Voor uw complete tuinaanleg, onderhoud, en boomverzorging.

Restauratie en reparatie van klassiekers en youngtimers Baarnsche Dijk 5, 3741 LN Baarn ď‚•+31 (0) 35 631 53 05 ď€ƒ info@autoschadedoesburg.nl

www.autoschadedoesburg.nl

Pagina 9


Advertorials

Sporten of zwemdiploma’s halen onder buitenschoolse opvang tijd? Dat kan bij BSO Sportkidz! of de ZwemBSO van Kinderopvang Baarn Kinderopvang Baarn is een vertrouwd adres voor kinderopvang voor kinderen van 0-12 jaar in Baarn. Wij hebben veel aandacht voor sport, spel, bewegen en bieden buitenschoolse opvang , die je kunt combineren met onze BSO Sportkidz! of ZwemBSO. Kinderen kunnen bij de Trits sporten of hun zwemdiploma’s (diploma A en B) onder de buitenschoolse opvang tijd behalen. Zo word je als ouder ontlast. Onze sportcoördinator Irene de Jong laat de kinderen op BSO Sportkidz! kennismaken met vele takken van sport en bewegingsvormen. In de winterperiode gaat zij vaak naar De Trits om te zwemmen, klimmen of om zaalsporten te beoefenen.

Op maandag en dinsdag zijn de zwemlessen van onze ZwemBSO in de Trits. De kinderen worden gebracht en gehaald onder begeleiding van onze sportcoach Amber. De zwemles wordt gegeven door een gediplomeerde instructrice van De Trits. Onze sportcoach verzorgt op onze kinderdagverblijven jaarlijks een peuterbootcamp en de jaarlijkse cursussen yoga en dansen.

Uitvaartregisseur Hans Scheerder Hans Scheerder is er voor de optimale voorbereiding en zorgvuldige begeleiding van een uitvaart. Hans staat klaar om uw wensen vast te leggen, de mogelijkheden van een uitvaart te bespreken (eenvoudig of uitgebreid) of per direct een uitvaart te verzorgen. Met tijd, aandacht, creativiteit en transparantie als belangrijke pijlers bent u voor een eenvoudige of uitgebreide uitvaart bij De Uitvaartregisseur aan het juiste adres. De Uitvaartregisseur werkt landelijk. U kunt rekenen op volledige transparantie over de kosten, ik werk namelijk met een basistarief en alle ingekochte goeden en diensten factureer ik tegen inkoopprijs. www.de-uitvaartregisseur.nl

Meer weten over onze sportieve kinderopvang? Kijk voor meer informatie op: www.kinderopvangbaarn.nl

Theater & Meer

Kara Lifestyle

Theater de Speeldoos Baarn staat bekend om zijn warme rode pluche theatersfeer en sfeervolle theatercafé. Het verzorgen van een totaal avondje uit in een warme, gezellige omgeving staat hoog in het vaandel.

Wij zullen ons even voorstellen, onze naam is Umut en Elise Kara en wij zijn wonend in Baarn. Wij hebben ons bedrijf Kara Lifestyle opgericht in april 2018, en het is in een jaar snel gegroeid tot een succesvol goed lopend bedrijf.

Theater de Speeldoos is het theater en cultureel kloppend hart van Baarn. U kunt er terecht voor films, cabaret, toneel, musicals, muziek, theaterspecials en familievoorstellingen. En sinds 2014 biedt Theater de Speeldoos als enige schouwburg in Nederland de top opera’s van The Metropolitan Opera in New York via een rechtstreekse satellietverbinding op het filmdoek.

Wij maken luxe duo rolgordijnen op maat, en wij doen dit met passie en echte aandacht voor de behoefte van de klant. Het idee is geboren uit eigen noodzaak voor raamdecoratie na een verhuizing, waarna het ons opviel dat er weinig betaalbare raamdecoratie beschikbaar is voor de grote ramen in Nederland. Al onze duo rolgordijnen worden gemaakt in ons atelier in Baarn, op maat tot wel 310 cm breed. Hierdoor hebben wij een hele korte levertijd van 1 tot maximaal 2 weken!

Theater de Speeldoos biedt bij films en het merendeel van de theatervoorstellingen een portemonneeloze pauze. Een consumptie is dan bij de kaartprijs inbegrepen. Het is mogelijk om

gratis te parkeren op de parkeerplaats achter het theater en ook de garderobe is gratis. Naast theatervoorstellingen biedt het theater een podium aan culturele verenigingen en de zakelijke markt. Maak het mee! www.speeldoosbaarn.nl

Wij staan voor service en kwaliteit, wij bieden daarom een gratis en vrijblijvende opmeetservice aan. Neem gerust contact met ons op, wij staan klaar om u te voorzien van advies en informatie!

Goyergracht zuid 15 3755 MX Eemnes Tel: 035-5389999 info@dierenhotel.net

www.dierenhotel.net

A LIFE CHANGING EXPERIENCE Doe mee en schrijf je in: opgevenisgeenoptie.nl

GEVEN OM MOLENS IS

GEVEN AAN

MOLENS molenfonds.nl


Openingstijden en lesrooster: Fitness (365 dagen per jaar geopend) Openingstijden * Op alle feestdagen geopend van 09:00-13:00

Maandag 07:00-22:30

Dinsdag 07:00-22:30

Woensdag 07:00-22:30

Donderdag 07:00-22:30

Vrijdag 07:00-22:30

Zaterdag 08:00-16:00

Zondag 08:00-16:00

Fitnesszaal Buikspierkwartier

Maandag 10:00-10:15

Dinsdag 10:00-10:15

Woensdag 10:00-10:15

Donderdag 10:00-10:15

Vrijdag 10:00-10:15

Zaterdag 11:00-11:15*

Zondag 11:00-11:15

21:00-21:15

21:00-21:15

21:00-21:15

21:00-21:15

21:00-21:15

Kidscorner Kinderopvang * Tijdens vakanties en op feestdagen gesloten

Maandag 08:45-11:15

Dinsdag 08:45-11:15

Woensdag 08:45-11:15

Donderdag 08:45-11:15

Vrijdag 08:45-11:15

Zaterdag

Zondag

Multifunctionele zaal: Jeugdlessen Jeugdfitness 8 t/m 12 jaar Jeugd kickbag 8 t/m 12 jaar

Maandag

Dinsdag 16:00-16:55

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

Zaterdag

Zondag

10:30-11:00

10:30-11:00

* Wordt in de multifunctionele zaal gegeven

16:30-17:25

Multifunctionele zaal: Groepslessen Maandag Dinsdag Balance 20:30-21:25 Bodyshape 18:30-19:25 FiftyFit 11:00-11:30 Fit & Shape** Full Body Workout Indoor Bootcamp 09:00-09:55* Kickbag 20:30-21:25 Mindfulness Yoga 09:00-09:55 Vinyasa flow Yoga Pilates 18:30-19:25 Power Pilates 10:00-10:55 Pump & Boost Tae-bo 10:00-10:55 Zak- en Conditietraining 19:30-20:25 Zumba 19:30-20:25 Zumba Gold * Deze les wordt van mei t/m augustus in de fitnesstuin gegeven ** Deze les vindt plaats op verschillende locaties. Verzamelen onderaan de witte trap SportAuditorium: Spinning

Maandag 09:00-09:55 20:00-20:55

Dinsdag 18:00-18:55 20:00-20:55*

Spinning: Learn2Spin * Deze les alleen van september t/m april

Woensdag

Donderdag

Vrijdag 10:00-10:55

11:00-11:30 18:30-19:25 09:00-09:55* 10:00-10:55 09:00-09:55

20:30-21:25 09:30-10:25 09:00-09:55

09.30-10.25

20:30-21:25 19:30-20:25 19:30-20:25 19:30-20:25 10:00-10:55

Woensdag 09:00-10:00 19:30-20:25 19:00-19:25

Donderdag 20:00-20:55

Vrijdag 09:00-09:55

Zaterdag

Zondag 10:00-10:55

19:30-19:55

Outdoor Mountainbiken* * Deze les is alleen van april t/m augustus

Maandag 19:45- ca. 21:15

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

Fitnesstuin Bootcamp (sep t/m april in de multif. zaal) Bootcamp * Deze les is alleen van mei t/m augustus

Maandag

Dinsdag 09:00-09:55 19:30-20:25

Woensdag

Donderdag 09:00-09:55 19:30-20:25*

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

Maandag 07:00-17:30 19:30-21:30 Recreatief Zwemmen 07:00-15:30 19:30-21:30 *Juni, juli & augustus is het zwembad t/m 14:00u geopend

Dinsdag 07:00-17:30 19:30-21:00 07:00-15:30 19:30-21:00

Woensdag 07:00-21:00

Donderdag 07:00-17:30 19:30-21:30 07:00-15:30 19:30-21:30

Vrijdag 07:00-17:30

Zaterdag 10:00-15:00*

Zondag 10:00-16:00*

07:00-13:00

10:00-15:00*

10:00-16:00*

Groepslessen Zwembad Aqua Aerobics Aqua Bootcamp Aqua FiftyFit Aqua Joggen Aqua Zumba Baby-PeuterLes (16w - 1,5 jaar) Baby-PeuterLes (1,5 - 3 jaar) Baby-PeuterLes (3 - 4 jaar) ZwangerschapsZwemmen

Dinsdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

Zwembad Banen Zwemmen

Maandag 19:30-20:15 10:15-11:00 20:15-21:00

19:15-20:00 09:00-09:30 09:30-10:00 10:00-10:30

07:00-14:00 19:00-21:00

Woensdag 19:30-20:15 19:00-19:45 10:15-11:00 20:15-21:00 18:45-19:30 09:00-09:30 09:30-10:00 10:00-10:30

10:15-11:00 19:00-19:45 09:00-09:30 09:30-10:00 10:00-10:30

19:30-20:15

Op het moment dat er geen les wordt gegeven, kunt u gebruik maken van de groepslesruimtes om zelfstandig te sporten Zie www.detrits.nl voor de voorwaarden, groepslesinformatie en actuele wijzigingen.

Versie: 1 Maart 2019 Pagina 11


Kara Lifestyle luxe duo rolgordijnen op maat, gemaakt in ons eigen atelier in Baarn - Uniek in Nederland in grote maten tot 310 cm breed - Super scherpe prijzen, door de eigen productie in Baarn - Snelle levertijd van 1 a 2 weken - Speciaal gekleurde aluminium opties beschikbaar als enigste in Nederland - Persoonlijke gratis en vrijblijvende opmeetservice om u te voorzien van advies en informatie - Unieke kleuren en de beste kwaliteit onderdelen met zorg uitgezocht - Ons personeel staat klaar om u te voorzien van het opmeten en de montage - 2 jaar garantie! Kijk voor meer informatie en onze prachtige foto’s op: www.karalifestyle.com Wij zijn telefonisch bereikbaar op: 0621366574. U kunt ons natuurlijk ook een bericht sturen op whatsapp, of e-mailen naar: info@karalifestyle.com

Wist u dat wij een winactie hebben op onze facebookpagina ter waarde van €1000,-! Ga snel naar onze facebookpagina: Karalifestyle01 en like onze pagina om kans te maken!

Lunchk aa

rt

LEKKERRR By Tot

Soest

Woensdag t/m zondag geopend! uitgebre

ide

n

Lunchk aa Tot

rt

16:00

Lekkerrr by Soest

3-gange

€ 19,95

nu

e keuzem

Vanaf

17:00

16:00

€ 19,95

nu

e keuzem

Vanaf

Woensdag t/m zondag geopend! 035 65 035 -737 - 737 04 04 65 Nieuweweg 66 Nieuweweg 66 3765 3765 GE GE Soest Soest Lekkerrr by Soest www.lekkerrrbysoest.nl

AANBIEDINGEN

VAN 1 T/M 31 MAART 2019 €70,-

SPANDOEKEN

EXCL. BTW

• ENKELZIJDIG FULL COLOUR • 510 GRAMS PVC (FRONTLIT, B1-BRANDVERTRAGEND) • OMZOMEN EN RINGEN OM DE 30CM • 150CM X 100CM

€22,EXCL. BTW

€40,EXCL. BTW

STOEPBORDEN • A1 KLAPBORD (594 X 840 MM) • ZILVER GEANODISEERD ALUMINIUM EN KUNSTSTOF • INCLUSIEF 2 FULL COLOUR BLUEBACK POSTERS

BIJ ONS KUNT U OOK TERECHT VOOR

MAGNEETFOLIE AUTOPLATEN • 90 GRAMS STICKERVINYL MAGNEETFOLIE • GLANS LAMINAAT POLYMEER (+2 JR. GARANTIE) • FULL COLOR DIGITAAL • 100CM X 50CM

BEKIJK ONZE WEBS HOP VOOR OVERIGE FO RMATEN.

HUISSTIJL * PROMOTIEMATERIAAL * HORECA * RELATIE GESCHENKEN PRESENTATIEMETERIAAL * BUITENRECLAME * BEDRUKTE KLEDING * CANVAS & DECORATIE

Profile for MDH Uitgeverij

Sportcentrum de Trits  

Sportcentrum de Trits