__MAIN_TEXT__

Page 1

U itg ev er ij

U itg ev er ij

EDITIE: ALMELO

M DH

ij DH

U itg ev er

M

DH

rij M

DH

U

itg

ev e

rij

M ev e itg U DH M

KLEDINGPARTNER

DIAMANTSPONSOR

er ij

PARTNERS IN BUSINESS

M

NIEUWBOUW VERBOUW

M

DH

DH

U

U

itg

itg

ev

ev

er

ij

HOOFDSPONSOR

ONDERHOUD RENOVATIE

WWW.BARTELSBOUWSERVICE.NL

FEBRUARI 2021

U itg ev er

ij

M DH

HERACLES ALMELO KRANT

HEKWERK AUTOMATISERING


U itg ev er ij M DH

U itg ev er ij M DH

Scoor jij ook een baan bij een Almelose topper? ij

ij

Wij zoeken technisch talent

M

M

DH

DH

U itg ev er

U itg ev er

Cogas zoekt regelmatig nieuw technisch talent; monteurs op minimaal mbo-3 niveau die praktisch, zelfstandig en flexibel zijn. Je werkt in een kleinschalig team en krijgt volop ruimte om je te ontwikkelen. Samen met je collega’s zorg jij dat mensen thuis en op het werk veilig én zonder storingen gebruik kunnen maken van elektriciteit, gas of duurzame warmte. Je krijgt een uitdagende en afwisselende werkplek met een prima salaris. Heb jij zin om met energie aan de slag te gaan? Kijk dan op werkenbij.cogas.nl

ev e itg

DH

U

RFA Hengelo is de betrouwbare adviseur op het gebied van o.a.: n n n n

M

M

DH

U

itg

ev e

rij

gRaTiS BoOdScHaPpEn, De hOoGsTe kOrTiNg oP dAgJeS UiT En nOg vEeL MeEr eXtRa’s

WWW.TWENTESOLUTIONS.NL

rij

Vol energie naar morgen

boekhouding en salarisadministratie samenstellen van jaarrekeningen indienen van alle fiscale aangiften geven van fiscale adviezen

sPaAr dE nU VoOXrtRa’s lEuKsTe e

M

M

DH

jOuW BoOdScHaPpEn, JoUw eXtRa’s

DH

U

U

itg

itg

ev

ev

er

ij

er ij

RFA Hengelo Enschedesestraat 100 7551 ER HENGELO Telefoon: 074 - 2020200 informatie@rfadigitaal.nl

www.rfahengelo.nl

professioneel, deskundig, klantvriendelijk en betaalbaar.


TIM BREUKERS, DE MISTER EREDIVISIE VAN HERACLES ALMELO

HERACLES ALMELO KRANT PAGINA 3

U itg ev er ij

M

M

DH

DH

U itg ev er

U itg ev er

ij

ij

M DH

M DH

U itg ev er ij

DISCIPLINE, BETROUWBAARHEID EN CLUBLIEFDE BEZORGEN VERDEDIGER BIJZONDER RECORD

De thuiswedstrijd tegen Vitesse betekende voor Tim Breukers (34) zijn 263e Eredivisie-wedstrijd in het shirt van Heracles Almelo en daarmee stootte hij oud-ploeggenoot Kwame Quansah van de troon. De betrouwbare back uit Oldenzaal zit nog steeds goed op z’n plek in Almelo en is blij met het record. “Ik heb niet veel met statistieken, maar dit is wel een hele mooie.”

M

DH

rij

ev e

itg

U

DH

M

ev

er ij

Zijn er jongens uit je beginperiode waar je nog contact mee hebt? “Zeker. Thomas Bruns, Mike te Wierik, Bram Castro, Robbert Schilder. Uiteindelijk gaat het in de voetballerij denk ik anders dan op de normale werkvloer: de meeste jongens gaan na een of twee jaar weer weg. Maar met deze jongens heb ik altijd contact gehouden. Eerder hadden we veel meer Twentse jongens in de selectie zitten, maar tegenwoordig wordt er anders gescout. Daar is de regio toch te klein voor, ook omdat FC Twente in dezelfde vijver vist. Vorig

itg

En je hebt je in al die jaren ontwikkeld tot een betrouwbare back. “In Nederland moet je tegenwoordig als back ook aanvallend je ding doen: een speler uitkappen en de bal panklaar leggen voor de spitsen. Het verdedigen zelf wordt iets meer naar de achtergrond geschoven. Ik denk dat ik uiteindelijk al die jaren altijd minimaal wel een zesje haal, met af en toe een uitschieter naar boven of beneden. Je moet een bepaald basisniveau hebben waar de trainer en de ploeg op terug kunnen vallen.”

U

U

itg

Je bent je basisplek eigenlijk nooit voor langere tijd kwijt geweest. “Het seizoen 2015-2016 was ik bijna het hele seizoen ziek of geblesseerd, maar voor de rest heb ik inderdaad niet veel gemist. Af en toe ben ik ben ik m’n plek even kwijt geweest, maar dan viel

Is dat geluk hebben of ook een kwestie van goed voor jezelf zorgen? “Uiteindelijk houd je er, in alles wat je doet, rekening mee dat je profvoetballer bent. Ik ben redelijk gedisciplineerd wat betreft eten en drinken en train voor mezelf in de vakantie. Ik heb er ook veel voor moeten laten, want het komt je echt niet allemaal aanwaaien. Dat betekent ook: je laten behandelen, de pedicure bezoeken of eerder weggaan bij verjaardagen. Net als het gezellig werd, ging ik vaak naar huis.”

Waarom past deze club zo goed bij jou? “In de loop van de tijd leer je ontzettend veel mensen kennen bij de club. De meeste mensen komen hier uit de buurt en daar heb je dan toch een klik mee. Je hebt hetzelfde karakter. Heracles Almelo is een rustige club, waar bijna nooit wat aan de hand is. Dat is natuurlijk fijn, zo zonder rompslomp of akkefietjes. In dat opzicht is het een betrouwbare club. De laatste jaren worden er bovendien elke keer kleine stappen genomen. De club is altijd in ontwikkeling en op zoek naar nieuwe dingen, om het nog beter te kunnen doen. Als je kijkt naar hoe het er hier uitzag toen ik bij de club kwam, kun je wel zeggen dat je met al die kleine stapjes bij elkaar uiteindelijk een reuzestap hebt gemaakt.”

DH

ev

er

ij

M

DH

Wat zegt dit record over jou? “Dat ik al behoorlijk lang bij Heracles Almelo speel, dat ik ben meegegroeid met de club en dat ik me in al die jaren heb ontwikkeld tot een betrouwbare back. Natuurlijk ben ik 2,5 jaar weggeweest en zijn er mogelijkheden geweest om naar andere clubs te gaan, maar uiteindelijk zit ik dan toch zo in elkaar dat ik kies voor een club waar ik mooie tijden heb beleefd en het altijd prettig heb gehad. Het voelde altijd goed en misschien zit ik gewoon zo in elkaar: voor de veilige optie gaan en niet zo snel uit je comfort zone treden. Ik heb er nooit spijt van gehad. Misschien was er anders ook wel iets moois uit gekomen, maar nu weet je wat je hebt.”

de trainer toch vaak weer op mij terug. Het is fijn dat je op je op je lichaam kunt vertrouwen. Je ziet bij genoeg jongens dat het ook anders kan gaan. Ik heb concurrenten gehad die beter waren, maar veel fysieke pech hadden.”

M

U

itg

ev e

rij

Hoe was het om je recordwedstrijd zonder publiek te spelen? “Dat was natuurlijk erg jammer. Het liefst had ik dit moment met de supporters gedeeld, dat heb ik tenslotte in de voorgaande seizoenen ook gedaan. Maar het is even niet anders.”


U itg ev er ij

U itg ev er ij

de polyesterspecialist M DH

M DH

Erik de Bruijne Vol VCA de Dijnsel 47 7665 DM Albergen Tel: 06 - 39 56 33 74

Voor al uw: - Productie - Bekleding - Reparatie - Montage

M

M

DH

DH

U itg ev er

U itg ev er

ij

ij

info@depolyesterspecialist.nl www. depolyesterspecialist.nl

rij ev e itg U DH M

M

DH

U

itg

ev e

rij

McDonald's wenst Heracles een "lekker" seizoen

DH M

M

DH

U

U

itg

itg

ev

ev

er

ij

er ij

McDonald’s Almelo Woonboulevard McDonald’s Almelo Oost McDonald’s Nijverdal/Hellendoorn


HERACLES ALMELO KRANT

U itg ev er ij ij

M DH U itg ev er rij

Kunnen we ervanuit gaan dat jij je carrière in Almelo gaat afsluiten? “Ik zit hier goed op m’n plek en je weet natuurlijk nooit wat er gaat komen, maar het liefst zou ik inderdaad hier m’n carrière afsluiten. Dat lijkt me het fijnst en dat is ook wat het beste bij me past. Maar dan wel in een vol stadion.”

itg U

itg U

DRUK: Janssen Pers 2e Dwarsweg 81, Gennep T 0485 - 490 433 E info@janssenpers.nl I www.janssenpers.nl

DH

Spotta T 030 - 755 69 30 E kwaliteitsbeheer@spotta.nl I www.spotta.nl

M

VERSPREIDING:

MDH Uitgeverij Informaticaweg 2, Doetinchem T 0314 - 36 11 30 E info@mdh-uitgeverij.nl I www.mdh-uitgeverij.nl

DH

REALISATIE KRANT:

M

COLOFON

ev e

rij

Je hebt tot nu toe slechts één keer gescoord in de Eredivisie. Wat weet je daar nog van? “Dat was drie seizoenen geleden, Sparta-uit, de laatste wedstrijd van het seizoen. Er stond weinig meer op het spel en het ging volgens mij alleen nog om de tv-gelden. Toch was het bijzonder, mijn eerste doelpunt na zoveel wedstrijden. Ik heb van de jongens daarna nog vaak moeten horen dat ik waarschijnlijk nog steeds de keeper aan het afbetalen was, die zag er niet goed uit bij die goal. Dat houd je toch, maar het was een mooi moment.”

Ondanks dat rampjaar heb je nu wel het record. Wat betekent dit voor jou? “Het is toch bijzonder. Ik heb niet heel veel met statistieken, maar dit is wel een hele mooie. Ook omdat ik denk dat-ie niet snel meer verbroken wordt. Heracles Almelo is de laatste jaren natuurlijk veranderd: de meeste jongens zien het als een tussenstap en blijven daardoor niet lang bij de club. Ik denk dat dat me wel een tijdje op nummer één houdt. Misschien dat Mike te Wierik of Thomas Bruns ooit terugkeren, al heb ik geen idee hoeveel wedstrijden zij hebben gespeeld. Maar uiteindelijk steekt René Kolmschot er natuurlijk met kop en schouders bovenuit. Die zal denk ik voor altijd de echte nummer één blijven.”

ev e

M

DH

U itg ev er

ij

Welke wedstrijden zijn je het meest bijgebleven? “De halve finale van de beker vond ik sportief gezien de mooiste. Daar zat alles in: veel doelpunten, een verlenging en het kleine Heracles Almelo dat het grote AZ, dat toen al een heel goed team had, uitschakelde. Dat was heel gaaf, ook de ontlading toen we terugkwamen bij het stadion. We stonden in de bekerfinale, dat was nooit eerder gebeurd. Dat was mooi om te zien. De uitoverwinning bij FC Twente, in m’n eerste periode, was eveneens bijzonder. We stonden veel lager op de ranglijst en het was de eerste keer weer dat we daar wonnen. Dat maakt het natuurlijk nog specialer. Ook de thuisoverwinning tegen Ajax, twee jaar geleden met het doelpunt van Mo Osman, was een beladen wedstrijd. We hadden in die periode ervoor weinig punten gepakt en Ajax deed het goed in de Champions League. Die overwinning gaf ons weer meer lucht.”

Wat was je dieptepunt tot nu toe? “Dat was het jaar dat ik geblesseerd was. Dat was ook direct het meest leerzame jaar, omdat ik ergens mee om moest gaan waar ik tot dan toe nog nooit mee om had hoeven gaan. Ik moest zó lang knokken om weer fit te worden en kreeg elke keer weer een terugslag. Ik ben zelfs nog naar een osteopaat in België geweest. Je gaat het echt in allerlei dingen zoeken. Ook op mentaal gebied is dat een leerzaam jaar geweest. M’n karakter werkte me namelijk vooral tegen: ik wilde elke keer maar door en door en dat had juist een averechts effect.”

DH

M DH

jaar had je Niels Leemhuis nog en dit jaar is Rohat Agca natuurlijk vanuit de jeugdopleiding doorgekomen.”

M

U itg ev er ij

PAGINA 5

Boekhoud- en Belastingadviesbureau

itg

ev

belasting adviseur

Tel: 0546-624949

7665 AX Albergen 0546 - 865890

DH

Hinvertsweg 14

M

M

DH

U

TUBBERGEN

U

itg

ev

er

ij

er ij

B.A.M. Lucas in Albergen

Tel. 0546 660900


U itg ev er ij itg

ev e

rij

ev e

itg

U

DH M DH

W W W. W E R K E N B I J E M E R G O . N L

M

DH

U

U

itg

itg

ev

ev

er

ij

er ij

M

DH

U

Ga jij straks ook met plezier naar je werk bij ons?

M

rij

M

M

DH

DH

U itg ev er

U itg ev er

ij

ij

M DH

U itg ev er ij M DH

Emergo Prefab in Almelo zoekt nieuwe assemblagemedewerkers met drive!


VIER VRAGEN AAN VIER SUPPORTERS

HERACLES ALMELO KRANT PAGINA 7

U itg ev er ij

M DH

M DH

U itg ev er ij

'HET ZOU MIJ NIKS VERBAZEN ALS WIJ HET MEEST FANATIEKE GEZIN UIT ALMELO ZIJN' U itg ev er DH

Wat mis je het meeste in de Corona-periode? "Dat is de sfeer. Het is nu een beetje alsof je naar oefenwedstrijden zit te kijken. Daarnaast mis je het contact met supporters onderling: het samen beleven van wedstrijden, het napraten, het drinken van een biertje. Je mist de ‘Heracles Almelo-sfeer’."

ij

stadion mag zijn, omdat ik wel eens wat schrijf voor supportersvereniging Hart voor Heracles. Het is wel heel stil en saai. Wanneer ik thuis de wedstrijden kijk, probeer ik dat wel altijd met wat vrienden te doen. Als ik voor de tv zit roep ik ook vaak mee. Daar wordt mijn vrouw overigens wel een beetje gek van."

U

itg

rij

Wat is je mooiste Heracles Almelo-moment? "Zonder enige twijfel kies ik voor de 4-2 bekeroverwinning op Ajax uit 1971. We hadden destijds een rampseizoen. De week voorafgaand aan de bekerwedstrijd ging ik bijvoorbeeld mee naar Eindhoven voor een uitwedstrijd. Daar verloren we met 8-0. Een week later was alles anders toen wij wonnen van Ajax, dat toen bij de Europese top hoorde. Een moment om nooit te vergeten."

Hoe lang ben je al supporter? "Ik heb nu sinds vijftien jaar een seizoenkaart. Daarvoor was ik al supporter, maar het echte Heracles-gevoel kwam toen pas. Ik ben eens een Eredivisiewedstrijd komen bezoeken. Toen merkte ik hoe laagdrempelig de club is. Dat sprak me enorm aan en nu zou ik niet meer zonder Heracles Almelo kunnen."

ev e

ev e

rij

Hoe lang ben je al supporter? "Poeh, dat is even rekenen hoor. Ik ben nu 66 jaar en ik kom al vanaf mijn tiende bij de club. Dan ben ik nu zo'n 56 jaar supporter. Eerst ging ik een paar keer met mijn vader mee. Als je dan ziet wat voor sfeer er hangt, dan krijg je al snel de Heracles-koorts te pakken. Eerst speelden we in de kelder van de Eerste Divisie, maar de afgelopen seizoenen speelt Heracles Almelo om Europees voetbal in de Eredivisie. Zo is de club eigenlijk meegegroeid met mij."

INGMAR DORENBUSCH

itg

ADRIE TIEMAN

U

M

M

DH

U itg ev er

ij

Twee thuiswedstrijden was er dit seizoen publiek welkom op Erve Asito. Er werd al vooruitgekeken: wanneer mogen er nog meer toeschouwers op de tribunes? Maar het ging de andere kant op. De maatregelen werden opnieuw strenger, het publiek geweerd. Zo moet Heracles Almelo het al lange tijd doen zonder steun van haar supporters op de tribune. Hoe erg missen zij het om naar het stadion te gaan? En hoe kijken ze terug op andere tijden? Seizoenkaarthouders Adrie Tieman, Ingmar Dorenbusch, Alexander Meijerink en Sandra Ruiter beantwoorden vier vragen.

DH M DH M

M

DH

U

U

itg

itg

ev

ev

er

ij

er ij

M

DH

Hoe kijk je nu de wedstrijden? "Ik heb het geluk dat ik af en toe nog in het


U itg ev er ij

U itg ev er ij

M DH ij

Realtime inzicht in energieverbruik

M

DH M Van Buuren.... meer dan een groothandel

T 0548 - 539450

• Bedrijfsverzamelgebouwen • Winkelcentra • Appartementencomplexen • Recreatielocaties

DH

U itg ev er

U itg ev er

ij

M DH

Almelo

Twentepoort West 36 | 7609 RD Almelo 085 - 401 97 30 | energie-controle.nl

van-buuren.com

Van Buuren Almelo / Ootmarsumsestraat 444

M

U

itg

ev e

rij

Ga naar www.actiefalmelo.nl en ontdek welke activiteit bij jou past!

Ambtstraat 55 7605 EP Almelo 06 820 83 954 info@rsddaktechniek.nl www.rsddaktechniek.nl

DH

Hét platform voor sportieve en creatieve activiteiten in Almelo!

M

DH

U

itg

ev e

rij

ACTIEFALMELO.NL

K UW DA AK ONS V

Even voorstellen.

Wij zijn De Zorggevers, bemiddelingsbureau in de zorg. Kwaliteit, betrouwbaar, continuiteït

er

ij

er ij

Eind 2018 zijn we gestart vanuit jarenlange ervaring in de zorg. Een ieder persoon die zorgbehoevend is, heeft recht op de beste kwaliteit van zorg. Dit kunnen we niet alleen. Onze visie: een goede samenwerking is op dit moment belangrijker dan ooit.

Interesse gewekt? Onder het genot van een kopje koffie vertel ik je graag meer!

Jolanda van de Laar | 06 52745186 | j.vandelaar@zorggevers.nl | www.dezorggevers.nl

M

M

DH

De Zorggevers is er ook voor jou! Ben jij een startende ZZP-er of een ervaren ZZP’er? Samen zetten we jouw mensen en ontwikkeling centraal en gaan op zoek naar een organisatie die bij jou past. Zo bieden wij de mogelijkheid tot het opdoen van brede werkervaring, scholingen, regie over eigen werkzaamheden en meer.

DH

U

U

itg

itg

ev

ev

Wat doen wij precies? Wij ondersteunen zorgorganisaties op het gebied van de inzet van ZZP’ers en zijn werkzaam in de gezondheidszorg met zowel intra- als extramurale zorgvragen. Binnen deze sector bedienen wij alle branches, waaronder VVT, GGZ en ziekenhuizen.

DierenLot.nl


HERACLES ALMELO KRANT

U itg ev er ij M DH ij

ev e

rij

Wat is je mooiste Heracles Almelo-moment? "Ik heb met mijn dochters al zó veel mooie momenten meegemaakt. Als ik één moment moet kiezen, dan kies ik toch voor de finale van de play-offs in Utrecht. Het behalen van Europees voetbal was heel bijzonder. Het moment dat ik met mijn dochters stond te feesten op het plein vergeet ik nooit meer."

itg

Wat is je mooiste Heracles Almelo-moment? "Ik heb al vele mooie momenten mee mogen maken. Zo is het altijd mooi om te winnen van FC Twente. En ook het behalen van Europees voetbal is een hoogtepunt. Maar als ik toch echt één moment moet kiezen, dan kies ik voor de redding van Brian van Loo in het kampioensjaar in de laatste uitwedstrijd tegen Sparta. Brian maakte toen vlak voor tijd een haast onmogelijke redding waarmee hij ons misschien wel het kampioenschap heeft bezorgd. Ik stond in het uitvak en dat moment zal mij altijd bijblijven."

Hoe kijk je nu de wedstrijden? "Het zou mij niks verbazen als wij het meest fanatieke gezin uit Almelo zijn. Als wij voor de tv zitten, leven we ook erg mee. Als het wat minder gaat, zitten we met zijn drieën te vloeken en tieren. Maar als we een spannende wedstrijd weten te winnen, janken wij ook met zijn allen."

U

Hoe kijk je nu naar de wedstrijden? "Als de wedstrijd niet al te laat is, zit ik met mijn kinderen voor de tv. Zij zitten dan in een Heracles Almelo-shirtje op de bank. Als de steun extra nodig is, sprint er een naar boven om ook de vlaggen op te halen. Dan komt huize Meijerink helemaal in de Heracles Almelo-sfeer!"

DH

M

DH

Hoe lang ben je al supporter? "Poeh, dat is al vanaf mijn achtste en dus al 34 jaar. Ik ben geboren in Almelo maar getogen in

Wat mis je het meeste in de Corona-periode? "Wat ik vooral mis is de sfeer. Al heb ik het gevoel dat de spelers de sfeer ook erg missen. Met de supporters erachter, werken de spelers net een tandje harder. Ik heb het idee dat het team daardoor dit seizoen wat mindere resultaten heeft geboekt."

M

U M

DH

DH

U

U

itg

itg

ev

ev

er

ij

er ij

stoffering

M

ALEXANDER MEIJERINK

itg

ev e

rij

M

DH

U itg ev er

ij

Wat is je mooiste Heracles Almelo-moment? "Mijn mooiste herinnering is het behalen van Europees voetbal, uit bij FC Utrecht. Soms heb je weleens een seizoen waarin je veertiende eindigt en nergens om speelt. Het ene jaar gaat het natuurlijk beter dan het andere jaar. Toen we om Europees voetbal speelden, hadden we echt iets om voor te voetballen. Toen we terugkwamen op het stadion en iedereen blij was dacht ik bij mezelf: ‘Hier doen we het met zijn allen voor’."

Wat mis je het meeste in de Corona-periode? "Ik mis het aanmoedigen van het team het meeste. Het voelt erg machteloos nu je thuis zit. De nieuwe spelers weten bijvoorbeeld niet hoe het is om voor een vol stadion te spelen. Het publiek kan zorgen voor extra impuls bij de spelers en die extra energie moeten ze nu missen. Soms zie je dat de wedstrijd op een dood punt zit en dan kan het publiek helpen om het team daar overheen te helpen, als een echte twaalfde man!"

SANDRA RUITER Hoe lang ben je al supporter? "Ik denk dat ik nu al ruim twintig jaar fan ben. Ik kom uit Almelo en ging vroeger altijd met mijn vader mee. Nu gaat hij niet meer, maar ben ik een beetje blijven hangen bij de club. Inmiddels hebben mijn dochters ook een seizoenkaart. Vroeger liepen zij mee aan de hand van de spelers, nu staan wij met zijn drieën op vak Q."

U itg ev er

Hoe kijk je nu de wedstrijden? "De wedstrijd tegen PSV mocht ik nog in het stadion zien, maar vanaf nu moet ik helaas de wedstrijden op tv kijken. Tijdens de wedstrijden app ik met mijn vrienden uit vak Q. Dat is nu mijn uitlaatklep."

Borne, daar waar de meesten voor FC Twente zijn. Maar mijn opa was al voor Heracles Almelo en met mijn tante mocht ik al van jongs af aan mee naar het stadion aan de Bornsestraat. Zo is het mij eigenlijk met de spreekwoordelijke paplepel ingegoten. En datzelfde zie ik nu ook gebeuren met mijn eigen kinderen. De oudste twee hebben nu ook beiden een seizoenkaart en zijn vaak nog fanatieker dan ik en dat is erg leuk om te zien."

DH

M DH

Wat mis je het meeste in de Corona-periode? "Het contact met supporters is wat ik het meeste mis. Ik woon zelf in Delden, waar niet veel supporters van Heracles Almelo wonen. Hier kan je niet kletsen met je vrienden over voetbal. Je beleeft wedstrijden nu heel anders en dat is erg zonde."

M

U itg ev er ij

PAGINA 9


M DH

Cafer Kaplan directeur / erkend financieel adviseur - EFA

06 54 91 17 96 cafer@kaplanadviesgroep.nl

                  

U itg ev er ij

Vrijblijvend sparren over jouw nieuwe hypotheek of verzekering?

M DH

U itg ev er ij

       

Almelo

M

06-13444441

info@lucassenelektrotechniek.nl

M

DH

DH

U itg ev er

U itg ev er

ij

ij

Borg Allersma 11, 7608 GS Almelo

www.egelsdakbedekking.nl

rij ev e itg U DH M DH M

M

DH

U

U

itg

itg

ev

ev

er

ij

er ij

M

DH

U

itg

ev e

rij

www.lucassenelektrotechniek.nl


SEIZOEN 2020-2021

HERACLES ALMELO KRANT PAGINA 11

U itg ev er ij M DH

M DH

U itg ev er ij

SPEELSCHEMA

Voor Heracles Almelo staan de komende maanden nog mooie wedstrijden op het programma. Zo speelt de club in eigen huis nog tegen onder meer Ajax en Feyenoord. De derby tegen FC Twente staat nog twee keer op de kalender.

FEBRUARI

APRIL zo 4

ij

U itg ev er za 10

za 13

18.45u

zo 25 14.30u

vr 30

za 27

20.00u

21.00u

MAART

MEI

zo 7

za 8

za 13

do 13

za 20

zo 16

itg U

14.30u

M

DH

18.45u

DH

ev e

14.30u

18.45u

M

rij

16.30u

U

ev e

rij

14.30u

itg

14.30u

DH

21.00u

zo 21

M

14.30u

20.00u

M

DH

U itg ev er

ij

vr 5

Het speelschema is onder voorbehoud van wijzigingen. Bekijk het actuele schema op heracles.nl/wedstrijden of in de Heracles Almelo App.

HOOFDPIJN

www.fysiosmile.nl 06-39273456

DH M

M

DH

U

U

itg

Fysiosmile, praktijk voor orofaciale fysiotherapie, kan u helpen. In samenwerking met kaakchirurgen, KNO artsen en andere specialisten. U vindt ons in Almelo (ZGT) en Enschede. Een doorverwijzing is niet nodig.

itg

ev

ev

er

ij

er ij

Heeft u hoofdpijn zonder duidelijke oorzaak. Kaakklachten. Pijn aan hals of aangezicht? Vaak duizelig of oorsuizen. Knarst u ‘s nachts.


U itg ev er ij

U itg ev er ij

Ontdek hightech Almelo ETC Nederland ETC Nederland is een gave hightech organisatie in Almelo. Wij zijn een innovatief productiebedrijf die ultracentrifuges maakt om aan de wereldwijde energiebehoefte te kunnen voldoen. Met onze unieke technologie wordt uranium verrijkt en dit verrijkte uranium wordt gebruikt als brandstof voor kerncentrales.

ij

Wil je meer ontdekken over ETC Nederland? Kijk dan op: www.enritec.com en volg ons op social media.

U itg ev er DH M

M

DH

U itg ev er

ij

De Innovatiebox Hightech is cool! Want innovaties zijn nodig, voor de toekomst. Om te winnen! Keer op keer. Dat geldt voor topvoetbal en ook voor de Almelose maakindustrie. Want wie niet verandert, die zal uiteindelijk verliezen. Technologisch vernieuwen is onze drijfveer, hightech ons werkveld. Als team willen wij de toekomst veiligstellen in een competitieve wereldmarkt. Pas dan winnen we allemaal! Voor Almelo. Met de Innovatiebox zetten wij ons gezamenlijk in voor Heracles Almelo en de regio. ETC Nederland is met andere hightech bedrijven, onderwijsinstellingen en de gemeente Almelo trotse fan en skyboxsponsor.

M DH

M DH

ontdek ETC Nederland

www.enritec.com

rij

rij

VDL Enabling Technologies Group Almelo ev e

itg

U DH

DH

U

itg

ev e

Bij VDL ETG Almelo werken we vandaag aan de technologie van morgen

M

M

Ons team van 800 medewerkers gaat tot het uiterste om voor onze internationale klanten, het onmogelijke mogelijk te maken. Samen ontwikkelen, ontwerpen én bouwen we de meest fantastische hightech apparatuur, onderdelen, machines en systemen. Machines voor de productie van chips die tot op een honderdste millimeter nauwkeurig werken. Nieuwe flight simulators voor de training van piloten. Apparatuur voor baanbrekende medische behandeltechnieken: VDL ETG Almelo maakt het mogelijk.

er ij

WAT MAAK JIJ MORGEN MOGELIJK? Kijk voor jouw carrièrekansen op www.werkenbijvdl.nl/vdl-etg-almelo of stuur je cv naar recruitment.almelo@vdletg.com

VDL Enabling Technologies Group Almelo bv Bornsestraat 345 • 7601 PB Almelo • www.vdletg.com/almelo

DH M

M

DH

U

U

itg

itg

ev

er

ij

Er zijn op elk opleidingsniveau verschillende technische banen beschikbaar. Werkend leren in een BBL opleiding kan ook!

ev

Word jij onze nieuwe collega?


HERACLES ALMELO KRANT

U itg ev er ij M DH

M DH

U itg ev er ij

PAGINA 13

M

In 2019 al werd een intentieovereenkomst getekend tussen alle partijen.

M

DH

DH

U itg ev er

U itg ev er

ij

ij

TAALCURSUS VOOR SPELERS VIA ROC VAN TWENTE

HIGH TECH ACADEMY ALS EXTRA ONDERWIJSDIMENSIE

“De digitale omgeving is nog even wennen”, vertelt Theo Westra (op de afbeelding links, met op rechts Mateo Les en Daniel Mesenhöler) van ROC van Twente. Twee keer per week geeft hij via Teams Nederlandse les aan de spelers. “Je hebt toch minder contact op deze manier. Je ziet de spelers niet echt en voelt niet wat er gebeurt”, vertelt de docent. Maar toch: de jongens pikken het Nederlands snel op. “Zeker bij de Duits- en Engelstaligen zie ik snel vooruitgang."

rij

ev e

itg

U

U

itg

ev e

rij

Ruim een half jaar geleden zijn de innovatiepartners VDL ETG Almelo, Benchmark Electronics, ETC Nederland, Urenco, ROC van Twente, Gemeente Almelo, STODT en Heracles Almelo begonnen met het inhoudelijk vormgeven van de High Tech Academy. Het doel van de Academy is het werven en behouden van toekomstbestendig technisch talent in de regio Twente.

DH

M

“Ik ben voor deze jongens op zoek gegaan naar een passende methode", zegt Westra" Het is een mix geworden tussen voetbaltaal, klassikale oefeningen uit het boek en zelfstandige online opdrachten. Ik hoop dat ze straks in staat zijn om bijvoorbeeld een gesprek aan te knopen met hun buurman of iets te bestellen in de winkel.” Eerder gaf Westra al les aan onder meer doelman Janis Blaswich ("Hij spreekt het hartstikke goed") en trainer Frank Wormuth. "Het is mooi om te zien dat de hij nu ook voor de camera Nederlands spreekt."

U

itg

ev

er ij

Al met al is de High Tech Academy een bijzonder en aantrekkelijk aanbod voor hightech-talent in de regio. Heracles Almelo toont hiermee aan een bijdrage te willen leveren aan een gezonde, vitale en innovatieve regio. Door kennis van topsport en performance ter beschikking te stellen aan innovatiepartners en studenten wil de club een verlengstuk zijn in het realiseren van de ambities van deze organisaties en talenten uit de regio.

DH

DH

U

itg

ev

er

ij

Op deze wijze wordt topsportexpertise toegevoegd aan elementen als communicatie, overtuigen en situationeel leiderschap. Bovendien vormt het voor de BBL-studenten een extra element bovenop hun bestaande programma. De partijen binnen de High Tech Academy werken momenteel hard aan de vormgeving van het programma en streven ernaar om direct na de zomer van start te gaan met de eerste groep studenten. De studenten die gaan werken binnen de High

Tech Academy zullen deels gaan werken in het stadion van Heracles Almelo. Op Erve Asito gaan ze hun mentale en fysieke vitaliteit vergroten op verschillende aspecten: doorzettingsvermogen bijvoorbeeld, maar ook gezonde voeding en fysieke en medische elementen.

M

M

DH

De High Tech Academy vormt een extra onderwijsdimensie voor BBL-studenten van ROC van Twente (niveau 3 en 4). Mentale en fysieke aspecten uit de topsportwereld worden daarbij gecombineerd met zogenaamde Power Skills uit het bedrijfsleven.

M

ROC van Twente en Heracles Almelo werken op meerdere gebieden met elkaar samen. Zo voorziet de onderwijsinstelling ook in een Nederlandse taalcursus voor de buitenlandse Heraclieden. Waar de cursussen normaliter op Erve Asito worden gegeven, gaat dat dit seizoen anders: digitaal en op afstand.


U itg ev er ij

U itg ev er ij

BAKKER BATTJES in Hardenberg

M DH

M DH

vraagt dringend een ervaren

minimaal 32 uur

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Mail dan je cv en motivatie voor 30 januari 2021 naar : bakkerbattjes@gmail.com

www.bakkerbattjes.nl

DH

DH

U itg ev er

U itg ev er

ij

ij

Installatiebedrijf Oude Vrielink M

M

Van Lunterenstraat 9 7609 RN ALMELO Tel 06 - 15 000 526

B U S V E R H U U R B U S V E R H U U R

rij

ev e

U

DH

WWW.RENTYOURBUS.NL

DH M

M

DH

U

U

itg

itg

ev

ev

er

ij

* Kortingscode is geldig t/m 31 maart 2021.

• Verhuiswagen met laadklep • 9-persoons bussen • Bestelbus

M

U

DH

M

*

EEN BUS VOOR IEDERE KLUS!

er ij

itg

10% korting heracles op pedaleur.nl met de code:

itg

ev e

rij

F € 40.NA VAVA NAF € 40.-


U itg ev er ij

U itg ev er ij

A M B AC H T E L I J K E K L A S S E U I T VA S S E Gerrit Goossen

Ze kent

nu

M DH

M DH

Garvesingel 20 - 7672 AA Vriezenveen - Tel: 0546 - 564943 Mob: 06 - 12131382 - Fax: 0546 - 432674 goossen-installatiebedrijf@kpnplanet.nl

Kluun...

Komrij

nog!

Laat jongeren kennismaken met méér cultuur. Ga naar cultuurfonds.nl/educatie

DENEKAMPERWEG 190 | 7661 RL | VASSE 0541 - 680 531

U itg ev er

U itg ev er

ij

ij

www.hetlageveld.nl

M

Uw vakman wanneer het om kleine of grote klussen gaat

Hexelseweg 4c, 7641 BB Wierden E info@dijkstrawierden.nl

DH d park Spetteren zier ple er d n ki vol

Mob: 06-15360731

DH

U

itg

ev e

rij

www.hoevers-almelo.nl

M

M

DH

U

itg

ev e

rij

www.dijkstrawierden.nl

M

DH

Waar ambacht nog standaard is.

itg

ev

er ij

Tevens plaatst JEHA bakken en containers voor inzameling oude metalen van metaalverwerkende bedrijven.

DH

Jeha Metaalrecycling B.V. • Ondernemersweg 9 , 7451 PK Holten

M

M

DH

U

U

itg

ev

er

ij

Inname oude metalen voor particulieren tegen contante betaling.

Mob. 0031 (0)6 46802165 • Tel. 0031 (0)572 745005 E info@jehametaalrecycling.nl • www.jehametaalrecycling.nl


HELP ONS HELP REDDEN

ij U itg ev er

ij

DH

U itg ev er M

M

DH

REMONDIS

watches.com

M DH

Grotestraat 134 • 7607 CW Almelo Tel. 06 85270528 • info@kmbewind.nl

M DH

SMS DIER NAAR 4333 (€3 per bericht )

4

U itg ev er ij

heart

U itg ev er ij

www.escootertwente.nl

®

WORKING FOR THE FUTURE

rij ev e

SELECTIE HERACLES Edwin van Lenthe (teammanager), Martin Dalhoeven (materiaalverzorger), Léon van Beelen (fysiotherapeut), Emiel Bolscher Lucas Schoofs, Mohamed Amissi, Luca de la Torre, Adrian Szöke, No Sinan Bakis, Tim Breukers, Michael Brouwer, Janis Robin Pröpper, Peter Reekers (assistent-trainer), René Kolmschot (assistent-trainer Teun Bijleveld, Navajo Bakboord, Mats Kno

DH

M

M

DH

U

U

itg

itg

ev e

rij

www.alltechsupport.nl

ev

itg

Mogen wij ook voor jullie scoren!

DH

U

Bel ons en wij komen graag langs voor een GRATIS waardebepaling

M

M

DH

U

itg

ev

er

ij

er ij

Verkocht

088 9090 850 Industrieweg 6 7641 AT Wierden jacqueline@beleefwonen.nl


 Nooit te oud voor vakantie!

U itg ev er ij M DH

M DH

U itg ev er ij

Gratis De beste winkelwagenmunt die u kunt wensen

www.die r.nu

M

M

DH

DH

U itg ev er

U itg ev er

ij

ij

reumanederland.nl/winkelwagenmuntje

WE KUNNEN NIET ZONDER NATUUR

WE KUNNEN NIET ZONDER NATUUR

WORD STAMCELDONOR

rij ev e

ev e

rij

Meld je aan via STAMCELDONOR.NL

itg

itg

Kijk op toegift.nl en ontdek hoe uw idealen kunnen voortleven

U DH M

M

DH

U

ALMELO 2020-2021 (fysiotherapeut), Ashwien Baidjnath (fysiotherapeut), Michaël van Doren (videoanalist), Colin de Graaf (performance trainer). oah Fadiga, Marco Rente, Silvester van der Water, Delano Burgzorg. s Blaswich, Koen Bucker, Jeff Hardeveld, Rai Vloet. r), Frank Wormuth (trainer), Brian van Loo (keeperstrainer), Orestis Kiomourtzoglou. oester, Jeremy Cijntje, Giacomo Quagliata.

“De Antistollingspas geeft me een veilig gevoel” VRAAG GRATIS AAN

www.antistollingspas.nl www.antistollingspas.nl

er ij

ev

Medio maart

itg

opening verkoop punt Bestel makkelijk Vroomshoop op en al uw zuivelwar Westeinde 34 • 7671 CC Vriezenveen onze website!

U

arjendevries@hotmail.nl

Sweet Dreams are made of Cheese

DH

DH

M

WATT & WATER

U

itg

ev

er

(06) 300 484 91

Ed’s Kaashuis

M

ij

Nijreesweg 26 7609 PB Almelo

06 23975644 • info@edskaashuis.nl

www.edskaashuis.nl


M DH

watches.com U itg ev er ij

WORKING FOR THE FUTURE

4

heart

Vraag niet wat wij kunnen, wij kunnen wat u vraagt! M DH

U itg ev er ij

REMONDIS

®

• Horloge reparatie service voor alle merken. • Sieraden reparatie service. • tevens inkoop oudgoud. Ons team van 26 gediplomeerde horlogemakers en goudsmeden staan voor u klaar maandag t/m vrijdag: 10:00 tot 16:00

info@heart4watches.com @heart4watches heart4watches.com

M

M

DH

Wilt u uw vrijgekomen afval afvoeren en bent op zoek naar een afvalcontainer?

U itg ev er

Gaat u uw huis verbouwen, uw schuur of zolder opruimen of uw tuin opknappen?

DH

U itg ev er

ij

ij

Zeearend 9, 7609 PT, Almelo (tegenover het ziekenhuis ZGT)

REMONDIS Nederland levert een container voor elke klus.

WWW.TWENTECONTAINER.NL

heart

4

jewels.com

rij ev e

ev e

rij

Verkeersongeval

itg U DH

DH

U

itg

Ongelukken in en om het huis

M

M

Medische Fout

Wat te doen bij Letselschade?

Diergedrag

MulderVanGeel heeft een gespecialiseerde LSA Letselschade Advocaat in huis om u bij te staan.

ij

Gebrek aan een weg

er

Zo staat u van begin af aan sterker in de onderhandelingen met de wederpartij. Samen met u brengen we niet alleen de schade, maar ook het letsel en de gevolgen in kaart. We behartigen uw belangen tijdens het hele traject, waar nodig brengen we uw zaak voor de rechter.

Duurzame post- en pakketbezorging tegen scherpe prijzen? Het kan! er ij

Bent u het slachtoffer van een situatie waarbij u letsel hebt opgelopen? Of bent u als werkgever aansprakelijk gesteld?

M

DH

U DH M

mr. Chris Harmsen is een gespecialiseerd LSA Letselschade Advocaat.

 085 - 273 32 73  info@cycloon.eu ␣ cycloon.eu

U

itg

itg

ev

ev

MulderVanGeel is er voor iedereen die wil nagaan of de juiste procedures in acht worden genomen.


VANUIT DE ACADEMIE

HERACLES ALMELO KRANT PAGINA 19

U itg ev er ij

M DH

M DH

U itg ev er ij

KERNWAARDEN CENTRAAL BIJ INTERNE COMPETITIE: ‘SPECIFIEK GEDRAG STIMULEREN’ Sinds de uitbraak van het coronavirus speelt de FC Twente/Heracles Academie onderlinge wedstrijden op zaterdag. Om spelers continu te blijven uitdagen, wordt er sinds enkele weken een klassement bijgehouden. Hierbij staan de kernwaarden van de Academie centraal. “Spelers die uitblinken in gedrag kunnen extra punten verdienen.”

DH

U itg ev er

ij

mooi dat je heel bewust met de jongens aan de slag kan gaan. Zo kunnen we de spelers ‘tools’ meegeven. ‘Wat zou je hier kunnen doen?’. Met wedstrijden heb je maar één moment om te overleggen, namelijk tijdens de rust. Tijdens een training kunnen we meer bespreken en aan details werken. Daar houd ik wel van.”

ev e

rij

Mark Looms: “Iedere training is een leermoment. Wanneer je kan trainen, moet je dat met beide handen aangrijpen. Dus niet om aanwezig te zijn, maar om keihard beter te worden. We kunnen de jongens vrij geven. Maar daar kiezen we bewust niet voor.”

U DH M DH M

M

DH

U

U

itg

itg

ev

ev

er

ij

er ij

M

DH

U

itg

Tools Niet iedere ploeg binnen de FC Twente/ Heracles Academie speelt ook ieder weekend een onderlinge wedstrijd. Voor het klassement maakt dat niet uit. “Het klassement geldt ook tijdens de training”, vertelt Mark Looms, trainer/coach bij Onder 15. “De grote partijen staan dan centraal. Daar wordt precies zo naar gekeken als naar wedstrijden. Natuurlijk zien we wat we doordeweeks trainen het liefst terug op zaterdag. Maar tijdens trainingen is het

'Wanneer je kan trainen, moet je dat met beide handen aangrijpen'

itg

ev e

rij

M

DH

Kernwaarden “In de onderlinge wedstrijden, die gelden voor het klassement, staat iedere week een andere kernwaarde vanuit onze visie centraal”, vervolgt Thomas Tijhuis. “Die kernwaarden zijn uitgewerkt in specifiek gedrag dat we graag willen stimuleren bij onze spelers. Spelers die uitblinken in dat gedrag kunnen extra punten verdienen. Zo hebben we laatst een extra punt uitgedeeld aan spelers die initiatief namen. Initiatief nemen kan bijvoorbeeld inhouden dat jongens zelf de warming-up leiden, dus initiatief nemen om medespelers te begeleiden. Het kan tijdens de wedstrijd, maar ook voor of na de wedstrijd plaatsvinden.”

Koppels Thomas Tijhuis: “Als trainers overleggen we eerst hoe de onderlinge wedstrijden eruit gaan zien. Daaropvolgend wordt vermeld op welke kernwaarde we ons gaan richten. De kernwaarde die centraal staat, wordt voor de gehele academie gelijkgetrokken. Zo worden alle wedstrijden hetzelfde ingestoken. Iedere week zijn er ook andere teams. Daarom krijgt iedereen als individu punten toebedeeld. Als trainers kijken we naar een goede verdeling, maar ook naar goede koppels. Welke spelers kunnen elkaar optimaal uitdagen?”

M

U itg ev er

ij

“Het klassement gaat uit van onderlinge wedstrijden die op zaterdag worden gespeeld”, vertelt Thomas Tijhuis, trainer/coach bij Onder 12. “Net als in de reguliere competitie zijn er met een overwinning drie punten te verdienen. Vanzelfsprekend levert een gelijkspel dan een punt op. Maar ook het verschil in doelpunten wordt meegerekend.”


U itg ev er ij

U itg ev er ij

M DH

U itg ev er

U itg ev er

Uniek in het produceren van sandwichpanelen voor ieder doel en klimaat

fiscale-apk.nl

M

M

DH

www.asito.nl

DH

ColPro BV Afrikalaan 2, 7681 ND Vroomshoop Tel: 0546-642428, info@colpro.nl www.colpro.nl

visumservicetwente.nl

ij

Fiscale APK aanvragen?

ij

M DH

WAT ER OOK ZAL GEBEUREN, DEZE CLUB STAAT BIJ ONS VOOROP.

RFA

HENGELO stoffering

BELASTINGEN | DIGITAAL ADMINISTRATIEF | CONSULTANCY

Ganzeboom

WE DOEN O.A. CARWRAP, BELETTEREN, GEVELRECLAME, RAAMDECORATIE, SPANDOEKEN, BORDEN EN VLAGGEN

bekijk cijfers van alle kanten

Transmissies|Transmission Parts

JABE.NL

Tel. 074 - 2020200 www.rfahengelo.nl

itg

ev e

rij

M

Twentepoort Oost 3 • Almelo

U

Uitzenden - Detachering Werving & selectie HR advies

11PK• Harbrinkhoek 7615 PK Harbrinkhoek KlössewegKlösseweg 11 • 7615

DH

DH

U

itg

Gewoon Goed Gewoon Goed Ger Geregeld GeGereg

www.olympia.nl

T 0546•441644 • M 06 50992027 T 0546 441644 M 06 50992027

M

ev e

rij

www.ganzeboom.net

Laat mensen groeien

stichtingzinderen.nl

www.willemsaccountants.nl

www.sloofbvrijssen.nl/vacatures

itg U DH

Brinkstraat 8 | Hengelo T. 074 242 80 78 info@juwelierkwekkeboom.nl www.juwelierkwekkeboom.nl

De Dennen 11a | 7491 HH Delden Tel. 074 376 52 05 | www.maribri.eu

M

M

DH

U

itg

ev

ev

er

ij

schulenburg-bouw.nl

Vacatures: Kraanmachinist Pannenlegger Timmerman

Uw financiële coach • Opstellen ondernemingsplan Voeren (project) administratie • Tussentijdse cijfers Jaarrekening • Online boekhouding • Belastingaangiften

er ij

Bouwmanagement Totaalonderhoud Bouwdiensten


MAATSCHAPPELIJK HERACLES ALMELO

HERACLES ALMELO KRANT PAGINA 21

U itg ev er ij

M DH

M DH

U itg ev er ij

MEER BEWEGEN DANKZIJ GEZOND IN JE WIJK Gezond bewegen, gezonde voeding en een gezond zelfbeeld. Daarmee ga je aan de slag bij 'Gezond in je Wijk'. Het project vormt een combinatie tussen persoonlijke ontwikkeling en gezondheidsbevordering met een boost voor je zelfvertrouwen. Na drie succesvolle edities gaat in april de vierde van start. Een editie speciaal voor vrouwen. Gezond in je Wijk is een initiatief voor mensen die interesse hebben in thema's als persoonlijke ontwikkeling, zelfvertrouwen, positief leven, gezonde keuzes maken, opleiding en (vrijwilligers-)werk. Binnen het dertien weken durende programma is bewegen een vast onderdeel.

Hoe kom ik over en hoe wil ik overkomen?

Het samen sporten speelt een belangrijke rol in het groepsproces, positieve ervaringen en activering. Gezonde voeding komt aan de orde door theoretische onderdelen die aansluiten bij de doelgroep en het samen koken van een gezonde maaltijd. Bij het gezonde zelfbeeld is aandacht voor de persoonlijke ontwikkelingen, weerbaarheid, zelfvertrouwen, 'wie ben ik en wat wil ik?' en de houding van de deelnemer.

Het project Gezond in je Wijk wordt geďŹ nancierd door Taal Werkt! van de Provincie Overijssel en is een samenwerking tussen ROC van Twente, Bibliotheek Almelo, Sportbedrijf Almelo, Heracles Almelo en Avedan Taalpunt Almelo. Deelname is gratis. Natuurlijk wordt rekening gehouden met de coronamaatregelen.

MEEDOEN?

Heracles Almelo zorgt voor een professionele toevoeging op onder meer de thema's voeding en beweging. Ook een gezamenlijk wedstrijdbezoek maakt normaliter onderdeel uit van het project.

MELD JE NU AAN! U itg ev er

Proefochtend Nog niet helemaal zeker of deelnemen iets is voor jou? Op 25 maart wordt een proefochtend georganiseerdbij Oranje Nassau. Meedoen is helemaal vrijblijvend.

DH

M

M

DH

U itg ev er

ij

ij

De wekelijkse bijeenkomsten van Gezond in je Wijk gaan van start op donderdag 1 april, van 9.00 tot 11.30 uur. Kinderopvang is beschikbaar.

rij ev e itg U DH M

M

DH

U

itg

ev e

rij

Vragen of aanmelden? Mail naar taalpunt@avedan.nl

M

Aarzel niet en neem contact met ons op.

www.ottenschot.nl | 085 - 48 42 100

U

DH

Wilt u weten wat Ottenschot voor u kan betekenen?

WAT ETEN WE VANDAAG ? BESTEL WAAR EN WANNEER JE WILT ONLINE!

M

DH

U

itg

itg

ev

ev

er

ij

er ij

Wij zijn vakspecialisten in het vaststellen en verhalen van letselschade.

cafetariafrietstation.nl


U itg ev er ij

U itg ev er ij

M DH

M DH

Blessurevrij sporten

Vitaal blijven

Heracles Stadion Van Riemsdijkplein 36 7606 ZA Almelo

U itg ev er

Locaties

Sportstudio Afrikalaan 1a 7681 ND Vroomshoop

DH

DH

U itg ev er

ij

ij

De juiste werkhouding

Basic-Fit Groenplein 2 7604 BG Almelo

M

M

Het Huis voor Vitaliteit Haven Noordzijde 37 7607 ES Almelo  0546 - 71 4040

 06 - 514 690 06

 zorg@praktijkvaniersel.nl

CONSTRUCCIONES MECANICAS VALENCIANAS, S.L.

PolyPlastics rij

Kijk voor meer informatie op:

ev e

www.loes.nl

Organisatieprofiel: PolyPlastics BV is een groeiende organisatie, opgericht in 2006, met als kernactiviteit de handel en verwerking van diverse kunststof grondstoffen. Onze verkoopproducten bestaan o.a. uit regranulaat, maalgoed en micronisaat. Daarnaast is PolyPlastics BV actief in de verwerking van diverse kunststof productie- uitvallen (vermaling en sortering) op een eigen productie locatie te Steenwijk. Ons netwerk beperkt zich niet enkel tot Nederland. Ook binnen veel Europese landen is dagelijks veel interactie en in- en verkoop.

U M

M

DH

Functieomschrijving: In deze veelzijdige functie speel je een integrale rol in klantenservice vanuit ons kantoor te Hardenberg en ben je een belangrijke spil van het verkoopteam van Polyplastics BV. In deze zelfstandige functie ben je verantwoordelijk voor verkoop (ondersteunende) activiteiten. Dit varieert van het maken van offertes, contracten, planningen en logistiek beheer tot het eerste contact voeren met potentiele klanten. Daarnaast verricht je ondersteunende commerciële werkzaamheden t.b.v. de accountmanagers en directeur.

DH

U

itg

Vacature: Verkoopmedewerker binnendienst (m/v) (32 - 40 uur per week) Hardenberg

Bewegen is gezond

itg

ev e

rij

BEN JIJ PRO ACTIEF, ACCURAAT, EEN ECHTE TEAMSPELER EN INTERNATIONAAL GEORIENTEERD? DAN ZOEKEN WIJ JOU ALS NIEUWE COLLEGA!

Geef het goede voorbeeld. Als je als ouder sport gaat je kind dit overnemen. Pak dus vaker de fiets of plan een gezinsuitje waarbij beweging centraal staat.

DH M

M

DH

U

Sollicitatie: Schriftelijke sollicitaties kun je binnen 14 dagen richten aan: PolyPlastics BV t.a.v. Karina Tempelman, Nijverheidsstraat 15, 7772 TP HARDENBERG. Per e- mail: karinatempelman@polyplastics.nl Voor meer informatie dienaangaande kunt u bellen met PolyPlastics BV: 0523- 613136.

U

itg

itg

ev

ev

er

ij

er ij

Functie- eisen: Je bent enthousiast en initiatiefrijk, je beschikt over onberispelijke verbale en schriftelijke communicatieve vaardigheden, je hebt een sterk en creatief vermogen tot multitasken en weet in hectiek prioriteiten te stellen. Een vriendelijke houding, klantgericht handelen waarbij je goede contactuele eigenschappen tot uiting komen spreken voor zich. Voor deze functie zijn wij op zoek naar een kandidaat op HBO- werk en denkniveau met affiniteit voor kunststoffen, waarbij ervaring in een soortgelijke functie een pré is maar geen must; goede beheersing van de Duitse en Engelse taal, beheersing van Franse taal is tevens een pré.

Bij jou in de buurt

@loestwente

facebook.com/loestwente


HERACLES ALMELO KRANT PAGINA 23

U itg ev er ij ij

M DH WEDSTRIJDSHORTS -30% VAN €34,95 VOOR €24,45

M

M

DH

DH

U itg ev er

U itg ev er

ij

M DH

U itg ev er ij

NU OP DE WEBSHOP

VAN €12,95 VOOR €11,-

ev e itg U DH M

M

DH

U

itg

ev e

rij

WEDSTRIJDSOKKEN -15%

JUNIOR VAN €59,95 VOOR €44,95 SENIOR VAN €64,95 VOOR €48,70

rij

WEDSTRIJDSHIRTS -25%

REGENJAS -50%

POLO -40%

TRAININGSBROEK ASTRO -50%

VAN €32,95 VOOR €16,50

VAN €44,95 VOOR €26,95

VAN €19,95 VOOR €9,95

er ij

DH

U

itg

ev

Op shop.heracles.nl vind je alle deals van de Acerbiscollectie Sale. Natuurlijk zijn ook alle andere Heracles Almelo-artikelen te koop in onze webshop. Binnen één werkdag wordt jouw bestelling verzonden.

M

M

DH

U

itg

ev

er

ij

BEKIJK ALLE DEALS OP SHOP.HERACLES.NL


U itg ev er ij rij ev e

ev e

rij

M

M

DH

DH

U itg ev er

U itg ev er

ij

ij

M DH

U itg ev er ij M DH

itg

U DH M

M

DH

U

itg

Wij leveren de gaafste elektrische scooters

Maak een afspraak voor een GRATIS proefrit!

er

ij

er ij

OP AVONTUUR IN OERRR

M

DH

MELD JE AAN OP OERRR.NL

itg

U

Laan van Indie 6a T. 0546 - 74 50 93 7602 DB Almelo E. info@escootertwente.nl

DH

U

• elk seizoen nieuwe kaarten van OERRR • een welkomstcadeau • korting op activiteiten in de natuur

M

itg

ev

ev

Kom mee naar buiten, ontdek de natuur en beleef de mooiste avonturen met OERRR! Voor € 1,25 per maand krijgt je:

www.escootertwente.nl


U itg ev er ij

M DH

VIJF VISVIJVERS EEN UITDAGING VOOR IEDERE VISSER

M DH

WWW.WILD.NL

U itg ev er ij

MEER INFORMATIE OP ONZE WEBSITE

Onze vijf visvijvers dagen iedere visser uit. Nagenieten van uw vangst, een feestje vieren of gewoon genieten van een glaasje, hapje en de prachtige omgeving doet u op ons zonnige terras of in ons sfeervolle restaurant.

FORELVISSEN

WILDVISSEN

BELEEF HET GEVECHT, GENIET VAN DE VANGST!

VISSEN VANAF 4,00 PER UUR

TERRAS

M

M

DH

DH

U itg ev er

U itg ev er

ij

ij

Hondenveldsweg 2, Reutum | 0541 - 29 79 28 | info@wild.nl

rij ev e itg U

U

itg

ev e

rij

Kun jij reanimeren?

DH M er ij ev DH

U

Red levens in jouw buurt. Meld je aan op hartstichting.nl/reanimatie

M

M

DH

Ga voor meer informatie over onze dens & arrangementen Ga voor meer informatie over onze arragementen & dens naar www.cityden.com/vakantieineigenland naar www.cityden.com/vakantieineigenland of bel 020 30 80 295. of bel 020 30 80 295.

itg

ev

U

APARTHOTELS

itg

cityden.

er

ij

M

DH

v.a. € 79,- per nacht, inclusief ontbijt.


U itg ev er ij

U itg ev er ij

M DH

M DH

WAT ER OOK ZAL GEBEUREN, DEZE CLUB STAAT BIJ ONS VOOROP. U itg ev er

U itg ev er

MDHONSCREEN

DE KLUIS GAAT VOOR U OPEN!

DH

0546 - 48 48 00 www.befo.nl

DH

ZEKER VAN SUBSIDIE

ij

HIER. BINNEN HANDBEREIK EN TOCH ZO VER WEG

ij

SUBSIDIE UW SUBSIDIE

MDHONSCREEN.NL

M

M

WWW.CONSIDIUM.NL

SCOO E

SCOOTERS & SCOOTMOBIELEN SCOOTERS & SCOOTMOBIELEN E-SCOOTERS & E-BIKES & E-BIKES SCOOTERS & SCOOTMOBIELEN SCOOTERS & E-SCOOTERS SCOOTMOBIELEN

Duurzamer bestaat niet

rij ev e

ev e

rij

W-METAAL.NL ALMELO

Nieuw – Gebruikt - Inruil Nieuw – Gebruikt - Inruil E-SCOOTERS & E-BIKES & E-BIKES E-SCOOTERS Burgemeester Raveslootsingel 14 Nieuw – Nieuw Gebruikt - Inruil - Inruil – Gebruikt 7607GK Almelo • washinalmelo.nl

itg

U

projectontwikkeling en bouwmanagement

U

itg

Ga altijd voor het lekkerste

DH

DH

Op naar bakker bart! Nijverdal | Oldenzaal | Borne

M

www.wiggersmastercars.nl

M

www.haakmeester.nl

Group

baas metaal

Vestiging Enschede Oldenzaalsestraat 340, Enschede 053 - 435 82 19, info@tentusscher.nl

PERFECTIE MET PASSIE.

BOOGERSMILDE BORNE

Bedrijvenpark Twente 105, Almelo T 0546 577 300, baas-metaal.nl

Vestiging Almelo Ootmarsumsestraat 141, Almelo 0546-861807, almelo@tentusscher.nlt

er ij

w w w. t e n t u s s c h e r. n l

M

Twentepoort Oost 3 • Almelo

schuttevaar-installatietechniek.nl

itg U

Elektra • Sanitair installeren Loodgieterswerk • CV-ketel Zink- en koperwerk

DH

DH

U

Gewoon Goed Gewoon Goed Ger Geregeld GeGereg

M

itg

ev

ev

er

ij

MDH-UITGEVERIJ.NL

SILO-BULK • BOUWMATERIALEN INTERMODAAL • VALUE ADDED LOGISTICS

Perfectie in metaalbewerking en plaatwerk

visumservicetwente.nl

www.asito.nl


HERACLES ALMELO KRANT PAGINA 27

U itg ev er ij M DH

M DH

U itg ev er ij

NIEUWS

DH

DH

U itg ev er

U itg ev er

ij

ij

OP JACHT NAAR HÉT ESPORTS TALENT VAN DE REGIO M

M

Heracles Almelo vertegenwoordigen Asito geeft bijzondere prijzen weg. op nationale en internationale Want bij elke thuiswedstrijd maak FIFA-toernooien? Dit is je kans. je met de Asito Awaydays Quiz Want de club is op zoek naar het kans op een awayday-experience grootste FIFA-talent van de regio in de skybox van de hoofdsponsor. om team Heracles eSports te Meedoen is simpel. Download via OTERS & SCOO versterken. Om tot dé gedroomde heracles.nl/download de Heracles E-SCOOTERS & kandidaat te komen organiseert Almelo App en klik op de speciale Nieuw – Gebrui k Heracles eSports Talentendagen knop die geactiviteerd is in de rust in verschillende gemeentes. Elke van elke thuiswedstrijd. Beantwoord vrijdag wordt een online Talentendag de vragen en maak kans. georganiseerd voor een specifieke gemeente. Kroon jij je tot FIFAkampioen? Dan kwalificeer je je direct voor de grote finale van de eSports Talentendagen. Daar wordt bepaald wie zich bij Heracles eSports mag voegen en teamgenoot wordt van Bryan Hessing. Weten wanneer jouw gemeente-toernooi is? Check het op heracles.nl/talentendagen.

rij

rij

GESIGNEERD THUISSHIRT OF GESIGNEERDE EREDIVISIEBAL ev e

itg

U

DH

en

ova

tie

M

er ij ev

R

er w erken

U

mm

DH

U

www.ivobal.nl

M

DH

M

STEUN DE DIERENBESCHERMING

Ti

itg

er

itg

uw

ev

V erbo

HELP ONS REDDEN

ij

M

DH

U

itg

ev e

MAAK KANS OP HERACLES.NL/KRANT

06 43 74 67 43


U itg ev er ij

U itg ev er ij

M DH

M DH

Al jaren de service-dealer in uw omgeving! √ Onderhoud en service voor een scherp tarief √ Onderdelen voor alle modellen

U itg ev er

U itg ev er

ij

ij

Alex Goudswaard Na mijn ochtenddienst als

procesoperator een groep bezoekers verwelkomen en laten zien hoe uniek onze

M

M

DH

DH

centrifugetechnologie is.

Ensc Munsterhuis Servicepunten: Hengel Rijssen Almelo Ambachtstraat 14, Tel. (0546)

81 53 30 Oldenzaal Enschedesestraat 6, tel. (0541) 51 56 61

Dat geeft mij energie. Loop je mee? bezoek@urenco.com

rij ev e itg U DH M

M

DH

Almelo Denekamp Enschede

www.dekok.nl

M

DH

U

U

itg

itg

ev

ev

er

ij

er ij

M

DH

U

itg

ev e

rij

www.munsterhuis.nl


GIACOMO QUAGLIATA EEN JAAR NA ZIJN KOMST

HERACLES ALMELO KRANT PAGINA 29

U itg ev er ij

M DH

M DH

U itg ev er ij

ITALIAANSE LINKSBACK ONTWIKKELT ZICH RAZENDSNEL BIJ HERACLES ALMELO U itg ev er DH

naam Quagliata opnieuw opdook in meerdere Italiaanse media. Nadat hij al meermaals bij de selectie zal, maakte de linksachter tegen Ajax zijn debuut voor Heracles Almelo. Caracciolo: "Dat leverde hem hier een hoop aandacht op. Journalisten zijn hem sindsdien nadrukkelijker gaan volgen. Zij zien net als ik dat hij het goed doet." Ergens is dat geen verrassing, zegt Caracciolo. "Giacomo is een jongen met wilskracht. Hij weet wat hij wil en is bereid daarvoor te vechten. Zijn doel is om te groeien als speler. Daar gaat hij vol voor." Met die passie stapt de Italiaan zichtbaar het veld op in wedstrijden en trainingen. Hij is goedlachs, hardwerkend en vastberaden een succes te maken van zijn avontuur.

rij ev e

ev e

rij

M

M

DH

U itg ev er

ij

Een paar dagen na zijn presentatie arriveerde Quagliata met alleen de hoognodige bagage in Almelo. Hij maakte kennis met zijn nieuwe teamgenoten, trainde mee en vond een woning in de stad. In de Italiaanse media werd zijn transfer als opvallend ervaren, zo vertelt de Italiaanse SkySport-journalist Nino Caracciolo. "Zijn naam kwam voorbij in de kranten, want het was bijzonder dat iemand na minder dan twintig optredens in de Serie C een transfer naar de Eredivisie maakte." Het maakte de Italianen nieuwsgierig, maar men moest geduld hebben. Vanwege het coronavirus, dat ook de Italiaanse regio die hij pas net achterliet enorm in zijn greep hield, speelde Heracles Almelo nog maar zes competitieduels afgelopen seizoen. Het was geen verrassing dat Quagliata daarin niet in actie kwam, want de focus was gericht op de lange termijn. Het was eind november dat de

ij

Het was op Deadline Day in de winterse transfermarkt dat Heracles Almelo de komst van Giacomo Quagliata aankondigde. Hij kwam over van F.C. Pro Vercelli 1892, een club uit het derde niveau in ItaliĂŤ. "Giacomo krijgt bij ons de tijd om door te groeien", liet technisch directeur destijds weten. Nu, iets meer dan een jaar later, kan worden geconcludeerd dat de twintigjarige Italiaan die tijd goed heeft benut en zijn kans heeft gepakt. Na zijn debuut in de Johan Cruijff ArenA tegen Ajax is Quagliata een vaste waarde geworden in het elftal van Frank Wormuth.

itg

U

U

itg

KIJK OP 18 FEBRUARI OP ESPN NAAR DE SPECIAL OVER GIACOMO QUAGLIATA DH

M

M

DH

Heracles TV dook in het leven van Giacomo Quagliata. Waar is hij opgegroeid? Waar zette de linksachter zijn eerste stappen op een voetbalveld en hoe ontwikkelde hij zich richting de Italiaanse Serie C om vervolgens naar Heracles Almelo te komen? In een special op ESPN praat de Italiaan er zelf over, maar komen ook de mensen om hem heen aan het woord. Hoofdscout Alfred Nijhuis vertelt bijvoorbeeld over de opvallende omstandigheden waarbij hij Quagliata voor het eerst live in actie zag. Clubwatchers van zijn voormalige club Pro Vercelli laten hun licht schijnen over Quagliata en zijn ontwikkeling toen en nu. Je ziet de special op donderdag 18 februari op ESPN. Vanaf vrijdag 19 februari, de dag waarop de Italiaan 21 wordt, is de special te zien op het YouTube kanaal van Heracles Almelo.

Uw zekering voor een gestroomlijnde samenwerking

er ij

itg

ev

BOOTFITPRAKTIJK OOST NEDERLAND

M

DH

Zerevoeten voeten zijn niet nodig Zere zijn niet nodig

en 361 Vriezenveen Maatkampsdwarsweg 2 7627 PD Bornerbroek Tel.: 074-3842310 Mobiel: 06-22196185

M

U DH

Gaat u goed voorbereid op wintersport?

U

itg

ev

er

ij

OOST

SMELT SKISERVICE

www.smeltskiservice.nl; info@smeltskiservice.nl; Oosteinden 361 Vriezenveen www.smeltskiservice.nl; info@smeltskiservice.nl; Oosteinden 361 Vriezenveen 06 0613008010 13008010


U itg ev er ij M DH

U itg ev er ij M DH

0546 - 532 004

7606 AM Almelo

www.verloskundigenpraktijk-almelo.nl

rij ev e itg U DH M

U

U

itg

itg

ev

ev

er

ij

er ij

M

DH

U

itg

ev e

rij

M

M

DH

DH

U itg ev er

U itg ev er

ij

ij

Adriaen Brouwerstraat 6

DH

M

M

DH

www.verloskundigenpraktijk-almelo.nl


HERACLES ALMELO KRANT

U itg ev er ij

U itg ev er ij

PAGINA 31

S

I

N

G

C

B

R

E

U

K

E

R

S

Q

H

E

V

L

O

E

T

K

A

U

O

R

R

E

N

T

E

N

L

A

O

A

K

A

S

I

T

O

M

G

F

I

D

E

R

B

Y

E

E

L

S

B

U

L

T

J

E

S

L

I

D

O

E

L

P

U

N

T

O

A

D

H

E

R

A

C

L

E

S

T

S

B

U

R

G

Z

O

R

G

A

DH

Hoi!

Almelo Asito Breukers Bultje Burgzorg Derby Doelpunt Heracles Knoester Kruising Quagliata Rente Schoofs Vloet

rechts geschreven. Kun jij met de overgebleven letters de oplossing vinden? Geef de oplossing door op heracles.nl/win.

Mijn naam is Bultje. Ik ben de mascotte van Heracles Almelo. Zijn wij al vr iendjes? Ik houd ervan om samen met mijn vriendjes te puzzelen. Daarom heb ik deze woordzoeker voor jullie gemaakt. De woorden staan van boven naar beneden óf van links naar

ij

I

ij

M DH

U

U itg ev er

R

DH

K

M

H

U itg ev er

S

M

M DH

BULTJE'S woordzoeker

Oplossing:

rij ev e itg M

DH

U

bieden wij zodra het weer mag (in verband met de coronamaatregelen) ook diverse activiteiten, rondleidingen, kinderfeestjes en niet te vergeten het meelopen in de line-up aan. Word jij lid van de Herakids? Dat kan direct via heracles.nl/kidsclub/aanmelden.

PARTNERS VAN DE HERAKIDS

Aanleg, Onderhoud, (sier)Bestrating & Ontwerp

Kottinkkamp 4, 7661 RX Vasse • 06 22 380 313 veldscholtenhoveniers@gmail.com

M

M

DH

Den Ham

DH

U

U

itg

itg

ev

ev

er

ij

M

DH

U

Als wij nog geen vriendjes zijn, zou ik dat wel graag willen worden. Word gratis lid van de Herakids, ontvang het laatste Bultje’s Magazine met daarin nog veel meer puzzel- en leesplezier en moedig, samen met mij, onze club Heracles Almelo aan. Daarnaast

er ij

itg

ev e

rij

PROFITEER VAN ALLE VOORDELEN VRIENDJES WORDEN?

www.veldscholtenhoveniers.nl


DH

M

DH

M

ev

itg

er ij

ij

er

ev

itg

U

U

DH

M

DH

M

itg

U

itg

U

rij

ev e

rij

ev e

DH

DH

M

M

ij

U itg ev er

ij

U itg ev er

Gaan voor verbinding. M DH

M DH

U itg ev er ij

U itg ev er ij

Staan voor schoon.

Profile for MDH Uitgeverij

Heracles - Almelo  

Heracles - Almelo