Page 1

Ojos.Âż Por quĂŠ siempre hablan de nosotros? Pues que los ojos hablan de nosotros, con la mirada lo dices todo, expresan cuando estas triste cuando te estĂĄs riendo, si tienes ganas de llorar o si necesitas un abrazo, solo con la mirada.


Raúl Méndez Vizcaíno

2ºESO A

QUAN ÉS PER SEMPRE, TAMPOC NO VE DE DOS MINUTS Jo crec que té raó perquè dos minuts per a pensar comparat amb tot el temps que et queda per davant, no hi ha massa que pensar, jo escullo pensar dos minuts i no lamentar-me la resta de la meva vida. NOSALTRES CREEM EL DESTÍ O JA ESTÀ CREAT?

Jo crec que el podem crear fins a cert punt. Es a dir podem canviar-ne alguna cosa però la base ja esta feta. Una part ja està predeterminada.


                     


Filifoto Podem fer el nostre camí o està fet i és inesborrable? Comentari: Jo crec que a vegades si ho penses bé segons el que fas pots canviar el teu camí o el teu destí, però per una altre banda el teu destí esta fet i és com és, la vida es així i ningú pot canviar només es pot fer en poques oportunitats. A vegades tu vols ser o tenir alguna cosa, persona, però hi ha gent que pot tindre la sort de tenir el seu destí cap allò que vol i gent que ha de seguir el seu destí encara que no li agradi o l’agrades canviar-lo.


Filofoto. És necessari mossegar-nos sempre la llengua? Comentari: Jo crec que moltes de les vegades que has de dir alguna cosa te l’has de callar perquè sino la gent que te envolta s’enfada amb tu.


Filofotos

N.14 ¿pero qué sucede si soy una ficción de mi propia imaginación? Qué la imaginación llega más lejos de lo que las personas piensan o creen. La encuentro muy interesante porque dentro de nuestro cerebro hay siempre algo que nunca sacaremos la imaginación inesperada de ser como quieres ser. Las personas nos imaginamos que somos lo que no somos. Por mucha tecnología siempre necesitaremos la imaginación. Yo imagino que no tengo miedo, pero realmente tengo miedo y si me imagino que no tengo miedo me puedo enfrentar a él.


FILOFOTOS Imatge 30: Ojos. Perquè sempre parlen. El meu comentari: Que les persones quant et miren als ulls ja saben com ets, si menteixes o dius la veritat, etc.

Imatge 11: Aquesta ĂŠs la nostra felicitat. El meu comentari: Que els diners no donen felicitat apart de que nosaltres els necessitem per poder sobreviure i que amb els diners pots tenir coses.


8.Tocar de peus a terra No tenim que fascinar に nos Amb alter coses mentres , estàs fen cosa més important.


FILOFOTOS

15. QUÈ ENS FA MÉS FELIÇOS, LA MENTIDA O LA REALITAT? Yo crec que saber la realitat és millor, però a vegades pot ser que la mentida ens faigi feliços. Per exemple un mag només fa trucs i nosaltres ens pensem que és realitat.


Filofotos

¿para qué sirven las lágrimas? Àngeles


                                            


!        ∀# 

 ∃    %    &      

  


FILOFOTOS Podem fer el nostre camí, o està fet i és inesborrable? El nostre camí està com prefabricat. Nosaltres podem canviar-ne el detalls però segueix conservant més o menys la seva forma inicial.


Perquè hem de bufar per aconseguir desitjos. Perquè té raó, i algunes persones tenen que bufar per desitjar les seves coses, perquè es facin realitat.


Nosaltres creen el destĂ­ o ja esta creat?

Nosaltres ho creem .


Pero sucede si soy una facci贸n de mi propia imaginacio?

Imaginar y pensar en el passat es como vivir a la luna


Que ens fa més feliços la mentida o la realitat? A mi em fa més feliç la realitat, per que quan dic la veritat em sento molt feliç . Si sempre dius mentides arribarà un dia que ningú no et creurà encara que sigui veritat.


Diners Aquesta és la nostra felicitat? Els diners no són la meva felicitat, els diners no ho són tot a la vida el més important de la vida és la nostra salut tot el de la vida està té solució una cosa no té solució és la salut.


Que ens fa més feliços la mentirà o la realitat?

Aquestes encaixarien mes:

Realitat

Mentirà

De vegades és preferible mentir per no fe mal a la gent, per no danyar els seus sentiments . En canvi la realitat és per que la gent es doni conta de les coses que fa malament, Que fa més feliç?


Que no pots fer et que et dona la gana i quan tu vulguis .


多 Somos autores o guionistas de la pelicula de nuestra vida ? Si elegim tot el que va a passar o el que ens passa ja esta tot programat.


Obligant al riure, fingir somriures, nomĂŠs somriure, ets bella!

comentaris filofotos  

comentaris exposició de les filofotosde BAT