Page 1

2o;o9;2o11

Model de fitxa de laboratori Títol: Llom arrebossat Objectiu: Fer el llom arrebossat per menjar. Materials: -

Una paella Oli d’oliva Unes pinces Pa ratllat Ou Llom Sal

Procediments: 1- Fiquem la paella a escalfar amb oli d’oliva a foc no molt fort y li fiquem sal als escalopes de llom. 2- Batem l’ou y fiquem el llom dintre. L’escorrem i el fiquem al pa ratllat i l’arrebossem. 3- Quan estigui l’oli calent, fiquem el llom. Quan estigui fet per una cara li donem la volta, i quan ja estigui fet el fiquem a un plat i llest!

Conclusions: Ja tenim el llom fet i per tant, ja podem menjar!

Andrea Martos Palazón


Com Fer Un GraFFiti Materials: 1 bot de pintura de cada color, un lloc legal per pintar, pinzells grossos o amb spray, roba vella, una escalera.

Primer agafem el color blanc i pintem tota la paret on volem fer el graffiti, primer pensem lo que volem pintar i ho pintem de color negre. DesprĂŠs de haver-ho pintat lo que voliem ho pintem dels colors que volguem per dintre o seguir dibuixant i pintant.

Fet per: Raul i David 2n ESO B


FUTBOL 1. Objectiu: Marcar un gol a la porteria contraria jugant amb el teu equip. 2. Materials: Botes Pilota Equipatge Espinilleres Un camp de futbol 3. Procediments: 1: Primer es calenta i s’estira abans del partit, per prevenir lesions. 2: Sortir del vestuari al camp, es saluda i es col·loca cadascú a la seva posició. 3: El àrbitre fa el sorteig amb els dos capitans. 4: Es saca del mig centre quan el àrbitre xiula amb el xiulet. 5. A jugar i que guanyi el millor !!! 4. Conclusions: Es un esport per persones que li agrada molt el futbol, per mi aquet esport es mes que un hobbi per mi seria el meu ofici ser futbolista professional però es molt difícil, per mi seria un somni !!!


Futbol Nom: Daniel Muñoz Valdivia 1 objectius : marcar gol en la porteria contraria jugant amb el teu equip 2. materials: Pilota Botes Equipatge Espiniyeres 3 procediments: 1: Primer s estira i es calenta abans del partit, per prevenir lesions

2:Sortir del vestuari al camp, es saluda i es col·loca cadascú en la seva posici 3:El arbitre fa el sorteig amb els dos capitans. 4:Es saca de mig centre quan el arbrite xiula amb el xiulet

A jugar i que guanyi el Millor!!!!!!!!!!!!!! 4. conclusió: Es un esport per persones que li agrada molt el futbol , per mi Aquet esport es mes que un hobbie per mi seria el meu ofici ser futbolista professional però es molt difícil, per mi seria un gran somni!!!!!!!!!!!


Model de fixa de laboratori 20-9-2011 TĂ­tol: bistec amb patates Objectiu: menjar Materials: -Una paella-EspĂ tula-Oli-Bistec de vedella-Patates-Ganivet -Plats Procediments: 1-Pelar les patates i tallar-les a trossos

2-Posar l oli en la paella i deixar-lo calenta. 3-Posar el bistec a la paella i esperar a que estigui fregida.

4-Posar les patates a la paella i esperar a que estiguin fregides.

5-Posar-les al plat i a menjar!!!;D


Model fitxa de laboratori Títol : truita francesa Objectiu: fer la truita Materials: - un bol - una forquilla - sal - paella - oli - foc - un plat - ou Procediments: 1. Batre l’ou al bol. 2. L paella ha d’estar lleugerament calent. 3. S’estén bé la barreja batuda d’ou per la paella es pot moure la pella pel la manega 4. Posar la sal després de donar la vostra a la meitat de la barreja. 5. S’enrotlla i se saïta donant –li la boleta fins fer-la al gust. Andrea Parejo Laura jurado Estefania Ramos Fatiha Skiou


SOPA DE SOBRE Objectiu: Fer una sopa de sobre. Materials: Una olla. Aigua. Un cullerot. El sobre de sopa. Fogo. Foc. Plat fondo. Procediments: 1. 2. 3. 4. 5. 6.

Encenem el fogo. F Q sopa. Deixar bullir una estona la sopa al foc. Agafar el cullerot. Després, amb el cullerot agafem la sopa i la fiquem al plat fondo.

Conclusions: Ens ha sortit la sopa molt bona, per llepar-se els dits. LIDIA CABALLERO, MªDEL CARMEN GIRAL, ELENA COCA I ENRIQUE GALLEGO.

LLibre treballs 2nB  
LLibre treballs 2nB  

treballs 2011-2012

Advertisement