Page 1

D D C M A P I EK A D , I B A V U T S U G V A U C E S E M TE V SE NAM IH J N D E L S A N A N Š I Ž PRIDRU … H I K D O G DO


05.08.2011 ob 21.00

DALMATINSKI VEČER Ta večer bo v MC Patriot dišalo po morju in soncu. Obiskovalcem bomo pričarali čaroben in romantičen dalmatinski večer. DressCode: Mornarske majice in kratke hlače + natikači in japonki

1

To noč se boste naužili “dalmatinskih pjesma”, ki jih bo za vas prepeval slovensko - dalmatinski zvezdnik VIP talent Showa Luka Šuntner Vljudno vabljeni!


10.08. in 11.8.2011

VEČ KREATIVNOSTI “FOTOGRAFIJA”

Za vse, ki se želite naučiti narediti profesionalne fotografije in spoznati česa vse je sposoben vaš fotoaparat vas vabimo, da se udeležite Več kreativnosti na temo FOTOGRAFIJA. Dvodnevno brezplačno delavnico Več kreativnosti, ki jo organizira Mladinski center Dravinjske doline, bo izvedel Andraž Korošec, ki bo udeležencem podal tako teoretično, kot tudi praktično znanje s področja FOTOGRAFIRANJA. Več informacij in prijave na: bostjan.vetrih@mcdd.si ali Tel: 051 308 500 (Boštjan)


13.08.2011 – sobota, ob 12:00

ZABAVA NA BAZENU – POLETNI AFTERŠOK

13. avgusta Klub študentov Dravinjske organizira “POLETNI AFTERŠOK” – zabavo na bazenu. Poskrbljeno bo za dobro glasbo, družbo in animacijo! Pomerili se boste lahko v različnih vodnih in družabnih igrah na prostem in v vodi, najboljši pa boste prejeli tudi lepe nagrade. Pridruži se nam!

ob 21:00 pa sledi

NOČ KOKTEJLOV v MC Patriot

Ekipa mladinskega centra Dravinjske doline bo ta večer v Mc Patriot povabila profesionalnega barmana, ki bo za vas mešal okusne in osvežilne koktejle.


17.08. in 18.8.2011

VEČ KREATIVNOSTI “STOP MOTION ANIMACIJA”

Za vas, smo v Mladinskem centru Dravinjske doline v sklopu poletne šole kreativnosti pripravili še drugič Več Kreativnosti, tokrat na temo: STOP MOTION ANIMACIJE, ki jo bo izvajal Vid Zdovc. Udeleženci bodo brezplačno spoznali značilnosti in tehnike stop motion animacije ter svoje pridobljeno znanje preizkusili, tako da bodo posneli kratek stop motion filmček. Število mest je omejeno, zato tisti, ki želite spoznati, oz. izvedeti kaj več o stop motion animaciji pohitite s prijavami!!! Več informacij in prijave na: bostjan.vetrih@mcdd.si ali Tel: 051 308 500 (Boštjan)


Petek 19.08.2011

VIVA LA REVOLUCION

To bo še eden tematski večer, ki ga za vas organizira Mladinski center Dravinjske doline. V Mc Patriot bomo tokrat za vas pričarali Kubansko ozračje oz. vzdušje kubanske revolucije. V zraku pa se bo mešal vonj kubanskih cigar. DressCode: Oblačila v barvah in motivih revolucionarjev & kubanske cigare Ta večer bomo čas zavrteli nazaj in se vrnili v leto 1959, ko se čas na Kubi za večno ustavi s kubansko revolucijo in zmago revolucionarjev – VIVA LA REVOLUCION


27.08.2011 - sobota

ZADNJA ŽURKA PRED PRIČETKOM

NOVEGA ŠOLSKEGA LETA Mladinski center Dravinjske doline pripravlja še en žurerski večer in to bo poslovilni žur od letošnjih poletnih počitnic. Zato smo v goste povabili Jadranko Juras, ki vam bo pričarala nepozaben glasbeni večer. MCDD- jevci pa vam obljubljamo večer nabit s pozitivno energijo, dobro glasbo in seveda bogato ponudbo osvežilnih pijač. Pridite ga žurat z nami!


Dogodki v MCDD mesec Avgust  
Dogodki v MCDD mesec Avgust  

Dogodki in aktivnosti, ki se bodo v mesecu Avgustu dogajali v Mladinskem centru Dravinjske doline.

Advertisement