Go Ahead Eagles - Deventer Voorst

Page 1

Stadion De Adelaarshorst | Vetkampstraat 1 | 7416 WK Deventer | Tel: 0570 - 621357 | Mail: info@ga-eagles.nl Editie: Deventer, Voorst SEIZOEN 2022/2023 HOME OF FOOTBALL      0627038440 info@sprintertransport.nl
MINIMUM, CARHARTT, CATWALK JUNKIE, PARLEZ, MOSS COPENHAGEN, SELECTED AND MANY MORE! KLEINE OVERSTRAAT 53 WWW.DAREFASHIONSTORE.NL 10% KORTING MET: GAEdeventer @DAREFASHIONSTORE Brands Beestenmarkt 3, 7413 ZA Deventer  0570 635 973 Elke dag geopend van 8:00 - 22:00 uur 10% KORTING MET: GAEdeventer KLEINE OVERSTRAAT 59 WWW.THISANDTHATSTORE.NL@T.A.T.STORE Brands NA-KD, LOAVIES, MY JEWELLERY, REFINED DEPARTMENT, HARPER&YVE, STUDIO AMAYA, AND MANY MORE!

GEEF AAN ELKAAR, GEEF AAN AARDBEVINGSSLACHTOFFERS IN TURKIJE EN SYRIË!

Zondagmiddag 5 februari, NEC-thuis. Een onverzettelijk Go Ahead Eagles verslaat de Nijmegenaren in De Adelaarshorst met 1-0, waardoor drie zeer gewenste punten in eigen huis worden gehouden. Hoe belangrijk de punten ook mogen zijn in de sportieve strijd voor handhaving in de Eredivisie, de betrekkelijkheid van voetbal blijkt nog geen 24 uur later.

In de nacht na NEC-thuis worden delen van Turkije en Syrië getroffen door een zware aardbeving, gevolgd door een zeer heftige naschok. Hoe groot de aangerichte ravage is, blijkt in de daaropvolgende dagen. Duizenden slachtoffersblijkenonderhetpuinvandetalloze ingestorte gebouwen te liggen, het verdriet en deverslagenheidbijdenabestaandenisimmens. Óók bij de vele inwoners in de regio Deventer metTurkseenSyrischeroots,dieinonzekerheid verkerenoverhetlotvanhunfamilie,vriendenen kennissen in de getroffen gebieden.

INHOUD

Waar rampen gebeuren, daar vervagen grenzen grotendeels. Vanuit landen over de hele wereld worden hulpdiensten ingevlogen om ter plekke dag en nacht naar overlevenden onder het puin te zoeken en nabestaanden en getroffenen bij te staan. Ook in Nederland worden lokaal en regionaal allerlei initiatieven ontplooid, terwijl op woensdag 15 februari middels een landelijke actiedag geld wordt ingezameld voor Giro555.

In een poging om het enorme leed enigszins te verzachten, komt ook Go Ahead Eagles in actie en zamelt – onder de vleugels van Stichting Geef Aan Elkaar – geld in voor hulp aan de aardbevingsgebieden in Turkije en Syrië. Nog steeds kunt u een bijdrage leveren. Geef om de getroffenen in Turkije en Syrië! Geef áán de getroffenen in Turkije en Syrië! Geef aan elkaar en help mee aan de wederopbouw! Namens StichtingGeefAanElkaar:ontzettendbedankt!

COLOFON

P5 Fredrik Oppegård: ‘Straks het EK, maar eerst alles geven in Deventer’

P9 Just can’t get enough van Go Ahead Eagles Onder-16

P13 Doelpuntenactie Voetbalacademie: Scoor met ons mee!

P15 Go Ahead Eagles voor Rabobank Salland verbindingsschakel naar jeugd

P18 Teamfoto eerste selectie Go Ahead Eagles

P21 Darío Serra: ‘Video’s van Eagles-supporters zeiden me genoeg’

P27 Luca Everink: ‘Club uit mijn geboortestad altijd in achterhoofd gehouden’

P29 Snelle geeft op 16 en 17 juni concert ‘Thuis’ in Adelaarshorst

P33 Go Ahead Eagles Techniektrainingen eind maart van start

Redactie:

Steef Alblas, Guido Bex

Fotografie: Erik Pasman, Henny Meyerink, Carlo Bruil, Dennis Bresser, Rick Janssen

Vormgeving: MDH Uitgeverij

Druk: Janssen Pers

HOME OF FOOTBALL | www.ga-eagles.nl Pagina 3

De selectie van Go Ahead Eagles op scherp gezet.

Niet alle ogen zijn foutloos en kunnen dus beter zien met een correctie. Dit geldt ook voor de spelers van Go Ahead Eagles. In samenwerking met de club heeft Optiek Keizerslanden, voor de start van het nieuwe seizoen, de gehele selectie voorzien van een visuele check en oogcontroles. Waar nodig zijn spelers voorzien van de beste contactlenzen voor op het veld, of de juiste bril in hun vrije tijd zodat zij steeds weer met Adelaarsogen het veld kunnen betreden.

www.optiekkeizerslanden.nl Optiek Keizerslanden Karel de Groteplein 27 7415 DH Deventer T: 0570 - 624 139 info@optiekkeizerslanden.nl

FREDRIK OPPEGÅRD: ‘STRAKS

HET EK, MAAR EERST ALLES GEVEN IN DEVENTER’

vond dat ze goed weerstand boden aan PSV. Er werd gevoetbald om iets te creëren, het is een speelwijze die me aantrekt. In eerste instantie is het als verdediger natuurlijk mijn taak om de tegenstander van scoren af te houden, maar daarnaast houd ik er ook van om hoog op het veld gevaarlijk te zijn en kansen voor het team te creëren door onder meer voorzetten te geven.”

De eerste thuiswedstrijd die Oppegård in het shirt van Go Ahead Eagles speelde – op zondag 5 februari tegen NEC – was voor de 20-jarige verdediger niet de eerste wedstrijd waarin hij zijn opwachting maakte in De Adelaarshorst. Eerder dit seizoen speelde hij als PSV’er de volledigenegentigminutentijdenshetonderlinge competitieduel met Go Ahead Eagles dat aan de Vetkampstraat werd gespeeld. “De sfeer die toen in het stadion hing, kan ik me nog goed herinneren. Destijds was ik al onder de indruk van de wijze waarop de supporters achter het team gingen staan, er hing een goede vibe.

Min of meer in het kielzog van de spelersbus van Go Ahead Eagles – die op zaterdagavond 28 januari Deventer weer binnenreed na een bezoek aan PSV in het Philips Stadion – arriveerde ook PSV-speler Fredrik Oppegård een dag later in De Adelaarshorst. De Noorse linksback is voor een half jaar op huurbasis overgekomen van de Eindhovense club en is daarmee na Isac Lidberg, Oliver Edvardsen en Willum Willumsson de vierde Scandinaviër in de selectie van René Hake.

Het was voor Fredrik Oppegård even wennen toen hij op zaterdagmiddag 28 januari in het Philips Stadion plaatsnam op de tribune om de wedstrijd tussen PSV en Go Ahead Eagles te aanschouwen. De Noorse verdediger zat er als PSV’er, maar wist toen al bijna zeker dat hij het

seizoenbijdebezoekersuitDeventerafzougaan maken.“Indatopzichtwashetweleenwedstrijd met een dubbel perspectief, ja”, geeft Oppegård aan. “Met speciale aandacht heb ik tijdens die wedstrijd gekeken naar de manier waarop Go Ahead Eagles speelde en op het veld stond. Ik

HOME OF FOOTBALL | www.ga-eagles.nl Pagina 5
Lees verder op pagina 7

MixxlinRaalte,ModeinXXL Kledingvooreenmaatjemeer!

SAMEN

MEDIATION

goed geregeld gescheiden

In een periode van een scheiding moet veel geregeld worden, financieel, juridisch en fiscaal. Voor nu en voor de toekomst. ‘Mediation@Claudia van Braak’ begeleidt jullie door het scheidingsproces zodat heldere afspraken op papier gemaakt kunnen worden.

Ook als je reeds gescheiden bent maar de gemaakte afspraken lopen niet.

Er is aandacht voor jullie beiden en voor jullie kinderen.

samen goed gescheiden

Gratis varifocale glazen

Gratis standaard varifocale glazen bij aankoop van een montuur vanaf €89,-. Deze aanbieding geldt in winkel Specsavers Deventer, en tot en met 1 mei 2023. U krijgt gratis standaard 1.5 varfocale glazen vanaf €89,- Voor opties zoals dunne varifocale glazen gelden vaste toeslagen. Ook voor deze aanbieding kunt u uw brillenvergoeding gebruiken. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen.

Er is aandacht voor jullie beiden

LangeBisschopstraat52,Deventer www.specsavers.nl

MIXXLRaalte DeWaag47 8102CKRaalte WWW.MIXXL.NL
Neemeenkijkjeinonzeuitgebreidecollectie. Zakelijke conflicten arbeids conflicten Relationele conflicten
GOED GESCHEIDEN M
@CLAUDIA VAN BRAAK mediation-claudiavanbraak.nl
NEUTRAAL DESKUNDIG RESULTAATGERICHT Stiggoor 16 7241 LA Lochem Tel 085 13 08 578 mediation@claudiavanbraak.nl anbraak.nl

MijnoverstapnaarGoAheadEagleszieikalseen perfecte manier om me als voetballer verder te ontwikkelen.”

Bij Go Ahead Eagles werd Fredrik Oppegård herenigd met zijn landgenoot Oliver Edvardsen, metwiehijeerderinNoorwegenalsamenspeelde. “Als jeugdspelers zijn we bij Vålerenga IF enkele jaren teamgenoten van elkaar geweest. Om te wennen aan mijn nieuwe omgeving was het voor mij prettig om met Oliver een bekende tegen te komen bij Go Ahead Eagles.” Vrienden heeft Oppegård ook volop in het nationale team van Noorwegen Onder-21. “De wedstrijden die ik in het verleden voor de verschillende nationale jeugdteamsvanNoorwegenhebgespeeld,vondik altijderginteressant,omdatjejekuntlevelenmet

generatiegenotenvananderelanden.ToteenEK of WK is het tot dusver nog niet gekomen, maar daar gaat komende zomer hopelijk verandering in komen, want we hebben ons met Noorwegen Onder-21 gekwalificeerd voor het Europees Kampioenschap in Roemenië en Georgië. Een toernooi waar ik naar uitkijk, maar eerst wil ik alles geven voor Go Ahead Eagles.”

Technisch manager Paul Bosvelt: “Fredrik is een technische, aanvallend ingestelde back. We hebben gekeken hoe we het tijdelijk wegvallen van Bas Kuipers intern op konden lossen, maar vondendatweopaanvallendvlakwelwataande selectietoekondenvoegen.Fredrikgeeftonsop datvlakmeerkeuzes,isgewendaandeEredivisie en daarnaast ook wedstrijdfit.”

DOWNLOAD

HOME OF FOOTBALL | www.ga-eagles.nl Pagina 7
Vervolg pagina 5
DE APP Mis niets van alles wat er speelt bij Go Ahead Eagles!

Compressietherapie

Een intensieve massage van benen, billen, buik en onderrug welke een positief effect heeft op cellulite. Tevens zorgt het voor een gladdere huid en minder vermoeide benen.

Nieuwsgierig?

We vertellen je graag alles over de mogelijkheden

Cryolipolyse

Een zeer effectieve behandeling voor het definitief verwijderen van die hinderlijke ‘rolletjes’ zonder operatieve ingreep.

Kom langs voor meer informatie en advies op maat

DEVENTER

BINNENSINGEL 8

T: 088 - 812 23 44

Bodywraps

De bloedcirculatie wordt gestimuleerd en helpt bij klachten zoals onder andere vochtophopingen, vermoeidheid en pijn in de benen te verminderen. Perfect in combinatie met compressietherapie.

Top Slimming

Veel of weinig afvallen middels een compleet arrangement van onder andere bewegingstherapie, voedingsadvies, energiemeting, huidverbetering en personal coaching.

LADYLINE.NL

Snel en vakkundig uw dak reparen

CONTACT

Rijnstraat 12

7417 XN Deventer info@wedadak.nl + 31 6 23178138

E-mail: deijle@deijletransport.nl

deijletransport.nl

ONZE DIENSTEN

Dakbedekking

Dakinspectie

Dakisolatie

Daklekkage

www.wedadak.nl

• Elektrainstallaties

• Storing&service

• Camerasystemen

• Inbraak Installaties

De keuken is een centrale plek in uw woning en onderdeel van het interieur.

JWK KEUKENS

JWK Keukens uit Deventer is uw specialist in het ontwerpen van keukens en meubelstukken. Van standaard opstellingen tot maatwerk keukens, voor iedere keuken kunt u bij JWK Keukens terecht. Kies uw eigen stijl, opstelling, kleur, apparatuur en materiaal. Dan maken wij voor u een prachtig ontwerp.

Ook bieden wij de mogelijkheid met u mee te denken door bijvoorbeeld uw gaskookplaat te vervangen voor een inductiekookplaat. Vraag naar de mogelijkheden.

MAAK VRIJBLIJVEND EEN AFSPRAAK EN WIJ KOMEN BIJ U LANGS. E: info@jwkkeukens.nl • T: 06 189 48 275 • I: www.jwkkeukens.nl OF KIJK OP ONZE SOCIALS FACEBOOK EN INSTAGRAM.

7415 TW Deventer • Telefoon: 06-11607979

JUST CAN’T GET ENOUGH VAN GO AHEAD EAGLES ONDER-16

Als kampioen van de najaarscompetitie in Divisie 2A promoveerde Go Ahead Eagles Onder-16 eind vorig jaar naar Divisie 1A. Op het hoogste voetbalniveau van Nederland begon Onder-16 in de voorjaarscompetitie meer dan verdienstelijk met een gelijkspel tegen AZ O16 (3-3), een overwinning op PSV O16 (4-2) en een remise tegen Feyenoord 016 (1-1). Een monoloog van Patrick Kieftenbelt, assistent-trainer van Go Ahead Eagles O16.

“Het is een koude zaterdagmorgen op 17 december 2022. Op sportpark De Zunnebargh in Diepenveen waait een schrale wind over het complex. Supporters komen in dikke winterjassen en met warme sjaals naar het sportpark. Echt uitnodigend is het weer niet voor een pot voetbal. Maar de mensen die het heleseizoenGoAheadEaglesO16volgen,staan er weer. En ondanks de gure omstandigheden zijn ook andere supporters en sponsoren van declubafgereisdomdithechteteamkampioen te zien worden.

Het verhaal begint eigenlijk anderhalf jaar geleden. De toenmalige O15 speelde zijn wedstrijden in de 3e Divisie, wist promotie af te dwingen en vervolgens een niveau hoger kampioen te worden. Het toenmalige kampioenschap in De Adelaarshorst tegen FC Twente O15 (4-0) was geweldig en tegelijkertijd werd er stiekem rekening gehouden met het feit dat dit niet zomaar overtroffen zou kunnen worden. Het was een prachtige prestatie van het team dat deze resultaten had geboekt door een goede teamontwikkeling, maar ook de individuele speler wist prachtige stappen te zetten.

In de warme augustusmaand wordt het startseingegevenvoorhetseizoen2022/2023. De nieuwe O16 kan van start met een nieuw

avontuurinde2eDivisie.DeO15-spelerskrijgen de fantastische kans om zich te ontwikkelen op het hoogste niveau van Nederland. Iets wat de spelers van O16 ook wel erg graag willen. Daarvoor heeft elke speler voorlopig nog één kans, maar dan moet er wél gepromoveerd worden in Divisie 2. Trainer Jip Ellenbroek spreekt uit dat er een reële kans is om dit te bereiken, maar dan moet iedereen elke dag het beste uit zichzelf willen halen en keihard trainen om een betere speler te worden.

‘Alleen dan verdien je het om als speler en team op het hoogste niveau van Nederland te spelen’, aldus de trainer.

We leggen er geen druk op. Het doel is om het individu en het team dusdanig goed te ontwikkelen, dat we na de winter op het hoogste niveau mogen acteren. Dagen, weken, maanden gaan voorbij. Performance training, techniektraining, team-tactische trainingen, kleine partijtjes, korte toernooitjes, testen, VCT-trainingen, alles komt voorbij op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Nooit, maar dan ook echt nooit horen we een onvertogen woord. De jongens gaan goed met elkaar om, trainen uitermate hard, pikken de aanwijzingen razendsnel op en gunnen elkaar het beste. Behalve als het om de boetepot gaat. Dan zijn het 15-jarigen en proberen ze er alles aan te doen om een ploeggenoot 2 euro te laten

Lees verder op pagina 11

KRIEBELZ DEAL 3 GANGEN LUNCH 14.95

KRIEBELZ DEAL 3 GANGEN DINER 24.95

• Actie geldig van 1 feb. tot en met 31 mei 2023 • Uitsluitend telefonisch reserveren, niet via de website van Brasserie Kriebelz. • Niet in combinatie met andere aanbiedingen, diner- of waardecheques. • 1 voucher is geldig voor het hele gezelschap. De ORIGINELE voucher moet worden ingeleverd. Kopieën worden niet geaccepteerd.

Dorpsstraat 59 7396 AL Terwolde

T: 0571 - 292 022

HOME OF FOOTBALL | www.ga-eagles.nl Pagina 9
! 
DORPSSTRAAT 13A | 7431 CG DIEPENVEEN | 0570 - 835172 INFO@MARISKAAS.NL | WWW.MARISKAAS.NL
Ongediertebestrijding Wespen, vliegen, mieren, muizen en ra�en Snel, vakkundig en klantvriendelijk www.marcelbloemers.nl • 06-41211304 Snelle en effec�eve bestrijding van wespen, vliegen, mieren, muizen en ra�en. Voor Kleine en grote klussen, in en rondom uw huis. Bel: 0630027184 WWW.RVDBBRIGHT.NL RvdB Bright schijnt licht op uw zaken.
Voor dringende zaken zijn wij 24/7 bereikbaar.
Telefonisch bereikbaar voor niet dringende zaken van maandag t/m zaterdag van 08:00 tot 18:00 uur. Hendrik-Ido-Ambacht Nijverheidsweg 58D 3341 LJ Hendrik-Ido-Ambacht Apeldoorn Laan van de Kreeft 193 7324 BX Apeldoorn E-mail: info@degrootbrandwachten.nl www.degrootbrandwachten.nl Tel: 078 204 4522

betalen. Ook de trainers zijn regelmatig aan de beurt, maar die vullen de pot met alle plezier… Over 15-jarigen gesproken. Je zou bijna vergeten dat deze jongens ook gewoon naar school moeten. Lessen volgen, toetsen maken, goede cijfers halen. Het presteren is eigenlijk nooit weg. Het maakt presteren binnen een betaald voetbalorganisatie extra knap als het allemaal lukt.

Het seizoen in de najaarscompetitie begint met een klinkende zege op FC Twente (4-1). Een week later wordt de IJsselderby in Zwolle gewonnen, gevolgd door een zege in Breda tegen NAC (0-2). Een uitstekende competitiestart, waarna de verwachtingen toenemen. De volgende thuiswedstrijd wordt verloren van ADO Den Haag, waarna de rug gerecht wordt in Utrecht tegen de plaatselijke FC (2-3). Willem II wint vervolgens in Twello van onze ploeg, die na afloop zwaar teleurgesteld de kleedkamer opzoekt. De maandag daarna spelenwevervolgenseenprimaoefenwedstrijd en de VCT-training op dinsdag is geniaal. Het blijkt de opmaat te zijn voor een serie van acht wedstrijden waarin niet wordt verloren. In Hengelo zijn we opnieuw te sterk voor FC Twente (1-2) en de IJsselderby wordt in Twello met klinkende cijfers gewonnen (5-0).

Ook het thuisduel met een verdedigend en daardoor lastig te bespelen NAC eindigt in een overwinning,waardoorderanglijststeedsmeer begint te tellen. In Den Haag behaalt het team een terecht 1-1 gelijkspel, wat betekent dat een week later promotie een feit kan worden. Uitgerekend tegen toenmalig koploper FC Utrecht wordt dik verdiend met 2-1 gewonnen. Niet alleen promotie is een feit, maar ook wordt de koppositie overgenomen van de Domstedelingen. Na een 0-4 overwinning in Tilburg blijft de kampioenswedstrijd tegen SC Cambuur over.

Cambuur-thuis. Alle seinen staan vooraf op groen. Eerder dit seizoen werd immers met 2-7 gewonnen van de Leeuwarders. Een tegenstander met een positieve spelopvatting, maar ook een spelopvatting waarmee wij goed kunnen omgaan. De selectie is fit, eigenlijk het hele seizoen al. Dus 19 spelers zijn erbij in Diepenveen. Het blijkt een wedstrijd te zijn waarin alles samenvalt. We komen snel op voorsprong, zijn niet van slag bij een tegenslag en gaan onverstoord verder. Iedereen maakt minuten en aan het spelbeeld verandert niets. Het zijn échte kampioenen. Onze kampioenen. Het zijn onze jongens. Zo voelen wij dat. Thijs met zijn coaching en prachtige reddingen,

Lucas met een aantal prachtige wedstrijden dit seizoen, Rami als onze ‘slager’ en Sam als onze echte captain. Figo als spijkerharde verdedigerenStijnalsvoetballendealleskunner. Terence als onze eigen TCV en Merijn als onze opkomende wingback. Caio als slot op de deur, Adam als motor op het middenveld naast creatievelingen Tim en Yasin. Bram die ‘stofzuigen’ combineert met acties van Frenkie de Jong. Kaid als aanjager voorin en Vince als sterke balvaste spits. Eser met zijn sterke linker op rechts en Diego met zijn snelheid en sterkepostuuroplinks.Svenons‘slangenmens’ op links en Issam voor supersnel druk zetten op rechts.

Het zijn onze jongens, onze kampioenen. Het zijn de jongens die iedere training individueel beter willen worden. Iedere dag plezier met elkaar maken. Iedere week eigen beelden terugkijken. Iedere training de scheidsrechter willen beïnvloeden. Maar ook altijd respectvol, leergierig en vrolijk zijn. Het zijn de jongens die nu in de voorjaarscompetitie van Divisie 1A spelen tegen Ajax, PSV, Feyenoord, AZ, Vitesse, Sparta en FC Utrecht. Het zijn onze kampioenen. Dit is Go Ahead Eagles O16!"

HOME OF FOOTBALL | www.ga-eagles.nl Pagina 11
Vervolg pagina 9
Broekland Van Dongenstraat 38 Tel: 0570 - 531035 winkel@bmb-bruggeman.nl www.uwtuinenpark.nl Groot in Accu machines en Robotmaaiers Uw eigen Robotmaaier Al vanaf € 849,Wij verzorgen als trotse partner de maaikwaliteit op het sportveld. www.bruntinkvoorst.nl Beekzichtweg 44 7383 GA Voorst 0575 - 501 686 info@bruntinkvoorst.nl Bekijk deze vacatures en meer op: www.werkenbijhaafkes.nl
in de bouw? Voor onze vestiging in Deventer zijn wij op zoek naar: timmerlieden en een calculator
Zoek jij een leuke(re) baan

DOELPUNTENACTIE VOETBALACADEMIE: SCOOR MET ONS MEE!

Van de totale opbrengst worden onder meer trainingsmateriaal en een professionele videoanalyse bekostigd.

Voorbeeld:

De zes jeugdteams van Go Ahead Eagles –O13, O14, O15, O16, O18 en O21 – scoren tijdens de voorjaarscompetitie samen in totaal 176 competitiedoelpunten en je hebt gekozen voor een donatiebedrag van € 0,25 per doelpunt. In dat geval is het totale bedrag dat je aan het einde van seizoen 2022/2023 doneert aan de Go Ahead Eagles Voetbalacademie: 176 x € 0,25 = € 44,-.

Meedoen aan de doelpuntenactie van de Voetbalacademie kan door je aan te melden via de website van Go Ahead Eagles: ga-eagles.nl/doelpuntenactie.

Namens alle jeugdspelers van de Go Ahead Eagles Voetbalacademie: alvast bedankt voor je deelname aan de doelpuntenactie!

Medio januari zijn de zes jeugdteams van de Go Ahead Eagles Voetbalacademie begonnen aan de voorjaarscompetitie van seizoen 2022/2023. Vind jij ook dat de rood-gele jeugd de toekomst heeft? Doe dan mee aan de doelpuntenactie van de Voetbalacademie!

Door deelname aan de doelpuntenactie van de Go Ahead Eagles Voetbalacademie steun je onze jeugdspelers. Dankzij jouw donatie kan de Voetbalacademie zich blijven ontwikkelen en werken aan de ambitie om de beste voetbalopleiding van Oost-Nederland te worden. Met als doel om spelers op te leiden voor ‘tussen de lichtmasten’ van De Adelaarshorst.

Je kunt per gescoord competitiedoelpunt in de voorjaarscompetitie–dielooptvanzaterdag14 januari2023totenmet27mei2023–eenvast bedrag doneren. Dit bedrag kun je zelf kiezen. Aan het einde van het seizoen worden álle competitiedoelpunten van álle jeugdteams bij elkaar opgeteld. Het totaal aantal doelpunten wordt vermenigvuldigd met het door jou gekozen bedrag, waarna het totaalbedrag na afloop van de voorjaarscompetitie van je rekening wordt afgeschreven.

Social Sofa: Een uniek visitekaartje voor je bedrijf!

Social Sofa’s zijn gemozaïekte kunstwerkbanken, samengesteld uit duurzaam materiaal en geproduceerd in een sociale werkomgeving.

We mozaïeken jouw eigen ontwerp!

Samen met jou stellen we een plan op voor het ontwerp, dat vervolgens wordt gemozaïekt door medewerkers met een afstand tot werk. We bieden zelfs een workshop aan, zodat je met collega’s kunt helpen mozaïeken aan je eigen bank. Daag ons uit en laat ons met

je meedenken om jullie verhaal in 18.000 kleurrijke mozaïeksteentjes te laten zien.

• een uniek visitekaartje voor je bedrijf

• een creatieve en kunstzinnige verrijking van de stad

• gemaakt door mensen met een afstand tot werk

Meer informatie www.konnected.nl/socialsofa

HOME OF FOOTBALL

HOME OF FOOTBALL | www.ga-eagles.nl Pagina 13
Nergens goedkoper! MITSUI AIRCO SPLITUNIT • PLUG AND PLAY • NIEUW IN DOOS Zolang de voorraad strekt! info@partijenshopper.nl €495,12.000 btu Deze winter er warm bij zitten? Accountants & Bedrijfsadviseurs AACC Wil jij dit seizoen sportief en financieel scoren? Kijk op aacc.nl of bel 0570 - 640 777 Vaste waarde voor elke ondernemersfase WERKEN BIJ DE SPECIALIST IN ENERGIESYSTEMEN? Ruimte voor ontwikkeling Goede arbeidsvoorwaarden Diverse opleidings& trainingsmogelijkheden Personeelsvereniging met leuke uitjes Werken met vakmensen MEER INFO Molenstraat-Centrum 429 | 7311 XK Apeldoorn Hypotheken | Kredieten | Verzekeringen | Advies info@ayafd.nl 055 579 14 88 www.ayafd.nl Onafhankelijk advies Heldere service Bewezen kwaliteit www.antonia-advocaten.nl Hét arbeidsrechtkantoor in Deventer Tel: 0572 362 534 www.ventusvastgoed.nl info@ventusvastgoed.nl Tel: 0572 362 534 info@ventusvastgoed.nl www.ventusvastgoed.nl Showroom voor de particulier- en zakelijke klant www.handelingeluk.nl | info@handelingeluk.nl tel: 06-121 860 48 Lyon Hutten

AHet is belangrijk dat kinderen zich al op jonge leeftijd bewust zijn van het feit dat je geld maar één keer kunt uitgeven, meent Dirksen. “Als je kosten toenemen, maar je hebt geen overzicht, dan wordt het lastig om goed met geld om te leren gaan. Lenen lijkt een makkelijke oplossing, maar daarbij wordt soms onvoldoende stilgestaan bij het feit dat de lening wel terugbetaald moet worden. De consequenties hiervan zijn voor sommigen lastig te overzien.”

GO AHEAD EAGLES VOOR RABOBANK SALLAND VERBINDINGSSCHAKEL NAAR JEUGD

Jong geleerd is oud gedaan. De kans om voetbaltechnische vaardigheden met succes aan te leren, is het grootst op jonge leeftijd. Maar ook met het vergaren van kennis – over geldzakenbijvoorbeeld–kunjenietjonggenoeg beginnen. Het is een van de voornaamste redenen waarom Rabobank Salland in het huidige en volgende voetbalseizoen aan Go Ahead Eagles verbonden is gebleven als Premium Partner én hoofdsponsor van kidsen juniorclub Young Eagles.

“We zien de al jarenlange samenwerking die we met Go Ahead Eagles hebben meer als een partnerovereenkomst dan als een sponsorovereenkomst”, zegt Marco Dirksen, directeur coöperatieve Rabobank Salland. “De vraag was voor ons dan ook niet óf maar hóé we met elkaar verder zouden gaan. Als bank willen we in Salland maatschappelijk actief zijn, waarbij de jeugd voor ons een belangrijke doelgroep vormt. Sport en bewegen is onder meer iets wat jongeren bindt. Niet voor niets zien wij Go Ahead Eagles daarom als een belangrijke partij, want de impact van de club op jongeren in Salland is groot.”

Als coöperatieve bank staat Rabobank Salland dicht bij de samenleving en de (jeugdige) supporters van Go Ahead Eagles. “We hebben ons de vraag gesteld hoe we de jeugd enerzijds iets kunnen bieden om zo dicht mogelijk bij de club te staan en anderzijds een stukje educatie mee kunnen geven door hen iets te vertellen over geldzaken”, vervolgt Dirksen. “Dankzij kids- en juniorclub Young Eagles kunnen we in contact komen met een grote groep kinderen en jongeren. Bijvoorbeeld tijdens de kinderpersconferentie die elk seizoen voor leden van Young Eagles wordt georganiseerd in De Adelaarshorst. Enerzijds kunnen kinderen dan vragen stellen aan een aantal spelers van Go Ahead Eagles, anderzijds vertelt een Rabobank-medewerker tijdens deze middag iets over geld.”

Door het digitale geld is het minder tast- en zichtbaar geworden dan voorheen, weet Dirksen. “Vroeger liep je als kind met je spaarpot onder de arm een bankfiliaal binnen en had je meer gevoel bij de waarde van geld. Tegenwoordig is geld daarentegen vaak niet meer dan slechts een getal op je app. Rabobank Salland wil de jeugd daarom graag wegwijs maken op het gebied van geldzaken. Het liefste willen we jongeren spelenderwijs meer gevoel bij de waarde van geld geven. Het is mooi om via kids- en juniorclub Young Eagles een verbindingsschakel te hebben om kinderen en jongeren te bereiken en die boodschap mee te geven.”

Jan Willem van Dop (algemeen directeur Go Ahead Eagles): “De loyaliteit en het partnership dat Rabobank Salland al jaren uitstraalt, zijn belangrijk voor Go Ahead Eagles. Het prettige aan onze onderlinge samenwerking is dat beide partijen heel goed van elkaar weten hoe ze in elkaar steken. Niet voor niets is Rabobank Salland al jarenlang als Premium Partner en hoofdsponsor aan onze kids- en juniorclub Young Eagles verbonden.”

HOME OF FOOTBALL | www.ga-eagles.nl Pagina 15

werkenbij.zozijn.nl

Collega’s gezocht

Wij zoeken voor meerdere woonlocaties enthousiaste en betrokken medewerkers

• Met energie, humor en daadkracht

• Gericht op samenwerking, want samen kom je verder!

• Ook vrijwilligers zijn welkom!

We zien elkaar

Kijkvooralle vacatures

werkenbijbatenburg.nl

Adres: Joppelaan 81 7215 AD Joppe

Contact:

Tel:. 0575 49 43 08 info@depoortejoppe.nl www.depoortejoppe.nl

Vacature: internationaal transportplanner

Baks Logistiek is een modern en dynamisch (inter)nationaal transportbedrijf, gespecialiseerd in tanktransport van vloeibare voedingsmiddelen voor mens en dier.

Wij zoeken een internationaal transportplanner

Voor nadere info: kijk op www.baks.nl/vacatures

Bianco

Bianco

Bianco

Hypotheken & Verzekeringen

Hypotheken & Verzekeringen

Hypotheken & Verzekeringen

Advies en Bemiddeling

Financieel Advies

Hypotheek

Advies

Verzekeringen

Gratis APK check op uw hypotheek of verzekeringen?

 0570-244053

 0570-244053

 0570-244053 

 info@biancohypotheken.nl

 info@biancohypotheken.nl

Inname oude metalen voor particulieren tegen contante betaling. Tevens plaatst JEHA bakken en containers voor inzameling oude metalen van metaalverwerkende bedrijven.

Geef voor een toekomst waarin we nierziekten kunnen genezen. nierstichting.nl

Uw uitvaartondernemer voor Deventer en omstreken.

wij zijn dag en nacht bereikbaar. www.hermanbakker.nl

ROEMAR

koffie  thee

Al meer dan 10jaar een begrip in de Deventer Walstraat op het gebied van koffie en thee.

Waar ambacht, vakmanschap, kennis van en gastvrijheid hoog in het vaandel staan. We verwelkomen u graag om onze 15 soorten koffie te laten zien, ruiken en proeven. Of u mee te nemen in de wereld van de 200 soorten thee of kruiden ook lokaal geteelde.

Natuurlijk hebben wij ook leuke kadootjes. Wist u dat we lokaal gebakken taart bij onze koffie serveren.

P T-  K  T
PedroSwier
Jeha Metaalrecycling B.V • Ondernemersweg 9, 7451 PK Holten Mob 0031 (0)6 46802165 • Tel. 0031 (0)572 745005 E info@jehametaalrecycling.nl • www.jehametaalrecycling.nl
EERSTE SELECTIE Pagina 18 HOME OF FOOTBALL | www.ga-eagles.nl 0627038440 info@sprintertransport.nl e Boerlaan 32, Deventer - t 0570 68 68 68 - e info@helderhypotheek.nl - w held hypotheek makelaars verzekering 06-204 446 60
SEIZOEN 2022/2023 HOME OF FOOTBALL | www.ga-eagles.nl Pagina 19 Praten lucht op! Bel of chat via deluisterlijn.nl 0880767 000     Waar ren jij mee? Ga naar rentegenkanker.nl #REN TEGEN KANKER #REN TEGEN KANKER WE KUNNEN NIET ZONDER NATUUR WE KUNNEN NIET ZONDER NATUUR
Op vertoon van deze bon ontvangt u 5% korting op een van onze barbecue pakketten. We bezorgen in de omgeving van Gorssel, Deventer en Zutphen BijDeGoedeSlagerijhaaljehetlekkerstelokalevlees, ambachtelijkevleeswaren,worstsoorten enheerlijkvleesvoordebarbecue. Hoofdstraat 38 | 7213 CX Gorssel Tel. 0575-491514 | info@degoedeslagerij.nl Folie tussen glas (interieur en exterieur) Grafische kunstprojecten Gekleurde spiegels Lamineren van glas Hekkehorst 6 ï 7207 BN Zutphen info@viewcol.com ï +31 6 46 33 56 22 www.viewcol.com

DARÍO SERRA: ‘VIDEO’S VAN EAGLESSUPPORTERS ZEIDEN ME GENOEG’

Op donderdagavond 26 januari stapte Darío Serra in Valencia in het vliegtuig om vervolgens midden in de nacht in Nederland te arriveren. Wat in de daaropvolgende dagen volgde, waren een bezoek aan de Deventer binnenstad, een geslaagde medische keuring en de administratieve afronding van zijn overstap naar Go Ahead Eagles, dat de Spaanse aanvaller voor een half jaar van Valencia huurt (met een optie tot koop).

In een Eagles-shirt met korte mouwen poseerde Darío Serra in De Adelaarshorst voor het maken van zijn eerste foto’s in het rood-geel. De Nederlandse kou is nog even wennen, maar van een cultuurshock wil de

20-jarige aanvaller niet spreken. “De familie van mijn moeders kant woont in Extremadura, een wat kouder gedeelte van Spanje. Dus ik ben zeker wel gewend aan minder warm weer dan in Valencia, waar het eind januari nog gewoon twintig graden was. Desondanks zal ik mij ongetwijfeld nog aan moeten passen aan de Nederlandse temperaturen, al voelde mijn eerste kennismaking met Deventer gelijk goed. Het centrum van de stad is vergelijkbaar met Almería, waar ik oorspronkelijk vandaan kom.”

Het grootste gedeelte van zijn jeugd groeide Serra echter niet op in Almería, maar in Valencia, waar hij al op zesjarige leeftijd in de jeugdopleiding van de plaatselijke profclub

terecht kwam. “Mijn oma ging met mij mee naar Valencia, maar mijn ouders bleven in Almería wonen. Natuurlijk was het moeilijk om mijn familie achter me te moeten laten, maar naarmate de jaren vorderden, raakte ik steeds meer bevriend met mijn teamgenoten bij Valencia en met de mensen rond de club. Als voetballer en als mens ben ik gevormd door Valencia en daar ben ik de club heel dankbaar voor.”

De kans om zijn carrière bij Go Ahead Eagles te vervolgen,greepSerraechtermetbeidehanden aan. “Het is een kans die ik niet kon laten lopen. De attractieve wijze waarop er in Nederland wordt gevoetbald, past bij mijn manier van spelen. Als je dan ook nog eens naar een club in de Eredivisie kan, dan zeg je geen ‘nee’. BovendienheeftPedroChirivellainhetverleden bij Go Ahead Eagles gespeeld. Hij vertelde me dat het een heel goede club is om mezelf als mens en als voetballer te ontwikkelen. Ik heb veel video’s gezien van de manier waarop supportersvanGoAheadEaglesdewedstrijden beleven en die zeiden me eigenlijk genoeg.

HOME OF FOOTBALL | www.ga-eagles.nl Pagina 21
Lees
23
verder op pagina

Even een balletje opgooien:

Wat kun je vinden bij De Ontmoeting?

A: Gratis koffie, thee of cappuccino, gratis iets lekkers erbij, B: Voor € 3,50 een warme maaltijd, C: Een warme kamer, goed gezelschap, een luisterend oor, D: Topkwaliteit tweedehands kleding, E: Boeken, kaarten, geschenken, sieraden. Wist je het antwoord? Precies, het is antwoord F: al het bovenstaande! Scoorde jij ’m?

Al tien jaar is De Ontmoeting een plek waar mensen uit alle lagen van de samenleving samen komen. Een gezellige, veilige plek waar je helemaal tot rust kan komen. Je mag alle eisen van de maatschappij even achter je laten, je kunt je verhaal vertellen en nieuwe mensen ontmoeten. Iedereen is welkom. We vinden het leuk om je te leren kennen, lekker te kletsen of diepe gesprekken te hebben, een spelletje te doen of met je mee te denken als je ergens niet uit komt.

Elke dinsdag t/m zaterdag is onze winkel open. Wij hebben een boekwinkel en een winkel in hoge kwaliteit kleding voor een lage prijs. Mensen die lid zijn van de voedselbank krijgen bij ons zelfs gratis kleding. Elke donderdagavond kun je ’s avonds lekker komen eten. Voor € 3,50 krijg je een heeerlijke maaltijd, een toetje, koffie/thee en een gezellige avond. Elke vrijdagochtend en zaterdagochtend is onze inloop geopend. We staan dan voor je klaar met gratis koffie of thee en iets lekkers.

Nieuwstraat 19-21, Deventer, 0570-247956 de.ontmoeting.deventer@gmail.com www.deontmoeting-deventer.nl

En we doen nog veel meer, kijk daarom op www.deontmoeting-deventer.nl. Beter nog: kom bij ons langs! We zijn geopend van dinsdag t/m zaterdag tussen 10.00 en 16.30.

www.leeuwisfysiogroep.nl APELDOORN Tel. 055-5343546 Centrum - De Maten - Osseveld Woudhuis - Zuidbroek perdirect fysiotherapeut(e) gezocht locatieApeldoorndeMaten Lange Bisschopstraat 28, Deventer 0570 - 615 121
u verrassen en
in onze winkel. Uw adviseur in licht
Laat
kom eens langs

Via Instagram ontving ik rond mijn komst ook al gelijk ontzettend veel persoonlijke reacties van supporters om me welkom te heten. Daar was ik heel blij mee!”

Zonder in actie te komen maakte Serra op zondag 5 februari als wisselspeler voor het eerst kennis met een volle Adelaarshorst tijdens de wedstrijd tegen NEC. “Samen met het team hetzelfde doel nastreven, resultaten halen”, formuleert Serra waarop zijn voornaamste focus ligt. “Het vertrouwen dat Go Ahead Eagles in me heeft, wil ik graag terugbetalen op het veld.”

Technisch manager Paul Bosvelt: “Darío is een aanvaller die bij Valencia op veel verschillende posities in de voorhoede heeft gespeeld. Hij is een technisch vaardige speler die een individuele actie in huis heeft en ook doelgericht is.” Go Ahead Eagles heeft Darío Serra voor de rest van het seizoen gehuurd van Valencia. “Indien wij Dario zouden willen behouden, kunnen we hem overnemen”, geeft Bosvelt aan. “Hiervoor hebben we met Valencia al overeenstemming bereikt.”

HOME OF FOOTBALL

HOME OF FOOTBALL | www.ga-eagles.nl Pagina 23
Vervolg pagina 21
Voor testamenten, levenstestamenten en meer. Netwerk Notarissen Neem voor advies contact met ons op of kijk op onze website voor meer informatie.

Revolutionair zonnepaneel werkt op licht. Eén systeem met batterijen, bewezen en volledig ‘Grunt Proof’ systeem, zonder glas, word al 16 jaar in het Amerikaanse leger gebruikt. 99,9%

HAHE Energo BeNELux PO box 82, 1250 AB Laren Netherlands Herman@HaHe.eu

Sterk

• Bemiddeling bij aan- en verkoop van woonhuizen, bedrijfspanden, recreatie-objecten, agrarische bedrijven en quota, respectievelijke rechten.

• Taxaties.

• Verzorgen van verzekeringen en hypotheken

• Begeleiding bij onteigening en vergoeding planschade.

Alles onder één dak: dat is wel zo helder! verzekering 3-in-1 3 hypotheek 1
Allesonderééndak: Wij zijn graag van de partij op uw event! 0572 – 35 18 87 info@vandepartij.nl WWW.VANDEPARTIJ.NL
Mr. H.F. de Boerlaan 32, Deventer - helderhypotheek.nl
circulair
werkuren
4015
in 4 specialismen: Dorpstraat 47 7361 AR Beekbergen Tel: 055-5061397 info@wilbrinbrinkmakelaardij.nl Al meer dan 50 jaar uw persoonlijke makelaar in de regio Oost Veluwe

• boomverzorging

• advies/ontwerp

Voor de meest exclusieve badkamers!

Bent u aan het goede adres

www.zepcan.nl Tel: 0570-572279

Zepcan Bouwservice is een energiek bouwbedrijf, werkzaam in heel Nederland. Onze diensten zijn actief in alle installaties.

Daarnaast monteren wij Centrale Verwarming, Badkamers, Warmwatertoestellen, Sanitair, Mechanische Ventilatie, Gas, Water, Riool, Elektra en Zink voor aannemers, bedrijven en particulieren.

BIJ BOUWMAAT DEVENTER De groothandel voor proffessionele bouwers. Geopend vanaf 6 december 2021 Hanzeweg 22, 7418 AT DEVENTER DÁÁR KAN JE OP BOUWEN  06-52628008 Spijkerbospad 2 - 8121 DC Olst - telefoon 0570-564541 - mobiel 06-20606882 - kapperttuinaanleg@hetnet. bank 13.92.81.800 - K.v.K. 38023809 - B.T.W. nl1368 Spijkerbospad 2 • 8121 DC Olst • 06-20606882 • Spijkerbospad 2 - 8121 DC Olst - telefoon 0570-564541 - mobiel 06-20606882 - kapperttuinaanleg@hetnet.nl bank 13.92.81.800 - K.v.K. 38023809 - B.T.W. nl1368.12.776.b.01 Spijkerbospad 2 - 8121 DC Olst - telefoon 0570-564541 - mobiel 06-20606882 - kapperttuinaanleg@hetnet.nl BIC RABONL2U - IBAN NL47 RABO 013.92.81.800 - Bank 13.92.81.800 - K.v.K. 38023809 - B.T.W. nl1368.12.776.b.01 Spijkerbospad 2 • 8121 DC Olst • 06-20606882 • www.kapperttuinaanleg.nl • tuinaanleg • onderhoud • renovatie • boomverzorging • advies/ontwerp Spijkerbospad 2 - 8121 DC Olst - telefoon bank 13.92.81.800 - BIC RABONL2U - IBAN NL47 RABO 013.92.81.800 Spijkerbospad 2 • 8121 DC Olst Spijkerbospad 2 - 8121 DC Olst - telefoon 0570-564541 - mobiel 06-20606882 - kapperttuinaanleg@hetnet.nl bank 13.92.81.800 - K.v.K. 38023809 - B.T.W. nl1368.12.776.b.01 Spijkerbospad 2 • 8121 DC Olst • 06-20606882 • www.kapperttuinaanleg.nl • tuinaanleg • onderhoud • renovatie • boomverzorging • advies/ontwerp Spijkerbospad 2 - 8121 DC Olst - telefoon 0570-564541 - mobiel 06-20606882 - kapperttuinaanleg@hetnet.nl bank 13.92.81.800 - K.v.K. 38023809 - B.T.W. nl1368.12.776.b.01 Spijkerbospad 2 - 8121 DC Olst - telefoon 0570-564541 - mobiel 06-20606882 - kapperttuinaanleg@hetnet.nl BIC RABONL2U - IBAN NL47 RABO 013.92.81.800 - Bank 13.92.81.800 - K.v Spijkerbospad 2 • 8121 DC Olst • 06-20606882 • www.kapperttuinaanleg.nl 8121 DC Olst - telefoon 0570-564541 - mobiel 06-20606882 - kapperttuinaanleg@hetnet.nl bank 13.92.81.800 - K.v.K. 38023809 - B.T.W. nl1368.12.776.b.01 8121 DC Olst - telefoon 0570-564541 - mobiel 06-20606882 - kapperttuinaanleg@hetnet.nl NL47 RABO 013.92.81.800 - Bank 13.92.81.800 - K.v.K. 38023809 - B.T.W. nl1368.12.776.b.01 Spijkerbospad 2 • 8121 DC Olst • 06-20606882 • www.kapperttuinaanleg.nl
WELKOM
• tuinaanleg • onderhoud • renovatie
Centrale verwarming Loodgieterswerk Sanitaire installaties Zink en lood Dakbedekkingen Tegelwerk Electra Luchtbehandeling en ventilatie geweldige kapbeweging
voor de professionele interieurbouw! CHCO CAFÉ DEVENTER  Keizerstraat 1 7411 HC Deventer  057-0745019
Toeleverancier
www.chocolatecompany.nl

LUCA EVERINK: ‘CLUB UIT MIJN GEBOORTESTAD

ALTIJD IN ACHTERHOOFD GEHOUDEN’

Hoe zou de 21-jarige verdediger zichzelf als voetballer omschrijven? “Een aanvallende back met flair, die veel energie in een wedstrijd legt. Ik ben in staat om een mannetje te passeren, maar anderzijds kan ik ook de beuk erin gooien en stevig de duels aangaan. Bovendien kan ik aan de bal iets extra’s brengen. Zoveel mogelijk speelminuten voor Go Ahead Eagles in de Eredivisie maken, dat is voor de komende seizoenen mijn doel.”

Ook technisch manager Paul Bosvelt herkent in Everink een dynamische en aanvallend ingestelde rechtsback. “Ondanks dat hij over veel potentie beschikt, heeft hij nog niet de echte stap kunnen maken om een vaste waarde in de Eredivisie te worden. Het vertrouwen dat wij in hem als speler hebben – in combinatie met het werken in een nieuwe, maar vertrouwde, omgeving – gaat Luca hopelijk een boost geven en meer speelminuten opleveren.”

De fiets in plaats van de auto als vervoermiddel naar trainingen en wedstrijden. Voor Luca Everink is het vanaf aankomend seizoen een serieuzeoptieomteoverwegen.Metdegeboren Deventenaar heeft Go Ahead Eagles de eerste versterking voor het seizoen 2023/2024 vastgelegd. In De Adelaarshorst heeft de 21-jarige verdediger een contract voor drie jaar getekend.

Luca Everink sloot in 2012 aan bij de gezamenlijke voetbalopleiding van (destijds) Go Ahead Eagles, Heracles Almelo en FC Twente, waarvoor hij de eerste twee jaar als jeugdspeler actief was in Twello. Sinds de zomer van 2021 behoorde hij tot de eerste selectie van FC Twente, waar hij eind januari zijn contract liet ontbinden. “Ik kijk terug op een hele mooie en leerzame tijd bij FC Twente, die ik met heel veel vrienden heb mogen doorbrengen”, zegt Everink. “Dat ik met veel jongens heb samengespeeld die uiteindelijk zijn doorgebroken, maakt het extra speciaal. We hadden een goede lichting, met onder meer Mees Hilgers, Max Bruns, Daan Rots en Sem Scheperman, die nu bij Heracles Almelo speelt.” De wieg van Everink stond echter niet in Twente, maar in Diepenveen, waar hij op 9 februari 2001 het levenslicht zag. “Ik heb vrienden met een seizoenkaart van Go Ahead Eagles en familieleden die fan van de club zijn”, geeft Everink aan.

“Heel bijzonder dat ik straks voor hen mag spelen in De Adelaarshorst. Stiekem heb ik altijd in mijn achterhoofd gehouden hoe mooi het zou zijn om ooit voor de club uit mijn geboortestad te mogen spelen, maar eerst wilde ik proberen om bij FC Twente te slagen. Ik heb echter altijd een bepaalde liefde voor Go Ahead Eagles gehad. Mooi stadion, mooie sfeer. Ik heb er in het verleden regelmatig gezeten en spectaculaire wedstrijden gezien.”

HOME OF FOOTBALL | www.ga-eagles.nl Pagina 27
Leliestraat 50-52, 7419 CW Deventer Telefoon: 0570 616 909 www.beeldengeluiddeventer.nl AUDIOVISUELE PRESENTATIETECHNIEK Audio AUDIOVISUEEL SPECIALIST voor elk evenement met oplossingen op maat
Met ruim 200 locaties altijd een Argos Tankstation in de buurt. Kijk voor jouw dichtstbijzijnde locatie op www.argos.nl Dé specialist op het gebied van autoschade en spuitwerk Onze diensten Spuitwerk Spotrepair Kleine schade herstel Velg schade herstel Koplamp herstel Polijst werkzaamheden Contact info@dvs-salland.nl 06 4996 5633 Telgenweg 28, 8111 CM Heeten www.dvs-salland.nl AUTOSCHADE?
Tanken op z’n Hollands

SNELLE VERKOOPT STADIONCONCERT BINNEN PAAR UUR UIT EN KONDIGT TWEEDE SHOW AAN

Op vrijdag 10 februari kondigde Snelle met ‘Thuis’ zijn grootste feestje tot nu toe aan: een concert in De Adelaarshorst. De singer-songrapper wilde graag op 17 juni met 15.000 man springen op zijn songs in zijn thuisstad Deventer. En dat is gelukt, want binnen een paar uur verkocht hij het hele stadion van Go Ahead Eagles uit!

“Het is zo gek om te realiseren dat er op 17 juni gewoon duizenden mensen uit heel het land naar Deventer komen voor ons feestje. Meteen nadat het concert uitverkocht was, heb ik met het team overlegd en besloten om op 16 juni een tweede show te doen. Ik ben bang dat deze minstens zo gezellig wordt!”

Snelle is momenteel vooral in zijn studio te vinden, waar hij veel muziek schrijft. Daarnaast liggen er enkele nummers op de plank die hij naast oude hits ten gehore zal brengen tijdens het concert. Volgens Snelle moet ‘Thuis’ één groot feest worden waar iedereen zich – hoe kan het ook anders – thuis voelt. Samen met de gastartiesten bouwt hij zijn grootste ‘huisfeestje’ ooit. Meer informatie over (de kaartverkoop van) het stadionconcert ‘Thuis’ is te vinden op thuisbijsnelle.nl.

Daaropvolgend kondigde Snelle een tweede show op 16 juni aan. ‘Thuis’ is hét huisfeestje van Snelle zoals hij die zelf zou geven. Hij brengt zijn eigen muziek ten gehore, maar er zijn ook gastoptredens van artiesten die hij gaaf vindt. “Ongelofelijk dit, ik had nooit durven dromen dat de ticketverkoop zó snel zou gaan”, zegt Snelle over ‘Thuis’.

HOME OF FOOTBALL

Autorijschool Ten Pas Eefde

Rustoordlaan 24 - 7211

0575-512204 Mob. 06-22457068

autorijschool.ten.pas@hetnet.nl www.autorijschooltenpas.nl

Bij Dries en zijn team is er altijd wat te smikkelen en te beleven, iedereen mag hier binnenwandelen en van alles proeven. Het assortiment bestaat uit diverse binnenlandse en buitenlandse kazen, vers gebrande noten, tapas, chocolade, bier en wijn.

HOME OF FOOTBALL | www.ga-eagles.nl Pagina 29
AX Eefde Tel.
L
ï Motor-A ï Auto-B
Auto
Vrachtauto-C ï Vrachtauto
aanhanger-CE
Code 95 continuïteitService,kwaliteiten staanbij onshooginhetvaandel! Deventer - Keizerslanden Karel de Groteplein 40 • 7415 DH Deventer
Wij bieden de volgende lessen:
ï
met aanhanger-BE ï
met
ï

VOOR AL U TUINMATERIAAL

 Hanzeweg 41 7418 AV Deventer

 06 - 47 18 11 92

 info@gardenzz.nl

Het adres voor tuin & dier.

We zijn er voor alle doeners. Voor iedereen die er blij van wordt om lekker buiten bezig te zijn. En te zorgen voor alles wat groeit en bloeit, het hele jaar door. Als doener vind je bij ons precies wat je zoekt: een praktisch aanbod en gedegen advies. Van iemand die er echt verstand van heeft. Het hele jaar door en bij elk weertype weet Welkoop wat er nú te doen is in de tuin. We weten hoe je goed voor dieren zorgt. En wat je daarvoor nodig hebt en hoe je dat aanpakt.

Tot snel in de winkel!

Welkoop Diepenveen

Oranjelaan 80a

 Tegels

 Overkappingen

 Schuttingen

 Tuinhout

 Opsluitbanden

 Grind

 Opstapelblokken

 Betonpoeren

DE NUMMER 1 IN ELEKTRISCHE

€41.845,-

Goed voor de dag komen én slim zakendoen? Stap dan nu in de Bestelauto van het Jaar 2022: de Proace Electric. Hij is in verschillende maten en uitrustingsniveaus leverbaar, dus je vindt er altijd een die bij je past. Verder geniet je van een laadvermogen tot 1.275 kg, actieradius tot 330 kilometer (WLTP) én van standaard 10 jaar garantie tot 200.000 km*. Vrijblijvend kennismaken? Maak een afspraak of plan een proefrit via toyota.nl

GECOMBINEERD VERBRUIK VARIEERT VAN 23,0 KWH TOT 29,5 KWH PER 100 KM, CO2-EMISSIE 0 GR/KM.

Prijs exclusief BPM, BTW en kosten rijklaar maken. De prijs kan wijzigen. Kijk voor actuele prijzen altijd op toyota.nl.

Typefouten voorbehouden. Afgebeeld: Proace Electric 75Wh Prof in Platinum Grey metallic t.w.v. € 51.395,-.

*Toyota biedt tot 10 jaar of 200.000 kilometer garantie voor zowel nieuwe als bestaande klanten, voor nieuwe maar ook gebruikte auto’s. Door het onderhoud uit te laten voeren door een Toyota dealer of Erkend reparateur in Nederland kunnen we de betrouwbaarheid blijven garanderen. Vraag uw dealer naar de voorwaarden of ga naar toyota.nl/10jaargarantie.

WAGENMAKER

Apeldoorn, Steenbokstraat 3, 055-5396666 | Deventer, Solingenstraat 1, 0570-510666 Zutphen, Brinkhorst 7, 0575-572020 toyota-wagenmaker.nl

smedenstraat 22 deventer www.sensesofliving.nl
TOYOTA PROACE ELECTRIC
VANAF
BEDRIJFSWAGENS
NIEUWBOUW, AANBOUW,VERBOUW ONDERHOUD & RESTAURATIE
de
BOUWBEDRIJF-GROTERS.NL De Smederij 3, 7396 DA Terwolde Tel: 0571-841866
“Samen werken aan
mooiste verbouwingen
dat
is onze passie!”
NL08 INGB 0000 0005 55 o.v.v. ‘aardbeving’ GIRO555.NL GEEF NU Scan en doneer HELP SLACHTOFFERS AARDBEVING

IN HET VOORJAAR BIJ GO AHEAD EAGLES VOETBALLEN?

KOM

Ben jij helemaal gek van voetbal én van Go Ahead Eagles? Dan hebben wij in 2023 een héél leuke rood-gele activiteit voor je op het programma staan: de Go Ahead Eagles Techniektrainingen!

Op vrijdagmiddag 24 maart start er een nieuwe ronde van tien techniektrainingen voor jongens en meisjes in de leeftijd van 6 tot en met 15 jaar die hun voetbalvaardigheden (verder) willen ontwikkelen. De Go Ahead Eagles Techniektrainingen vinden plaats op de velden van SV Colmschate ’33 in Deventer.

Wat kun je verwachten?

- Tien trainingen van 75 minuten per training

- Je eigen Go Ahead Eagles Techniektrainingentenue

- Begeleiding van gediplomeerde jeugdtrainers

- Vernieuwd voetbalprogramma

Wil jij in het voorjaar aan je voetbalskills werken?

Meld je dan snel aan voor de Go Ahead Eagles Techniektrainingen via ga-eagles.nl/ soccercamps.

SOCCER CAMPS IN SCHOOLVAKANTIES

TweeofdriedagenschitterenbijGoAhead Eagles? In de schoolvakanties worden er ook in 2023 in de regio’s Deventer en Apeldoorn weer verschillende Go Ahead Eagles Soccer Camps en Keeperskampen georganiseerd voor jongens en meisjes in de leeftijdscategorie van 6 tot en met 15 jaar.

Tijdens de Go Ahead Eagles Soccer Camps staat een gevarieerd programma centraal. De kosten van deelname aan een Soccer Camp zijn € 169,- voor een driedaagse editie. Deelname is inclusief een compleet nieuw tenue (shirt, broek en kousen). Deelnemende kinderen zullen tijdens een Go Ahead Eagles Soccer Camp dagelijks van 9:00 tot 15:00 uur een afwisselend voetbalprogramma volgen, waarbij verschillende techniek-, spel- en partijvormen voorbij komen.

Op ga-eagles.nl/soccercamps zijn het volledigeprogrammaenallelocatiesvande GoAheadEaglesSoccerCampstebekijken.

HOME OF FOOTBALL | www.ga-eagles.nl Pagina 33
JIJ

• Poetsen

• Polijsten

• Ceramic Coating

• Schadeherstel

• Restylen/Spotrepair

• Bekleiding reparatie

• Detailen etc.

Gun uw auto alleen het allerbeste!

Ceintuurbaan 34b 8024 AA Zwolle 038-3030235

info@poetsprofzwolle.nl

www.poetsprofzwolle.nl

NAJAARS DEAL!

Vanaf € 96,- per m2

De ziekte van Parkinson kent vele, ingrijpende symptomen. Steeds meer mensen lijden aan de ziekte die nog ongeneeslijk is. Meer weten? Kijk op parkinsonfonds.nl/brochure of scan de QR code.

www.parkinsonfonds.nl

Dick Swaab (76, arts, neurobioloog en hersenonderzoeker.)
“De komende 10 jaar zal het aantal patiënten gaan verdubbelen. Daarom is onderzoek zo belangrijk.”

Krijgt u te maken met een echtscheiding, wilt u mediation, of hebt u advies nodig inzake erfrecht? Bij Zwart-Peters Familierecht krijgt u de beste begeleiding en het juiste advies.

Wendie Zwart-Peters treedt op als advocaat in complexe juridische procedures of als mediator om uw conflict met partijen aan tafel in overleg te regelen.

ouderdomspensioen en kwesties rondom de kinderen (ouderlijk gezag en omgangsregeling).

Als supporter van GAE bent u van harte welkom in haar praktijk!

www.zwart-peters.nl ZWART-PETERS FAMILIERECHT & MEDIATION Caravans Kamperen Wandelen Sportief onderweg met Holiday Sport! Voor alles op het gebied van: Lochem 0573-253795 Holiday Sportholidaysportnl

HUMANITAS DEVENTER IS TROTSE SUPPORTER VAN GO AHEAD EAGLES

Radboudlaan 1 | 7415 VA Deventer | T 0570 628 633 | humanitasdeventer.nl
GENOEG
BREDE
ALLEEN OP GROTE HOOGTE IS
RUIMTE VOOR
VLEUGELS.
LIEFDE | SAMEN | POSITIEF