Issuu on Google+

SeXTC

Top 20

meest lekkere cocktails!

Snufjes van Snuifje Grote slurf en seksspeeltjes

‘‘Hij vondhet het nooit ‘‘Hij vond nooit erg datikikmet met meiden erg dat meiden zoenden.’’ zoenden.’’ Openhartig interview met Nicolette Kluiver over haar tijd in Spuiten & Slikken.

Koken met drugs

Spacecupcakes met wiet

Good & Bad seks De meest hilarische seksverhalen

Islamitische seks

Het spannende vakantieverhaal van Ben de Jong

‘‘Ze wilde echt geen seks voor het huwelijk’’

Kamasutra Beurs in Utrecht

Een erotisch doolhof, Sexbox theater, SM-eiland en topless Champagne bar Prijs: €4,95

1


2


gs u r D & Sex t Is! I

Voorwoord Hoofdredactie. Een taak die wij met genoegen op ons namen. Maar hoofdredactrices zonder tijdschriften zijn geen echte hoofdredactrices. Daar moest dus maar verandering in gebracht worden. Het onderwerp was gelukkig al snel gevonden. Seks en drugs. Als seks- en drugsbeluste jongeren vielen deze onderwerpen snel in de smaak bij onze eenmalige redactie. Het besluit was dus genomen. Sex & drugs it is! Iets waar veel mensen in klas 1V van iMotion of Communication stiekem veel van wisten, maar iets wat niet werd uitgesproken. Soms wel, binnensmonds in stille hoekjes van de werkcolleges. Photoshopbeelden met dildo’s, jointjes en speed schieten voorbij in ons grijze massa’s terugkijkend op de afgelopen weken. We gaan je maandelijkse plezier weer verschaffen. Hoewel we wel voor je hopen dat je het vaker krijgt dan dat. Have fun!

Julia Meijer & Shelley van de Sande 3


Koken met... Cupcakes Amerika loopt er mee weg. De heerlijke zoete cakejes, die allemaal hun eigen unieke, schattige look hebben. Deze Amerikaanse cupcake hype is nu ook komen overwaaien naar Nederland. Laten wij nu even lekker in de keuken willen experimenteren… En experimenteren doen we! Nog nooit eerder hebben wij verdovende middelen in een gerecht verwerkt. Dus als wij het kunnen, dan kan jij het zeker ook! Wij wilden het schattige, lieve karakter van de cupcake combineren met iets wat je totaal niet verwacht: Spacecupcakes, met een spacey look!

Bereidingswijze Verwarm de oven voor op 170˚. Het beslag Begin eerst de wiet te verkruimelen. Zorg ervoor dat je de harde takjes eruit haalt. Wanneer je het idee hebt dat de wiet niet fijn genoeg is, probeer het dan met een mesje fijner te hakken. Vervolgens maak je het cakebeslag. Dit doe je gewoon volgens de aanwijzingen die op de verpakking staat, alleen klop je dan het geheel in ca. 3 minuten met de mixer op een lage snelheid tot een romige massa. Voeg de fijn gekruimelde wiet toe en verdeel het goed met een garde door het cakebeslag. Vul de cakevormpjes voor de helft met het beslag en bak de cakejes in zo’n 14-16 minuten gaar.

n: ) ersone ix (à 400 gram p 6 r o m Vo rencake hoeveelheid pak boe in

r g -1 rpakkin elk/bote e m v / n e e d r - Eie en op ngegev a a ls a o z ix - Cakem vormpjes ilver) e k a etker, z O . r - Cupc D ( parels n) - Zachte in (Jamin, groe w) pe - Marse nt (Jamin, blau da - Rolfon e widow te drukken. it h W m - 1,6 gra ondjes mee uit r d glas. - Iets om r of stevig ron olle - Deegr

4


De alien Kneed de rolfondant soepel en verdeel het in ± 21 gelijke stukken. Bewaar 1 stukje. Rol een stuk tussen je handen in een bolletje en druk deze heel plat. Deze vorm moet het cakeje gaan bedekken, dus houd daar rekening mee. Doe dit ook met de rest. Kneed ook het marsepein soepeler en maak deze met een deegroller plat. Druk er 20 kleine rondjes uit, ongeveer 4 slagen kleiner dan de blauwe rolfondant rondjes. Bewaar wat over is, hiermee maak je namelijk ‘oortjes’ voor je alien. Rol er een lange dunne sliert van en snijd er 40 kleine stukjes uit. Maak met de rolfondant 40 kleine, platte rondjes. Dit worden de ogen. Als de cakejes klaar zijn moeten ze even afkoelen, maar hierna kan je gaan stapelen: Eerst een blauwe rolfondant laag, daarop een groene marsepein laag(zoals op de afbeelding), dan de oortjes en blauwe oogjes en dan druk je de zilveren pupilletjes in de ‘ogen en oren’.

We hadden gelezen dat het ongeveer een uur tot anderhalf uur kan duren voordat de cakejes hun werk zouden doen.

Na een uur hadden wij het gevoel dat we net een wijntje achter de kiezen hadden. En een half uurtje later hakte ‘ie er toch echt wel in. Naomi werd een beetje lacherig, Anke voelde zich lekker ontspannen en ik ben nog nooit zo relaxed geweest. De bank zoog me in haar lekkere kussens. Al voelde ik me meer als Bob Marley (en Anke denk ik ook wel), Naomi kwam niet meer bij om de grappen van de White Chicks. De film was afgelopen en Naomi en Anke gingen huiswaarts. Ik ging nog even flink verder met chillen, mijn roes duurde nog zo’n dikke vette 4 uur, HEERLIJK. Naomi was nog erg lang in haar lachbui blijven hangen, ook bijna 4 uur lang voelde zij stoned. En Anke, die zat gelukkig in de trein richting huis met het rare gevoel dat alle mensen haar bekeken, het enige gekke gevoel dat ze eigenlijk heeft gehad. Een do try this at home? Zeker!

De experience De cupcakes waren klaar, thee werd gezet om geheel in stijl te blijven en aanvallen maar… tenminste, wie durfde. Toch vonden we het best spannend, maar Naomi was de dare devil en werkte als eerste een cupcake naar binnen. En zoals het spreekwoord als er een schaap over de dam is, durven Anke en ik ook te volgen. “Best lekker, die cakejes, in ieder geval lekkerder dan blowen.”, kwamen wij tot de conclusie. White Chicks werd opgezet om de lachspieren alvast op te wekken en het wachten op de roes was begonnen. 5


Interview met...

Geraldine Kemper Ze is niet weg te slaan van de buis, Geraldine Kemper. De nieuwste aanwinst voor de publieke omroep BNN. Mensen van BNN kwamen op allerlei manieren op hun plekje bij de omroep maar Geraldine deed het op een wel hele speciale manier. Ze won het BNN tv programma Sterretje Gezocht. Je kan Geraldine zien in het BNN programma Spuiten en slikken wat iedere zondag om kwart over 10 op 3 komt. Eerder was ze al te zien in het programma Try before you die en onderweg naar morgen. Aangezien Geraldine allerlei knotsgekke dingen doet op Televiesie wat veel aansluit op ons magazine, konden wij niet anders dan haar benaderen voor een interview. Lees snel verder om van alles te weten te komen over Geraldine. Waar hou je je op dit moment mee bezig? Ik hou me voornamelijk bezig met Spuiten en slikken. Hier in Gerries eerste keer probeer ik allerlei gekke dingen uit waar ik nog geen experience mee heb. Ook ben ik te zien bij Trick Mania op 101 TV. Hier ben ik presentatrice Je bent bekend geworden door het BNN programma sterretje gezocht hoe ben je er op gekomen om mee te doen? Eem vriendin wees me op de oproep van Sterretje gezocht. Daarna heb ik me meteen opgegeven omdat ik dacht ‘ dan hebben ze me alvast gezien bij BNN’ . Als ze dan over een tijdje iemand nodig hebben, denken ze misschien nog aan mij. Je weet maar nooit waar je terecht komt! Dit had je zeker niet verwacht toen je mee deed!? Natuurlijk ging ik er niet vanuit dat ik zou winnen.. Het programma begon met 8000. Later kozen ze hier 800 meiden van uit. Voor ik het wist zat ik ineens bij de laatste zes. Toen dacht ik ineens, nu kan het echt.’ Je moest stoppen met je studie voor dit programma.Had je hier moeite mee? Ik ben zonder twijfel gestopt met mijn studie toen ik Sterretje gezocht gewonnen had. Als je zo’n kans krijgt ben je gek als je die niet pakt! 6


en stel je won niet, waar stond geraldine nu Dat zou ik niet weten maar waarschijnlijk was ik alsnog gestopt. Ik had het wel naar mijn zin en ik had nooit eraan getwijfeld maar ik zou toch liever de TV kant op willen. Als ik niet had gewonnen was ik een studie gaan doen die beter aansluit bij dit wereldje. Journalistiek bijvoorbeeld. Daarmee kan je altijd verder, voor of achter de schermen zou je ooit weer willen beginnen aan een studie? Je weet maar nooit wat er gebeurt. Stel BNN zet je over een paar jaar op straat. Wat dan? Dan kan je geen kant meer op. Dus ik denk wel dat ik weer op nieuw zou willen studeren. Ik kan anders alleen havo op me CV zetten. Aan de andere kant is BNN een goede leerschool. Wie weet waar je ooit terecht kan komen hierna. Je bent dus niet van plan om altijd bij BNN te blijven? BNN is zoals ik al zei een goede leerschool en je krijgt er voldoende geld en tijd om te groeien als presentatrice of actrice. Ik heb het hier erg naar mijn zin en het is een leuke boel mensen. Maar je groeit zelf ook. Dus misschien als ik ouder wordt ga ik iets totaal anders doen! Het nieuws presenteren ofzo! Bij BNN ben je nu een vaste presentatrice bij spuiten en slikken. Dat programma heeft veel overeenkomsten met ons blad. Hoe heb je je draai gevonden? Ik ben zelf altijd al een party beest geweest. Ik ging hier voor veel uit en stond open voor allerlei soorten uitersten. Ik denk dat ik daarom mijn draai heb gevonden in Spuiten en slikken. Veel dingen had ik nog niet geprobeerd of over na gedacht. Hier bij spuiten en slikken kreeg ik die kans. En die grijp ik met genoegen. Zo heb ik mijn draai gevonden.

Bij het programma spuiten en slikken doe je allerlei gekken dingen zoals een joint van 1 meter 66 bouwen, een lapdance geven en zoenen met een bejaarde. Heb je hier geen moeite mee? Nee, zoals ik al zei. Ik ben iemand die open staat voor allerlei soorten uitersten. Van een pilletje tot een porno film! Ik vind het leuk om te doen. Je moet alles een keer hebben meegemaakt niet? BNN geeft me die kansen. En die neem ik graag. Je hebt ooit geposeerd voor het mannenblad FHM. Zou je meer modellenwerk willen doen? Of ook gekkere dingen zoals de playboy? Ze hebben me nog niet gevraagd dus wie weet! *glimlacht*. Ik heb het nu erg druk met BNN maar ik zou best eenmalige dingen kunnen doen. Je hebt al eerder dus iets van drugs gebruikt? Stiekem wel. Maar nog nooit de hard drugs die getest worden bij spuiten en slikken Hoe ben je in je vrije tijd? Veel uitgaan, alcohol, drugs en rock en roll? Ook nu je bij BNN bent? Je hebt natuurlijk veel minder vrije tijd nu ik vol aan de bak ben bij BNN. Ik ging erg veel uit met vriendinnen. Dronk veel en ik zoende met vrouwen. Ik kwam erg laat thuis en sliep de zondag lekker uit. Dit gaat natuurlijk wat minder nu ik bij BNN zit maar gelukkig kan ik soortgelijke dingen doen bij Spuiten en Slikken. Geraldine over 10 jaar? Huisje boompje beestje? Geen idee wat de toekomst brengt. Een leuke TV baan bij BNN of elders. Als ik het maar naar me zin heb. Een huisje dat zeker! Sven Boudewijn 7


WIST JE DAT… Hoofdpijn? Neem dan geen aspirientjes meer, maar een lekker orgasme. Meer dan 20% van de vrouwen beweert minder last van hoofdpijn te hebben na een orgasme. Vrouwen met hevige migraine hebben naar een aanval ook plots meer zin in een potje seks dan normaal. Een orgasme zorgt er ook nog eens voor dat je minder last hebt van je menstruatie.

Wist je dat het in de staat Nevada illegaal is om seks te hebben zonder condoom

Soms kan seks ook een doodsoorzaak zijn. Neem nou muggen. Bij deze insecten is de voortplanting dodelijk voor het mannelijk geslacht. Het vrouwtje zuigt het bloed uit de hersenen van het mannetje terwijl het mannetje het geslachtsorgaan diep in het vrouwtje duwt. Het vrouwt schud de rest van het levenloze lichaam van haar af.

In het oude egypte stopten vrouwen stenen in hun vagina om zwangerschap te voorkomen

Wist je dat je volgens een Israëlisch onderzoek minder last van bijwerkingen hebt van de pil als je hem vaginaal inneemt De kans op het oplopen van een soa is tijdens je menstruatie het grootst. Soms is het leuk als je een man hebt die de rode zee in wil duiken maar slim is het niet echt. Bacteriën worden in deze tijd minder goed afgeweerd. Het dragen van een condoom is hierbij wel heel erg belangrijk.

Het langste orgasme ooit is een orgasme geweest van 10 seconden Wil je slanker blijven? Zorg dan dat je vaak tongzoent. Mensen die vaak tongzoenen blijven over het algemeen slanker. En dat heeft een reden. Bij een passionele tongzoen van ongeveer een minuut verbrand je ongeveer 26 calorieën. Stel je doet dit een uur lang dan komt dit neer o 1560 calorieën

Wist je dat meer dan 70% van de vrouwen chocola verkiest boven seks 8


Snufjes van Snuifje Iedere maand zoekt Snuifje 3 seksnufjes voor jou uit. Een voor hem, een voor haar en een om samen van te genieten. Deze keer de Cream Pie Pocket Pussy, de G-Licous en de WE-Vibe.

Cream Pie Pocket Pussy Deze masturbatiesleeve is gemaakt naar de vagina van pornoactrice Sasha Grey. Alles is een kopie, het is zacht en voelt levensecht. De geribbelde buitenkant zorgt ervoor dat de sleeve makkelijk is vast te houden, zonder weg te slippen. Ook is de sleeve makkelijk schoon te maken na het klaarkomen. Ideaal te gebruiken bij een pornofilm van Sasha Grey. Zo krijg je het optimale orgasme. Prijs € 24,99

G-Licious Jezelf eens goed verwennen gaat prima met de G-Licious. Deze vibrator pakt de zaken grondig aan door de G-spot en de clitoris te stimuleren. Met het Yin & Yang draaiknopje is hij ook nog eens makkelijk te bedienen en doet zijn werk opvallend stil. Prijs € 18,95

WE-Vibe Deze vibrator is uniek, het is zo ontworpen dat de man en vrouw er tegelijk van kunnen genieten. De WE-Vibe stimuleert namelijk het scrotum en perineum van de man, én de G-spot en de clitoris van de vrouw. Dit ultieme instrument is in te stellen op 9 vibratiemogelijkheden, voor een optimale stimulatie en timing. Het is een wat duurdere vibrator, maar het genot is onbetaalbaar. Prijs: € 89,99

9


Good and Bad Sex

Wat een geweldige rit! Sinds twee jaar werk ik in een café met een bedrijfsleider die een echte flirt is. Hij deed dat met ieder meisje dat hij leuk vond en op een gegeven moment was ik blijkbaar aan de beurt. Nou vond ik dat niet vervelend, want hij was heel knap en grappig. Bovendien zat ik net in zo’n periode dat het met mijn vriendje niet zo lekker ging. We hadden wat minder contact en daardoor had ik oog voor andere jongens, zo werkt dat nu eenmaal. In het weekend gingen we met een stel collega’s paintballen en toevallig reed ik alleen met hem mee omdat hij bij mij in de buurt woonde. Onderweg in de auto begon hij al meteen met flirten. Legde zijn hand op mijn knie, maakte opmerkingen over mijn rondingen en liet merken dat hij dat korte rokje (dat ik misschien toch wel expres had aangedaan) zeker waardeerde. Na het paintballen ging de rest nog wat eten maar ik moest weer naar huis, omdat ik tentamens had. Hij moest ook op tijd weg en stelde voor om onderweg even snel iets te eten.

We zaten in zijn auto te eten. De spanning was te voelen, mijn bedrijfsleider was weer flink aan het flirten en ik flirtte net zo hard terug. Toen we klaar waren met eten hielden we het niet meer. We begonnen heftig te zoenen en elkaar overal te strelen. Mijn korte rokje hoefde ik alleen maar omhoog te doen. Ik deed mijn slipje uit en ging op zijn schoot zitten. Het was een heerlijke wilde vrijpartij en ik heb uiteindelijk vrij weinig meer geleerd voor dat tentamen.

10


Leuk zo’n tentje?! Tijdens de zomervakantie was ik op een groot festival met drie vriendinnen. We hadden twee kleine tentjes en waren in een ongelofelijk vrolijke bui. Ik had heel erg naar deze tijd toegeleefd en nu we er waren viel alles op z’n plek. De optredens waren hartstikke gaaf en de mannen verrassend leuk. Nadat we het terrein hadden verkend bleken we dicht bij een stel leuke jongens te staan. Na wat heen en weer geroep en gehuppel kwam ik in gesprek met Bram, een lange jongen met donkerbruine krullen. Ik voelde me heel erg tot hem aangetrokken en we hadden afgesproken elkaar ’s avonds bij de tenten nog eens op te zoeken. M’n vriendinnen en ik hadden die avond flink wat gedronken en waren in een vreselijk melige bui. Bij de tent aangekomen zag ik Bram en zijn vrienden zitten. Stoer als ik me voelde na die vele biertjes liep ik op de groep af en riep Bram. Hij strompelde moeizaam op me af en na drie woorden te hebben gewisseld zaten we aan elkaar gekluisterd alsof ons leven er vanaf hing. We besloten in zijn tent te liggen, omdat zijn vrienden nog wel een poosje buiten zouden blijven. Het was wel duidelijk wat we wilden en als snel lagen we poedelnaakt tegen elkaar aan.

Na lange seks lagen we versuft wat te praten. Ik was ontzettend moe en ik besloot te blijven liggen tot ik weer genoeg kracht had om naar m’n eigen tent te kruipen. Plots werd ik wakker van een vreemde warme tinteling aan m’n benen. Ik werd wakker en realiseerde me dat ik nog steeds bij Bram in de tent lag. Toen voelde ik dat m’n benen nat en warm waren en ik schrok, omdat ik dacht dat ik in m’n broek had geplast. Maar al snel besefte ik dat niet ik, maar Bram de boel aan het natspuiten was. Uit reflex maakte ik hem wakker, maar die jongen was zo ver heen dat ik besloot snel uit de tent te kruipen en in m’n eigen schone tentje te gaan liggen. Ik heb hem de rest

11


Sex en geloof Over de christelijke gemeenschap bestaat het idee dat zij seks voor het huwelijk afzweren en er een taboe over seks bestaat. Maar dit idee blijkt achterhaald. Geen seks voor het huwelijk lijkt op zijn retour in de christelijke gemeenschap. In 2008 deed de EO onderzoek onder 1400 gelovige en ongelovige jongeren en vroeg hen naar hun beleving met seksualiteit voor het huwelijk. Maar waar komt het idee vandaan dat seks voor het huwelijk niet mag? Volgens de Bijbel keurt God alle vormen van seks af, behalve die tussen een echtgenote en echtgenoot. Het gaat om de discipline die je in onze zogenaamde “seksualiserende maatschappij” opbrengt om geen seks te hebben voor het huwelijk.

‘Brave lammetjes met andere ideeën’ Het onderzoek van de EO laat zien dat deze seksualisering zich niet uit in grootschalige losbandigheid, maar dat jongeren ruimdenkender worden. Voor de kerk is het natuurlijk ook geen fijn gevoel, dat hun brave lammetjes ineens andere ideeën dan alleen de Bijbel tot zich nemen. De kerk heeft een geschiedenis van betuttelen en het afstraffen

12


zonde. Ware het niet dat er zoveel mensen zoveel van kunnen genieten. De verschillen tussen gelovige en ongelovige jongeren zijn verrassend klein wat betreft hun acceptatie van seks voor het huwelijk. Kijken we naar de acceptatie van homoseksualiteit dan ondervinden nog vele jongeren problemen met homo’s. Vooral christelijke jongeren keuren homoseksualiteit af. Gek, gezien het zondige misbruik van de kerk en het heilige celibaat. van zaken die buiten de hun boekje vallen. Zo ook het idee dat mensen kunnen genieten van seks zonder verder een religieuze verbinding te voelen. Het ‘verhevene’ waarmee de kerk haar aanhangers tot zich bindt is namelijk precies datgene wat seks voor veel mensen is: de ultieme manier om dichter tot iets hogers te komen.

‘Vieze, smerige en beschamende saus’ Door de jaren heen heeft de kerk seks ondergedompeld in een vieze, smerige en beschamende saus. Seks is een

13


Snelle Jelle Stuifzand, snats, dreft, snelle, spit of beter gezegd speed. Wie kent ´m niet? Een en al chemische stoffen die stimulerend werken op het centrale zenuwstelsel. Het bezit van deze harddrug is in Nederland illegaal. Maar dat weerhoudt niet iedereen er van om af en toe een pilletje te slikken of een lijntje te trekken. Maar wat doet Speed eigenlijk met je? Wat voel je? Wat doe je? Wat denk je? En vooral wat voor gevolgen heeft het gebruik van Speed? Niets leek ons handiger dan iemand aan het woord te laten die er zelf ervaring mee heeft. Onze Jelle.

Ik, Jelle, ben 27 jaar oud en ik heb inderdaad de nodige ervaring met Speed. Meer ervaring dan ik uiteindelijk zelf had gewild. Het begon allemaal als een geintje. Het studentenleven, genoeg kratten bier, nog meer meiden dan bier, leuke feestjes en van alles uitproberen. Het begon met af en toe een jointje op een feestje. Maar op een gegeven moment gaf dit niet meer het optimale gevoel dat ik wilde voelen. Samen met een paar vrienden van me besloot ik eens iets anders te proberen. We begonnen met ieder een halve pil. Na tien minuten slikten we de andere helft er ook achteraan. Het gevoel was optimaal. De energie stroomde door mijn lichaam, de muziek bonkte in mijn oren en het zweet druppelde van mijn neus. Ik vond het heerlijk. Het gevoel dat ik alles aankon overheerste de hartkloppingen en de duizelingen. Vervolgens was ik doodmoe, ik zag eruit alsof ik drie dagen niet geslapen had. Het maakte me niets uit. Een week later herhaalden we het hele gebeuren. De week daarna nog twee keer. We waren jong en roekeloos en hadden geen idee wat er twee jaar later ging gebeuren. Ik werd namelijk opgenomen in een kliniek. Ze hadden me gevonden, bewusteloos in de hoek van mijn studentenkamer, die toen al lang niet meer diende om te studeren. Door het drugsgebruik was ik al na een paar maanden gestopt met mijn studie. Mijn vrienden waren mijn vrienden niet meer

14


omdat ik meer gebruikte dan zij. Ik was constant moe was en kon me daardoor op geen enkel gebied functioneren. Ik verloor niet alleen mijn vrienden en de kans op een goede baan, maar ook mezelf. Drie jaar heb ik in die kliniek gezeten. In het begin dacht ik dat ik gek werd. De ontwenningsverschijnselen verschilden van licht transpireren tot hallucinaties die eeuwen leken te duren. Ik ging door een hel. Maar ik ben er door heen gekomen. Nu, zeven jaar na mijn eerste pilletje, ben ik twee jaar clean. Van de andere jongens heb ik nooit meer iets vernomen. Ik ben aan een nieuwe studie begonnen en sinds een paar maanden heb ik een hele lieve vriendin. Zij helpt me en steunt me om mijn verleden achter me te laten. Dat spul op die avond, zeven jaar geleden, heeft vele jaren van mijn leven verwoest. Ik kan alleen maar hopen dat ik met mijn verhaal iedereen die er ooit aan heeft gedacht om Speed ,of welke andere harddrugs dan ook, te proberen van dit idee heb afgebracht.

Wistjedatjes Wist je dat... Speed ook wel eens voor het sporten gebruikt wordt, omdat er wordt beweerd dat je er van afvalt. Je conditie wordt er echter een heel stuk minder door. Wist je dat... je naast heel opgetogen, ook heel angstig kan worden door het gebruik van Speed

Wist je dat... Speed je libido verminderd Wist je dat... je van Speed puistjes krijgt Wist je dat... je door het gebruik van Speed een verhoogde kans hebt op een hartinfarct en hersenbloedingen

15


SEX

abroad

SPAIN

Het

Spaanse accent is het ‘meest sexy accent ter wereld’. Dat blijkt uit een onderzoek van de reissite Lonely Planet.  Zij hebben een onderzoek gedaan onder 700 personen. Het Spaanse accent uit Mexico en Colombia is het meest aantrekkelijk maar ook het Franse en Ierse accent doen het goed. Nederland komt helaas niet in de top tien voor.

Sinds dit gemeentelijk reglement wat op 29 mei 2011 is ingevoerd hebben 37 personen een boete gekregen. De politie zegt dat alleen mensen die zich na een waarschuwing niet bedenken een boete kunnen krijgen. Deze regel is niet van kracht op de wandeldijk aan het strand, hier wordt alleen aan naaktlopers een boete uitgedeeld.

Volgens een onderzoek door het Instituto de Salud Carlos III heeft 6% van de Spanjaarden weleens betaald voor seks, en daarmee staat Spanje op de eerste plaats onder de Europese landen. Dit loopt zelfs op tot 26% van de Spanjaarden die minstens eenmaal in hun leven betaald hebben voor seks, de 6% zijn Spanjaarden die zeggen dat zij het afgelopen jaar hiervoor betaald hebben.  De cijfers hebben betrekking op mannen van 18 tot 49 jaar. 16


Natuurlijk is er veel seks in Spanje, maar niet op straat.

In Barcelona is er een verbod om in bikini of voor mannen met blote bast door de stad te lopen. Mensen die in badpak door de stad lopen kunnen een boete krijgen van 120 tot 300 euro en degene die naakt of bijna naakt is riskeert een boete van 500 euro. Sinds dit gemeentelijk reglement wat op 29 mei 2011 is ingevoerd hebben 37 personen een boete gekregen. De politie zegt dat alleen mensen die zich na een waarschuwing niet bedenken een boete kunnen krijgen. Deze regel is niet van kracht op de wandeldijk aan het strand, hier wordt alleen aan naaktlopers een boete uitgedeeld.

Degene die naakt is riskeert een boete van €500,Volgens een onderzoek door het Instituto de Salud Carlos III heeft 6% van de Spanjaarden weleens betaald voor seks, en daarmee staat Spanje op de eerste plaats onder de Europese landen. Dit loopt zelfs op tot 26% van de Spanjaarden die minstens eenmaal in hun leven betaald hebben voor seks, de 6% zijn Spanjaarden die zeggen dat zij het afgelopen jaar hiervoor betaald hebben.  De cijfers hebben betrekking op mannen van 18 tot 49 jaar. Om het een beetje te vergelijken: In Groot-Brittannië zegt 1,3% van de mannen in deze leeftijdscategorie dat ze welleens betaald hebben voor seks. Wat wel goed is om te weten is dat 95% zegt dat zij tijdens deze seks een condoom gebruikt hebben.  Van de 5% die geen condoom gebruikt hebben is de meerderheid ouder dan 30 jaar. Aan de universiteit van Vigo is een onderzoek gedaan onder meer dan 8.000 studenten, over op welke leeftijd ze voor het eerst seks hebben gehad. heeft uitgewezen dat de seksuele gewoontes veranderen.   Het resultaat wees uit dat de studenten vroeger met seks beginnen en dat de studenten meer partners hebben. Uit het onderzoek blijkt dat meisjes meer masturberen, of zij geven dit vaker eerlijk toe.

De tweede plek waar studenten het meest seks hebben is de auto. Voor de eerste keer seksueel contact kiezen de studenten niet altijd hun vaste vriend of vriendin maar maken zij eerder gebruik van een gewone vriend/vriendin of kennis. Een positief ding wat uit het onderzoek naar voren is gekomen, is dat studenten wel vaker gebruik maken van een condoom. De plaats waar de studenten het meeste seks hebben is hun eigen woning. Op de tweede plaats komt de auto en daarna volgt het hotel.

17


SeXTC’s Speciaal voor jou heeft SeXTC de drie leukste uitgaanstips voor deze maand uitgezocht. Dit keer extra aandacht voor erotische evenementen, maar ook het oudste popfestival van Nederland. Dus be there!

2 1

Erotisch uitgaan op topniveau

Wat? Parenclub Fata Morgana 12 jaar Wanneer? 30, 31 maart en 1 april 2012 Waar? Direct naast de A1 Amsterdam-Amersfoort

De meest besproken parenclub van Nederland, Fata Morgana, bestaat 12 jaar en heeft daarom een Special Partyweekend. De moderne club is gevestigd in een oude boerderij in Muiden en biedt erotisch uitgaan op topniveau in de exotische sfeer van duizenden-één-nacht. Enkel paren worden toegelaten, maar je hoeft er niet persé naartoe om in contact te komen met andere stellen. Je kunt er ook lekker ongestoord van elkaar genieten in een erotische omgeving. Zo zijn er luxe erotische relaxruimtes te vinden, maar ook een restaurant, discotheek, saunacomplex, whirpool en een ruim ingerichte lounge. Speciaal voor het feestweekend is er op zaterdag topDJ Lucky Leo en is er het hele weekend gratis champagne voor iedereen. Het proberen waard, zouden we zeggen! Vrijdagavonden: €85,- per stel, zaterdagavonden: €110,- per stel en zondagavonden: €90,- per stel. Voor meer informatie: www.fata-morgana.nl

Geef je seksleven een boost

Wat? Kamasutra – Erotische lifestyle beurs Wanneer? 28 – 29 - 30 september 2012 Waar? Jaarbeurs Utrecht Een erotisch doolhof, Sexbox theater, SM-eiland en topless Champagnebar. Je kunt het allemaal vinden op de erotische lifestyle beurs. Door verschillende stands, sensationele optredens en spannende attracties beleef je een spannend uitje om nooit te vergeten. Bekijk wat de laatste trends zijn op seksgebied, woon stripshows bij of wees de voyeur en bekijk hoe anderen ‘de daad’ uitvoeren. Kortom, dé perfecte manier om inspiratie op te doen en je seksleven eens een flinke boost te geven. Kaartjes voor vrijdag, zaterdag of zondag kosten respectievelijk €17,50, €25,00 en €17,50 Voor meer informatie: www.kamasutrabeurs.nl

“Bekijk wat de laatste trends zijn op seksgebied, woon stripshows bij of wees de voyeur en bekijk hoe anderen ‘de daad’ uitvoeren”

18


must-see three

3

Seks, drugs en rock ‘n roll in Landgraaf Wat? Pinkpop Wanneer? 26 – 27 – 28 mei 2012 Waar? Megaland Landgraaf

Een échte SeXTC-er is een muziekliefhebber. Daarom vinden wij dat onze lezers absoluut niet hét muziekevenement van Nederland mogen missen. Pinkpop is het oudste onafgebroken georganiseerde popfestival in Nederland en zelfs in Europa volgens velen. Dit heeft hen zelfs een plekje in het Guinness Book Of Records opgeleverd. Met namen als Anouk, Bruce Springsteen, James Morrison, Racoon en The Kyteman Orchestra in de line-up voor deze editie, redenen genoeg om te gaan. Weekendkaart: €160,- en dagkaart: €80,-. Voor meer informatie: www.pinkpop.nl

19


Lezersverhalen Natuurlijk vinden we het geweldig dat jullie lezers elke maand razend benieuwd zijn naar onze artikelen, maar de SeXTC redactie is ook reuze benieuwd naar jullie eigen smeuïge ervaringen in bed en tijdens het expreimenteren. In de rubriek lezerverhalen publiceren we de wildste, avontuurlijkste en meest schokkende verhalen die we van jullie binnenkrijgen. Deze maand vroegen we jullie mooiste en meest memorabele sekservaringen. Mijn eerste keer gebeurde toen ik 17 jaar was. Ik was er wel klaar voor en we hadden het ook soort van gepland. In ieder geval, ik had op dat moment een relatie en hij zei dat hij heel graag mijn eerste wilde zijn, en na drie keer bij hem blijven slapen en rotzooien was ik er ook wel klaar voor. Dus ik zag het wel aankomen, ook al wilde hij natuurlijk veel eerder al. Hij nam het initiatief, ging bovenop en toen gebeurde het gewoon. De eerste minuten deed het heel veel zeer, maar na een tijdje werd ik veel meer ontspannen en ging het al beter. Hij kwam klaar, en toen was het gewoon afgelopen, had er veel meer van verwacht eerlijk gezegd. De keren daarna ging het beter en minder pijnlijk. Nina Mijn eerste keer was met de jongen met wie ik nu nog steeds een relatie heb. Het zat er al een paar keer dik aan te komen, maar zelf durfde ik niet helemaal want in een vorige relatie had ik een vriend die te veel zat te pushen wat ik doodeng vond. Mijn vriend wist dit allemaal, omdat ik het van mijzelf niet eerlijk vond om zonder reden hem steeds weg te duwen zonder dat hij wist waarom. Uiteindelijk op een avond waren we bij elkaar en ging het steeds verder. Hij was heel voorzichtig en heel lief, en deed alles heel rustig aan (Ook omdat ik altijd tril als ik heel gespannen ben). Lukte het toch niet, en heeft hij toch maar glijmiddel gepakt omdat hij bang was om mij zeer te doen. Klink heel dom misschien aangezien het ‘maar’ glijmiddel’ was, maar ik wist wel zeker dat hij toch echt rekening met mij hield. Ik houd zo veel van hem! Noor

20


Lieve mensen van SeXTC, Ik was op die avond in een café en sprak op een gegeven moment met een 22-jarig meisje. Zelf was ik 18. Ze verbleef samen met een ander meisje op een camping in de buurt. Een tijdje zaten we gezellig te praten en ik had het gevoel dat het de goede richting op ging, maar helaas besloot haar vriendin dat het tijd was om te vertrekken omdat ze moe was. Ik dacht dit was het. Ik kreeg haar de rest van de nacht niet meer uit mijn hoofd, tot ik rond 4 uur uit de kroeg stapte en ik haar in haar eentje zag lopen. Haar vriendin was samen met een jongen weggegaan. Ik liep op haar af en vroeg of ze mee wilde fietsen, en dan snap je wel hoe het verder gaat. We kwamen uiteindelijk bij haar tent aan waar de vriendin al lag te slapen, en geen andere jongen te bekennen. Wij hebben het toen naast haar gedaan en toen ze later wakker werd bleef ze een tijdje gewoon toe te kijken. Jammer genoeg deed ze zelf niet mee, maar het was uiteindelijk toch een mooie avond. Joris

Mijn eerste keer was heel relaxed. Met de liefste jongen van de wereld, mijn huidige vriend. Het was volkomen pijnloos, maar daar was ik was ik ook niet bang voor en dat hielp misschien ook wel. En ik vertrouwde hem volledig. Aangezien hij zijn ex-vriendin was gewend waarbij hij altijd super rustig moest doen omdat het anders pijn deed, deed hij dat bij mij ook. Al helemaal omdat hij heel goed wist dat het mijn eerste keer was. “Je hoeft niet zo voorzichtig met me te doen hoor!” vertelde ik al snel. Nou, dat hoefde ik hem geen twee keer te zeggen, ha ha! Ik was overigens 16, hij 25. En de seks is nog altijd geweldig. Anne-Fleur

Voor de volgende uitgave zoeken we verhalen over slechtste ervaringen met drugs. Heb je ooit een bad trip beleefd of zelfs in het ziekenhuis beland en wil je het verhaal delen met anderen, mail het dan naar sextc.lezersverhalen@hotmail. com en misschien komt je artikel in ons volgende nummer.

21


Space-Race

Welke van de 4 coffeeshops komt het best uit de race?

The Grass Company De space-koningen Joost & Olmo zijn voor jullie op pad gegaan om de beste coffeeshop van Tilburg te vinden. Tilburg is de place to be als het om smoken gaat. De twee studenten van Hogeschool Fontys hebben zich bij deze opgave niet alleen verdiept in de soft-drugs, maar ook flink vermaakt. Wil jij jezelf ook een keer in een betere wereld begeven?! Lees dan bij welke shop je dit het best kan doen!

The Grass Company bevindt zich op de spoorlaan in Tilburg, schuin tegen over het station. Daarom is het voor iedereen makkelijk toegankelijk met het openbaar vervoer. Aan de overkant van de straat zijn parkeerplaatsen voor de auto en fiets. De sfeer krijgt van ons een hoog cijfer omdat het café leuk is aangekleed en er goede muziek wordt gedraaid. Het personeel is relaxt en ze helpen je goed. Zodra je binnen komt wordt er gelijk gevraagd wat je wilt eten of drinken. De keuzes in deze shop zijn groot omdat je kunt kiezen uit; The Grass Company Joost Olmo hete dranken, fris, smoothies, milkshakes, sluches, gebak, Personeel 8 8 tosti’s, luch, desert, voorgerechten, hoofdgerechten, nagereBediening 8 8 chten & a la carte. Daarom is deze shop niet alleen een shop Totale Sfeer 8 8,5 waar je kan smoken, maar ook een restaurant. De algemene Aankleding 9 7,5 hygiene krijgt van ons ook een hoog punt omdat alles netjes Muziek 8 8 wordt schoongemaakt en de wc’s worden bijgehouden. De Comfortabel 7 7,5 stoelen waar je op kunt zitten zijn wat minder comfortabel Algemene Hygiëne 8 8 als je er een lange tijd wilt zitten, maar het is wel te doen. Eten & Drinken 9 9,5 Want zodra je wat gerookt hebt, heb je dat niet meer in de Bereikbaarheid OV 10 10 gaten! De soorten mensen die er komen om te spacen varParkeergelegenheid 10 10 iëren enorm, van studenten tot zakenmannen. Iedereen is Ligging 10 10 chill en doet relaxt tegen elkaar. Wel is er een goede controle Leeftijdscontrole 10 10 op leeftijd. Er staat altijd een portier bij de deur die je legitiGezag 8 8 matie wilt zien, ook al ben je al 30 jaar. Daarom krijgt deze controle van ons een 10. Het maximaal aantal gram dat je mag kopen is 5 gram, dit Gemiddeld 8,7 geldt in elke coffeeshop. Het meest verkochte jointje bij The Grass is Whitewiddow. Het sterkste hasj-jontje is ice-o-later Opmerkingen en het sterkste wiet-jointje is Haze. Ze hebben een assortiment van 15 verschillende jointjes en ook verkopen ze wiet Meest verkochte jointje: whitewiddow & hasj koekjes. Buiten dat kun je ook nog accessoires kopen Sterkste wiet jointje: haze voor het gebruik van wiet en hasj. Dus ben je student? Of Sterkste hasj jointje: ice-o-later zakenman? Dan is dit de ideale plek om jezelf in een andere Hoeveel soorten: 15 wereld te begeven. Ook assecoires voor het gebruik te koop! Uitslag: 8,7

Door Joost Peter-Meyer & Olmo Lobbezoo

22


e z The Muze is een shop udat 2 straten van het station in Tilburg M vandaan ligt. Het ligt achter de winkelstraat en is dus ook make met openbaar vervoer. Er zijn alleen geen parkelijk te bereiken h T in de buurt, dus je moet parkeren in de binnenstad keerplaatsen

en dat betekend dat het betaald parkeren is, fucked up! De shop Muze eenkleiner shop dat 2 straten van het station in Tilburg vandaan ligt. Het ligt achter de isThe sowieso eenisstuk als The Grass Company en er is maar winkelstraat en isDedus ook zijn makkelijk bereiken met openbaar vervoer. Er zijn alleen geen plaats voor 24 man. stoelen hetzelfdeteals in The Grass en zijn dus wel goedin te de doen. Maardus de sfeer in deze shop is een parkeerplaatsen buurt, je moet parkeren in de binnenstad en dat betekend dat het stuk anders. Er is niet zoveel tijd besteed aan het aankleden betaald parkeren is, fucked up! De shop is sowieso van een stuk kleiner als The Grass Company de shop. Maar na een lekker Jay heb je dat niet meer in de gaten! en er is maar plaats voor 24 man. De stoelen zijn hetzelfde als in The Grass en zijn dus wel Toch krijgt de sfeer een 7 gemiddeld omdat de muziek die er goed te doen. Maar de sfeer in deze shop is een stuk anders. Er is niet zoveel tijd besteed wordt gedraaid goed is en het personeel vriendelijk en zeker niet het aankleden shop. Maar na een lekker Jay heb je dat niet meer in de gaten! teaan zakelijk is. Er wordt van alleendeniet aan bediening gedaan, je moet Toch de sfeer gemiddeld muziek die er wordt gedraaid goed is en het alles zelfkrijgt bestellen bij deeen bar, 7 best lastig als jeomdat moeilijkdeloopt! De keuze uit vriendelijk eten en drinken is ook minder in The is. Grass. personeel en zeker niet te als zakelijk Er wordt alleen niet aan bediening gedaan, Jejekunt er alles alleenzelf warm of koudebij dranken halen voor de moet bestellen de bar, bestenlastig alsrest je moeilijk loopt! De keuze uit eten en alleen maar snoep. Het assortiment is niet groot. Je hebt 11 verdrinken is ook minder als in The Grass. Je kunt er alleen warm of koude dranken halen en schillende wiet jointjes en 10 verschillende hasj jointjes. Maar voor de rest alleen maar snoep. Het assortiment is niet groot. Je hebt 11 verschillende wiet ze verkopen wel accessoires voor het gebruik van de softdrugs, jointjes en 10 verschillende hasj jointjes. Maar ze verkopen wel accessoires voor het gebruik zoals waterpijpen, bongs en wietpijpjes. Het soort mensen dat er van de softdrugs, waterpijpen, bongs en wietpijpjes. komt is evenals in de zoals Grass Company erg verschillend. Zo zagen Het soort mensen dat er komt is we een moeder haarCompany dochter ietserg consumeren in de Zo shop, evenals in demet Grass verschillend. zagen we een moeder met haar dochter WHAAAATTT??!!! wel aan leeftijdscontrole gedaan, iets consumeren Er in wordt de shop, WHAAAATTT??!!! Er wordt wel aan leeftijdscontrole gedaan, maar door het personeel zelf en niet door een uitsmijter. Net als Net als in de andere shops geldt maar door het personeel zelf en niet door een uitsmijter. in de andere shops geldt hier een maximaal aantal van 5 gram hier een maximaal aantal van 5 gram per consument. Ze doen in deze shop ook aan losse per consument. Ze doen in deze shop ook aan losse verkoop. verkoop. Het meest hasjenofhet wiet jointjes en het sterkste jointje dat ze hebben Het meest verkochte zijnverkochte hasj of wietzijn jointjes sterkste is eendat isolator. jointje ze hebben is een isolator. The Muze Joost Olmo Opmerkingen Uitslag: Uitslag:6.46.4

Personeel 7 8 Meest verkochte jointje: hasj & wiet The Muze n.v.t. n.v.t. Joost Olmo Sterkste Opmerkingen Bediening wiet jointje: haze Personeel 7 8 Meest verkochte jointje: hasj & wiet Totale Sfeer 7 7,5 Sterkste hasj jointje: ice-o-later Bediening n.v.t. n.v.t. Sterkste wiet jointje: haze Aankleding 6 6 Hoeveel 29ice-o-later Totale Sfeer 7 7,5 Sterkste soorten: hasj jointje: Muziek 7,5 8 Aankleding 6 6 Hoeveel soorten: 29 Comfortabel 7,5 Ook assecoires voor het gebruik te Muziek 7 7,5 8 Comfortabel koop!

7 7,5 Ook assecoires voor het gebruik te koop! Algemene HygiĂŤne 8 HygiĂŤne 8 7,5 7,5 Algemene Eten & Drinken 5 5 Eten & Drinken 5 5 Bereikbaarheid OV 6,5 6,5 Bereikbaarheid OV 6,5 6,5 Parkeergelegenheid 4 5 Parkeergelegenheid 4 5 Ligging 8 8 Ligging 8 8 Leeftijdscontrole 10 10 Gezag 5 5,5 Leeftijdscontrole 10 10 Gezag 5 5,5 Gemiddeld 6,4

Gemiddeld 6,4

23 Door Joost Peter-Meyer & Olmo Lobbezoo


De Toermalijn De Toermalijn is gelegen op de Besterdring 187 in Tilburg. Het ligt 5 minuten van het station af en is makkelijk bereikbaar met de bus. (vanaf het station bus 5 of 6). Je kunt van buiten goed zien dat het een coffeshop is, omdat de gele kleur sterk afsteekt tegen de rest van de gebouwen die er staan. Eenmaal binnen oogt de shop erg gezellig. Geel en bruin(ig) zijn de primaire kleuren die gebruikt zijn in deze shop. Aan het begin heb je een grote bar met krukken waar je drinken kan bestellen. Iets verder naar achter is de wietbar. De sfeer lijkt erg op een café-sfeer. Het oogt erg gezellig en er werd voornamelijk 60-80ies muziek gedraaid. Het publiek oogt ook voornamelijk ouder in leeftijd, wat wijzelf altijd een pluspunt vinden. The Muze Joost Olmo Opmerkingen Personeel 7 7 Meest verkochte jointje: whitewiddow Bediening n.v.t. n.v.t. Sterkste wiet jointje: haze Totale Sfeer 8 7,5 Sterkste hasj jointje: ice-o-later Aankleding 7 7,5 Hoeveel soorten: 21 Muziek 7,5 7 Comfortabel 7 7,5 Ook assecoires voor het gebruik te koop! Algemene Hygiëne 8 8 Eten & Drinken 6 6 Bereikbaarheid OV 8 8 Parkeergelegenheid 6 5,5 Ligging 8 8 Leeftijdscontrole 10 10 Gezag 5 5,5 Gemiddeld 6,8

We zijn gelijk doorgelopen naar achter waar de wietbar te vinden was. Achterin stonden een paar Marokkaanse (tegel) tafels met wat stoelen. Er hangt ook een erg mooi schilderij in deze shop. Erg bijzonder was het feit dat er een verdamper aanwezig is voor de bezoekers om te gebruiken. Ze hebben er ook een computer staan met een electronische menukaart die erg gedetailleerd te noemen is. Achter is een erg groot terras te vinden, wat volgens ons ‘De Tuin’ genoemd wordt. Met dit lekkere weer is dat natuurlijk ideaal. Er is een photoplay te vinden, en een “vloeimachine” waar je tegen betaling een aantal vloeitjes kan halen. Het is bijna altijd druk in deze shop. Dit komt door haar ligging en door de hoge kwaliteit stuff die ze verkopen. Door Joost Peter-Meyer & Olmo Lobbezoo

24


Coffeeshop Cannibistro OchtendgDeze coffeeshop is gelegen in de Piusstraat 124. Het ligt op zo´n 25 minuten loopafstand van het centraal station. Met stadsbus 3 is het zo´n 10 minuten, waarna je nog 5 minuten moet lopen. De coffeeshop valt onder ´The Grass Company´, wat een van de grootste coffeeshop ketens is uit Tilburg. Ze werken dan ook met precies dezelfde regels, assortiment en mentaliteit als de Grass Company op de Spoorlaan. De binnenkant ziet er alleen wel compleet anders uit. Je komt binnen door een klapdeur die leidt tot een grote open ruimte. Hier staat aan de linkerkant een pooltafel en een photoplay. Aan de rechterkant bevind zich de bar die ingedeeld is in 2 delen. De rechterkant (die je ziet als je binnen komt) is bedoelt voor de verkoop van wiet en hasj, en alle differentiaties daarop. De linkerkant van de bar is puur bedoelt voor het maken van de drankjes. De shop word opgedeeld in 3 ruimtes. De ruimte als je binnen komt met de pooltafel en de photoplay, en de ruimte als je rechtdoor de kleine trappen op gaat. Hier bevinden zich de tafels, openhaard, toiletten en de deur naar de keuken, en naar de tuin. Als je het trappetje oploopt zie je meteen aan de rechterkant een prachtige openhaard, die veel sfeer geeft aan de shop. Er is in de shop veel gebruik gemaakt van hout en het heeft daardoor iets weg van een Engelse pub. De bar loopt na de trap omhoog nog helemaal door naar de tuindeur. Links van de tuindeur zijn de toiletten, die getypeerd worden door een ‘old school’ Engelse telefoonceldeur. De tuin van de shop is heel comfortabel, en heel geschikt om in de warme lente en zomerdagen lekker te zitten. Het personeel is heel vriendelijk, maar wel duidelijk en helder in de regels. Er staat ook heel de dag een uitsmijter buiten die ook heel professioneel overkomt. De mensen die er komen zijn heel verschillend. Je zou kunnen zeggen dat de doelgroep van deze shop van 18 t/m 50 jaar is. The Muze Joost Olmo Opmerkingen Personeel 9 8 Meest verkochte jointje: whitewiddow Bediening n.v.t. n.v.t. Sterkste wiet jointje: haze Totale Sfeer 9 8 Sterkste hasj jointje: ice-o-later Aankleding 8 7,5 Hoeveel soorten: 29 Muziek 8 8 Comfortabel 7 7 Ook assecoires voor het gebruik te koop! Algemene Hygiëne 8 8 Eten & Drinken 7,5 7,5 Bereikbaarheid OV 8 8 Parkeergelegenheid 5 5,5 Met een 8,7 is The Grass Company de terechte Ligging 7,5 7,5 winnaar van de Space-Race! Dus wie een midLeeftijdscontrole 10 10 dag, avond of héél de dag wilt zweven op een Gezag 7 7 wolk in zijn eigen gedachtes, staat The Grass Company altijd voor je klaar! Gemiddeld 7,2

Uitslag Space-Race!!!

25


26


27


Horoscoop Ram

Op de werkvloer ben je deze maand zelfverzekerder dan ooit. Je collega’s kijken meer dan ooit tegen je op. In je vaste relatie loopt het wat minder lekker, de seks begint langzamerhand wat eentonig te worden. Voel je dus niet al te schuldig wanneer je ingaat op de avances van een aantrekkelijke collega. Hij of zij kan voor de variatie zorgen waar je nu zo veel naar verlangt.

Stier

Venus is je deze maand goed gezind, wat betekent dat je van seks niet genoeg kan krijgen. Het liefst zou je elk lekker ding in het café ter plekke willen bespringen om goed tekeer te gaan. Pas op dat je standaarden niet te ver omlaag gaan, anders zou je wel eens op een ochtend wakker kunnen worden naast een zweterig gedrocht.

Tweelingen

De komende weken zul je de lente nog niet bepaald in je bol hebben. Sterker nog, je voelt je deze maand eigenlijk gewoon kut. Een goede reden dus om regelmatig de coffeeshop op te zoeken. Je voelt je fantastisch wanneer je hogere sferen betreed, en het zou goed kunnen dat je geneigd voelt om wat zwaardere middelen uit te proberen. Pas wel op dat je niet al je geld in één keer weg snuift.

Kreeft

Alles gaat deze maand zijn gangetje. Geen avontuurtjes dit keer. En dat vind je voor de verandering wel eens aangenaam. Jij en je partner kunnen de rust wel gebruiken na de uitputtende bedavontuurtjes de afgelopen weken. Dat de tijd van nieuwe standjes en speeltjes uitproberen voorlopig voorbij is betekent gelukkig niet dat het minder spannend is.

Leeuw

Het zou goed kunnen dat je deze maand wat minder fit bent, en daar hebben de sterren dit keer niks mee te maken. Tijd om de dokter maar eens op te zoeken voor een grondig onderzoekje. Je zou meer dan je lief is overgehouden kunnen hebben aan dat akkefietje vorige maand. En dat terwijl je vrienden je nog hadden gewaarschuwd.

Maagd

De komende weken lijkt het alsof je bij elke stap last van pech hebt, en dat terwijl je zulke goede bedoelingen hebt. Zoek het lot niet op en blijf zoveel mogelijk thuis. Anders zal het lot je keer op keer lijken te straffen, en voordat je het weet zou je condoom zomaar eens kunnen scheuren.

28


April 2012 Weegschaal

Deze maand staat voor de weegschaal in het teken van jaloezie. Je vrienden lijken allemaal een beter seksleven te hebben en succesvoller te zijn. Maar niet alles is wat het lijkt. Zelf presteer je beter dan je denkt en genoeg van je vrienden zijn juist jaloers op jouw leven. Zodra je dit beseft kan je geluk niet meer op.

Schorpioen

Hoogmoed komt voor de val, schorpioen. Deze maand moet je uitkijken dat je niet achter een lekker ding aangaat dat je te hoog gegrepen is. Wees realistisch. Anders komt dat eenzame gevoel weer terug, en zou je zelfvertrouwen een flinke klap op kunnen lopen.

Boogschutter

De boogschutter kan de maand beginnen met het inslaan van een fikse voorraad condooms, want er zijn genoeg kansen om gebruik van ze te maken. Zet ook niet al je geld in op ĂŠĂŠn paard, er zwemmen genoeg vissen in de zee die er naar smachten om ook een avontuurtje met je mee te willen maken. Grijp je kansen voor ze voorbij zijn.

Steenbok

De steenbok is in een bijzonder ondeugende bui. Je wil nieuwe standjes en speeltjes uitproberen, maar je partner kan dit niet altijd waarderen. Het is ook niet altijd zo lekker als het op het eerste gezicht lijkt. Pas op dat je geen spieren verrekt en lees de gebruiksaanwijzingen van de nieuwe speeltjes goed.

Waterman

Besteed meer aandacht aan je seksleven, Waterman. Jij vind het misschien allemaal wel prima hoe het nu loopt, maar je partner zou daar wel eens heel anders over kunnen denken. Een simpele verandering van routine zoals rollenspel uitproberen zou wel eens een simpele maar effectieve oplossing kunnen betreffen.

Vissen

Het mag dan wel een cliche zijn, maar dat maakt jou helemaal niet uit. Je voelt je als een vis in het water. Jij geniet met volle teugen en maakt van elke beurt een onvergetelijke ervaring. Ook voor de ander.

29


SeXTC